icon

Záhada partnerovej reakcie na známu

5. jún 2025

Mám partnera, sme spolu 3 roky, až do včerajška bolo relatívne všetko OK , ale v nedeľu ma zaskočil . Boli sme na takom stretnutí , kde prišla aj jedna naša známa , chodí pravidelne aj ona, je taký typ že konzervatívnejší , čo sa týka oblečenia , skôr ten typ nič navyše , niečo na štýl coco chanel . Inak príjemná žena. Všetci sme opekali , krátke nohavice a tričká , baby holé pupky , niektorí chlapi v tielkách. Iba ona v takej štýlovejšej súprave. Môj priateľ troška popil , nič strašné , mal jednoducho náladu a začal si zo mňa uťahovať a aj z kamošiek , len z nej nie . Nebolo mi to príjemné tak sa ho pýtam a prečo si neuťahuješ aj z Jxxx , ona je dáma a z takých sa sranda nerobí . Akokeby som dostala facku z pravazľava. Žralo ma to celú nedeľu , ale bol pripitý , tak som ho nechala na pokoji . Na druhý deň sa ho pýtam a že prečo teda nenadbiehaš tej dáme , ona je vraj v inom leveli ako on a on vie že by u nej nemal šancu . Z toho mi vychádza teda ja som aký level ?

Strana
z5
ivik4
5. jún 2025

Komenty necitam ale mna by to teda ponizilo riadne a to mam dost velke sebavedomie. Hruza co si niektori chlapi dovolia a schvalne ublizia

simca06022011
5. jún 2025

Myslim, ze ked nechces aby si z teba utahovali, tak si vezmi priklad z tej zeny a nebehaj holopupkeles.. ano samozrejme, su aj zeny z inej ligy. A to ze povie, ze nema sancu atd.. to neznamena ze by mal aj zaujem :D proste to treba prijat ako fakt, a neriesit. NIekto ma styl taky a druhy onaky. Inak ak si vsimnes, casto je v skupine niekto z koho sa neutahuje :D
Ale tak kludne sa posun dalej, vsak nie je nic lahsie ako byt precitlivela na taketo nezmysly a duplom od pripitych chlapov. POdla mna kvoli takejto hluposti sa rozchadzat z inak fajn vztahu je nezmysel. Ale kazdy berieme "tragicky" nieco ine...

zmrzlinka8
5. jún 2025
@jankalukasova

@0silvia0 ja som to pochopila tak, že si tam robia srandičky každý z každého bez ohľadu na pohlavie, len tá jedna je z toho vynechaná. Nie, že si pripití chlapi robia prdel s žien. Ale aj v jednom aj druhom prípade, sa jedná o pravidelnú aktivitu, tak predpokladám, že to pre autorku nie je nejaké nenormálne. Štve ju len tak, že tá jedna je z toho vynechaná.
Ja si myslím, že partner autorky, považuje tú jednu za takú sucharku a preto to ani neskúša.

@jankalukasova on nepovedal, že tamto je suchárka. On povedal, že je dáma a kritizoval svoju priateľku, že ona dáma nie je. to je rozdiel.
žena má byť pre muža tá naj. ak by som nebola, tiež s ním nestrácam svoj drahocenný čas

zmrzlinka8
5. jún 2025

*tamtá

mk1111111111
5. jún 2025

Ono je to o tom, kto, co vyzaruje. Ku mne si nikto toto nedovoli, aby si zo mna utahoval a nebodaj ma zhadzoval. Obliekam primerane okolnostiam, veku. Nemam problem diskutovat s kazdym o vsetkom moznom, zasmiat sa viem, aj pobavit, ale... tu je to ale, len do miery, ze to nikomu neublizi a zostanem na svojej urovni a samozrejme mam priatelov aj nizsieho, aj vyssieho vzdelania, ale problem nemam s nikym, ak je to slusny clovek.. Popravde to vyznieva, ze som sucharka, ale kam pridem, tam mam stale s kym a o com.
Tak troska na sebe zapracuj a aj Ty sa budes citit lepsie. Urcite hranice spravania by mali byt vzdy dodrzane. Teda, nikdy nedopust, aby Ta niekto zhadzoval, to vyries hned v zarodku, k tomu prisposob svoje spravanie, oblecenie a vyzarovanie a mozno sama zvazis, ci mas na lepsiu partiu, ci nie

