Záleží partnerovi na mne?
Ahojte aký máte názor na toto. Posle toto chlap normálne žene ktorú tvrdí že ju lubi záleží jej na nej? A že je jeho príorita? Aby som to uzrejmilla tak on je na dovolenke so sestrou a s jej frajerom ja som nešla lebo tento rok mi to nevychádzalo s dovolenkou. A dnes prišli napísal toto.
@anonym_autor Záleží mu ba tebe ako mne na tom, že či suseda dnes varí granadír, či rezne.
Typická žiatlivostná scéna. Manipulatývne správanie, ovládanie na diaľku. Nabudúce keď bude v kine, tak budeš chcieť aby ti zavolal ako dôkaz lásky ? Takéto citové vydieranie nenávidím. Za to že ty si v práci, tak musíš zhnusovať dovolenku aj partnerovi ? Ja by som partnerke doprial aby si oddýchla . Ak máš strach s nevery ,tak podviesť ta môže aj 10 metrov od domu ak bude chcieť. Ak mu neveríš, tak taký vzťah nemá cenu a bude lepšie sa rozísť.
Mám pocit že vy vzťah nemáte. A ak tak ty ho berieš omnoho vážnejšie a dozadujes sa pozornosti ako on. Nevieme síce aký je pomimo tejto dovolenky, len teda mňa by tiež otravovalo keby som niekde s partiou a chlap furt vypisuje
@anonym_autor uf, nepekné sa k nemu chováš. Tlak, narážky, ..., myslím, že nevieš prežiť, že je na dovolenke bez teba. Veľmi nevyzreté a kontrolujúce chovanie z tvojej strany. Jeho odpoveď je v zlosti, keďže aj tvoja otázka tiež nie je bez emócií. Kebyže mám toto riešiť vo vzťahu, tak radšej sama, mne už by liezlo na nervy riešiť nedozretého partnera a umelo vyvolávanie emočne napätie.
Nikto nechce, aby sa chalan vykaslal na kamosov a nezabaval sa s nimi, ale cas na 5min telefonat s autorkou by si snad mohol najst, nie?
Toto su take male veci vo vztahu, ktore ti ukazuju, ako na tom si.. tak otvor oci a sleduj
@anonym_autor moj nazor, kebyze nerobi v Nemecku tak uz nie ste spolu, lepsie povedane vy nie ste spolu len o tom este neviete. Ty ho uhanas a on to ma v pazi. Ked nema lepsi program tak ti zavola, inak nie.
@anonym_7befc7 Ked je v DE sam a nema co robit, tak jej volava. Ked ma partiu a zabavu, uz ju nepotrebuje. Ved je to uplne jednoduche🤪
Ani jeden nie je úplne v poriadku. On ťa má v paži, a ty sa mu vnucuješ. Za mňa ten vzťah nemá budúcnosť... preto si ho treba okoreniť otehotnením!
(poslednú časť nebrať vážne, ak by to niekomu nedošlo!)
Ani jeden nie je úplne v poriadku. On ťa má v paži, a ty sa mu vnucuješ. Za mňa ten vzťah nemá budúcnosť... preto si ho treba okoreniť otehotnením!
(poslednú časť nebrať vážne, ak by to niekomu nedošlo!)
@hefo So robis srandu, ale su taki, ktorym to pride ako dobry napad 😄
No kedze sa nam zatial autorka nevyjadrila k ich veku a dlzke vztahu, tak sa jej predbezne zastanem, ze ja jej celkom aj rozumiem. Ak je este mlada a neista, je lahke prepadnut myslienkam o nevere a aj bezdovodne ziarlit. Dovera sa buduje. Nie je zas ani dpravne celkom naivne verit, ze mlady niekam odide a bude sediet poslusne na zadku. Takych pribehov tu citame vela, kedy zeny precitnu. A je samozrejme ine ist na dovolenku bez zeny po 10 rokovh manzelstva, nie je nic zle na tom si oddychnut od toho kazdodenneho zivota, ale predpokladam, ze toto je cerstvy vztah, kedy by mali tuzit po vzajomnej blizkosti, ale tu to tak nie je. Za mna ju ma ten chlapec len na vyplnanie volneho casu a ked sa najde lepsi program, aj na nu zabudne, z coho asi aj vyplyva jej neistota a nedovera. Chalan robi v zahranici, keby ju tam tak velmi chcel mat, tak robi vsetko preto, aby na tej dovolenke bola s nim. Takze podla mna su jej pocity celkom opravnene. Co vsak neznamena, ze jej spravanie schvalujem. Je zjavne este mlada a neskusena, tak nevie, ze ziarlivostne sceny, psychicke vydieranie a manipulacia nic nezlepsia, skor naopak. Zrela zena, ktora si je vedoma svojej hodnoty, v tomto lahko rozpozna nezaujem a nebude sa dalej trapit v takom vztahu.
@anonym_autor nezáleží. Stačí takto?
Celé zle ...... jeho priorita je on sám-jeho zábava, jeho potreby
Správny chap by ti tu dovolenku zaplatil - alebo hľadal iné riešenie, aby mohol oddychovať s tebou
Vráť sa z kratšej cesty
Je na dovolenke, tak mu daj pokoj. Zabava sa so setrou a nebude ti vypisovat a vyvolavat. Ja stale tvrdim, ze tieto “blbe” telefony su len na obtiaz. Keby isiel na dovolenku pred 30r, tak ti posle pohladnicu a ma pokoj. Teraz je pod drobnohladom a ked sa neozve, tak je zle.

Otravna alebo že ho kontrolujem. ?Však robí v Nemecku nevideli sme sa mesiac v kuse mi volal keď bol na úbytku sám a zrazu si nevie nájsť na mňa 10 minút času? Len taká aby na chvíľu zavolal?
@anonym_autor sama si si odpovedala, vkuse robí tak si išiel oddýchnuť, je tam so sestrou, ja tiež keď som čo i len na výlete alebo aj doma niesom stále na telefone.. oddychni si aj ty ...