icon

Záhada partnerovej reakcie na známu

5. jún 2025

Mám partnera, sme spolu 3 roky, až do včerajška bolo relatívne všetko OK , ale v nedeľu ma zaskočil . Boli sme na takom stretnutí , kde prišla aj jedna naša známa , chodí pravidelne aj ona, je taký typ že konzervatívnejší , čo sa týka oblečenia , skôr ten typ nič navyše , niečo na štýl coco chanel . Inak príjemná žena. Všetci sme opekali , krátke nohavice a tričká , baby holé pupky , niektorí chlapi v tielkách. Iba ona v takej štýlovejšej súprave. Môj priateľ troška popil , nič strašné , mal jednoducho náladu a začal si zo mňa uťahovať a aj z kamošiek , len z nej nie . Nebolo mi to príjemné tak sa ho pýtam a prečo si neuťahuješ aj z Jxxx , ona je dáma a z takých sa sranda nerobí . Akokeby som dostala facku z pravazľava. Žralo ma to celú nedeľu , ale bol pripitý , tak som ho nechala na pokoji . Na druhý deň sa ho pýtam a že prečo teda nenadbiehaš tej dáme , ona je vraj v inom leveli ako on a on vie že by u nej nemal šancu . Z toho mi vychádza teda ja som aký level ?

larinka552
5. jún 2025
@sevrin

To ste tam museli byť ale riadna tlupa, keď len jedna vyzerala ako dáma.

@sevrin to bol pavilon opic so svojou krotitelkou damou 😅😂

autor
5. jún 2025

toto ja v priebehu dvoch týždňom a až mesiaca zabalím a odídem zo spoločného podnájmu .

sisska96
5. jún 2025

30níci a správajú sa ako puberťáci

ha_ha
5. jún 2025

😲 To vážne? Kvôli tomuto koniec 3 ročného vzťahu, ktorý bol až doteraz OK?

biba_18
5. jún 2025
@ha_ha

@ha_ha zjavne nebol. iba on to držal v sebe ..

autor
5. jún 2025
@ha_ha

@ha_ha áno kvôli tomuto .

sisska96
5. jún 2025

Tak tvoj život. Ďakujeme za info 😂

larinka552
5. jún 2025

Tak predviedol sa ako uplny sedlak. A ja ti fandim, na tvojom mieste by som urobila to iste. Ved on ti neprimo povedal, ze je s tebou lebo nema na vyssiu ligu. Spravne rozmyslas a mas zdrave sebavedomie, ze toto si nenechas. Neboj ty si najdes rychlo niekoho normalneho a on bude este plakat za tebou 😉

ha_ha
5. jún 2025

Nie každý chlap chce tú "vyššiu ligu", či suchopárnu dámu bez zmyslu pre humor. Určite nie je s autorkou len preto, že nemá na lepšiu. Zle sa vyjadril a teraz kvôli tomu dostane kopačky po 3 ročnom vzťahu?! ☹

miska1997
5. jún 2025

Ako sama píšeš "baby holé pupky". Isto pol rite vonku, lebo však predbiehať sa ktorej pysky skôr trčia spod sukne. A keď je tam žena ženou, ktorá sa nepotrebuje pretŕčať tak už je žiarlivostná scéna. Keď si žena samu seba neváži, není sa čo čudovať ako ťa berie muž.

tiezjedna
5. jún 2025

Ja humor milujem a viem si utiahnuť aj zo seba, s manzelom sa občas navzajom podpichujeme a robíme si zo seba kozy navzajom, proste to patrí k nášmu životu a je to fajn. Ale nikdy, naozaj nikdy by si nedovolil mať nemiestne poznámky alebo sprostejsi humor na moju adresu v spoločnosti. A voči ostatnym ženám taktiež nie. Takze autorka, za mňa, poslať do riti. Pretože nielen, že je neomalený, keď si vypije, ale ešte to zabil fakt trápnym a sprostým dovetkom o “dáme” a inej lige🙈Ak nebol úplne na šrot, tak musí byť fakt magor. A čakať pri každom stretnutí s partiou, čo z neho vypadne a dozvedieť sa zase niečo “milé”, nie diky😎

tiezjedna
5. jún 2025
@miska1997

Ako sama píšeš "baby holé pupky". Isto pol rite vonku, lebo však predbiehať sa ktorej pysky skôr trčia spod sukne. A keď je tam žena ženou, ktorá sa nepotrebuje pretŕčať tak už je žiarlivostná scéna. Keď si žena samu seba neváži, není sa čo čudovať ako ťa berie muž.

