Záhada partnerovej reakcie na známu
Mám partnera, sme spolu 3 roky, až do včerajška bolo relatívne všetko OK , ale v nedeľu ma zaskočil . Boli sme na takom stretnutí , kde prišla aj jedna naša známa , chodí pravidelne aj ona, je taký typ že konzervatívnejší , čo sa týka oblečenia , skôr ten typ nič navyše , niečo na štýl coco chanel . Inak príjemná žena. Všetci sme opekali , krátke nohavice a tričká , baby holé pupky , niektorí chlapi v tielkách. Iba ona v takej štýlovejšej súprave. Môj priateľ troška popil , nič strašné , mal jednoducho náladu a začal si zo mňa uťahovať a aj z kamošiek , len z nej nie . Nebolo mi to príjemné tak sa ho pýtam a prečo si neuťahuješ aj z Jxxx , ona je dáma a z takých sa sranda nerobí . Akokeby som dostala facku z pravazľava. Žralo ma to celú nedeľu , ale bol pripitý , tak som ho nechala na pokoji . Na druhý deň sa ho pýtam a že prečo teda nenadbiehaš tej dáme , ona je vraj v inom leveli ako on a on vie že by u nej nemal šancu . Z toho mi vychádza teda ja som aký level ?
@ha_ha
@jankalukasova problem je, ze o trapne ozralecke srandovanie na ukor zucastnenych dam/nedam nikto zaujem nema.
@0silvia0 ja som to pochopila tak, že si tam robia srandičky každý z každého bez ohľadu na pohlavie, len tá jedna je z toho vynechaná. Nie, že si pripití chlapi robia prdel s žien. Ale aj v jednom aj druhom prípade, sa jedná o pravidelnú aktivitu, tak predpokladám, že to pre autorku nie je nejaké nenormálne. Štve ju len tak, že tá jedna je z toho vynechaná.
Ja si myslím, že partner autorky, považuje tú jednu za takú sucharku a preto to ani neskúša.
😲 To vážne? Kvôli tomuto koniec 3 ročného vzťahu, ktorý bol až doteraz OK?
@ha_ha
A co ma cakat kym sa vyda a bude mat deti?
Plati pravidlo - radsej odist z kratsej cesty a nerutit sa do zavazkov, ako sa hrat na "sprostu" a znicit si zivot, lebo "3 roky".
Mozno to mysli tak, ze nenosi hole brucho , ze je taka elegantna, a take zeny posobia viac nobl, ako keby na vyssej urovni ako zeny s holymi zadkami
@ha_ha
A co ma cakat kym sa vyda a bude mat deti?
Plati pravidlo - radsej odist z kratsej cesty a nerutit sa do zavazkov, ako sa hrat na "sprostu" a znicit si zivot, lebo "3 roky".
@zmrzlinka2021 Veď nech ho nechá. Aj tak tam bohvieaké city nebudú, keď sa ide rozchádzať kvôli takejto kravine.
Autorka,
prosím neber to v zlom, ale tvoj frajer je luzer:
- ponizuje svoju priatelku, teda teba
- utahuje si s bab - ano, mozno su niektore take tie jednoduchsie "hole pupky" a obliekaju sa ako 14 rocne ale on je zodpovedny za svoje spravanie
- bere ta do poctu
Podľa mňa sa zle vyjadril. On nepovedal, že by takú chcel... Jemu podľa vyhovuje, že má takú babu, s ktorú sa dá aj srandovať a nemusí sa na nič hrať. To vôbec nemuselo byť myslené v zlom, len to zlé vyznelo. Je s Tebou tri roky, keby chcel nejakú "škrobenú" dávno by Ťa vymenil.
@jankalukasova to neznamená, že nemôže vymeniť ona jeho, pretože je to hlúpy neomalenec. Vyfarbil sa neskoro, ale predsa. Mať úctu sama voči sebe je základné pravidlo ženy.
