Vzťah s mladším vdovcom
Ahojte, v jednom poste som tu písala o zoznamke a mužoch na nej. Konečne sa objaví muž, čo je aj pri zmysloch, aj je inteligentný, aj vie čítať s porozumením a dokonca dobre vyzerá. Ale...
A teraz mi povedzte, čo si o tom myslíte, či by ste vôbec do toho išli.
Je mladší od váš o 4 roky, má malé dieťa (škôlka), je vdovec - 2r. Stará sa o dieťa sám, s pomocou samozrejme rodičov a svokrovcov. Keď som sa ho pýtala, čo robí rád, samozrejme okrem starostlivosti o dieťa, tak napísal: " Mam psycho robotu, dom, domacnost, syn, kruzky, cez vikend chodim pomahat rodicom. Nemam cas na ziadne ine cinnosti."
Tu som trochu zastala. Po prvé ho chápem. Inak som mu napísala, že nech si predstaví slobodnú matku s deťmi, s viac deťmi dokonca... že to musia zvládať. A mnohé nemajú ani pomoc starých rodičov. Ale ok.
Ale teraz k veci. Nikde tam totiž nevidím priestor pre partnerku, priateľku. Ono to spoznávanie na začiatku potrebuje vlastný priestor. Byť spolu aj iba dvaja, postupne sa oťukávať. Ja som napríklad napísala, že rada mimo iného chodím do kina. On mi napísal, že malý ešte v kine nebol. Chápem...
No každopádne, v tomto momente som urobila to, že som zišla z kratšej cesty.
Napísala som mu, že v prvom rade si myslím, že by potreboval k sebe mladšiu a nie staršiu ženu, s dostatkom energie a podľa možností s aspoň jedným dieťaťom. Prípadne pre túto chvíľu, kým malý nevyrastie - iba kamošku s výhodami.
Popravde - keď som si predstavila starostlivosť o dom, o domácnosť a o neho a jeho syna, povedala som si, že toto je asi nad moje možnosti.
Mimochodom - celý čas rozprával o tom, že má rád čipku na žene, na spodnom prádle, a či by som si čipku kvôli nemu nedala 🙂. Čiže asi takto..
Zišla som z kratšej cesty teda. Vyhodnotila som svoje možnosti. Len sa sama seba pýtam, dobre som spravila? Nenechala som si ujsť šancu spoznať muža a dieťa len preto, že som lenivá? Viete asi ako to myslím 🙂.
@anonym_autor vôbec nepripúštas, že by ti to dieťa mohlo prirast k srdcu?A možno by si získala chlapa aj dieťa?
@anonym_551d41 nemyslím si, že som na to pripravená, ako som písala, je to nad moje možnosti.
Všetko by bolo fajn ale tie reči o čipke 😅 keby ste spolu je jedna vec ale ,,cudzej,, babe toto písať🫣to neeeeeee
@anonym_autor Mna by skor znepokojovalo, ze si mas dat cipku do postele....To je dost nevhodne. Otazka je, ci to dieta a vdovec nie je vymysel, aby bol zaujimavy. Ja osobne tomu neverim. Nema cas, ale na vypisovanie do zoznamiek cas ma....hmmm
Takych rozpravkarov tam je vacsina. Maximalne je rozvedeny a dieta vidi obcas resp. skor dokonca zenaty a robi si pomaly priestor, ze na teba nebude mat dost casu. Nebud naivna
Všetko by bolo fajn ale tie reči o čipke 😅 keby ste spolu je jedna vec ale ,,cudzej,, babe toto písať🫣to neeeeeee
@anonym_e86b53 aj mne to prišlo cez. Aj som mu napísala, že rada by som z tejto témy odbočila, lebo mi to nie je príjemné. Že nie sme v tom leveli, aby sme o tomto komunikovali.
@anonym_e86b53 aj mne to prišlo cez. Aj som mu napísala, že rada by som z tejto témy odbočila, lebo mi to nie je príjemné. Že nie sme v tom leveli, aby sme o tomto komunikovali.
@anonym_autor Takze ano, dobre si urobila, vacsina tejto story je nabeton vymyslena...
@monulka205 písal mi to. Že nechce sa chce pri niekom zobúdzať a ráno pri ňom vstávať. že nechce niekoho na sobotu večer, ale aj na nedeľu ráno... a a stálo...
@anonym_autor Naco si ho vodila za nos.. oblec di bombardaky a mas pokoj
@anonym_autor Naco si ho vodila za nos.. oblec di bombardaky a mas pokoj
@dadis vieš čo mi napísal? Že podprsenku mať nemusím, ale aspoň čipkované nohavičky ... asi toto. Nosím funčné oblečenie. Skôr bavlnené. Moje prsia obyčko čipka neunesie.
@dadis vieš čo mi napísal? Že podprsenku mať nemusím, ale aspoň čipkované nohavičky ... asi toto. Nosím funčné oblečenie. Skôr bavlnené. Moje prsia obyčko čipka neunesie.
