icon

Za všetky problémy si môžem sama?

12. júl 2024

Baby mám teraz už bývalého snúbenca , ktorý povedal že si za všetko môžem sama, a mňa zaujíma vás názor, pretože on tvrdí že sa chce vrátiť , ale keď sa na zmením 🤷
Máme obaja okolo 30 rokov..
Nás život bol dovolenky , každý mesiac , dovolenky sme si platili každý sám , do centa ,taktiež suveníry,každý svoje, a proste všetko ..zarábali sme nadpriemer obaja..
Po čase mi to začalo liest na nervy , my sme šli do vysokých Tatier na chatu na niekoľkotýždňovy pobyt a ja som mu musela vycalovat peniaze ešte pred dovolenkou za stravu peniaze ,akoze moju polku , a že on bude z toho aj moje nákupy platiť..
Išli sme na chatu mojich rodičov , (zadarmo) aj tak som mu musela polku zaplatiť za stravu ..
Bývali sme v Petržalke, minule sme stretli kamaráta jeho a prisahám že všetky podniky obaja povymerali a hľadali najlacnejšiu Kofolu čapovanu, ani.si.nikde nekúpili ,lebo
všade bola podľa nich dráha , hanbila som sa za nich ako pes..
Svadbu nechce,je drahá , skončilo to tým že mi vykričal že deti so mnou nechce lebo veľa peňazí to stojí , tak že si mám niekoho nájsť..tak som šla...
A stále otravuje..

Strana
z4
gab1sol
12. júl 2024

Asi poznám málo rodených Bratislavčanov, ale čo ja viem, tak domáci nikdy nepovedia na Bratislavu Blava, to je potok pri Trnave…
A to koľko tých kamier v byte majú, keď tak detailne majú všetko pod kontrolou? My máme vnútri tri (kvôli deťom a psovi), ale ani zďaleka nám nepokrývajú celý byt…
@miadi tiež sa mi to každým jedným komentárom zdá menej a menej uveriteľné…

autor
12. júl 2024

@gab1sol myslíš že mi povedali koľko majú kamier? 😅Ja neviem , určite v našej spálni mal ex, v obývačke a v spálni rodičov..vedeli koľkokrát som mačku pohladkala...
Hovoril Blava , štát v štáte 😄toto mi nikto nevymaze z hlavy 😄😄😄nikdy

miadi
12. júl 2024

Z bytu vo Viedni si sla zit do stareho neprerobeneho bytu k frajerovym rodicom ? A platila si kazdy mesiac kazdy cent za jedlo na vylete. Uz len to ze kazdy mesiac ste chodili na dovolenku je nerealisticke. Tolko dovolenky nema nikto . To by frajer nezil u rodicov 😂Mozno si chcela povedat ze ste chodili na vikendove pobyty. Ked uz klamat tak aspon uveritelne.

autor
12. júl 2024

@miadi chodili sme do Egypta, k nám na chatu a do Tatier, toto sme striedali , ja som mala možnosť mať voľno koľko chcem a on robil kopu nadčasov ..šéf mu umožnil ..

autor
12. júl 2024

@miadi ale chodili sme minimálne na týždeň, nie na predĺžený víkend..a vo Viedni som mala podnájom, šla som k nim lebo chcel

klementinka58
12. júl 2024

a rozisla si sa ty s nim ci on s tebou? Inak nikdy si neskusila povedat, ze nedas polku? Ze ako by reagoval, ci by nesiel na pobyt alebo by to nejako sam utiahol..

autor
12. júl 2024

@klementinka58 keď sme boli u nás na chate strašné sme sa pohádali kvôli tomu , neskutočne sme hulakali , ( je to na samote) ..nepomohlo ,dala som mu kopu peňazí , bol spokojný ..a rozišla som sa ja s nim

oranzovyvevericnik
12. júl 2024

Keby to bola chata jeho rodičov ver tomu, že by si musela platiť aj za opotrebenie nábytku.
A to mu nevadilo, že mal ubytko zadara? Mam v okolí setrnych známych, ale viem, že keby idú takto na chatu tak by doviezli kopec jedla a ešte by chceli zaplatiť.
Toto je vychcanec,bud rada, ze si sa ho zbavila.

