icon

Zamilovala som sa a teraz musím priznať klamstvá?

7. feb 2025

Ahojte, ano máte právo ísť do mňa, som totálne mimo, zoznámila som sa s jedným mužom na zoznamke, a najprv sa mi absolútne nepáčil, tak som nemala za potrebu mu hovoriť veci o mne, tak som klamala, mám to ako obranný mechanizmus, a klamala som mu o veľmi vela veciach, lebo som vedela že z toho nic nebude popíšeme a je to. Postupom času, sa mi začal páčiť, aj si voláme, a chceme sa spoznať, no momentálne som tak či onak v zahraničí za prácou (aj o tom som mu klamala) a keď nie ako partneri, tak ako kamarát alebo uvidíme co sa z toho vyvinie. Cítim sa za seba veľmi zle, viem nemala som to robiť ale nikdy som nemala z toho v pláne nic mať, a je mi jasne že teraz ak mu poviem o vela veciach v com klamem, tak ma posle kade ľahšie? Je toto naozaj taká pätova situácia alebo sa bude dať s tým nieco robiť? Ďakujem 🙏

Strana
z2
malamimi6
8. feb 2025

Síce neviem ako to na zoznamkach chodí lebo v živote som bola až na pokeci 😀 ale, nedá sa vytvoriť nový profil, z ktorého by si mu napísala ako "úplne cudzí človek", začala by si odznova a už by si hovorila pravdu?

autor
8. feb 2025

@rorino tak vidíš, všetko raz poprvé, a je to kvôli zraneniu 🙂

autor
8. feb 2025

@domkakvet nie to absolútne, o súkromnom živote vie ze som single.

mameha7
8. feb 2025

A v čom si mu klamala?

mantilka
8. feb 2025

Toto sa ospravedlniť nedá....ale mala by si povedať pravdu.

liv1
8. feb 2025

@malamimi6 a to by bolo dalsie klamstvo 😁

malamimi6
9. feb 2025

@liv1 áno, máte pravdu 🤔

rorino
9. feb 2025

Jasne,veríme ti ,všetci bez výnimky😉

autor
9. feb 2025

@rorino v com prosím ta? 🙂

jojca112
12. feb 2025

Klamala si mu aj osobne? Alebo vsetky tie klamstva boli cez telefon. Ak ste sa stretli vobec teda.

Ak by to bolo iba cez telefon, nepozerala si sa mu do oci a neklamala, tak tie tvoje dovody su celkom pochopitelne, tym ale neobhajujem tie klamstva. Myslim, ze to prekusne 🙂

Strana
z2