Vzťah so zadaným mužom
Ahojte zacali by ste si vazny vztah s chlapom, ktory by vam povedal, ze pred vami mal cca rok vztah s kolegynou, ktora je vydata a ma dieta? Vraj jej to s muzom neklapalo, tak si zacala aferku. A vraj si dobre zatrtkali. Obcas si aj napisu na narodeniny.
Prečo nie. Ved každý mal nejaké vzťahy pred tým aktuálnym. A zato ze mal vydatu, no co, ved on bol slobodný, mohol mať hocikoho.
@bielasovicka Ale načo všetko oznamovať, každú ex, aj ako si trtkali. Trkvas to je.
@bielasovicka Ale načo všetko oznamovať, každú ex, aj ako si trtkali. Trkvas to je.
@gribka1 no hej, len autorka sa pýta konkrétne na túto situáciu s tou vydatou.
Ináč je pravda, že je debil kvôli tým rečiam.
Nemá morálne zásady.
Nebude mu robiť problém v budúcnosti ťa podviesť.
@gribka1 no hej, len autorka sa pýta konkrétne na túto situáciu s tou vydatou.
Ináč je pravda, že je debil kvôli tým rečiam.
@bielasovicka Už len táto konkrétna s vydatou. Celé zle.
Tal tam je viacej dôvodov, prečo nie....nie lebo aféra s kolegyňou
Tal tam je viacej dôvodov, prečo nie....nie lebo aféra s kolegyňou
@vilma7 no ja osobne nemam z toho dobry pocit preto som sa sem prisla opytat🤦🏻♀️
@anonym_autor Hádam si nemyslíš, že takýto muž by ti bol verný a dobrý ? Žena maj rozum
@anonym_autor ak mas hoc ake pochybnosti hoc i len jednu tak do toho nechoď...
Pocuvaj svoju intuiciu, je to nas najstarsi a najsilnejsi zmysel. Ked Ti nieco hovori, nerob to, nemas z toho dobry pocit, tak to nechaj tak. Na co Ti je takyto blbec, ktory Ti hovori ako trtkal vydatu kolegynu. Ziadny chlap to nebude pred potencialnou partnerkou rozpravat, tak isto nejake vypisovacky s kamaratkami.
Chce ta len na to.
Moj kolega mal na podobnych princov slovko “charakter”, co si ani omylom😂ani keby som sa onho potkla…
@anonym_autor
"... ktorý by Vám povedal"
Vytrhé z kontextu... Ako ste sa k tejto téme dostali? 🙂🤔
Nepredpokladám, že by ti len tak medzi rečou povedal o minulosti 🙂. Ak áno, sám sa "upratal".
Ak si sa ho pýtala na minulosť ty, tak ti odpovedal a za zvedavosť sa platí 😉 ...a vypusti to z hlavy 🙂
Nikto z nás nie je svätý... ani žena pravdivo nepovie koľko mala milencov 😉 A je to dôležité?
Nie... keď chce, bude vo vzťahu, keď chce, podvedie, keď sa nebude cítiť komfortne, rozíde sa...
Každý vzťah začína ako kniha slovom, vetou, kapitolou... ľudia sa vekom menia, vzťahy ich menia, ľudia, ktorých stretnú ich menia, ak im na nich záleží...
...nič horšie ako sa pýtať na minulosť i tak nikto nikdy nepovie pravdu a pre nový vzťah je to uplne irelevantné 🤷
Hoď to za hlavu a daj vzťahu možnosť, stretávaj, spoznávaj a uvidíš... vždy môžeš vzťah ukončiť 😉.
"Vážny vzťah"? Všetky vzťahy sú vážne 😉🙂
I ten milenecký, kamarátsky s benefitom, či aký koľvek iný, pretože vždy ide o dohodu medzi dvoma, ktorá práve im vyhovuje a je medzi nimi vzájomná dôvera 🙂.
...život je tak krásny a rozmanitý, neničme si šťastie "blbosťami", ktoré nikdy nedokážeme zmeniť 😉🙂
Nur Mit Dir... 😉
@anonym_autor čo tu riešiš? Veď on zadaný nebol, on nikoho nepodvádzal. A ak s ním vydatá kolegyňa bola ochotná trtkať viac ako rok, tak to znamená, že to bolo lepšie ako to, čo má doma. Takže v posteli asi nebude na zahodenie....
