Zaľúbila som sa a nechcem ublížiť manželovi

19. jan 2024

Ahojte ženy som vydata žena s deťmi a manželom všetko by bolo okej az na to že s manželom nám to veľmi už neklape není medzi nami chémia je to stereotyp nič spolu nerobíme nikde nechodíme .. a už mi je z toho zle ... No poďme k veci samozrejme som s ním o Tom komunikovala žiadna zmena no je problém že som sa zalaskovala platonicky a strašne túžim po tých jednom mužovi no manželovi ublížiť nechcem a navyše aj ten dotyčný je zadany... Ale tak veľmi by som mu chcela povedať čo je vo veci
.. no po morálnej stránke no nieje možné .. nič má nebaví .. absolútne

barbora0308
19. jan 2024

Ako velmi ste skusali s manzelom riesit tento problem? To ze ste padli do stereotypie este nemusi byt dovod na rozvod. Chce to volu a ak je este na obydvoch stranach zaujem o zachranu, tak nie je dovod ukoncovat manzelstvo kvoli platonickej laske. 🤷 Z tvojho prispevku mam pocit, ze si to velmi rychlo vzdala a radsej si chces vybrat jednoduchsiu cestu...len aby si potom casom nelutovala svoje rozhodnutie.

janinah
19. jan 2024

Ze ste upadli do stereotypu,nikam nechodíme a nič spolu nerobíte je predsa aj tvoja chyba....chyby sa dajú a majú naprávať...zblížiť sa s onym ďalším muzom je cesta do pekla...svoje stastie na nešťastí iných nevybudujes,hoc niekedy na chvíľu sa môže zdať,že áno.

domka222
19. jan 2024

A ten vysnívaný zadaný princ vie o tvojej existencii,či fantazíruješ iba ty?

autor
19. jan 2024

@barbora0308 ja sa snažím no manžel má .furt nejakú výhovorku koľkokrat som chcela dať deti k svokre že niekde pôjdeme alebo pekný večer doma atď on nie jemu stačí pivo gauč tv

autor
19. jan 2024

@domka222 o existencii vie 🤣 ale nevie čo sa odohráva v mojej sprostej hlave

autor
19. jan 2024

@janinah áno máš pravdu lenze môj manžel nejak zanevrel na všetko ... Jemu stačí gauc pivo tv

katica06
19. jan 2024

Skúšala si sa o vašom vzťahu porozprávať s mužom? Niektorým treba všetko polopaticky vysvetliť.

autor
19. jan 2024

@katica06 áno zbytočne trvá to dva roky

barbora0308
19. jan 2024

Tak si k nemu sadni, vypni mu telku a vaznym tonom mu povedz o svojich pocitoch, ze ak nenastane zmena a nema zaujem popracovat na vasom vztahu, aby ste to trocha ozivili, tak ty od neho odides lebo takto nie si stastna a tvoje city sa k nemu stracaju a si s nim uz iba z povinnosti. Ak to s nim nehne a napriek tymto slovam povie, ze on nic menit nebude a memas co vymyslat, tak ho bez vycitiek opusti a chod si za svojim stastim. Spravny milujuci manzel sa aspon posnazi o kompromis, aby zachranil svoje manzelstvo. Otazne je, ci nebol manzel vzdy takejto povahy a ty chces zmenit povahu niekoho, kto bol odjakziva takyto...len zrazu ti to zacalo prekazat. Potom asi necakaj zazraky a ani pochopenie z jeho strany.

autor
19. jan 2024

@barbora0308 je pravda že nikdy sme nebehali po baroch a tak ale zas nebolo to ani takéto vidím isté zmeny no skúsim mu to takto vysvetliť

barbora0308
19. jan 2024

A ty chces teraz behat po baroch? Lebo to mozes aj s kamoskami 😁. Ja som si to podla tvojho popisu predstavovala tak, ze ste iba spolubyvajuci, co nezbehnu spolu ani na prechadzku alebo podebatia doma pri veceri. My s muzom chodime spolu vela von, do divadla, koncerty, restauracie, vylety, volnocasove aktivity, bud vo dvojici alebo s dietatom...ale my sme takto vzdy fungovali, takto som si ho zobrala a vedela, ze nas zivot bude vzdy akcny. Ak by sa zmenil, tak by ma to riadne prekvapilo a hladala by som za tym nejaky problem. Takze je fakt otazne, ci chces od muza nieco, co sa z vasho vztahu casom vytratilo alebo nieco, co nikdy nebolo sucastou vasho vztahu. 🤔

