Z núdze cnosť verzus skutočná láska
Poviem Vám jeden modelový prípad. Dvaja mladí ľudia spolu dlhú randili. Dosť dlho. A ten mladík si vypočul od partnerky po ich jednom sexe na vlastné uši, že keby bola vedela, že je to taká " dobrota", už dávno by sexuálne žila aj s inými mužmi.
Ale : " Keďže bola dole trošku menej chlpatá, tak sa hanbila vyzliesť donaha pred možnými milencami. Takže nedostatočné ochĺpenie príslušných partií z nej urobilo poctivku?.. či mníšku?... či netýkavku?....či chladnú?
Po rokoch mladá manželka zistila. že ju manžel podviedol. Už ako manžel. Ten sa bránil tým, že čo mu to vytýka, ked hlavným dôvodom jej zdržanlivosti bola hanba z nedostatku jej ochĺpenia. No keď ste takí životom skúšaní a viete radiť. Nebola to z manželkinej strany z núdze cnosť?
Skús ešte raz.
Nechceš to radšej nakresliť?
@dora281 to je pribeh z roku 1976 ci 1983? Lebo riesit chlpy v tejto suvislosti😏
to je akože čo normálne napíš a nie hádanky.Ved to nema ani hlavu ani pätu.
Dora , Dora … ale áno , keďže máš 76 rokov , v tvojej mladosti bolo ochlpenie asi dosť dôležité 😀
..som sa stratila 😁. Čiže dôvod podvodu bol nedostatok ochlpenia? 😆
@dora281 v tomto zamotanom pribehu je “ten zly” ten, kto bol neverny.
Akoze podvadzajuci chlap sa brani tym, ze no a co ked podviedol, ved aj ty by si bola podvadzala, keby si mala viac chlpov? Akoze spravne som to pochopila? Toto ozaj?
Nie. Bola to blbosť z blbosti.
Chápem, vonku už je šmykľavo. Ich problém vyrieši vaginálny príčesok.
Uz davno mi citanie s porozumenim nerobilo take problemy. Tak ma byt chlpata ci nie?!
Uz davno mi citanie s porozumenim nerobilo take problemy. Tak ma byt chlpata ci nie?!
@anonym_cb3abb si mimo pointy
Chápem, vonku už je šmykľavo. Ich problém vyrieši vaginálny príčesok.
@tatiana288 😂😂😂
Je uplne jedno kolko manzelka predtym sexovala aj ze by sexovala pred vztahom s tebou ako kralik keby mala chlpy. Dolezite je ze ze sa nepodvadza a ty si podviedol.
Asi som jedina co nerozumie 😂
šak nevera v manželstve bude vždy nevera...a aby si rozumel/a "reči sa hovoria a chlieb sa je" ...v preklade manželka mudruje, čo by bolo keby a manžel nemudroval, ale urobil to...a chce to hodiť na ňu 🤭...trochu vtipné, že ...dúfam, že je toto vymyslené, aby sme sa v tento príjemný nedeľný podvecer trošku pobavili😉
Cize v minulom tisicroči bolo naj sexi na žene mat co najvacieho bobra... ?!
@la_dolce_vita asi sa vtedy az tak nepraktizoval oralny sex🤓
@la_dolce_vita asi sa vtedy az tak nepraktizoval oralny sex🤓
@anonym_4eb4bb mozno nam to dora prezradi 🙂)
@la_dolce_vita nemáš chlpy nemáš pravdy
@la_dolce_vita nemáš chlpy nemáš pravdy
@januska12323 😂😂 tak veru
A keby mala k tomu aj chlpy v podpatusi, tak sexuje 24/7 😁.
@la_dolce_vita veď nebol dostupný ani toaleťák, takže žiletky boli asi tiež tabu 🤣.
Nechceš to radšej nakresliť?
@anonym_d9bb0c preboha, vzhladom na temu radsej nie 😃😃

@dora281 tento príbeh nemá ani hlavu ani pätu.