icon

Zabudnuté výročie svadby: Ako to zvládať?

21. aug 2026

Ahojte, možno mám len potrebu, sa odľahčiť... S manželom sme spolu už x rokov. Čo sa týka svadby..Mali sme výročie svadby 3r. A on si ide to svoje... To čo robí každý iný deň. Proste ma to mrzí... Máme dve deti obe choré a mám toho veľa tiež, ale toto zažiješ len raz sa život podľa mňa a nedá sa zabudnúť... Som smutná... Ja som mu kúpila i darček ale hlavne napísala pieseň... A on nič. Zatiaľ som mu nič nepovedala ani nedala, lebo to sama spracúvam.... Aj vaši zabúdajú? Som zlá, keď ma to mrzí??

Strana
z3
anonym_0b446c
•
22. aug 2026

ja som raz zabudla aj na jeho meniny... a tu som...ale my to nejako neprezivame...

2691
•
22. aug 2026
@anonym_autor

@2691 postihnuté. A starám sa..

@anonym_autor tak to mi je ľúto. Staráš sa, obetuješ sa a prepáč - ten magor- ani nezdvihne hlavu? ......mohol sa aspoň ospravedlniť...

stankadu
•
22. aug 2026

My sme mali svadbu v juni. Raz tak sedime pod altankom v strede leta a kukam tak na muza a vravim: "Pocuvaj, nemali sme mi nahodou pred mesiacom vyrocie svadby?" A on na to ze mozno aj hej. A pritom to bolo 10r. co sme boli zobraty. Nuz stane sa. Chlapy toto nedrzia v hlave, zo skusenosti viem, ze to treba stale pripominat.

weronika171717
•
22. aug 2026

Ja som bratovi pripomenula, že majú výročie. A pohoda. Ani švagriná by nevedela. 😅

Strana
z3