@zmrzlinka2021 Veď nech ho nechá. Aj tak tam bohvieaké city nebudú, keď sa ide rozchádzať kvôli takejto kravine.
@ha_ha
To nie je kravina!
Vidime ako tu koncia mnohe zeny - pocas chodenia prehliadali akoze "kraviny" a potom sa vydaju, porodia deti a su v rici. Zrazu debil sa nemeni a co je horsie - taketo spravanie sa rokmi len stupnuje. Chlap sa ma spravat ako MUZ. Ak zena chce muza, tak "nieco take nevyzrete" treba poslat do kelu.
Najprv musis mat cit ty k sebe, vazit si seba, lubit seba, v opacnom pripade ti uz ziadne city nepomozu k takemu chrunovi. Zozere ta, zdevastuje a skoncis ako velmi vela konikovych zien.
@ha_ha
To nie je kravina!
Vidime ako tu koncia mnohe zeny - pocas chodenia prehliadali akoze "kraviny" a potom sa vydaju, porodia deti a su v rici. Zrazu debil sa nemeni a co je horsie - taketo spravanie sa rokmi len stupnuje. Chlap sa ma spravat ako MUZ. Ak zena chce muza, tak "nieco take nevyzrete" treba poslat do kelu.
Najprv musis mat cit ty k sebe, vazit si seba, lubit seba, v opacnom pripade ti uz ziadne city nepomozu k takemu chrunovi. Zozere ta, zdevastuje a skoncis ako velmi vela konikovych zien.
@zmrzlinka2021 Ako som už písla: Nech ho teda nechá, je to jej rozhodnutie, jej život.
Vidim ze admini citali troch patracov. Otazka je ci v detstve alebo teraz. Alebo su admini deti? Sedelo by
@sisaka To, že ja napíšem, že nie je jeho krvná skupina, neznamená, že on to povedal. Môj názor je, že sa zle vyjadril. Keby chcel distigvovanú dámu, s ktorou sa nedá srandovať, tak by nebol 3 roky s autorkou. Hoci, s tou sa podľa všetkého tiež nedá srandovať. 😒
@ha_ha ok, pre teba je to kravina, keď ti partner do oči povie, že si netrúfal na lepšie a preto si vybral teba. Pre mňa (a asi aj pre autorku) je to závažné vyjadrenie a neprešli by sme cez to len mávnutím ruky.
Vychádzam z toho, čo píše autorka a nejdem si domýšľať čo myslel/nemyslel. Vyjadril sa, podľa mňa, jasne.
Toto sú presne tie red flegs, čo ženy ignorujú a potom sú prekvapené koho si zobrali za muža.
autorka, pardon za tak explicitny vyraz, ale jeb nanho 🙂
maj teda tu uroven, ktoru on tak "neskonale zrejme obdivuje" a ani sa nim dalej nezapodievaj. viem, lahko sa to pise, ale ved ty na to prides, prajem uprimne vsetko dobre ♥
No kazdy sme nejaky. Ale mne by bolo teda trapne chodit medzi ludi s muzom, ktory si utahuje z inych zien. Zrejme ste velmi oblubeni.
@ha_ha ok, pre teba je to kravina, keď ti partner do oči povie, že si netrúfal na lepšie a preto si vybral teba. Pre mňa (a asi aj pre autorku) je to závažné vyjadrenie a neprešli by sme cez to len mávnutím ruky.
Vychádzam z toho, čo píše autorka a nejdem si domýšľať čo myslel/nemyslel. Vyjadril sa, podľa mňa, jasne.
Toto sú presne tie red flegs, čo ženy ignorujú a potom sú prekvapené koho si zobrali za muža.
