Vzťah s vojakom: Áno alebo nie?
zaujimaju ma vase nazory, ak by som chcela mohol by z toho byt vztah ale ide o to, ze chalan ktory mi prejavuje zaujem je odo mna mladsi o 10 rokov a za dalsie hlavne ma odradza to ze je vojak. Mava casto nocne, byva 80km odo mna, pozname sa od januara ale niesme spolu extra casto, piseme cez socialnu siet. Z kazdej strany som pocuvala o vojakoch extremy, ze ak chlapa tak nikdy nie vojaka, pretoze su kurevnici, agresivny a zevraj vojacky im robia no viete co.... Baby co ste vo vztahu s vojakom ste spokojne alebo je pravda co sa o nich vseobecne povrava, dik za nazory
@anonym_48fd1e nie, nepotrebujem nadväzovať vzťah s ukážkovým životným povaľačom, ešte sa to aj k.rví na misiách...
Každa druha téma ako chlap podvádza a to nieje ani vojak. Takže toto je celkom blbý argument. A ty aj poznás nejakého vojaka či len tak liapeš do vetra?
@anonym_48fd1e nie, nepotrebujem nadväzovať vzťah s ukážkovým životným povaľačom, ešte sa to aj k.rví na misiách...
@anonym_f5facc to že ty si poznala niekoho, kto je povaľačom, je jedna vec, nie každý je ale povaľač. Sú aj schopní muži, čo ozaj sa dokážu o mnohé postarať. Ďalej, nie každý ide na misiu (nie je to totiž povinné) a nie každý sa ku..í, to vôbec nie je o profesii, ale charaktere.
@anonym_261725 vobec im nezavidim, naopak ma serie ze si cele dni nasi vojaci valaju sunky a poberaju kralovske platy, nebojuju, iba sa hraju ako male deti na stupidnych vycvikoch ktore nikdy nebudu realny boj, potom postrazia objekty kde si aj sladko pospinkaju a inych chudakov zas postrazi sukromna SBS co je uplne nonsens, este im dokonca aj sukromne firmy varia zranicu lebo hlupaci nevedia co je to sporak, hrniec a suroviny, to su taky vojaci ako detske sny o astronautoch, poslala by som ich bojovať na Ukrajinu rozkazom, nech ukazu, 90% z nich by to odmietlo, samozrejme su tam len a len koli platu a tie ich misie, plne sexu a obzerstva...
@anonym_f5facc
Veď choď tiež do armády a budeš mať rovnaké benefity. Či ty si bežne v robote varíš lebo poznáš sporák??
@anonym_48fd1e ja som zlý zakomplexovany človek? Naopak oni su zakomplexovani ze nechcu robit poriadnu robotu(!) ako iny ktory si musia odriet uz len tych 1000€ hrubeho mesacne, ty vojensky darmozraci za ten plat nic nerobia, Kalinak ich stedro dotuje peniazmi, zbranami na zabijanie a kupuje im vojenske vybavenie za miliardy ako malym detom a tu ideme ludom uctovat 3€ len za to ze si listok na vlak kupia u sprievodcu? To co ma toto akoze byt? Svinstvo, pekne vsetci slovensky povalaci vojacikovia nech idu na Ukrajinu bojovat tak ako dnes bojuju Americania v Irane, hadam su Slovaci od nich lepsi ze nemusia? Divadielko cela chora slovenska armada, uz sa len prizivuje na tych par ludoch ktory bojovali v SNP.
@anonym_f5facc prd vieš, ako to funguje. To, že v skladoch nič nemajú a musia si kupovať uniformy, topánky cez internet atď. Že neraz odstavili na určitom pracovisku vodu a museli tak fungovať týždne, o jedle ani nehovorím, buď z domu alebo objednať... Vlastný autom ide na služobku, musí mať havarijnú, aby mu preplatili cestovné vo výške lístku verejnej dopravy atď. Netuším, odkiaľ máš predstavu o takom fungovaní vojska, ale úplne mimo realitu.
Kamaratka mala vojaka a dlho im to teda nevydrzalo. Jej to strasne imponovalo posluchat dominantneho alfasamca (je to taky 50 Shades typ) ale nakoniec sa z neho vyklul manipulativny agresor a nevedela sa ho zbavit. Este aj ked si casom nasla noveho partnera, tak sa zacal vyhrazat jemu, ze nie je z polovice chlap ako on a nebude ani vediet co ho zabilo. Riesilo sa to aj cez policiu a ukludnil sa az ked mu pohrozili ze ho vyhodia z armady a pride o dochodok.
