icon

Vzťah so Židom

13. feb 2025

Ahojte, máte niektorá skúsenosti čo sa týka partnera zida ? Vyzera normálne tým nemyslím že to je vidno ako vo filmoch. Vyrastal v europe - ma otca Nemca a mama je z Izraela.

h2
13. feb 2025

@simsalabim Veď ani mne sa to nechce riešiť. Poznám zopár Židov a keby som to o nich nevedela, tak by mi to ani nenapadlo. Ľudia, ako každý druhý na ulici. Takže len preto som to zase ja spomenula.

obchod112
13. feb 2025

Ten nemecký otec môže byť tiež Žid. Aj takí sú 😀🤷

tetapetra
13. feb 2025

@jurly ortodoxný žid by si ju určite nevybral. Berú sa medzi sebou

tanicka907
13. feb 2025

@tetapetra presne tak a ortodoxni zidia hlavne nepracuju....

mna by zaujimalo ako je to s obriezkou :D

tetapetra
13. feb 2025

@tanicka907 tu majú aj nezidia 😉

karolinakr
13. feb 2025

@tanicka907 chceš sa presvedčiť na vlastné oči? 😀

tanicka907
13. feb 2025

@karolinakr ved toto, ako vydata sa mozem iba pozriet 😀ako nezadana by som aj empiricky.. vraj vydrzia dlhsie a vedia ist tvrdsie, teda ti s obriezkou 😂

karolinakr
13. feb 2025

@tanicka907 na to, že nikto nespáva so Židom, dosť veľa intimnych veci o nich vieme 😀

vevesh
13. feb 2025

@h2 takto vyzera aj zid z europy- ak si nevidela, nebola si na spravnych miestach🙃

jakubrianka
13. feb 2025

@enmery 🤣😂

h2
13. feb 2025

@vevesh Ja neviem, prečo sa o tom stále bavíme, keď autorka sama písala, že vyzerá normálne. 🙈

fairyy
13. feb 2025

@tanicka907
@karolinakr a hlavne zeny oni by mali sexovat iba pod plachtou lebo tam vraj boh nevidi co stvaraju 😂😂 teraz ale neviem ci si vtedy zo mna kamos (zid) utahoval alebo naozaj ortodoxni zidia to tak maju 😆 musim sa opytat sakra

tanicka907
13. feb 2025

@fairyy hahaha a len za ucelom plodenia. Neviem, mna by tie kudrlinky na stehnach steklili...

vsetci ortodoxni ludia na svete su uplne mimo a podla mna vhodni na lieky (sorry not sorry)

ale autorkin urcite neni ortodoxni, ti nepracuju, lebo su vyvolenejsi ako vyvoleni

lenkasarka
13. feb 2025

@tanicka907 ortodoxný zid vôbec nepracuje? Žiadny? Hm z čoho žijú🤔

tanicka907
13. feb 2025

@lenkasarka prispieva im stat, charita (napr v izraeli). su rozne komunity

bielasovicka
14. feb 2025

Ozaj, a kedy už bude nejaká téma o cernochoch? 😜

jurly
14. feb 2025

@tetapetra nuz, poznam jeden taky pripad zo zahranicia.

vevesh
14. feb 2025

@tanicka907 v europe maju obchody zo zlatom a obchod so zlatom "zaraba sam na seba". Ako, co som ja stretla, chlapi robili normalne v obchodoch, zeny nerobili vobec, iba domacnost, deti a komunita a iba ta vlastna. Napriklad do niektorych casti a giet v eu je vstup cudzim chlapom zakazany a iba niektore zeny pustia...🤫

tanicka907
14. feb 2025

@vevesh preto pisem, ze su rozne komunity. Ti ultra ortodoxni naozaj nepracuju a venuju sa studiu tory, aby vyvoleny narod bol vzkrieseny ako prvy ked pride spasitel 🙂 🙂 toto su take skor smutne pripady, castokrat v zahranici prirovnavani ku "pozieracom systemu".

Potom su taki, ktori maju rodinny biznis, napr v Belgicku so zlatom, vo Frankfurte banky atd, ale to nie su ortodoxni, ale len zidia co papaju bravcovinku

cacianka
14. feb 2025

@enmery aj miesto trvalého pobytu 😉

vevesh
14. feb 2025

@tanicka907 v belgicku a holandsku mas naozaj ultraortodoxnych - ked prides do svtrte a komunity, ako keby si sa ocitla uprostred natacania Schindlerovho zoznamu🫣v nemecku som zatial na takuto komunitu nenatrafila, nevylucujem, ze nie su niekde takto "zalezeni", ale tak oficialne ako benelux urcite nie....

snowflakenel
14. feb 2025

@bielasovicka akurat som to chcela.napisat. uz sa tu objavila.tema o moslimoch, baby sa.tam hadaju,,teraz zas zidia.....🙂 🙂 🙂

yasina
14. feb 2025

Jej.. Rozvirenie konika. Zas zid. Predtym dni to bol moslim
No jejda.
Urcite..
Fejk diskusia.
Vies o tom ze izrselcania nenavidia nemcov do krvi? :=))) v zivote by s nimi nemali dieta

kiwi3
14. feb 2025

@tanicka907 lebo ortodoxni krestania a moslimi su uplne v pohode, ze?
nechapem tieto antisemtitske nazory... v poslednom case to podozrivo silnie.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
14. feb 2025

@snowflakenel no ved práve...... 🤣

nahodnemeno
15. feb 2025

@jurly taky detail....pokial ja viem zidom sa musi clovek narodit, neda sa konvertovat...mozno len tolerovat ten zivotny styl, nic ine.

fairyy
15. feb 2025

@nahodnemeno ja viem, ze sa da konvertovat.. ale ze sa neda prestat byt zidom

xckaretxxx
15. feb 2025

@mareen1 a s deťmi to mate ako poriesene, myslím po náboženskej stranke

lenkakravcova
15. feb 2025

@liusa82 aj mne to príde divné. Posledné dni je tu toho ako po daždi. 😀