@anonym_autor neposobi ako smutiaci vdovec, ale nadrzany 🙂
@anonym_autor neposobi ako smutiaci vdovec, ale nadrzany 🙂
@la_dolce_vita no smutiaci nie je ani nahodou. Je 2r vdovec a uz mal "priatelky" ktore vsak neboli natolko vhodne, aby ich zoznamil so synom .... no co to ti poviem...
@la_dolce_vita no smutiaci nie je ani nahodou. Je 2r vdovec a uz mal "priatelky" ktore vsak neboli natolko vhodne, aby ich zoznamil so synom .... no co to ti poviem...
@anonym_autor toto ti netreba... nie je vhodny ani na milenecky vztah, kedze nema cas. Chapem, ze je to mlady, zdravy chlap, ale aspon by mohol byt ferovy.
@anonym_autor ja by som u takeho muza videla este jeden problem - ze je vdovec este len 2 roky a dieta je male. Rodicia jeho nebohej zeny to rozhodne nebudu niest dobre, ze ju chce uz “nahradit” aj ako partnerku, aj ako matku dietatu. Ak sa s nimi streta a dava k nim dieta, atd.
A moze to byt slusny problem do vazneho vztahu.
Ak to ma byt len flirt, tak je to samozrejme jedno.
@anonym_autor ja by som u takeho muza videla este jeden problem - ze je vdovec este len 2 roky a dieta je male. Rodicia jeho nebohej zeny to rozhodne nebudu niest dobre, ze ju chce uz “nahradit” aj ako partnerku, aj ako matku dietatu. Ak sa s nimi streta a dava k nim dieta, atd.
A moze to byt slusny problem do vazneho vztahu.
Ak to ma byt len flirt, tak je to samozrejme jedno.
@moonlight1210 predpokladám, že pre neho išlo iba o flirt a sex. Keďže ja nie som orientovaná rovnako, máme obaja úplne iné predstavy. Preto som mu písala, nech ešte počká pár rokov a potom si rieši partnerku. Myslím, že má silný tlak v trenkách, to by som povedala.
Načo to tu analyzujes?
Tebe nesedel uz pri zisteni, ze je mladší. Tam si to mala stopnúť.
A vieš co chceš, podla toho si sa zariadila, k čomu téma ci si urobila správne.
To ked ti tu 10 anonymných ludi napise, ze si to pokazila, tak co..bude ta to mrzieť??
Nabudúce si usetri čas a s mladším nepis proste.
Riešiš jeho tlak v trenkach, a??
Ty si pár týždňov po rozvode, a tiež uz brázdis zoznamky..co mas tiež tlak??
To kazdy nevydarený pokec budeš takto kuskovat?
@enmery to som mu navrhla, veď som mu napísala, nech si nájde kamošku s výhodami, alebo teda nech rieši iba sex s nejakou ženou - nezáväzne - kým malý nemá aspoň 7-8 rokov. A potom môže pomýšľať o niečom vážnejšom. Ja sex ani žiadne priateľstvo s výhodami nehľadám. To vie.
@anonym_autor a ty mu čo hovoríš čo má a čo nemá robiť?
Načo to tu analyzujes?
Tebe nesedel uz pri zisteni, ze je mladší. Tam si to mala stopnúť.
A vieš co chceš, podla toho si sa zariadila, k čomu téma ci si urobila správne.
To ked ti tu 10 anonymných ludi napise, ze si to pokazila, tak co..bude ta to mrzieť??
Nabudúce si usetri čas a s mladším nepis proste.
Riešiš jeho tlak v trenkach, a??
Ty si pár týždňov po rozvode, a tiež uz brázdis zoznamky..co mas tiež tlak??
To kazdy nevydarený pokec budeš takto kuskovat?
@anonym_1a1d9d a co je na tom zle? Mna tiez vela tem nezaujima a tak ich ignorujem.
@anonym_autor je to jeho vec čo hľadá a ponúka.Ty vieš, že nie tak načo tieto elaboraty?
@anonym_autor Nejako si otocila. V uvodnom prispevku bol tvoj problem, ze sa stara o syna , nema cas. Zrazu uz je problem tlak v trenkach, mal uz priatelky...To sme ti museli my napisat, ze tie cipkovane nohavicky vela napovedaju, aby si na to prisla?
@anonym_1a1d9d a co je na tom zle? Mna tiez vela tem nezaujima a tak ich ignorujem.
@la_dolce_vita reagovala som tak ako ty, mohla som? A pozerám ze nejakým zázrakom išla moja odpoveď ako anonym..a ja tu píšem pod nickom..takze nech je to vidno ze to bola moja reakcia.
@anonym_autor Nejako si otocila. V uvodnom prispevku bol tvoj problem, ze sa stara o syna , nema cas. Zrazu uz je problem tlak v trenkach, mal uz priatelky...To sme ti museli my napisat, ze tie cipkovane nohavicky vela napovedaju, aby si na to prisla?
