icon

Vzťah s mužom, ktorý je otcom

10. okt 2025

Ahojte, rada by som sa opýtala možno iných žien a iných mužov, na čo sa pripraviť a dať si pozor vo vzťahu s mužom, ktorý je otcom dvoch detí - dcér 10,16r. On 44r, rozvedený, deti nie sú v striedavej, ale vídavajú sa často. Za mňa je otázkou, na koľko bude mať na mňa ako partnerku čas popri deťoch, práci, koníčkoch. Viem, že vždy bude každá iná žena na x mieste, lebo na prvom budú deti (to je absolútne pochopiteľné), potom možno jeho rodina (rodičia, súrodenci, ex manželka) a až potom niekde v hierarchii vzťahov bude iná žena. Mýlim sa?
A to naozaj nehovorím o práci, koníčkoch apd. Ako to vnímate vy?

Strana
z6
zuzanita1609
10. okt 2025

No asi,utekaj kým ti nohy stačia (a ešte baby, pubertáčky) 😆. Neni niečo lepšie,vo výhľade? 😉

marusiao
10. okt 2025

Ani za nič....radšej sama

klementinka58
10. okt 2025

Mna by zaujimal dovod rozvodu aby ta necakalo to iste a potom by som zvazovala, zas az tak vela muzov nie je co deti su u nich na prvom mieste😀 po rozvode

janinque
10. okt 2025

1, že na prvom mieste bude mať deti
2, že bude niesť finančnú záťaž - výživné + iné výdavky
3, že bude tráviť veľa času iba s deťmi, kým ťa nepredstaví
4, že ťa puberťáčky nemusia vôbec prijať
5, že ex môže huckať deti proti tebe
6, že už nemusí chcieť mať ďalšie deti / manželstvo atď

doriiis
10. okt 2025

Treba sa zmieriť s tým, že exmanželka ( matka jeho deti) bude mať vždy trochu navrch od teba. Su tam také neviditeľné vlákna, za ktoré potahuje.
A že možno už nechce viac detí a nikdy viac sa nechce zenit.

olimuc
10. okt 2025

Zalezi na tom, co ocakavas a kolko mas rokov … napr 45 + vlastne deti byvanie atd na obcasne „ambulantne“ stretnutia s vyhliadkou spojenia sa v dochodkovom veku na dozitie .. ok, ak hladas nejaky „stacionar“ s klasickym vytvaranim vztahu … hladaj dalej. Patchwork funguje na IG a v niektorych raritnych pripadoch

anonym_22e027
10. okt 2025

na sex OK, na vzťah nie

anonym_e72fd4
10. okt 2025

@anonym_autor bože, načo si komplikuješ život takýmto chlapom. Použitý tovar, už len keď si vymenuješ, čo všetko vstupuje do tvojho života a NEVIEŠ to ovplyvniť. Deti, financie, komplikované vzťahy a prečo to všetko? Kvôli chlapovi? Veď ten ti má život zjednodušiť a nie komplikovať. A s takýmto chlapom sa veci LEN skomplikujú.

really8
10. okt 2025

Bodaj by boli u vsetkych rozvedenych deti na prvom mieste.

melanta
10. okt 2025

Muž má syna z prvého manželstva, na prvom mieste je syn a ja. To čo píšeš, že nová žena až niekde za rodinou a ex, to určite nie. Mimo dieťaťa máš byť najvyššie ty. Ak nie si, odíď. Nebuď len niekým ďalším v poradí.

Ja som od začiatku vnímala situáciu tak, že som si nenašla nového muža ale nového muža a nevlastné dieťa. Ak nechceš alebo nevieš mať mužove dieťa rada ako vlastné, nechoď do toho. Ak nie si pripravená na to, že sa v domácnosti budete baviť aj s ex, nechoď do toho. Ak nevieš akceptovať, že bude na deti prispievať nielen v rámci výživného, ale aj mimo, nechoď do toho. Ak sa nebudeš vedieť tešiť z toho, že pôjdete na výlety a dovolenky aj s jeho deťmi, nechoď do toho. A ak nemáš vlastné deti, nechoď do toho, ak nie si schopná akceptovať, že ani nebudeš.

minenkaa
10. okt 2025

Podľa toho chlapa ,Skus uvidíš

autor
10. okt 2025
@anonym_e72fd4

@anonym_autor bože, načo si komplikuješ život takýmto chlapom. Použitý tovar, už len keď si vymenuješ, čo všetko vstupuje do tvojho života a NEVIEŠ to ovplyvniť. Deti, financie, komplikované vzťahy a prečo to všetko? Kvôli chlapovi? Veď ten ti má život zjednodušiť a nie komplikovať. A s takýmto chlapom sa veci LEN skomplikujú.

