Vzťah so Židom
Ahojte, máte niektorá skúsenosti čo sa týka partnera zida ? Vyzera normálne tým nemyslím že to je vidno ako vo filmoch. Vyrastal v europe - ma otca Nemca a mama je z Izraela.
@xckaretxxx Deti sa môžu rozhodovať samé, čo im vyhovuje. Syn je čerstvo dospelý, považuje sa viac len za etnického žida. Dcérka je ešte malá a tá sa zatial cíti byť židovkou srdcom aj dušou 😀
@nahodnemeno pozerala som dokument. Baba krestanka,on ordotoxny zid. Prechadzala zaucaim a preskusanim. Napokon skusky zlozila a teraz je z nej Zidovka.
@kiwi3 preto som napisala, ze vsetci ortodoxni su vhodni na lieky. Precitaj si cely doskusiu moja cmuk
@heni79 wow to je cool, priamo od zidov som pocula sice nieco ine, ale toto je mega cool, spolu s tou o tiezkou xixix skoda ze moja lodka uz odplavala 😂😂😂
@tanicka907 moja cmuk si nechaj pre niekoho ineho
@mareen1 pýtam sa, lebo o židovskom náboženstve neviem nič....dakujem pekne. Ak sa ti chce napíš viacej, zaujíma ma to.
@tanicka907 Tak ja som bola na školení v Jeruzaleme v roku 2017. Samozrejme na úplne inom školení. 😉 A toto nám hovorili ako jednu zo zaujímavých informácií. Len tak okrajovo. Snažili sa priblížiť inú kultúru. A zaujalo ma to. Ktorú ženu nie? 😉😂

@tanicka907 Vieš, že u židov je sex právo ženy? A muž má povinnosť zaistiť, aby dosiahla žena orgazmus prvá.