zabka79
5. jún 2025

Pripity ale uprimny...tak ako to povedal tak to myslel...ano bola to nevhodna poznamka.... cervena vlajka....casom bude hustejsi....

janababana
5. jún 2025

A nie je ten tvoj chlap prirodzene prostoreky? Trepol riadne a mal by sa ospravedlnit. Zial, on asi hodnoti ludi este ako “pubertak”, ze oboduje co sa da a finalne skore je bud jeho liga alebo mimo ligu….

simca06022011
5. jún 2025
@zmrzlinka8

@jankalukasova on nepovedal, že tamto je suchárka. On povedal, že je dáma a kritizoval svoju priateľku, že ona dáma nie je. to je rozdiel.
žena má byť pre muža tá naj. ak by som nebola, tiež s ním nestrácam svoj drahocenný čas

@zmrzlinka8 podla mna nekritizoval partnerku, robili si zarty tam proste zo zien, len na jej blbu narazku, preco si nerobi srandu z xy... povedal, ze to je dama atd... proste nic viac nic menej. Keby sa ohradila voci tomu, ako sa k nej sprava a nie ukazovala prstekom okolo seba, vobec by k takemuto niecomu nedoslo. Mozno na vetu, prestan ma urazat a nedovoluj si toto ku mne, by sa ospravedlnil, alebo aspon uvedomil a prestal a k tomuto by vobec nedoslo.

To je podobna situacia ako, chlap doma jeprostoreky na zenu, a ta miesot toho "moj krasny takto sa so mnou bavit nebudes", vytiahne veticku "co sa s takto nebavi so svojou matkou"? :D Asi by tam tiez povedal, no lebo to je mama, dama albeo nieco podobne...

zmrzlinka8
5. jún 2025
@simca06022011

@zmrzlinka8 podla mna nekritizoval partnerku, robili si zarty tam proste zo zien, len na jej blbu narazku, preco si nerobi srandu z xy... povedal, ze to je dama atd... proste nic viac nic menej. Keby sa ohradila voci tomu, ako sa k nej sprava a nie ukazovala prstekom okolo seba, vobec by k takemuto niecomu nedoslo. Mozno na vetu, prestan ma urazat a nedovoluj si toto ku mne, by sa ospravedlnil, alebo aspon uvedomil a prestal a k tomuto by vobec nedoslo.

To je podobna situacia ako, chlap doma jeprostoreky na zenu, a ta miesot toho "moj krasny takto sa so mnou bavit nebudes", vytiahne veticku "co sa s takto nebavi so svojou matkou"? :D Asi by tam tiez povedal, no lebo to je mama, dama albeo nieco podobne...

@simca06022011 a čítala si všetko, čo autorka napísala?

pikachu999
5. jún 2025

Tvoj chalan je úplna 0..

simca06022011
5. jún 2025
@zmrzlinka8

@simca06022011 a čítala si všetko, čo autorka napísala?

hankab
5. jún 2025

No neviem, vacsina tych reakcii tu mi pride ako prehnane emotivnych, a uplne zbytocne. Vobec to nemusel mysliet tak hrubo ako sa ta to dotklo, autorka. Vysvetlim.
Stretla som uz v zivote par “muzov na urovni”, ktori ovladaju 2 jazyky plynulo, chodia odeti v znackovych handrach, neobuli by si tenisky za 15€ z Gatu. Su stale ucesani, upraveni, maju dokonaly usmev, 6x do tyzdna cvicia, bicykluju a behaju maratóny, studovali v zahranici na prestiznych skolach, atd. Su proste ina liga, vyssia ako ja. A ja taka nie som a nikdy nebudem. A preto si narovinu priznam, ze na takych chlapov nemam, a ze by som sa pri nich citila menejcenne. Proste su pre mna moc nóbl. Podla mna to tvoj myslel rovnako.

