icon

Vzťah s ženatým mužom. Ako pomôcť kamarátke?

nama94
Dnes o 12:13

Kamarátka sa stretáva už skoro rok so ženatým mužom..najskôr tvrdila že ide len o zábavu sex...lenže on sa do nej zamiloval a podľa mňa už aj ona do neho aj keď to nepripúšťa...ako jej mám dohovoriť už to raz zistila aj jeho žena ,majú dve malé deti...tešila som sa že to skončí no oni pokračujú...neskrývajú sa sme malé mesto a oni proste idú von sa zabávať akoby boli partneri držia sa za ruky bozkavaju...nechcem aby bola sklamaná je to taká povaha že ju to položí a ona zas ani nechce aby rodinu nechcal a bol snou...ja som myslela že ich to omrzí ten muž ma povesť že má rád ženy , ale už to trvá dlho a už su v tom city...nechcem rozpisovať ake veľké romantické gestá pre ňu robí a ja ak mám pravdu povedať veľmi im to spolu klape atď...lenže je ženatý a tie deti....

Strana
z2
janickacrazy
Dnes o 17:46

@nama94 priprav sa nato, že možno o pár mesiacov ti bude plakať na pleci, čo už

anonym_7d9d1d
Dnes o 18:24
@nama94

@rozculena akym pravom ? Asi takym ze sa bavime o vsetkom je to kamaratka s ktorou zdielame zivot denne..nie len kamaratka na krorej mi nezalezi

@nama94 ale ved ona je evidentne stastna teraz. To ze je za mna obycajna chudera, ked si zacala so zenatym s 2 malymi detmi.. to je uz jej charakter. A pobavila ma veta v tvojom prispevku ze je povaha ze by bola sklamana a polozilo by ju. Hahaha, toto je bezcharakterny clovek.. takze karma je zdarma… na svete je dost slobodnych muzov, a ked uz bola taka sexuchtiva mohla si najst nezadaneho, prip,pockat kym sa rozvedie kvoli nej “dokonalej”. Zeny su take naivne, ak raz muz dokaze podviest svoju zenu s inou zenou, tak 99% to urobi aj tej dalsej zene s inou zenou 🙂 len to sa uz tej “milenke” nepaci ze zastrci zase do inej. Takze nie, nemam pochopenie pre taketo zeny…

nama94
autor
Dnes o 19:19
@janickacrazy

@nama94 priprav sa nato, že možno o pár mesiacov ti bude plakať na pleci, čo už

@janickacrazy ved toto ....

nama94
autor
Dnes o 19:20
@rozculena

@nama94 to ti nedáva právo zasahovať do jej života.Môžeš jej akurát tak povedať svoj názor,ale nemôžeš chcieť,aby robila to,čo jej ty povieš.
Ale zároveň nie si povinná počúvať jej litánie o jej problémoch.

@rozculena jasne ze nebude robit co jej nakazem ale ona sama vie ze to nie je spravne stale sa opusta ale stale sa anim aj stretava

nama94
autor
Dnes o 19:21
@katkazatka

Chlap sa promenáduje po meste s frajerkou. On nechýba doma manželka a deťom?

@katkazatka no zrejme nie ako sa hovori nikto nema tolko slobody ako zenaty muz...

Strana
z2