chvostik1
19. jan 2024

Tak to vysnívanému zadanemu povedz. Možno sa veľmi rýchlo obľúbiš ak ťa schladí tým, že z jeho strany určite nemáš šancu ;)

autor
19. jan 2024

@chvostik1 môže byť a ak nie ?? .. no ja mu to nepoviem

autor
19. jan 2024

@barbora0308 nieee to bolo len prirovnanie 😄🙈 ale áno máš pravdu ... A chodili sme všelikade s manželom prechádzky a pod. Ako vy s manželom ale .. všetko sa nejak vyminulo aj jeho pekne slová na moju osobnosť dotyky intimita všetko ..

chvostik1
19. jan 2024

Tak zostan len pri fantazirovani a snaz sa oživiť vášeň v manželstve ;)

janinah
19. jan 2024

Na začiatok kúp lístky na koncert,do kina..a opýtaj sa,či ide s tebou alebo máš pozvať suseda.Alebo ho pozvi na večeru do podniku aspoň na dáke výročie.Ze zoberiete aj gauč ak mu tak chyba a pivo mu tam kúpiš tiež.
Alebo je to muňo,ktorý zabudol.ze manželka potrebuje aj nejaké vyvencenie a v tom prípade mu povedz,že ak nemá záujem o tvoju spoločnosť on,bude mať niekto iný.

autor
19. jan 2024

@chvostik1 nemôžem mu to povedať ..je zadany

barbora0308
19. jan 2024

Tak hladaj dovod preco sa tak stalo, resp. spytaj sa ho, preco sa tak zmenil, ja neverim, ze ked niekto rad chodi napr. na prechadzky, tak si iba zrazu povie, ze "ser na ne, radsej budem kukat telku..." Mozno je kvoli niecomu frustrovany, len sa o tom boji hovorit. Nejako ho skus motivovat a pripomenut mu stare casy, ako vam bolo dobre. Nieco v nom muselo vyvolat tuto radikalnu zmenu...

autor
19. jan 2024

@janinah dakujeeem skúsim super rada máš pravdu

autor
19. jan 2024

@barbora0308 samozrejme ešte sa pokúsim o nápravu ďakujem ☺️

barbora0308
19. jan 2024

Drzim velmi palce! 🤞

macekovam
19. jan 2024

Tak dosť riskujes..zobuď sa... Nesnívaj.. Po pracuj na vašom vzťahu.. Sa nudíš.. Niečo rob

adka176
19. jan 2024

Ale tak by to po čase dopadlo aj s dotyčným do ktorého si zamilovaná....nežiješ určite v ilúzií, že všetci ľudia, ktorí boli niekedy zamilovaní na začiatku sú zamilovaní do konca života...ten stereotyp príde skôr alebo neskôr... zamilovanosť aj pekné slová zmiznú skôr alebo neskôr.....potom je to celkom len o žití, vychádzaní, prispôsobovaní, dopĺňaní, neverím, že ženy chodíte po 20 rokoch manželstva niekde na prechádzku po parku s manželmi... takže vaše manželstvo je normálne ako každé iné...len tebe do cesty spadla hviezda a zrazu sa ti zdá, že by to mohlo byť iné, lepšie, neviem aké pekné....je na tebe čo spravíš

aurinia
19. jan 2024

Takéto pády v manželstve sú celkom bežné ...nie vždy je všetko ružové... Manželstvo sa udržiava. Prekvap manžela, choďte niekam. Sprav prvý krok sama. To že si sa zahľadela do druhého, nemusí byť láska...tvoj mozog tak uteká pred riešením ozajstných problémov.

danica2711
19. jan 2024

na dobrý aj zlý vzťah musia byť vždy dvaja. Ale infantilne sa zaľúbiť do ženatého muža určite nie je riešenie

domkakvet
19. jan 2024

Toto nie je mozne po ziadnej stranke, nie len po moralnej, pochybujem, ze by ste sa dali do kopy a este ze by to aj fungovalo.

barborachors
20. jan 2024

treba si uvedomit, ze ten druhy chlap si ta nebude nikdy vazit, chlapi si nevazia zeny co su ako opice, jednou rukou sa drzi konara a druhou nacahuje k druhemu, proste on ta ma za handru uz teraz, len ty to este nevidis. Vztah zalozeny na nestasti inych je vzdy zly a nikdy nedopadne dobre.