Zabudnuté výročie svadby: Ako to zvládať?
Ahojte, možno mám len potrebu, sa odľahčiť... S manželom sme spolu už x rokov. Čo sa týka svadby..Mali sme výročie svadby 3r. A on si ide to svoje... To čo robí každý iný deň. Proste ma to mrzí... Máme dve deti obe choré a mám toho veľa tiež, ale toto zažiješ len raz sa život podľa mňa a nedá sa zabudnúť... Som smutná... Ja som mu kúpila i darček ale hlavne napísala pieseň... A on nič. Zatiaľ som mu nič nepovedala ani nedala, lebo to sama spracúvam.... Aj vaši zabúdajú? Som zlá, keď ma to mrzí??
Ja chápem že ta to mrzí, nie si v tom dnes sama, ten môj si dnes tiež nespomenul na moje meniny, minuly rok mimochodom tiež zabudol. Už to neriešim, ale tiež ma to trochu mrzí, ja som človek čo si tiez nepamätá dátumy a zabúda gratulovať, ale na manžela a deti nikdy nezabudnem. On je proste iný.
Neviem môj muž nevie ani sám kedy má meniny a to reálne, jeho rodičov nemá ani tušáka, zakaždým mu musím povedať, čo sa týka výročí a podobne pre mňa samú je to riadne odveci, nemám potrebu to nejak oslavovať a skladať si básne na to musí byť typ človeka, je to deň ako každý iný, napríklad dnes máme výročie 20 rokov ako spolu chodíme a kúpili sme si coca colu 🤣 nepotrebujem kyticu a ovácie k tomu načo, láska sa má dokazovať stále nie jedným dňom, ak ti na tom záleží tak povedz ideme na výlet, na obed a hotovo, ja keď dačo chcem idem na to hneď nápadom
@anonym_autor môj nikdy nezabudol žiaden sviatok, dnes máme 22. výročie prvého stretnutia, pozval ma do reštiky na obed. Čoskoro máme 20 výročie svadby a ideme na predĺžený víkend do zahraničia. Mohla som si vybrať s niekoľkých hotelov/štátov.
Ale to je môj, každý chlap je iný
@anonym_5c8aa0 tak 20 te vyrocie je ine ako tretie,moj ma vzal na 20. vyrocie k moru a dostala som diamant, ale bolo uz aj vyrocie take, ze sme obaja zabudli 🤭 stane sa
Chlap ma byt chlap, ked sa jedna o platenie! A ma byt aj zena, co sa tyka pamatania vyroci. :D
@anonym_a361d8 suhlasim, chlapi bezne menej pamataju a nepotrpia si na nejake vyznania a pesnicky 🤔 ak zena vie, ze ma zabudlivejsieho treba pripominat
@anonym_autor môj netuší ani kedy sa ženil,ani kedy mám narodeniny,meniny. Dokonca netuší kedy sa mu narodil syn
@anonym_5c8aa0 tak 20 te vyrocie je ine ako tretie,moj ma vzal na 20. vyrocie k moru a dostala som diamant, ale bolo uz aj vyrocie take, ze sme obaja zabudli 🤭 stane sa
@anonym_cd8d45 a? Za mňa, láska sa nemeria v šutroch a karátoch ale v skutkoch
A je divné že, ako by si prečítala iba polku môjho komentu
Vôbec toto neriešime a neoslavujeme.Su to blbosti.Omnoho podstatnejšie je, či ten vztah je funkcny, či sa milujeme a funguje intimita.Co z toho keď si spomenie, oslavite , dostaneš dar a ma ta na haku, netuzi po tebe.Vyrocia si nepamätá ani jeden z nás.😁
@anonym_autor hned po svadbe som dala mužovi do mobilu pripomienku, ktorá nejakým zázrakom prestala po par rokoch pripomienkovat, ale stale bola tam. Najlepšie bolo, ked si moj manzel na výročie spomenul bez pripomienky a naopak ja prave vtedy zabudla😁 svet sa nezrútil pre zabudnutý dátum 😊 uvidime o 3 tyzdne , keby nenarazim na túto diskusiu, tak pravdepodobne opäť zabudnem😄
@anonym_autor Ak ti na tom zalezi, tak naozaj mu normalne povedz, nech si da pripomienku. Ja poznam dost chlapov, ktorym kazdy sviatok ptipominaju zeny vopred (aj moj k nim patri), alebo maju pripomienku, je to uplne bezne.
My sme vždy v čase nášho výročia na dovolenke v Chorvátsku a vždy ideme na večeru do tej istej reštaurácie. Manžel tam vždy zavolá vopred, aby sme mali miesto. A vždy sa ma najprv opýta, kedy to vlastne je 😊 a ja mu to vždy s úsmevom pripomeniem. Rovnako ako mu pripomínam, že má jeho mamka, či sestra narodeniny. Jednoducho nie je na dátumy 🤷♀️ keď deti zaspia, prines víno, daj mu pusu a poďakuj za všetky spoločné dni. Ešte vždy môžete mať pekný večer. Alebo aj nie, ak chceš radšej ostať urazená.
@anonym_autor My neoslavujeme vyrocie,lebo vzdy obaja zabudneme. Nie je to znakom,ze sa nelubime,nevazime. Proste nelipneme na datumoch.
Ak ta to stve, tak mu ten darcek daj a pesnicku mu zaspievaj (hoci davat piesen dospelému muzovi mi pripada dost divne). Potom s ocakavanim nanho pozeraj, ze co ma pre teba on... Bude mu tak trapne, ze nabuduce uz nezabudne ;)
@anonym_autor obrátiť to, v sebe, alebo aj navonok, nejako na srandu. Keď nejde o život, ide o...
@anonym_autor vieš, je to individuálne.Ty si nastavená oslavovať všetko a manžel asi nie.
Ja tiež a nepotrebujem nič oslavovať a dostávať akékoľvek darčeky.Kvety samozrejme potešia.
Na výročie svadby ja pripravím 2dl fľašu šampanského, on prinesie (ak nezabudne v ten deň) nejaké kvety, pripijeme si a je hotovo.
Že zabudol - stane sa.Chlapi majú v hlavách iné
"priority". Alebo nie je v manželstve spokojný?Ako berie od teba báseň, alebo pieseň? Teší ho takýto darček? Ako sa tvári? Ty si asi veľmi romantická...on je tvrdý realista. Nebol doma takto nastavený. Ty si mala prísť k nemu s dvomi pohármi nejakého drinku a povedať mu , čo je za deň. Keď to s ním nepohne, je za tým niečo.
Keď sa zbadá, neurobil to zámerne.Je to chlap...
A hnevať sa ako dieťa, čo nedostalo hračku? Veď si už dospelá..

Chlap ma byt chlap, ked sa jedna o platenie! A ma byt aj zena, co sa tyka pamatania vyroci. :D