Zachovala som sa nevhodne svojou gratuláciou?
Pekný deň prajem 🙂.
Viem kedy má kamarát narodeniny. Pretože sme rovnaké znamenie, narodili sme sa v rovnakurazeý mesiac, iba iný deň. Bavili sme sa o tom, sám mi to povedal. Boli sme v kontakte často. Písavali sme si. Keď bol deň jeho narodenín poslala som správu, v ktorej som mu zagratulovala. Takú všeobecnú správu, kde som mu len napísala, že mu prajem všetko naj k sviatku. Nič čo by znelo nejako zaväzujúco, alebo prehnane citovo. Odpísal, že ďakuje. Znelo to tak urazene. Keď som sa ho spýtala, že čo sa deje tak mi povedal, ževraj som mu isto klikala na facebook, keď viem, že má sviatok. Že to považuje za oobťažovanie a stalkovanie.
Zarazilo ma to. Teraz už viem, že iniciatíva a slušnosť sa voči niektorím ľuďom nevypláca. Už ho neberiem ani ako kamaráta, ale ako známeho niekde v dialke.
Zachovala som sa svojou gratuláciou nevhodne ?
@kitycat Už sa stalo, už je vymazaný všade. Nech je spokojný.
@karolinakr teraz sa smejem aj ja,ale vtedy mi bolo do placu,zacala stvat jeho rodinu proti mne. A celkovo potom ostali vztahy take vlazne. A uz spolu nie su
@isis234 Tak nejde o mňa. Podstatné je, že rozoznáš a ešte nejaké zoskupenstvo tu rozoznáte všetko. 💋
Ach jaj. Písali ste si často 3 roky, dopísal ti ďakujem,potom ťa obvinil zo stalkovania,teraz ho máš všade bloknuteho,píšeš o ňom na MK kde chce utvrdiť že je de.bil. Na všetky,ktoré ti hovorili,aby si to nechala tak útočis. Úprimne,stal on o tvoje kamarátstvo,keď máš takéto reakcie na cudzie ženy z MK?
@nelca0510 To toto hádam nemyslíš vážne ? To už akej slamky sa chytáš ? Čo je zlé na mojej reakcii, keď tu napíšem, že niektoré ženy zhadzujú ostatné. A urážajú ich. Podľa teba je v poriadku, aby tu niekoho zhadzovali ako naivné, alebo menej cenné citujem: "nikto". Pre koho som ja, alebo ostatné "nikto" ? Všetci sme ľudia. Nikto je len vzduch obrazne povedané. A to nie je len teraz a v mojej diskusii. To sa tu deje stále. Napísala som iba tým, čo zhadzovali. A nie všetkým, čo mi napísali, aby som to nechala tak.
Kamarat je trochu paranoidny, vybodni sa na to
@seahorse27 Už som sa vybodla. Už nekomunikuj s ním.
3 roky ste boli len písací kamaráti? Stretli ste sa niekedy? Tipujem, že zabudol kedy ti povedal o narodeninách a nevie ako kamarátstvo ukončiť tak ťa obvinil z takej blbosti.
@januska12323 áno stretli sme sa. Videli sme sa asi 3X v kaviarni. Ale väčšinou to bolo o tom písaní...Veď keď nechcel ďalej komunikovať mal to ukončiť na rovinu. A nie si ako malé dieťa vymýšľať historky o stalkovaní.
Poviem ti to z druhej strany. Tiež sa mi párkrát stalo že som si s písala s chlapom. Na nejakú otázku som z rôzneho dôvodu napísala stroho. V podstate vždy to rozoznali keďže sa to vymykalo môjmu zvyčajnému štýlu a pýtali sa na dôvod. Vždy. A teraz ako to má vyzerať keď mu na tebe záleží. Vždy som im to vysvetlila, poprípade aj s ospravedlnením a pridala k tomu niečo takéto 🙈🤦♀️😊 a podobne. Takže nemáš sa za čo cítiť blbo. Tvoj ciťák bol dobrý, pánko sa vyfarbil, ty máš život o niečo čistejší.
Tiež nechápem čo bolo zlé na odpovedi Ďakujem, že si to musela ďalej rozpitvávať. Či si čakala, že ti pošle oficiálny ďakovný list aby obyčajné Ďakujem neznelo náhodou urazene? Bože… nemám problém, vyrobím si. Či ťa naštvalo, že ti on nezablahoželal tiež?
Povedala by som mu, ze mu sibe, ak ho mam v priateloch, tak mi aj FB sam napise ze ma narodeniny.. stalkovanie ked si niekto zobrazi profil? :D nech sa da liecit... moze si profil zmazat a nebude ho nikto stalkovat :DDD
A po tejto reakci, by som povedala, ze az taky tvoj kamarat nie je. Vymazala by som ho z tade, a zabudla ze existuje. Stava sa...