@miska1997 žiarlivostná scéna nebola pretože tam nejaká žena bola ženou, ale preto, že on je debil a nevidí si do huby.

procrastique
5. jún 2025

Nuž, netreba sa tváriť, že neexistuje niečo ako seberovný a niekto kto je nad a kto je pod rebríčkom :D
Ja by som to tak čierno nevidela, ani ja nečakám, že by ma chcel Dikaprio ani by som ho neoslovila, lebo viem že nič z toho :D

bielasovicka
5. jún 2025

Podľa mňa ste obydvaja pubertaci, a nie 30 roční. My nehovor, že teraz po 3 rokoch začal byť takýto, a doteraz bol iný.

muchotrafka298
5. jún 2025

No a ja este predpokladam, ze on ma taku nobl a hoch vychovu v style "old money" ze stoluje zasadne 4-chodove menu so specialnymi pribormi, dava si plateny obrusok na kolena, nesrka, sposobne sedi pri stole, je banan priborom a vsetko robi podla etikety 🙈

hederamonstera
5. jún 2025
@muchotrafka298

No a ja este predpokladam, ze on ma taku nobl a hoch vychovu v style "old money" ze stoluje zasadne 4-chodove menu so specialnymi pribormi, dava si plateny obrusok na kolena, nesrka, sposobne sedi pri stole, je banan priborom a vsetko robi podla etikety 🙈

@muchotrafka298 no nema, vsak si to sam priznal, ze nema na damu😁

muchotrafka298
5. jún 2025
@hederamonstera

@muchotrafka298 no nema, vsak si to sam priznal, ze nema na damu😁

@hederamonstera mne je jasne,ze je to "sedlak", ale ked pozaduje od partnerky isty druh spravania a stylu, tak ja predpokladam, ze on sam to dodrzuje 😂

krasneleto
5. jún 2025

ak je tvoj partner humorista, tak ok.. ak toto myslel vazne, ze proste je s tebou, lebo na viac nema, to by sa ma asi dotklo... odhliadnuc od opileckych poznamok na akcii

ha_ha
5. jún 2025
@muchotrafka298

@hederamonstera mne je jasne,ze je to "sedlak", ale ked pozaduje od partnerky isty druh spravania a stylu, tak ja predpokladam, ze on sam to dodrzuje 😂

@muchotrafka298 Ale on to nepožaduje. Je sedlák a nemá dámu a je s tým spokojný.

tim23
5. jún 2025

Podľa mňa autorka preháňaš. Však aj u teba sa nájde muž, ktorý je pre teba už iná liga,vyššia ako ten tvoj. Takisto sú ženy čo sú vyššia liga ako ty. Ja neviem, však je to normálne. My sa ako partia tiež doberáme, veď sme kamoši. A kvôli tomuto nechať 3 ročný vzťah, ktorý doteraz fungoval? No neviem, si divná. Buď to nefungovalo už predtým alebo si veľmi prchká.

moonlight1210
5. jún 2025

On ju ma za damu, ale nechcel by taku. Nevedel by, co s nou. Citil by sa pri nej dozivotne ako ziacik.
Nehovoriac, ze by ho casom ten pocit zral, ze jej nesiaha po kotniky a daval by jej to vyzrat. Urazal by ju za to, ze je dama. Teda, ze je moc nobl panicka, atd.

Tu ide o to, ze on je buran skrz-naskrz, lebo taky hlupy humor sa proste nerobi. Na nieci ukor, porovnavat, zosmiesnovat. To je primitivne a ubohe.

A ak je toto tvoj dovod, ze ides od neho, tak je spravny.

sisaka
5. jún 2025
@ha_ha

Nie každý chlap chce tú "vyššiu ligu", či suchopárnu dámu bez zmyslu pre humor. Určite nie je s autorkou len preto, že nemá na lepšiu. Zle sa vyjadril a teraz kvôli tomu dostane kopačky po 3 ročnom vzťahu?! ☹

@ha_ha zle sa vyjadril? Vyjadril sa jasne a za triezva. S autorkou je preto, lebo nemá na vyššiu ligu.

Ja znesiem kadečo, aj uťahovanie, aj viem, že nie som najväčšia krásavica na svete a ani žiadna nastylovaná dáma, ale keby som mala byť len nejaká náhradníčka, lebo partner si netrúfol na lepšiu a ešte mi to surovo aj oznámy tak s ním 100% končím. Neviem si predstaviť pokračovať vo vzťahu, v ktorom si ten druhý myslí, že som pod úroveň.

ha_ha
5. jún 2025
@moonlight1210

On ju ma za damu, ale nechcel by taku. Nevedel by, co s nou. Citil by sa pri nej dozivotne ako ziacik.
Nehovoriac, ze by ho casom ten pocit zral, ze jej nesiaha po kotniky a daval by jej to vyzrat. Urazal by ju za to, ze je dama. Teda, ze je moc nobl panicka, atd.