autor
5. jún 2025
@hankab

No neviem, vacsina tych reakcii tu mi pride ako prehnane emotivnych, a uplne zbytocne. Vobec to nemusel mysliet tak hrubo ako sa ta to dotklo, autorka. Vysvetlim.
Stretla som uz v zivote par “muzov na urovni”, ktori ovladaju 2 jazyky plynulo, chodia odeti v znackovych handrach, neobuli by si tenisky za 15€ z Gatu. Su stale ucesani, upraveni, maju dokonaly usmev, 6x do tyzdna cvicia, bicykluju a behaju maratóny, studovali v zahranici na prestiznych skolach, atd. Su proste ina liga, vyssia ako ja. A ja taka nie som a nikdy nebudem. A preto si narovinu priznam, ze na takych chlapov nemam, a ze by som sa pri nich citila menejcenne. Proste su pre mna moc nóbl. Podla mna to tvoj myslel rovnako.

@hankab nie nemyslel to rovnako , myslel to presne tak ako som napísala.

hankab
5. jún 2025

Nuz.. tak potom ste nekompatibilni a on tuzi po inej, aj ked na taku nema.

ankare
5. jún 2025

To je idiot. Nemá Ťa za nič, je s Tebou len preto, že ho krajšie nechcú. Nech ide do riti.
Keby to aspoň nepovedal nahlas, ale on Ti to povie narovinu. 🤦 Nezaslúži si Ťa.

biba_18
5. jún 2025
@hankab

@hankab a povedala by si svojmu frajerovi že hej, oni sú iná liga, na nich by som nemala… a čakala by si že jeho by sa to nedotklo… 🤷‍♀️

sisaka
5. jún 2025
@simca06022011

@simca06022011 očividne si nedočítala ani ten prvý príspevok. Jasne napísala, že na druhy deň, za triezva jej povedal, že tá druhá je iná liga a vie, že by u nej neuspel. Keďže uspel u svojej terajšej partnerky, je jasné, že tá je v nejakej lige pod spomínanou dámou, lebo nemá problém ju nielen vtipne urážať, ale aj jej na rovinu povedať, kde ju má zaradenú.

Ja fakt ženy nechápem, ako nedokážete dočitať ani prvý príspevok a prekrúcate to, aj keď autorka stále tvrdí, že to tak povedal.

Už vidím, ako ty manželovi/partnerovi povieš, bože ten Adam, to je iná liga, škoda, že ja by som u neho nemala šancu.
Tvoj muž by sa podľa teba ako cítil? Úplne normálne však?

simca06022011
5. jún 2025
@sisaka

@simca06022011 očividne si nedočítala ani ten prvý príspevok. Jasne napísala, že na druhy deň, za triezva jej povedal, že tá druhá je iná liga a vie, že by u nej neuspel. Keďže uspel u svojej terajšej partnerky, je jasné, že tá je v nejakej lige pod spomínanou dámou, lebo nemá problém ju nielen vtipne urážať, ale aj jej na rovinu povedať, kde ju má zaradenú.

Ja fakt ženy nechápem, ako nedokážete dočitať ani prvý príspevok a prekrúcate to, aj keď autorka stále tvrdí, že to tak povedal.

Už vidím, ako ty manželovi/partnerovi povieš, bože ten Adam, to je iná liga, škoda, že ja by som u neho nemala šancu.