@anonym_e72fd4 a akým si mám komplikovať? V mojom veku to, čo ostalo slobodné a bezdetné má nejakú chybu, úchylku, deviáciu. A ak nechcem byť milenkou ženatého muža, čo by som nikdy neurobila, tak mi zostáva jedine vdovec alebo rozvedený.

harmona
10. okt 2025

Asi zalezi od toho, akym otcom je. Ale vseobecne by som sa pripravila na to, ze dieta bude vzdy na prvom mieste. A bude ho urcite chciet zaclenit do vasho spolocneho zivota. Takze tomu sa budu prisposobovat aj dovolenky, vylety, pripadne vikend celkovo.

rachel36a
10. okt 2025

@anonym_autor hlavne si dobre premysli ci chceš vzťah s mužom co ma deti a si ochotná to akceptovať...moj ex si našiel partnerku keď mal nas syn 3 roky...narodila sa im dcérka a strašne do neho hudla, že ona nechce aby sa so synom stretával, a aby ich dcérka vedela ze ma brata a pod...vďaka tomu, sa na syna vykaslal a uz sa nevideli 23 rokov...ich dcéra nevie ze ma brata...smutné...

anonym_e72fd4
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_e72fd4 a akým si mám komplikovať? V mojom veku to, čo ostalo slobodné a bezdetné má nejakú chybu, úchylku, deviáciu. A ak nechcem byť milenkou ženatého muža, čo by som nikdy neurobila, tak mi zostáva jedine vdovec alebo rozvedený.

@anonym_autor chybný postoj. Ty predsa nemusíš byť vo vzťahu s mužom, len preto aby si bola s mužom. Až keď do toho vhupneš a zacykliš sa zistíš, čomu všetkému sa musíš prispôsobiť, čo všetko musíš akceptovať, prekusnuť, obetovať od voľného času, cez domácnosť s cudzími deťmi, puberťákmi, až po financie. A to sú len základné veci. Neviem, či si vieš dosť dobre predstaviť, čo všetko to naozaj obnáša. Ver mi, že samej ti bude lepšie, ako s takým mužom. No, ale veď to je len moja rada. Tiež som sa hnala do vzťahu a vek už tlačí a každý má niekoho, ... a veru, keby som začala viac na seba pozerať ako na to, že chcem byť vo vzťahu, nemusela som skončiť, tak ako som skončila. 😏

anna777115
10. okt 2025

Nikdy, by som nešla do vzťahu s chlapom so zavazkami. Očakavam od partnera, ze prioritou pre neho budem ja.

elistek13
10. okt 2025

Tie dievcata ta nikdy nebudu brat vazne. Nesla by som do toho, nakolko ani ty prenho jednoducho nebudes na prvom mieste, tak to proste bude.

really8
10. okt 2025

Mne sa paci ako je tu rozvedeny chlap s detmi hotovy odpad😂 pamatam si jednu diskusiu kde chlap povedal ze muzi nechcu vztahy s mamickami. Fuuuu ten dostal vtedy taky naklad....

autor
10. okt 2025
@elistek13

Tie dievcata ta nikdy nebudu brat vazne. Nesla by som do toho, nakolko ani ty prenho jednoducho nebudes na prvom mieste, tak to proste bude.

@elistek13 to je úplne normálne, že pre neho budú prioritou deti. Ak ideš do vzťahu so ženou, čo má deti alebo s mužom, ktorý je otcom, rátaš s tým, že deti sú a budú pre neho vždy na prvom mieste. V tom lepšom prípade si tam na tom mieste spolu s deťmi, v tom horšom si na druhom mieste. Závisí to od vzťahu s rodinou, s ex, s priateľmi apd.

mimikarol
10. okt 2025
@melanta

Muž má syna z prvého manželstva, na prvom mieste je syn a ja. To čo píšeš, že nová žena až niekde za rodinou a ex, to určite nie. Mimo dieťaťa máš byť najvyššie ty. Ak nie si, odíď. Nebuď len niekým ďalším v poradí.

Ja som od začiatku vnímala situáciu tak, že som si nenašla nového muža ale nového muža a nevlastné dieťa. Ak nechceš alebo nevieš mať mužove dieťa rada ako vlastné, nechoď do toho. Ak nie si pripravená na to, že sa v domácnosti budete baviť aj s ex, nechoď do toho. Ak nevieš akceptovať, že bude na deti prispievať nielen v rámci výživného, ale aj mimo, nechoď do toho. Ak sa nebudeš vedieť tešiť z toho, že pôjdete na výlety a dovolenky aj s jeho deťmi, nechoď do toho. A ak nemáš vlastné deti, nechoď do toho, ak nie si schopná akceptovať, že ani nebudeš.