Tu ide o to, ze on je buran skrz-naskrz, lebo taky hlupy humor sa proste nerobi. Na nieci ukor, porovnavat, zosmiesnovat. To je primitivne a ubohe.

A ak je toto tvoj dovod, ze ides od neho, tak je spravny.

@sisaka Nie, nie je s ňou preto, že nemá na vyššiu ligu. Ja neviem, odkiaľ sa tu zobral názor, že on by chcel tú dámu, keby na ňu mal, ale nemá a preto mu je dobrá aj autorka. Ale tak to nie je. Ja si myslím, že on by vôbec tú druhú nechcel, nedá sa s ňou posrandovať, nie je jeho krvná skupina, proste ako napísala @moonlight1210 .

dagas
5. jún 2025

Predpokladam že on je len frajírek čo si o sebe veľa myslí..kašli na neho😏

jankalukasova
5. jún 2025

Podľa mňa sa zle vyjadril. On nepovedal, že by takú chcel... Jemu podľa vyhovuje, že má takú babu, s ktorú sa dá aj srandovať a nemusí sa na nič hrať. To vôbec nemuselo byť myslené v zlom, len to zlé vyznelo. Je s Tebou tri roky, keby chcel nejakú "škrobenú" dávno by Ťa vymenil.

0silvia0
5. jún 2025
@jankalukasova

Podľa mňa sa zle vyjadril. On nepovedal, že by takú chcel... Jemu podľa vyhovuje, že má takú babu, s ktorú sa dá aj srandovať a nemusí sa na nič hrať. To vôbec nemuselo byť myslené v zlom, len to zlé vyznelo. Je s Tebou tri roky, keby chcel nejakú "škrobenú" dávno by Ťa vymenil.

@ha_ha
@jankalukasova problem je, ze o trapne ozralecke srandovanie na ukor zucastnenych dam/nedam nikto zaujem nema.

muchotrafka298
5. jún 2025

To je presne o tom, ze nie,ze on ma nejaky druh humoru, ze je to sedlak, ale o tom, ze na rovinu povedal,ze je s nou len preto, lebo na lepsiu nema. Toto by ma nieze sklamalo, ale dozralo tak, ze do 5 minut by som mala veci zbalene a adios. Lebo ved povedzme si uprimne, kolko ludi je spolu len preto,ze niekoho lepsieho nenasli? Ale maju dost taktu a slusnosti, aby to tomu druhemu drzo nesplechli do oci.

sisaka
5. jún 2025
@ha_ha

@sisaka Nie, nie je s ňou preto, že nemá na vyššiu ligu. Ja neviem, odkiaľ sa tu zobral názor, že on by chcel tú dámu, keby na ňu mal, ale nemá a preto mu je dobrá aj autorka. Ale tak to nie je. Ja si myslím, že on by vôbec tú druhú nechcel, nedá sa s ňou posrandovať, nie je jeho krvná skupina, proste ako napísala @moonlight1210 .

@ha_ha nepovedal, že nie je jeho krvná skupina. Ty čítaj, čo autorka napísala v prvom príspevku a nie, čo si iné domýšľajú
Jasne píše že povedal, že jej nenadbieha lebo je v inom leveli a nemal by u nej šancu. Takže keby si myslel, že šancu má, tak ide po tej “dámičke”

sisaka
5. jún 2025
@muchotrafka298

To je presne o tom, ze nie,ze on ma nejaky druh humoru, ze je to sedlak, ale o tom, ze na rovinu povedal,ze je s nou len preto, lebo na lepsiu nema. Toto by ma nieze sklamalo, ale dozralo tak, ze do 5 minut by som mala veci zbalene a adios. Lebo ved povedzme si uprimne, kolko ludi je spolu len preto,ze niekoho lepsieho nenasli? Ale maju dost taktu a slusnosti, aby to tomu druhemu drzo nesplechli do oci.

@muchotrafka298 toto presne čítam aj ja, preto nechápem, ako to tu ešte točia proti autorke, že koli takej blbosti zahadzovať vzťah … nechápem.

ha_ha
5. jún 2025
@0silvia0

@ha_ha
@jankalukasova problem je, ze o trapne ozralecke srandovanie na ukor zucastnenych dam/nedam nikto zaujem nema.

@0silvia0 Ale autorke vadilo to, že si neuťahuje z tej jednej konkrétnej ženy. Keby si uťahoval aj z nej, všetko by bolo v poriadku. (príspevok 13:36)