@sisaka Vieš čo, aj taký... (ja teraz narýchlo neviem, doplň si meno svetovej celebrity podľa vlastného výberu) je iná liga a nemala by som naňho a neuťahovala by som si z neho na spoločnej akcii, ale to ešte neznamená, že by som ho chcela, alebo že nie som spokojná so svojím partnerom. Niektoré veci netreba brať tak doslova. Ja neverím, že chlap, ktorý chce kultivovanú dámu, bude s inou, ktorú nechce, len preto, že takú, akú chce, nevie zbaliť. To je proste blbosť.
tiez by som to ukoncila
Na jednej strane povedal, co si mysli, ak chcel damu, mal ti pomoct sa nou stat a nie kriticky zhadzovat. Mozno nejako nenapadne naznacovat, ze v inej garderobe by to bolo lepsie. Brat ta do dobrych restauracii, kde sa musite nobl spravat, na druhej strane, vedel by sa aj on takto spravat? Vedel by zmenit svoje nastavenie? Necitil by sa zvlastne a ako niekto, kto sa pretvaruje? On hned povedal, ze na tu druhu by nemal, pretoze citi, ze ani jeho spravanie nie je na urovni. Cize vie, ze k takej zene sice obdivne vzhliada, ale to partnerstvo by nebolo uspesne, pretoze obaja su ini.
Tvoju poznamku povazujem tiez za detinsku, ze preco si z tej zeny neutahuje. To je jej vyzarovanim aj. Jednoducho ty vyzarujes, ze k tebe si to moze dovolit. Bohuzial, treba najst partnera, ktory nebude mat takuto tendenciu.
mne to kolega hovori, ze ked pridem ja pride dama 🙂 Ale v dobrom a v com som ina od kolegyn? Asi styl obliekania, nosim saty, sukne a styl komunikacie aj posrandujem aj vypocujem, proste nie take klebety kto s kym a pod do toho sa ja nezapajam. Mne sa celkovo ludia prevazne zdoveruju, rada vypocujem a tym sa buduju priatelstva..Mozno preto ju vnima inak ako teba...
Mozno by si sa mala zamysliet ci naozaj neposobis moc pubertiacky hole pupky....srandicky z kazdeho od isteho veku uz to nie je pritazlive...
tiez by som to ukoncila
Na jednej strane povedal, co si mysli, ak chcel damu, mal ti pomoct sa nou stat a nie kriticky zhadzovat. Mozno nejako nenapadne naznacovat, ze v inej garderobe by to bolo lepsie. Brat ta do dobrych restauracii, kde sa musite nobl spravat, na druhej strane, vedel by sa aj on takto spravat? Vedel by zmenit svoje nastavenie? Necitil by sa zvlastne a ako niekto, kto sa pretvaruje? On hned povedal, ze na tu druhu by nemal, pretoze citi, ze ani jeho spravanie nie je na urovni. Cize vie, ze k takej zene sice obdivne vzhliada, ale to partnerstvo by nebolo uspesne, pretoze obaja su ini.
Tvoju poznamku povazujem tiez za detinsku, ze preco si z tej zeny neutahuje. To je jej vyzarovanim aj. Jednoducho ty vyzarujes, ze k tebe si to moze dovolit. Bohuzial, treba najst partnera, ktory nebude mat takuto tendenciu.
@zuzana76 tak už si to nedovolí . Proste nedostane šancu .
Mna by stvalo skor to, ze si utahuje z druhych. Ble
Ved moze na sebe zapracovat a mozno dosiahne taku uroven, ze v jeho lige bude aj dotycna dama. Ze mu drzime palce a zelame vela stastia. Su kurzy etikety, bontonu, protokolu, moze sa prihlasit a tam z neho vykresaju "cloveka s nobl sposobmi".Len bude musiet prestelovat svoje myslenie a to, co z ust vypusta.
Vychadza z toho, ze ty si pre neho level nula, ale ked ze o neho ziadny vyssi level nema zaujem, tak sa uspoji aj s tebou.
Mozno to chudak myslel tak, ze na taku by nemal € 🤣🤣🤣🤣 ze od nej by nepýtal 50% nákladov 😜.
