icon

Vzťahové nejasnosti. Ako dešifrovať partnerovo správanie?

18. apr 2026

Rozhovor s priateľom (nebývame spolu, obaja dospelí ľudia ). Volám mu o 13,45h že robí, že sa chystám do DMky, či nechce ísť so mnou. Odpoveď bola teda, že áno, že by sme si mohli dať aj kávu, ale musí ísť do Lidla, tak mi volá o hodinu a dohodneme sa. Tri hodiny ubehli a nič. Povedala som si, asi sa muselo stať niečo vážne, inak by sa mi normálne ozval. Tak som mu napísala, či je všetko v poriadku a že ďakujem, že sa mi ozval. Na to jeho odpoveď bola:

" Prepáč, sám som nevedel, čo chcem."

Snažím sa to decodovať.. lebo toto mi hlava neberie.
Mám chuť mu napísať, to nevadí, ja našťastie viem, čo chcem a čo naopak nie.

Strana
z2
autor
18. apr 2026
@anonym_7f6042

@anonym_autor to je nejaký kamos s výhodami, či kto?
Čakať 3 hodiny? Po 15 minútach by som mu volala, kde je.

@anonym_7f6042 nie, nie je to kamoš s výhodami. Za to, že mu nestojím za zadkom? Nie, máme aj vlastné životy a nie nemáme každý víkend spoločné plány.

anonym_7f6042
18. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_7f6042 nie, nie je to kamoš s výhodami. Za to, že mu nestojím za zadkom? Nie, máme aj vlastné životy a nie nemáme každý víkend spoločné plány.

@anonym_autor je to tvoj priateľ alebo iba kamarát?

autor
18. apr 2026
@anonym_7f6042

@anonym_7f6042 prečítaj si prvú vetu.

anonym_7f6042
18. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_7f6042 prečítaj si prvú vetu.

@anonym_autor mal proste niečo zaujímavejšie ako si ty. To je fakt obdivuhodný priateľ, co ta necha 3 hodiny čakať. Asi mate fakt fasa "intenzívny" ten váš "vztah".

autor
18. apr 2026
@anonym_7f6042

@anonym_autor mal proste niečo zaujímavejšie ako si ty. To je fakt obdivuhodný priateľ, co ta necha 3 hodiny čakať. Asi mate fakt fasa "intenzívny" ten váš "vztah".

@anonym_7f6042 bol doma. Nikde nešiel. Potom mi volal. Tak veta "prepac, nevedel som, co chcem" sposobila to, ze ja viem co chcem.

anonym_7f6042
18. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_7f6042 bol doma. Nikde nešiel. Potom mi volal. Tak veta "prepac, nevedel som, co chcem" sposobila to, ze ja viem co chcem.

@anonym_autor 3 hodiny nevedel co chce? Ok. Vieš čo, nie som malé dieťa aby som nevedela čo chcem.
A ty si 3 hodiny čakala? Načo prosím ta?

biba_18
18. apr 2026

čakaj aj nbudúce 3 hodiny… mohla si volať hneď a mohla si mať ušetrené 2 hodiny 😏

barka1
Včera o 04:35

My tvojho partnera nepoznáme, nemáme šancu dekodovat ho lepšie než ty. Ale to asi vieš.
Takže o co ide v tejto diskusii? Potrebuješ zamienku na rozchod?

anonym_cee2f9
Včera o 05:21
@anonym_7f6042

@anonym_7f6042 skor len znamy a sem tam.idu na kavu ked to vyjde. Mne pride ze keby nesla do DMky tak sa cez viikend ani nevidia. Teda ani sa nevideli lebo sa mu ani velmi nechcelo.

anonym_7f6042
Včera o 06:50
@anonym_cee2f9

@anonym_7f6042 skor len znamy a sem tam.idu na kavu ked to vyjde. Mne pride ze keby nesla do DMky tak sa cez viikend ani nevidia. Teda ani sa nevideli lebo sa mu ani velmi nechcelo.

@anonym_cee2f9 tak potom co robí scény?

anonym_cee2f9
Včera o 07:00
@anonym_7f6042

@anonym_cee2f9 tak potom co robí scény?