Ty si strasne vztahovacna, neuvedomujes si to, ale musi byt hrozne tazke a vycerpavajuce s tebou komunikovat... a chlapi uz absolutne nie su stavani na taketo psycho debaty, vysvetlovania, analyzovania, bla bla bla... ano,asi ti kedysi blahozelal a tak nejak dufal, ze to pojde samo do stratena, lebo (poviem ti tajomstvo) - ludia vlastne nie su povinni komukolvek cokolvek vysvetlovat, len aby ten druhy mal srdce na mieste. Toboz, pokial je ten druhy komplikovanejsia povaha.. no, nenechala si to ist do stratena, tak sa rozhodol seknut to razne, aby si nehladala cesticky spat... chod na prechadzku, a ked si ho teda vymazala z adresara, tak sa tym konecne prestan zaoberat
Mna odvezu 🤣🤣🤣🤣 dobry debilko
Posli mu prosim screenshot komentov
Ja mam byvaleho kolegu, s ktorym som ani nesedala v kancelarii ani blizko nespolupracovala a napise mi k narodeninam a meninam vzdy uz viac ako 7 rokov..a teraz to hlavne..ja narodeniny zverejnene nemam...gratuluje mi len ten, co si moj datum poznaci 😅..tak on ho poznaceny ma a vzdy sa zacudujem tejto gratulacii a vzdy ale slusne podakujem 🙂
@dadis chce ťa 🤣
@marcellka32 🤣🤣🤣🤣 skor nasiroko rozhadzuje siete 🤣🤣🤣🤣
Vieš čo nedávno mi zavolal o šiestej ráno spolužiak, s ktorým som 8 rokov nebola v kontakte... tak som mu napísala, že čo sa deje preboha keď ma budí o šiestej 🤣 zavolal nechtiac , tak sme si rýchlo popísali, že ako sa máme a to je všetko ,vôbec mi ani nenapadlo, že ma stalkuje 🤣🤣
@vikiki29 takto - Dakujem 🙂- ved sa nemam preco urazat 🤷♀️, nejaka gratulacia predsa nemoze nikomu nijak uskodit, ten autorkin kamarat je drbo a domyslavy 😀..ja nemam dobru pamat, ani na FB pravidelne nechodim, ale v google kalendari mam poznacene narodky ludi, ktori su mi blizki a vzdy im aspon napisem, stretneme sa, kupim vino - nikto z nich ma este neobvinil zo stalkingu 😅🤣
Ja nechapem, ako si môže niekto pisat narodky do kalendara.Všetky mam v hlave, aspoň tým, kt.gratulujem a keď nie, sami sa ozvu, že oslava 🎂🥂
@karolinakr Tak rodinu - mama, otec, babka, brat a deti si pisat nemusim - no tety, ujovia, bratranci - zvykneme si zavolat na sviatky..a dalsia kategoria priatelia... tych dobrych zratam na prstoch jednej ruky..no mam ich aj tak zapisanych..fakt
Rozmýšľam, že "ďakujem" mi raz odpísala kamarátka, s ktorou som bola vtedy dosť vážne pohadana, ale aj tak som jej chcela zablahoželať. Akceptovala som to, lebo som vedela dôvod. A takto stroho odpisuje aj jeden kamarát, ale on je proste taký, tak neriešim. Kebyže na takéto strohe odpísanie u niekoho nie som zvyknuta, tiež by som mala chrobáka v hlave, ale asi by som mu nepolozila spätnu otázku, či nie je daná osoba urazená. Nechala by som to tak a uvidela by som, ako sa tento kontakt bude vyvíjať ďalej. Lebo niekto môže mať fakt blbý deň a odpise len stroho zo slušnosti.
@grof_monte_christo ja vdzy napisem iba dakujem a neriesim :D som nevedela, ze sa na to niekto moze urazit alebo je to divne...
Nechaj ho tak a neanalyzuj. Do hlavy by som si zapísala, že si neželá aby som ho kontaktovala a bodka. Keď komunikujete len online, tak za mňa to ani nie je kamenárstvo, skôr nejaké virtuálne písaníčko.
@simca06022011 Ja pridám smajlíka, alebo aspoň ďakujem pekne a krstné meno danej osoby, ktorá mi zagratulovala. Lebo gratulácia je osobná vec.
@dadis no vieš, to zas ja negratulujem široko ďaleko, len ozaj najbližšim a jednej tete
Kamoška na Vianoce ma 10 roliek papiera po zemi, čo bali každemu v okruhu 10km, to zas ja nie tak naširoko..😼
@karolinakr Mimo rodiny tiez asi len 5tim ludom..

@petulda333