Ako sa hovorí: "Šaty robia človeka" 😃
mne to kolega hovori, ze ked pridem ja pride dama 🙂 Ale v dobrom a v com som ina od kolegyn? Asi styl obliekania, nosim saty, sukne a styl komunikacie aj posrandujem aj vypocujem, proste nie take klebety kto s kym a pod do toho sa ja nezapajam. Mne sa celkovo ludia prevazne zdoveruju, rada vypocujem a tym sa buduju priatelstva..Mozno preto ju vnima inak ako teba...
Mozno by si sa mala zamysliet ci naozaj neposobis moc pubertiacky hole pupky....srandicky z kazdeho od isteho veku uz to nie je pritazlive...
@klementinka58 mám to podobne - sukne, šaty, sandálky - žiadne tenisky, žiadne holé pupky, či zarezané kraťasky.. o mne hovoria, že 'prichádza ženská energia'. A čo si tak všímam na neformálnych stretnutiach, som mimo 'blbých' vtipov. Keď sme mali psychosociálny výcvik, kolegyne mali tepláky, voľné tričká, ja nohavice a blúzku. Jednoducho mám rada eleganciu. V kontexte tejto diskusie by som bola tiež za dámu 🤷🏻♀️ zároveň by som však takého vtipálka uzemnila, aby vážil slová voči prítomným ženám, kamarátkam..
No každý nejako vie svoj level a s podobnými ľuďmi sa dáva dokopy, to je automatické. Ale málokto urazí do očí človeka, ktorého si vybral. Čo je povedané, už späť nevezme, škoda.
Preboha, ja sa necudujem, ze zeny ostanu same bez partnera, frustrovane, bezdetne a potom placu, ze ostali na ocot
Kde nemam problem tam si ho vyrobim
Len dalej ries taketo sprostosti a o chvilu toho tvojho prestanes bavit
@klementinka58 mám to podobne - sukne, šaty, sandálky - žiadne tenisky, žiadne holé pupky, či zarezané kraťasky.. o mne hovoria, že 'prichádza ženská energia'. A čo si tak všímam na neformálnych stretnutiach, som mimo 'blbých' vtipov. Keď sme mali psychosociálny výcvik, kolegyne mali tepláky, voľné tričká, ja nohavice a blúzku. Jednoducho mám rada eleganciu. V kontexte tejto diskusie by som bola tiež za dámu 🤷🏻♀️ zároveň by som však takého vtipálka uzemnila, aby vážil slová voči prítomným ženám, kamarátkam..
@nikaeli presne tak , tiez sa podobne obliekam 🙂 a tiez podla mna aj sebavedomie a to, ze nevynucujem pozornost...
Je to keket. Ešte bude prosiť papagája, nech neodlieta..
hole pupky ani polku zadku nenosim, ale vadilo by mi, keby po mne frajer chcel zakryte ramena a servitku na kolenach pri jedeni.
podla mna nevyrovnany jedinec. on bude urazat, ze sa niekto oblieka ako papagaj a ozierat sa na spolocenskych stretnutiach (cize sposoby ziadne), ale tato povrchna etiketa, to uz sa mu rata?
inak, stavila by som sa ze to nie je ani prva a ani jedina vec, co autorku doteraz stvala...

@ha_ha nepovedal, že nie je jeho krvná skupina. Ty čítaj, čo autorka napísala v prvom príspevku a nie, čo si iné domýšľajú
Jasne píše že povedal, že jej nenadbieha lebo je v inom leveli a nemal by u nej šancu. Takže keby si myslel, že šancu má, tak ide po tej “dámičke”
@sisaka To, že ja napíšem, že nie je jeho krvná skupina, neznamená, že on to povedal. Môj názor je, že sa zle vyjadril. Keby chcel distigvovanú dámu, s ktorou sa nedá srandovať, tak by nebol 3 roky s autorkou. Hoci, s tou sa podľa všetkého tiež nedá srandovať. 😒