@svetlonos Cyprus kde su nasi vojaci na misii bez zbrani by vedel rozpravat, cista dovolenka pekne statom hradena a platena, naopak do Pobaltia sa vôbec nehrabu, lebo Rusko a zima, hrdinovia.
@anonym_f5facc ty buď rada že aktuálne nemusíme riešiť vojenský konflikt a naši vojaci a vojačky chodia len na mierové misie 😉 kamarát bol 2x v Afganistane, bol v Kosove a teda dovolenka to nebola
@anonym_f5facc ty buď rada že aktuálne nemusíme riešiť vojenský konflikt a naši vojaci a vojačky chodia len na mierové misie 😉 kamarát bol 2x v Afganistane, bol v Kosove a teda dovolenka to nebola
@misiak7777
Ale veď ona nespochybňovali nikde zrovna bojové misie. Len opísala ako prebiehajú tie mierové 🙂.
Ten tvoj kamoš ostal ok?
@misiak7777
Ale veď ona nespochybňovali nikde zrovna bojové misie. Len opísala ako prebiehajú tie mierové 🙂.
Ten tvoj kamoš ostal ok?
@svetlonos zo všetkých 4 sa vrátil v poriadku, ale stalo ho to manželstvo 🤷
@svetlonos zo všetkých 4 sa vrátil v poriadku, ale stalo ho to manželstvo 🤷
@misiak7777
Niet divu. To si 4 roky v manželstve vlastne bez muža. Ten známy bol 2x pred a 2x v manželstve. A ja osobne by som túto situáciu zažívať nechcela. Veď tá žena reálne nevie, či jej tam toho muža zabijú, unesú atď. Na to treba nervy z ocele, vieru v Boha obrovskú alebo vydať sa z vypočítavosti.
@anonym_f5facc prd vieš, ako to funguje. To, že v skladoch nič nemajú a musia si kupovať uniformy, topánky cez internet atď. Že neraz odstavili na určitom pracovisku vodu a museli tak fungovať týždne, o jedle ani nehovorím, buď z domu alebo objednať... Vlastný autom ide na služobku, musí mať havarijnú, aby mu preplatili cestovné vo výške lístku verejnej dopravy atď. Netuším, odkiaľ máš predstavu o takom fungovaní vojska, ale úplne mimo realitu.
@anonym_e0b530 toto su ciste nezmysly, vymysly a tvoje osobne parodie stavu veci v armade SR, vojaci naopak fasuju vsetko od vybavenia, cez zbrane a zranicu, vsetko vzdy maju nove, kvalitne, to ze to ide cez predrazeny tender na ukor nevojakov je uz vec ina, ak chcu samozrejme mat nieco lepsie na sebe, tak si to kupia sami za vlastne, ale maju na to jednak kralovsky plat tak cas, uz len to ze im varia sukromne firmy a strazi ich sukromna SBS silno o niecom vypoveda, v Sliači sa ich mota na strazi 6, ved tam nevedia dokoncit modernizaciu letiska od roku 2018, strazia tam jedine svoje konzervy, topanky a internet aby neumreli.
Prezident SR by mal povinne z kazdej caty poslat povinne urcity pocet na Ukrajinu a do Iranu.

@svetlonos slovenski vojaci sa nezucastnuju bojovych misii, len mierovych. t.j. cvicia, strazia objekty, netusia, co su to vystrely. taky cyprus je fantasticka rocna dovolenka, este aj luxusne platena. more, slnko, krasne prostredie. rodina za vojakom moze prist 3x za rok, tiez maju dovolenku. vsetci sa trhaju, aby sa tam na misiu dostali.
@anonym_f5facc
@matkahelka
No presne tieto misie somyslela. Veď to je ako sabatikal v práci 😁 Ale zase úprimne - radšej nech sú tam a vrátia sa živi, zdraví a psychicky v pohode. Len by sa tam hneď malo v opisoch dávať to pre.meno - mierové. Ja by som tomu môjmu známemu tiež toto dopriala - za odmenu. Ten mi totiž tiež zo začiatku chcel na rozprávať, ako tam zo sejkami pijú čaj a hovoria o živote, pomáhajú stavať domy.... Jasne... .