Vzťah so Židom
Ahojte, máte niektorá skúsenosti čo sa týka partnera zida ? Vyzera normálne tým nemyslím že to je vidno ako vo filmoch. Vyrastal v europe - ma otca Nemca a mama je z Izraela.
Ten nemecký otec môže byť tiež Žid. Aj takí sú 😀🤷
@tetapetra presne tak a ortodoxni zidia hlavne nepracuju....
mna by zaujimalo ako je to s obriezkou :D
@tanicka907 tu majú aj nezidia 😉
@tanicka907 chceš sa presvedčiť na vlastné oči? 😀
@karolinakr ved toto, ako vydata sa mozem iba pozriet 😀ako nezadana by som aj empiricky.. vraj vydrzia dlhsie a vedia ist tvrdsie, teda ti s obriezkou 😂
@tanicka907 na to, že nikto nespáva so Židom, dosť veľa intimnych veci o nich vieme 😀
@enmery 🤣😂
@tanicka907
@karolinakr a hlavne zeny oni by mali sexovat iba pod plachtou lebo tam vraj boh nevidi co stvaraju 😂😂 teraz ale neviem ci si vtedy zo mna kamos (zid) utahoval alebo naozaj ortodoxni zidia to tak maju 😆 musim sa opytat sakra
@fairyy hahaha a len za ucelom plodenia. Neviem, mna by tie kudrlinky na stehnach steklili...
vsetci ortodoxni ludia na svete su uplne mimo a podla mna vhodni na lieky (sorry not sorry)
ale autorkin urcite neni ortodoxni, ti nepracuju, lebo su vyvolenejsi ako vyvoleni
@tanicka907 ortodoxný zid vôbec nepracuje? Žiadny? Hm z čoho žijú🤔
@lenkasarka prispieva im stat, charita (napr v izraeli). su rozne komunity
Ozaj, a kedy už bude nejaká téma o cernochoch? 😜
@tanicka907 v europe maju obchody zo zlatom a obchod so zlatom "zaraba sam na seba". Ako, co som ja stretla, chlapi robili normalne v obchodoch, zeny nerobili vobec, iba domacnost, deti a komunita a iba ta vlastna. Napriklad do niektorych casti a giet v eu je vstup cudzim chlapom zakazany a iba niektore zeny pustia...🤫
@vevesh preto pisem, ze su rozne komunity. Ti ultra ortodoxni naozaj nepracuju a venuju sa studiu tory, aby vyvoleny narod bol vzkrieseny ako prvy ked pride spasitel 🙂 🙂 toto su take skor smutne pripady, castokrat v zahranici prirovnavani ku "pozieracom systemu".
Potom su taki, ktori maju rodinny biznis, napr v Belgicku so zlatom, vo Frankfurte banky atd, ale to nie su ortodoxni, ale len zidia co papaju bravcovinku
@tanicka907 v belgicku a holandsku mas naozaj ultraortodoxnych - ked prides do svtrte a komunity, ako keby si sa ocitla uprostred natacania Schindlerovho zoznamu🫣v nemecku som zatial na takuto komunitu nenatrafila, nevylucujem, ze nie su niekde takto "zalezeni", ale tak oficialne ako benelux urcite nie....
@bielasovicka akurat som to chcela.napisat. uz sa tu objavila.tema o moslimoch, baby sa.tam hadaju,,teraz zas zidia.....🙂 🙂 🙂
Jej.. Rozvirenie konika. Zas zid. Predtym dni to bol moslim
No jejda.
Urcite..
Fejk diskusia.
Vies o tom ze izrselcania nenavidia nemcov do krvi? :=))) v zivote by s nimi nemali dieta
@tanicka907 lebo ortodoxni krestania a moslimi su uplne v pohode, ze?
nechapem tieto antisemtitske nazory... v poslednom case to podozrivo silnie.
@snowflakenel no ved práve...... 🤣
@jurly taky detail....pokial ja viem zidom sa musi clovek narodit, neda sa konvertovat...mozno len tolerovat ten zivotny styl, nic ine.
@nahodnemeno ja viem, ze sa da konvertovat.. ale ze sa neda prestat byt zidom
@mareen1 a s deťmi to mate ako poriesene, myslím po náboženskej stranke
@liusa82 aj mne to príde divné. Posledné dni je tu toho ako po daždi. 😀

@simsalabim Veď ani mne sa to nechce riešiť. Poznám zopár Židov a keby som to o nich nevedela, tak by mi to ani nenapadlo. Ľudia, ako každý druhý na ulici. Takže len preto som to zase ja spomenula.