Vzťah so zadaným mužom
Ahojte zacali by ste si vazny vztah s chlapom, ktory by vam povedal, ze pred vami mal cca rok vztah s kolegynou, ktora je vydata a ma dieta? Vraj jej to s muzom neklapalo, tak si zacala aferku. A vraj si dobre zatrtkali. Obcas si aj napisu na narodeniny.
@anonym_autor prosím,nerob to.
@anonym_69cb46 preco?
Nie, nezačala
@anonym_autor ja som to skusila a vobec to nie ke dobre
@anonym_69cb46 preco?
@anonym_autor lebo tu osobu nevymazal zo zivota a krf sa stretnu,nechce mi povedta co robili,lebo ma pocit,ze ho vypocuvam. A to som zistila,ze sa naposledy spolu pobozkali
@anonym_autor ja som to skusila a vobec to nie ke dobre
@anonym_69cb46 v com to nie je dobre?
...ani omylom!
@anonym_autor lebo tu osobu nevymazal zo zivota a krf sa stretnu,nechce mi povedta co robili,lebo ma pocit,ze ho vypocuvam. A to som zistila,ze sa naposledy spolu pobozkali
@anonym_69cb46 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tak ja tiez na to myslim a dost ma to aj zaskocilo ze take nieco vobec urobil
@halford89 ale prečo by mali ostávať v kontakte?
@anonym_autor aby to nebolo tak ako u mna. Nevie ju vymazat,lebo k nej stale nieco citi,aj ked tvrdi,ze je to len kamaratka ...ale oni ten vztah uz mali posunuty na inej nez kamaratskej urovni a ver mi,ze tam mozu lahko sklznut znovu. Ak sa mas rada,najdi si takeho,co ma moralne zabrany. Bez zabran je to na hovno
@anonym_autor aby to nebolo tak ako u mna. Nevie ju vymazat,lebo k nej stale nieco citi,aj ked tvrdi,ze je to len kamaratka ...ale oni ten vztah uz mali posunuty na inej nez kamaratskej urovni a ver mi,ze tam mozu lahko sklznut znovu. Ak sa mas rada,najdi si takeho,co ma moralne zabrany. Bez zabran je to na hovno
@anonym_69cb46 momentalne chce vazny vztah, rodinu... ale neviem ci mu mam veriť, mam pocit ze si vypisuje s kadekym
Mne by viac prekážalo to "dobre zatrtkali" ako samotný vzťah.
Mne by viac prekážalo to "dobre zatrtkali" ako samotný vzťah.
@thereisabear no to aj mna zarazilo ked mi to povedal...
To, že mal vzťah s vydatou, čo koho do toho. Že si napíšu na narodeniny, no a, veď sa nerozišli v zlom. No ak by sa vyjadril štýlom, že si dobre zatrtkali, tak pre mňa nie, to je čo za vyjadrovanie?
To, že mal vzťah s vydatou, čo koho do toho. Že si napíšu na narodeniny, no a, veď sa nerozišli v zlom. No ak by sa vyjadril štýlom, že si dobre zatrtkali, tak pre mňa nie, to je čo za vyjadrovanie?
@gribka1 tak on sa tak bezne vyjadruje vulgarne a dost aj nadava... 🤦🏻♀️
@anonym_autor Tebe to nevadí?
@gribka1 tak neviem ci je to nieco co mi vyslovene vadi skor mi vadi ta jeho aferka a ze je taky tajomny. Napriklad ked mu zavolala nejaka kamoska tak ju oslovil ze "moja pekna" a potom mi povedal ze je to nejaka kamoska len... Tiez ma nejaku ex ktora u neho spala ale len sa bozkavali. A tiez ostali v kontakte. Potom mi este spominal jednu babu ktora k nemu chodi vecer na vino...
To bude taký trtkáč, nemalo by ti to vadiť, ak si rovnaká. Tu kamoš, tam kamoš, štýlom "ahoj zlatko, teraz nemôžem, nám tu rozpracovaný nádejný vzťah, ozvem sa keď to nedopadne dobre alebo keď je slabý v trtkaní". Ak taká nie si, nechaj ho tak.
@anonym_autor a prečo nie? ... kľudne si s ním začni, keď ti nevadí, že ti zavesil na nos aférku s vydatou kolegyňou s dieťaťom a ako si spolu dobre "zatrtkali" ...
keď už nič iné, tak si možno tiež len dobre "zatrtkáte" 😁
A teraz vážne... neviem, či som divná, ale to mu fakt veríš, že chce mať vážny vzťah práve s tebou a pritom sa chváli, ako si rok dobre zatrtkal?!!! ...wtf...
Nie. Je to dilino.
@anonym_autor mne by na tom prekazalo, ze ma potrebu mi to tak detailne opisovat. Ja toto absolutne neviem pochopit, ze si ludia takto robia prezentacie o svojich ex a druha strana sa tym potom akurat tak zoziera.
A este aj dalsie… raz takto bude robit suhrn pre nejaku buducu ex a uz budes v galerii aj ty, no nie je to super? 😂
@anonym_autor
Pre mňa taky muž je odpad
To nie je skrat, to je charakter. Reálne mu to nevadilo. A aj keď raz teba takto sklame, tak proste to bude opäť len on.
A to že je oplzly. Predpokladám že je trocha jednoduchší.
Vaz že seba a chráni si svoje srdce
@gribka1 tak neviem ci je to nieco co mi vyslovene vadi skor mi vadi ta jeho aferka a ze je taky tajomny. Napriklad ked mu zavolala nejaka kamoska tak ju oslovil ze "moja pekna" a potom mi povedal ze je to nejaka kamoska len... Tiez ma nejaku ex ktora u neho spala ale len sa bozkavali. A tiez ostali v kontakte. Potom mi este spominal jednu babu ktora k nemu chodi vecer na vino...
@anonym_autor mna by velmi zaujímala jedna vec. Preco sa žena hrnie do vzťahu kde jej nieco na mužovi nevyhovuje? Iba aby niekoho mala. To su v dnešnej dobe ženy uz tak strasne zúfalé? Rozpráva ti ako si dobre zatrtkal s kolegynou, ktorú doma čakal manžel a dieta. Velmi rychlo sa môže stat ze kym ho ty budes na materskej doma čakať s dietatom a večerou on si dobre zatrtka s kolegyňou. Mysli na to.
“ Tiez ma nejaku ex ktora u neho spala ale len sa bozkavali. A tiez ostali v kontakte. Potom mi este spominal jednu babu ktora k nemu chodi vecer na vino...” s vedomím tohoto všetkého ak sa s ním das dokopy tak si zaslúžiš spoznať aky naozaj je. Boze ako mozete byt ženy tak blbe 🤦🏼♀️🤦🏼♀️

@anonym_autor prosím,nerob to.