Aj ked sa chlap vyjadruje sladko a ako cukrík, neznamená to, ze je to hneď skvelý partner do života. Len mozno vie, co ma povedať a co uz nie 😉.
Tento sa vyjadril jasne, presne, po chlapsky. Ako zvyčajne medzi sebou komunikujú muži. Asi ma len trosku problém rozlíšiť, co je pre jednu ženu prijateľné a pre druhú neodpustitelne. On ťa nepodvadzal, mal len svoj život pred tebou....
@anonym_autor ma hulvatsky slovnik - casom budes z neho zurit, lebo ta to bude urazat, az pouzije tie slova na tvoju adresu. Alebo budes vyplakavat, ako ta moze tak urazat. Jedno z toho.
Vsetko, co je na niekom zle, sa raz za cas (alebo aj navzdy) obrati proti jeho partnerovi.
Velky maco s ukrytym neznym srdcom pod pancierom, ktore ma iba voci tebe, neexistuje. Iba sa tak na zaciatku vztahu zda (a v romanoch je to oblubene klise).
V realite, ak je hulvat, bude po nejakom case hulvat i voci tebe.
To, ze je zaroven ten typ chlapa “aferka sem, aferka tam” a so vsetkymi udrzuje kontakty, pripadne si to s nimi z casu na cas zopakuje - to je dalsi varovny signal.
Za mna by ma chut presla uz pri tom sprostom slovniku (stacilo by mi predstavit si, ako sa tak raz vyjadri na mna).
A dalej by sme sa ani nedostali.
@halford89 ty sa mozno vyjadris jemnejšie ale v globale je to v podstate to isté. Ze to nepovieš nahlas, neznamená, ze sa to nestalo. Áno, tento štýl vyjadrovania nieje pre žiadnu ženu uchu lahodiaci, preto sa 90% mužov takto pred ženami nespráva. A ten zvyšok to povie tak, ako im huba narástla. A tým sa vlastne odpália sami....
@thereisabear no to aj mna zarazilo ked mi to povedal...
@anonym_autor
Tak my sme sa s manželom keď sme randili tiež rozprávali o svojich ex aj v tomto kontexte. Nie tak vulgárne, ale s kým sa nám to páčilo viac a s kým menej 😀. Náhodou to bolo poučné. Mne by osobne bolo vcelku jedno koho prášil predomnou. Ale či mi príde spoľahlivý do budúcnosti a celkovo iné veci. To musíš cítiť ty.
@gribka1 tak neviem ci je to nieco co mi vyslovene vadi skor mi vadi ta jeho aferka a ze je taky tajomny. Napriklad ked mu zavolala nejaka kamoska tak ju oslovil ze "moja pekna" a potom mi povedal ze je to nejaka kamoska len... Tiez ma nejaku ex ktora u neho spala ale len sa bozkavali. A tiez ostali v kontakte. Potom mi este spominal jednu babu ktora k nemu chodi vecer na vino...
@anonym_autor ...to, že mal vzťah s vydatou ženou je podľa tvojich ďalších komentárov najmenší problém. Väčší problém je jeho nezrelosť, ktorú cítiť z jeho správania, vyjadrovania, oslovovania kamarátok v štýle "moja pekná, zlatko..." Fakt si myslíš, že chce vážny vzťah...rodinu?
@anonym_autor ja netusim, odkial sa berie tento (zlo)zvyk, kvakat o predchadzajucich partneroch, ci sexualnych, alebo vztahovych. Mne je to jedno.
Mimochodom, viac by ki vadil vulgarny slovnik
@anonym_autor mne staci "dobre sme si zatrtkali".. a 🚩
A este ked pises ze bezne nadava a sa takto vyjadruje, ja by ho nebrala. Kedysi ja mladsia som bola na rande s pravnikom,slobodnym a odrovnalo ma ako vystupuje,sposob komunikacie a tiez hresenia. A je jedno ze vystudoval pravo, diky nechcem
Jasné. Musí byť super a dobrý človek 🤮
O takého by som ako sa hovorí ani bicykel neoprela
Nie, pretože je mu jedno s kým si zatrtká.
Nesúdim, no zamysli sa nad tým, prečo máš potrebu sa na niečo také vôbec pýtať?

Prečo nie. Ved každý mal nejaké vzťahy pred tým aktuálnym. A zato ze mal vydatu, no co, ved on bol slobodný, mohol mať hocikoho.