@sisaka precitala som si vsetky jej prispevky a aj tak si myslim, co si myslim.

simca06022011
5. jún 2025
@sisaka

@sisaka a hlavne nechapem, ako ty do mna sa navazas a tvrdis, ze som si nieco neprecitala... zase ja nemam rada, ked si niekto namysla veci. Tak ako autorka moze prehanat, rovnako aj ty si proste nieco "myslis" a ides...

sisaka
5. jún 2025
@simca06022011

@sisaka a hlavne nechapem, ako ty do mna sa navazas a tvrdis, ze som si nieco neprecitala... zase ja nemam rada, ked si niekto namysla veci. Tak ako autorka moze prehanat, rovnako aj ty si proste nieco "myslis" a ides...

@simca06022011 všetci si môžme niečo myslieť, ja vychádzam z toho, čo autor napíše a nedomýšľam si vlastné scenáre a nefilozofujem nad tým, ako inak to ten jej partner myslel.
Neodpovedala si mi na otázku, či by si bola schopná ty svojmu priateľovi niečo také povedať (POVEDAŤ - nie si v duchu pomyslieť)

ismarela
6. jún 2025

Tak keď sa obliekate a správate ako opice, ozraté s holými pupkami čo sa cudujete, tak teda naozaj dámy nevyzerajú 😅 ku mne si to teda nikto nedovolil

ljzozv
6. jún 2025

Autorka ty si sa ho priamo spýtala, že je s tebou len kvôli tomu, že si nižšia liga?
Lebo ak ti to takto priamo nepovedal, je to len domýšľanie si niečoho.
A to sa tak otočiť, že človek nechápe.
Ale tiež si teda myslím, že tam neboli tri roky absolútneho šťastia, lebo predpokladám, že na takejto akcii ste neboli prvýkrát, nebolo to prvýkrát, že sa robili takéto srandičky a neopil sa tiež prvýkrát.
Takže ak ti on nevyhovuje, choď ďalej.
Lebo ja na komentár, že mám také a také oblečenie, by som mu zfleku odpovedala, že ale takú si si ma vybral a asi si ma takú aj chcel. 🤷‍♀️

simca06022011
6. jún 2025
@sisaka

@simca06022011 všetci si môžme niečo myslieť, ja vychádzam z toho, čo autor napíše a nedomýšľam si vlastné scenáre a nefilozofujem nad tým, ako inak to ten jej partner myslel.
Neodpovedala si mi na otázku, či by si bola schopná ty svojmu priateľovi niečo také povedať (POVEDAŤ - nie si v duchu pomyslieť)

@sisaka vies co tuto vetu som xy krat pocula, tak medzi znamymi aj pri ex, a myslim, ze aj u nas doma, eln vobec sa nad tym nepozastavujem nikdy. Aj brad pitt je ina liga, vies ako :DDD Treba menej prezivat veci, kazdy sa dnes za vsetko citi dotknuty.
A nie ja si ziadne scenare nevymyslam.

gomak
6. jún 2025

Odpovedala si si sama, že aký si level v jeho očiach.... Stojí ti ten chlap za to?

hankab
6. jún 2025
@biba_18

@hankab a povedala by si svojmu frajerovi že hej, oni sú iná liga, na nich by som nemala… a čakala by si že jeho by sa to nedotklo… 🤷‍♀️

@biba_18 ano, povedala 😅 trochu inym stylom samozrejme, aby z toho nevyznelo, ze po nich tuzim. Da sa to podat aj normalne a neurazit, ani nevyvolat žiarlivosť.

sisaka
6. jún 2025
@simca06022011

@sisaka vies co tuto vetu som xy krat pocula, tak medzi znamymi aj pri ex, a myslim, ze aj u nas doma, eln vobec sa nad tym nepozastavujem nikdy. Aj brad pitt je ina liga, vies ako :DDD Treba menej prezivat veci, kazdy sa dnes za vsetko citi dotknuty.
A nie ja si ziadne scenare nevymyslam.

@simca06022011 ja sa nepytam, či si už niekoho počula povedať, že xy je iná liga. Očividne keď čítaš vidíš, čo chceš…. 🤷‍♀️

Strana
z5