Za akých okolností ste boli ochotné stretnúť sa s bývalým partnerom?
Za akých okolností sme sa boli "ochotne" stretnúť s bývalým partnerom,ak vás nespájali ani deti ani ziadne iné väzby? Určite ste boli v takejto situácii,zaujíma ma,čo vás napokon presvedčilo aj keď ste to nemali v pláne? Názory typu "ex patrí do koša a nehrabem sa v odpadkoch má nezaujíma". Vďaka za pochopenie
My sme sa stretli neplanovane v jednom bare. Bolo to uz davno, on so svojou partiou, ja so svojou. Asi rok po rozchode. Tak sme sa nejako zakecali, mali sme uz nieco vypite a potom ma pozval, ci by som nesla na dalsi den na kavu. Bola som slobodna, tak som sla. Neocakavala som nic, ziadne motyle v bruchu.. len jednoducho pokecat.
Tak sme dali kavu, kecali sme a toto "rande" ma uistilo v tom, ze sa nemam vracat a rozchod bol to najlepsie riesenie. Rozchod mimochodom inicioval on. On sa mi este dlhsie obdobie po tejto "kave" ozyval, ale ja som nemala zaujem.
mne vypisoval bývalý, nech sa stretneme, ale nemala som záujem, chcel mi doniesť nejaké veci, povedala som, nech pošle..nemam zaujem sa sním stretávať a ani by som sa nestretla, opäť by som bola smutná
V niektorých prípadoch je dobré sa stretnúť s odstupom času a vysvetliť si nevypovedané veci. S jedným ex som sa rozišla. On bol z toho zrúteny. Po asi necelom roku sme sa stretli. Vysvetlila som mu,že to bolo najlepšie riešenie a celkovo po tom rozhovore to v sebe uzavrel a neskôr mi poďakoval,že to potreboval počuť,aby sa vedel pohnúť ďalej. To bol ale náš prípad,rozišli sme sa priateľsky,aj keď nie sme v kontakte vždy si ho budem vážiť a len v dobrom spomínať. Boli sme najlepší priatelia a mrzí ma,že som stratila najlepšieho priateľa,ktorému som všetko mohla povedať. Ale tak to malo byť. S bývalým sa nedá ďalej kamarátiť,vždy tam niečo visí,čo ti bráni sa naplno oddať priateľstvu. Takže záleží od dôvodu stretnutia sa s ex. Nie vždy je dobré sa stretávať,ale ak niečo potrebuješ uzavrieť a nemáš nádeje,že sa k tebe vráti,tak je dobré sa stretnúť. Ale ak od stretnutia očakávať niečo viac,asi by som sa nestretla.
Kludne aj na pivo/kávu. No ten môj je pod papučou, tak mi nehrozí stretnutie. 😀
Tak záleží o čo by v podstate išlo.
O vysvetlenie, alebo ide o snahu sa zas vrátiť, alebo len skočiť na kávu a pokecať.
Ja by som nejako plánovane neriešila ani jedno ale pri spontannom stretnutí by som ten pokec možno neodmietla
Ale zas každý vzťah, človek atď je iný, každý prežil niečo iné, ťažko zovšeobecňovať.
Asi som divná ale s väčšinou svojich ex nemám problém sa stretnúť, či už náhodne alebo aj cielene. A nič za tým nie je, proste partnerský život uzavretý, rany zahojené, city ani príťažlivosť tam dávno nie sú, máme svoje životy ale to neznamená, že sme zrazu cudzí ľudia a nepoznáme sa.
Ja mam k tomu velmi vyhraneny nazor a to s ex sa nestretavat, pokial nemusim - dieta, majetok … Je to mozno tym, ze skoro kazdy z mojich ex mi obcas napise, chce sa stretnut, sype si popol na hlavu, slubuje … ale mne to pride zbytocne jatrenie ran pre obe strany. Ak mam pravdu povedat, bola som par krst na kave s exami, ale vzdy to skocilo vycitkami a slubmi ako sa zmenili. Takze za mna, nemam potrebu sa stretavat. V aktualnom vztahu mam opacny problem, priatel velmi priatelsky a casto komunikuje s ex (vztsh z pred 10rokov) ci s jej dospelym dietatom, co je pre mna trosku tazsie akceptovatelne a neviem ako sa s tym stotoznit.
Ak ti take stretnutie nieco dá, tak je jedno aky dovod ci argument pre to najdes. Mne osobne by to nedalo nic, nemam si s nimi co povedat ani nie som zvedava ako sa im darí, nie z hnevu alebo co, proste ma prestali ako ludia zaujimat.... je to minulost, ktora nema v mojej pritomnosti miesto. Vpodstate som nikoho roky ani nahodne nestretla, ak by hej, zdvorilostny pozdrav je u mna maximum 🙂
A keby sa vám núkal na sex?
Raz za dva roky sa vidime,volame a piseme.uz dlhych 22rokov takto.Mame sa na fb tak vieme o sebe asom tomu rada.Prva laska no🙂.
@autorka zle polozena otazka!!! Nieco skryvas a kym to z teba nevylezie nikto ti neda objektivny nazor. Vyklop vsetko a potom sa uvidi. Ak nemas nejaky CIEL. naco sa s nim planovane stretnut? Komunikujete spolu? Chce s tebou spavat a ty nevies ci odolat lebo zatial si nedokazala najst lepsie milenca, resp. si od rozchodu s nim nedokazala s nikym inym spat?
ja by som rada stretlasvojich ex pretoze teraz vyzeram ovela viac sexi

My sme sa plánovane stretli po desiatich mesiacoch po rozchode, vzťah trval deväť rokov. Doteraz som rada, že sme sa stretli a povedali si asi všetko, čo sme si povedať chceli.