Zabudlivý partner
Je v poriadku, že partner zabudne na MDŽ a teraz aj na meniny ?
Zalezi na tom, ako sa k tebe sprava a aky mate celkovo vztah. Ak vsetko v poriadku, tak pohoda, stane sa, niektori ludia proste nemaju kalendar v hlave. Ak to je uz len perlicka na kope inych problemov tak to v poriadku nie je.
Môj muž je taký ... MDŽ ja neriešim vôbec, meniny, narodeniny moje/ostatných blízkych mu zvyknem pripomenúť deň predtým spôsobom: "idem robiť chlebíky do práce, prídu mi gratulovať" alebo "zajtra sa zdržím, pôjdem čosi kúpiť mame, má narodeniny" ... inak pre mňa sú v živote dôležité úplne iné veci ... veď musíš cítiť, či Ťa má partner rád, či mu na Tebe záleží ... ten môj je proste v týchto veciach taký "truľko" ... inak mu nemám čo vyčítať, je dokonalý.
To nie je zabudlivost,ale mampicista. Prepac za vyraz,ale nic vystiznejsie ma nenapadlo.
Toto by som ja nebrala nejako tragicky, moj otec aj muz tiez zabudaju aj narodeniny, aj meniny, ale teda aj svoje 🙂 Ja to muzovi vzdy pripominam, vobec mi to nevadi, vzhladom na to, ako sa inak ku mne sprava.
My také že meniny, deň žien či mužov neoslavujeme, na narodky a vianoce si kúpime dárky po dohode a ani výročie. My už ani nevieme v ktorý deň sme sa dali dokopy a napriek sa milujeme aj bez sobáša a papiera a prsteňov už vyše 13 r
Meniny ok ale ako moze niekto zabudnut na mdz ked z kazdej strany vsade to vyskakuje ked to je aktualne 🤨
Ja zabúdam tiež a nie som muž 🤣 pokiaľ nevidím na FB, že sa niečo okolo mňa deje..tak ani o tom neviem 🤣
Ja nepochopím ako môže niekto zabudnúť…..veď keď som teľa a nepamatam si kedy má žena či mama narodky tak ten dátum hodím do mobilu a dám si 10 pripomienok
Zabudnúť napr na MDŽ? To sotva….reklamy sú absolútne všade, to je ako tu už niekto napísal mamvpici
@pribinak Nemusíš pochopiť...ale ak to niekto nerieši, neoslavuje a nepotrpí si na tom, tak na to jednoducho zabudne...ja by som napr. od partnera nechcela, aby robil niečo, čo mu nie je prirodzené a to isté očakávam od partnera ja...aby nežiadal odomňa niečo, čo mne prirodzené nie je...napr. aj tie oslavy...výročia...meniny, narodeniny, sviatky nesviatky...proste je mi úplne jedno, či mi niekto zagratuluje alebo nie...a tak isto je mne jedno, či niekoho sklame to, že zabudnem na meniny, narodeniny a iné blbosti 😀 Buď ma partner berie takú, aká som alebo nech ma neberie vôbec...😀
Možno to aj trochu preháňam, ale za tých 7 rokov čo sme spolu nikdy nezabudol a nikdy som mu takéto veci pripomínať nemusela, tak ma to trochu dostalo … a na to MDŽ povedal večer keď mi gratuloval jeho brat, že ráno ešte na to myslel a potom zabudol
Môj si všetko píše od kedy sa poznáme a ešte sa mu nikdy nestalo za vyše 20 rokov, žeby zabudol.
Nechápem, prečo mu to týždeň predtým nejako nenaznačíš alebo dostatočne priamo nepripomenieš, hlavne keď vieš, že je zabudlivý. Ak mu to nepripomenieš, je to vlastne klasica ukazky "psychológie obete".
Ja min. 1-2 týždne vopred mu oznamujem, že kto má aký sviatok či robíme a akú oslavu. Všetci spokojní a nemusím sa ani ja hrať na urazenú, ak sa to týka mňa. Takto to zdarne funguje už pár desaťročí.
Za mňa ok nakoľko to neslavime, ale teda ty si určite tiež nikdy na nic nezabudla a rovnako aj pravidelné na mezd.den mužov mu blahozelas
Tak do teraz nezabudol a teraz zabuda, ste spolu sedem rokov, ak sa nikde vo vztahu neposuvate, tak to moze byt tym, ze sa zacinas stavat samozrejmostou.
Nie nie je to normálne. Je to sebec.

Áno, je to normálne. Keď mama zabudne na narodeniny svojich detí, prečo by nemohol partner zabudnúť? Treba mu to pripomenúť 🫢