dskjhfdlkdjhl
12. júl 2024

A Ty si si tiez pocitala, kolkokrat si tu macku pohladila, ci veris tomu, ze to oni mali dobre zratane?😀 Museli mat nudny zivot, ked toto pocitali, alebo si si uz nevedela vacsiu kravinu vymysliet😝

autor
12. júl 2024

@dskjhfdlkdjhl on je jedináčik, tu mačku mali ako.druhe dieťa po ňom .. neskutočne čo kvôli tej mačke robia , neskutočne, to bola tá perska či aká chlpatá dráha..

koniarova
12. júl 2024

Ale o čo ti vlastne v tejto diskusii ide? Veď je nám všetkým jasné,že je to truľo.

purple_wolf
12. júl 2024

ak niekto pouzije na deti argument ze su drahe tak ich mat nebudeme tak by som zabuchla dvere pred jeho nosom tak rychlo ze by mu nos zlomilo

autor
12. júl 2024

@koniarova asi sa len uistiť že dobre som spravila,stále otravuje, stále ... Už mi sľubuje aj že mi prispeje na dovolenku do Egypta 🙈 na neho výkon

tilly
12. júl 2024

@gab1sol ja poznám pomerne dosť rodených Bratislavčanov, hlavne spolužiakov zo škôl, kam som chodila a nikto nepovie blava, len niektorí, ktorí mali rodičov z dedín...

tinalia
12. júl 2024

Hahaha to mi pripomina jedneho, co hovoril, ze bol u buducich svokrovcov na navsteve a pocitali tam kolieska salámy, kolko mu mozu dat ako návsteve, ze ani o koliesko naviac. Na obede ked sa svokra pytala, ci si niekto este prida, tak sa ozval ze si da a potom mu zena vycitala, ze sa zanho hanbi, ze to sa ho pytala len zo slusnosti a on mal odmietnut, ved to malo zostat im 🤣 dobre som sa nasmiala, hlavne, ked si ju potom naozaj zobral za zenu 🤭 ty bud rada, že si sa ho zbavila 😁

autor
12. júl 2024

@tilly naozaj to volal Blava , aj Bratislava povedal ale hovoril Blava ..kam ideme? Naspäť do Blavy🤷

olimuc
12. júl 2024

Chyba mu tvoja polka najmu a nakladov … kym najde dalsiu, co to bude alkceptovat taky vadny kus, . to potrva u teba ma istotu, ze netreba investovat a trenky mu operes

domkakvet
12. júl 2024

Nie uz sa k nemu nevracaj.

sense
13. júl 2024

@koniarova čaká asi na odpoveď ze sa zmení. 😂 Osobne si myslím po tom všetkom čo napísala bud až taky hrozný naozaj nebol lebo by nedopustil zaľúbenie alebo nie je až tak veľmi nad vecou. A nečakala ze jej len tak povie ze si ma nájsť iného, lebo hysterky bývajú zvyčajne ženy

temperity
13. júl 2024

Vymyslena tema. Narodila som sa a vyrastala cely zivot v BA, studovala, pracujem tu a nikdy ziadny Bratislavcan Bratislavu nenazve Blava…

rorino
14. júl 2024

Vykašli sa na neho a najbližšie,keď ťa bude otravovať mu povedz,že sa kvôli nemu nemienis meniť.To je riadny trulo😂🤦

mimi1237
17. júl 2024

Js ti verím, že takyto lakomci existuju, už sa k nemu nevracaj a zablokuj ho,ved to nieje človek iba uboziak.

Strana
z4