@anonym_4c475a neotočila som. Jednoducho to písal: budem ho citovat:
On. " A mam strasne rad pohlad na zenu v peknej cipke. Ani si ju vecer neoblecies do spalne? Cize neni ani 1% sanca aby si si to obliekla ked sa to partnerovy velmi paci? Hmm podprsenka byt nemusi 🙂 Stacia nohavicky 🙂
JA: To ked mne sa pacia muzi v kravate a obleku, tak sa muz na vecer do spalne oblecie do obleku? Dobre, sklzli sme tam, kde som ja nechcela..
Otázka: Mal si už nejaké priateľky, odkedy si ostal sám?
ON: " mal ale nedoslo to tak daleko, aby som ich zoznamil so synom".
@la_dolce_vita reagovala som tak ako ty, mohla som? A pozerám ze nejakým zázrakom išla moja odpoveď ako anonym..a ja tu píšem pod nickom..takze nech je to vidno ze to bola moja reakcia.
@mk22 v pohode 🙂... samozrejme mozes reagovat, nedovolim si niekomu nieco zakazovat 🙂) A super, ze si odpisala pod nickom.
Nie je to ten z vychodu? Sice jeho syn nie je este skolkar, ale pribehy pre pokec si vie kazdy upravit.
Inak, chodila som s vdovcom, mal dve deti, mladsie malo vtedy 1,5 roka-2 a teda len sa lutoval lutoval lutoval
@mk22 v pohode 🙂... samozrejme mozes reagovat, nedovolim si niekomu nieco zakazovat 🙂) A super, ze si odpisala pod nickom.
@la_dolce_vita jasne, ja ak reagujem tak pod nickom,preto som ti dopisala, ze to som bola ja
Nie je to ten z vychodu? Sice jeho syn nie je este skolkar, ale pribehy pre pokec si vie kazdy upravit.
Inak, chodila som s vdovcom, mal dve deti, mladsie malo vtedy 1,5 roka-2 a teda len sa lutoval lutoval lutoval
@anonym_a5df8a mne písal, že syn má 5 rokov. Viac neviem. Ale vraj má psycho robotu. Na moju pozíciu vo firme napísal - citujem: och to je strašná funkcia... Ale je pravda, že brázdi asi všetko, lebo napísal: Ale už som vzdal všetky zoznamky. Som 2r sám, je to ťažký život.
@stanislavicenka nie, len som sa uistila v tom, že som urobila dobre. V zásade mi žiadna žena priamo neodpovedala - ja by som do toho išla preto lebo... ja by som do toho nešla za mňa lebo...
@anonym_autor ja som ti napriklad odpovedala preco by som do toho nesla.
@anonym_autor ja som ti napriklad odpovedala preco by som do toho nesla.
@anonym_60a18a Ja tiež, ale nevadí...
@anonym_a5df8a mne písal, že syn má 5 rokov. Viac neviem. Ale vraj má psycho robotu. Na moju pozíciu vo firme napísal - citujem: och to je strašná funkcia... Ale je pravda, že brázdi asi všetko, lebo napísal: Ale už som vzdal všetky zoznamky. Som 2r sám, je to ťažký život.
@anonym_autor Vzdal zoznamky, ale pise tebe a skusa to s cipkou...
@anonym_autor pises, ze si single chvilu, len by ma zaujimalo, ze ex bol starsi tiez? Ked nehladas zajace? Chlap po takejto skusenosti ma minimalne v hlave upratane, ake ma priority v zivote. Takze mozno to vyznieva sebecky, ale nie je. Travit cas ako dvojica sa da aj s dietatom, len ty o dieta a travenie casu s nim zaujem nemas, nechces robit niekomu matku, ty chces chlapa len pre seba, cize si v podstate sebecka. Uvazovala si vobec nad tym, ze by si s tym starsim partnerom mala dieta? Alebo ake mas ocakavania od vztahu?
@anonym_autor Mna by skor znepokojovalo, ze si mas dat cipku do postele....To je dost nevhodne. Otazka je, ci to dieta a vdovec nie je vymysel, aby bol zaujimavy. Ja osobne tomu neverim. Nema cas, ale na vypisovanie do zoznamiek cas ma....hmmm
Takych rozpravkarov tam je vacsina. Maximalne je rozvedeny a dieta vidi obcas resp. skor dokonca zenaty a robi si pomaly priestor, ze na teba nebude mat dost casu. Nebud naivna
@mircalla joj, to si ani nevieš predstaviť čo všetko je pre chlapa do postele vhodné 😅

@doriiis nie nevadi. Potom, co pisu chlapi na tychto zoznamkach, som uz celkom "otrla" aj na tieto komunikacie tu. Uz som velke dievca 🙂. Alebo ako hovoris ty, stara dievka.
@anonym_autor vôbec nepripúštas, že by ti to dieťa mohlo prirast k srdcu?A možno by si získala chlapa aj dieťa?