@anonym_7f6042 ta... bo chce byt zaujimava

marca12
Včera o 07:14
@anonym_autor

@wolf_ nie som pasivne agresivna. Som vzdy presna a ked niekam nepridem, dam vediet, ked sa mi plany zmenia, dam vediet a ked nemozem prist/nechcem/neviem, dam vediet.

@anonym_autor Ja by som mu zavolala a opytala sa,ci mi nemohol dat vediet,ze teda nejde. Treba komunikovat.

autor
Včera o 07:32
@marca12

@anonym_autor Ja by som mu zavolala a opytala sa,ci mi nemohol dat vediet,ze teda nejde. Treba komunikovat.

@marca12 on mi následne volal večer. Že či som nahnevaná. Že on to tak nepochopil. Čo nepochopil? Že povedal, o hodinu sa ti ozvem, že kde si a ideme... čo na tom je na nepochopenie?

zanka777
Včera o 17:48
@anonym_autor

@marca12 on mi následne volal večer. Že či som nahnevaná. Že on to tak nepochopil. Čo nepochopil? Že povedal, o hodinu sa ti ozvem, že kde si a ideme... čo na tom je na nepochopenie?

@anonym_autor koľko máte rokov?

autor
Včera o 17:51
@zanka777

@anonym_autor koľko máte rokov?

@zanka777 podľa fotky súdim, že viac ako ty.

zanka777
Včera o 17:53
@anonym_autor

@zanka777 podľa fotky súdim, že viac ako ty.

@anonym_autor veď na sa normálne pýtam koľko máte obaja rokov že ma takéto správanie priateľ

autor
Včera o 17:54
@zanka777

@anonym_autor veď na sa normálne pýtam koľko máte obaja rokov že ma takéto správanie priateľ

@zanka777 máme skoro 50r obaja.

zanka777
Včera o 17:54
@anonym_autor

@zanka777 máme skoro 50r obaja.

@anonym_autor HM tak to je fakt detinské správanie... To je čudné. Môžem sa opýtať prečo nebyvate spolu ešte?

autor
Včera o 17:55
@zanka777

@anonym_autor HM tak to je fakt detinské správanie... To je čudné. Môžem sa opýtať prečo nebyvate spolu ešte?

@zanka777 nemáme ambíciu spolu bývať, na čo je to dobré v tomto veku? Nejdeme sa ani brať, ani plodiť deti. Takto nám to vyhovuje.

zanka777
Včera o 17:56
@anonym_autor

@zanka777 nemáme ambíciu spolu bývať, na čo je to dobré v tomto veku? Nejdeme sa ani brať, ani plodiť deti. Takto nám to vyhovuje.

@anonym_autor a inak deti máte?lebo by na zaujímalo či je taký "zodpovedný"aj pri deťoch napríklad že niečo povie a zabudne a nedodrží

autor
Včera o 17:57
@zanka777

@anonym_autor a inak deti máte?lebo by na zaujímalo či je taký "zodpovedný"aj pri deťoch napríklad že niečo povie a zabudne a nedodrží

@zanka777 áno máme, obaja svoje vlastné. On podniká, má vlastnú firmu, ja som zamestnanec. V realite je to veľmi zodpovedný človek, čiže nerozumiem tomuto skratovému chovaniu.

zanka777
Včera o 17:59
@anonym_autor

@zanka777 áno máme, obaja svoje vlastné. On podniká, má vlastnú firmu, ja som zamestnanec. V realite je to veľmi zodpovedný človek, čiže nerozumiem tomuto skratovému chovaniu.

@anonym_autor tak možno podniká v takom sektore že má toho veľa na hlave a mu to skrátka úplne vypadlo. Popravde ani ja nemám rada také veci a tiež by ma to štvalo preto sa pýtam

zanka777
Včera o 18:05
@anonym_autor

@anonym_autor alebo nie je ženatý alebo zadaný?

autor
Včera o 18:05
@zanka777

@anonym_autor alebo nie je ženatý alebo zadaný?

@zanka777 jasne, že nie je. Veď normálne sa navštevujeme, poznáme sa s deťmi, rodinou apd.

zanka777
Včera o 18:06
@anonym_autor

@zanka777 jasne, že nie je. Veď normálne sa navštevujeme, poznáme sa s deťmi, rodinou apd.

@anonym_autor tak to je o to viac divné. Mne by sa to tiež nepáčilo

Strana
z2