Zamilovala som sa do nesprávneho muža
Ahojte.
Musím sa vyrozprávať a poprosím rady.Som vydaná 35r mám 2 deti.S manželom už to není ako čo bolo už roky,nerozprávame sa,nechodíme von,netravime spolu čas,žiaden sex no nič.Pred rokom som mu najsla aj správy ako vypisoval nejakéj žene že ide za nov,a ešte písal aj druhým ženám +iné veci ...Hádali sme sa veľmi,ale už potom som to neriešila.No do môjho života stúpil muž ktorý má balil už rok a ja som ho neriešila(bo som vydaná a mám deti) nuž po tomto vsetkom čo som mala doma,som sa stým mužom stretla,bozkávali sme sa ,rozprávali.Bolo nám krásne,a stalo sa 3x. čo sme sa takto stretli bozkávanie,obchytkavanie ale sex nebol.A ja som sa do neho zamilovala,nechápem takéto niečo sa mi ešte v živote nestalo.
Lenže posledny krát,keď sme sa stretli tak ma dosť ponižoval bol opitý a správal sa ku mne ako keby som nejaká (štetka).Keď som mu zajtra deň písala či to ľutuje čo mi písal on že nie,že má veľmi chcel,ale aj tak je to jedno lebo odchádza preč z mesta a už sa neplánuje vrátiť. A mne je veľmi smutno,aj keď sa správal tak ku mne stále ale ne neho myslím,neviem si to vysvetliť.
@lentakyterapeut V tomto máte absolútnu pravdu.Nie každý má na to sa rozviesť,ale v každom komente je pravda.O deti sa staráme poriadne ako vieme,nehadame sa ani nič fungujeme.Len skôr ako spolubyvajuci a nie ako manželia.Pred rokmi to bolo všetko krásne,všetko klapalo,a potom nastal zlom.Skusala som to riešiť nie raz,ale vždy to skončilo hádkov a preto som to nechala tak.Manzelovi sa veľa veci nedá vysvetliť..A ja si neprajem aby sme sa hádali v prítomnosti deti.Teraz som už aj vedomá že ten chlap bol obrovská chýba.Ja som si ale chlapa nehľadala,proste to prišlo ako som písala rok mi písal,balil má,bol zlatý,milý ..no a boli sme vonku,stalo sa čo sa stalo už to nezmením.Ale odišiel už nadobro.
@anonym_autor poviem ti tajomstvo. Nie si jedina. Vela manzelstiev je na oko. Funguju ale kazdy ma svoj svet aj zivot. pisal som zivot je dlhy a velmi malo ak vobec je manzelstiev bez chyby. Kym jeden podvadza ako z rychlika ten druhy to mozno zazije prvykkrat a vtedy ozije motyle vsetko. Jednoducho si niekoho stretla bolo to pekne a skoncilo. Skor ci neskor aj tak zase niekoho stretnes s kym ti bude dobre. To je zivot nie taraniny o rozvode
@lentakyterapeut Aha, takze sa nic neda a lepsie je zit takto. Ok...inak, ja som nikde nepovedala, ze kazdy si po rozvode musi hned kupit haciendu. Da sa ist k rodicom, do podnajmu, atd. No ale ked si hned poviem, ze to nejde a nebudem to riesit, tak nic, no. Ja len lutujem tie deti, co ziju v takomto prostredi.
@anonym_438118 niekto nema rodicov a ani nasetrene. Neuveris aj my niekedy idenme od vyplaty do vyplaty. Nevadi.
@anonym_438118 niekto nema rodicov a ani nasetrene. Neuveris aj my niekedy idenme od vyplaty do vyplaty. Nevadi.
@lentakyterapeut Akoze mne je to uplne 4...ked sa neda, tak sa neda🤷♀️ A ked sa o to nikto ani nepokusi, tak uz vobec nie.
@anonym_autor A ja som sa do neho zamilovala,nechápem takéto niečo sa mi ešte v živote nestalo. - tak preco si sa vydavala, ked sa ti take nieco este nestalo, neboli ste spolu z lasky, nie ste ani teraz, nic sa nezmenilo.
Rozvody su u nas zakazane ci ako? Ja nechapem, ako ludia mozu zit v takychto vztahoch, ze sa doma obchadzaju ako spolubyvajuci. Sa rozved a potom si hladaj nejakeho normalneho, nie prveho, co na teba pekne pozrie.
@luccys Keby si vedela koľko ľudí žije takto. Príklad moja sestra hovorí že každý deň by mala dôvod rozviesť sa, manžel jej nadáva neváži si ju, nič doma nerobí, má ju za slúžku, občas si aj vypije a stále je s ním. Lebo má peniaze a vie si zabezpečiť rodinu a deťom nič nechýba. Tak žena drží hubu a krok ako sa hovorí a nerozvedie sa.
Asi nemáš žiadnu sebahodnotu. Nevidela si nikdy film ako sa má chlap správat? Galantne? Podporujuco? Toto je hanba.

@anonym_438118 dalsi traged anonym. A ma myslis kam ist ? Z akeho je mesta ako byvaju maju peniaze aby sa vedeli rozdelit? Mudrovat tu viete vsetci ani my nemame peniaze aby sme sa v takom pripade aky tu je vedeli rozdelit. byt nema hodnotu po predaji pojdeme kazdy na ubytovnu? Tu ste svorka geniusov na vztahy a rozvody. Kto ma moznost uniku nepyta rady na mk ale sa rozvedie a zije ako pan. No zjavne nie kazdy ma na to
@lentakyterapeut Aha, takze sa nic neda a lepsie je zit takto. Ok...inak, ja som nikde nepovedala, ze kazdy si po rozvode musi hned kupit haciendu. Da sa ist k rodicom, do podnajmu, atd. No ale ked si hned poviem, ze to nejde a nebudem to riesit, tak nic, no. Ja len lutujem tie deti, co ziju v takomto prostredi.