@melanta pekne si to napísala. Kiežby všetky "macochy" a nevlastný otcovia rozmýšľali ako ty ♥️

really8
10. okt 2025
@anonym_autor

@elistek13 to je úplne normálne, že pre neho budú prioritou deti. Ak ideš do vzťahu so ženou, čo má deti alebo s mužom, ktorý je otcom, rátaš s tým, že deti sú a budú pre neho vždy na prvom mieste. V tom lepšom prípade si tam na tom mieste spolu s deťmi, v tom horšom si na druhom mieste. Závisí to od vzťahu s rodinou, s ex, s priateľmi apd.

@anonym_autor vyzera to tak, ze by mieste damy radsej sli do vztahu s muzom ktory na deti kasle (suhlasim ze bezdetny slobodny chlap po 40 bude nejak divny), lebo taky ma predsa predpoklady byt lepsi partner asi

zuzanka.zuzu
10. okt 2025

budeš presne na takom mieste na aké si ťa on v rebríčku priorít zaradí 🤷 kľudne môžeš byť na prvom mieste spolu s dcérami. s takým mužom zostaň. nie s takým kde budeš až na druhom mieste 🙈 či nebodaj až za exmanželkou, to ma mimochodom dosť pobavilo 😀

cacianka
10. okt 2025

aj ja mám chlapa z druhej ruky. a vôbec s tým nemám problém, ešte pre stretnutím som vedela že má dieťa. ale s ex sa rozišiel, nebola už nijako jeho priorita, iba dieťa - to áno.
S ex komunikoval iba keď musel, veľmi rýchlo a vážne pochopil moje kvality oproti jej, a mal v tom jasno. Ja som sa naladila n jeho dieťa, veľa vecí som mu pomohla, bola oporou od začiatku, veľmi dôkladne sme komunikovali a ujasňovali si názory, rešpektovali sme sa, vedeli dohodnúť, jeho dieťa k nám zapadlo a mňa bralo ako kamošku a úplne ma akceptovalo a prijalo.
Všetko záleží od charakteru účastníkov.
Jeho dieťa bolo prioritou ako dieťa, ja ako partnerka a dospelá osoba.

wikiwiki
10. okt 2025

Je to na tebe. Ja osobne by som nešla do takéhoto vzťahu, neveští to nič dobré, ale ktovie, možno vám to klapať bude 😉

anonym_67ef02
10. okt 2025

@anonym_autor môže to byť OKna nemusí.. tvoj vek? Chcela by si mať deti? A on?
Poznám manželstvá kde vzťah bez problémov funguje aj s ďalšími deťmi 30-40 rokov aj také kde to bolo na nože. 16 rocný je už skoro dospelý, kým sa niekam dopracujete vo vzťahu už aj bude

anonym_039967
10. okt 2025

@anonym_autor Určite je vždy na prvom mieste tá pôvodná rodina - deti a ich matka, potom jeho rodičia a potom nová známosť. On už má svoj vek, deti až dve už veľké, priprav sa na to, že ďalšie deti mu už netreba. Možno privolí na silu, ak budeš hysteričiť.

anonym_a7f4b2
10. okt 2025

Baby akože čítala som to tu s údivom. Tak muž, ktorý je po rozvode uz nema šancu na lásku lebo ma deti ? A co taka žena, ktora ostane sama s detmi ? Tiež bude uz navždy sama ? Alebo to uz nevadi ? Táto doba je taka zvrátena, že problémom sú deti och och

doriiis
10. okt 2025
@really8

Mne sa paci ako je tu rozvedeny chlap s detmi hotovy odpad😂 pamatam si jednu diskusiu kde chlap povedal ze muzi nechcu vztahy s mamickami. Fuuuu ten dostal vtedy taky naklad....

@really8 ... Tak vieš. Modrokonikovsky dvojaký kilometer😀
Všeobecne tu na koni vládne názor, že keď je zena sama, tak zato može muž, lebo ju opustil. A keď je sám muž, tiež zato moze sám, lebo ....

anonym_039967
10. okt 2025
@anonym_a7f4b2

Baby akože čítala som to tu s údivom. Tak muž, ktorý je po rozvode uz nema šancu na lásku lebo ma deti ? A co taka žena, ktora ostane sama s detmi ? Tiež bude uz navždy sama ? Alebo to uz nevadi ? Táto doba je taka zvrátena, že problémom sú deti och och

@anonym_a7f4b2 Ideálne je, keď sa nájdu rovnocenní - rozvedení s deťmi. Ak je jeden slobodný a bezdetný, nikdy tú situáciu nepochopí, časom bude žiarliť, vyvádzať, chcieť vlastné dieťa...

autor
10. okt 2025
@anonym_039967

@anonym_a7f4b2 Ideálne je, keď sa nájdu rovnocenní - rozvedení s deťmi. Ak je jeden slobodný a bezdetný, nikdy tú situáciu nepochopí, časom bude žiarliť, vyvádzať, chcieť vlastné dieťa...

@anonym_039967 ja vlastné dieťa mať už nebudem chcieť... som mimochodom staršia od neho.

Strana
z6