icon

Zamilovaná do ženatého muža: Ako ďalej?

17. nov 2024

Som zamilovaná do ženatého muža, mam 23 a on 35 , zoznámili sme sa pred 2 mesiacmi v bare a odvtedy som z neho celkom hotová aj on zo mňa, lenže problém je ze je ženatý a má dve malé deti , nechcem ho ťahať od rodiny ale bohužiaľ neviem odolať , mam s nim najkrajší sex , kupuje mi darčeky, je pozorný..zbláznim sa lebo neviem co bude ďalej

Strana
z3
lenkalienka321
18. nov 2024

Určite, 100% ta podvedie. Tu ide o jeho charakter. Ak vzťah nefunguje, charakterný muž z neho odíde a nie hľadá milenku. Necharakterny si nájde teba a potom znovu ďalšiu. A čo sa sexu týka, hmm. O 10 rokov, keď bude mať 45 ( ak vôbec vydržíte tak dlho spolu) už to také super možno nebude....

enmery
18. nov 2024

Toto bol asi len troll a dúfal v 35strán komentárov a nevyšlo.😃

som_realistka
18. nov 2024

@pipistrel13 Ježišu, ako cez kopírovanie, my sme "nemali sex rok" a bola som v 6 mesiaci😄😄😄

pipistrel13
18. nov 2024
majka1719
18. nov 2024

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 boze ty si naivna . Ze podvadza lebo to doma nefunguje. Anooooo 🤣🤣🤣🤣🙏🙄.

pochod
20. nov 2024

100% to to znamená 🤣 kto podvedie raz podvedie aj druhý krát a aj tu ďalšiu .. Život ta naučí neboj nič.. no zaslúžiš si všetko co ta s nim caka 😁

adka176
20. nov 2024

Si ešte príliš mladučká, aby si pochopila, ako to funguje...teraz si v ošiali nejakej lásky, zamilovanosti, sexu skús ho odskúšať jednoduchým testom a žiadaj od neho, aby podal na rozvod, hneď do niekoľkých mesiacov....ak to spraví "vyhrala si" ak nie a bude ťa naťahovať, tak si a budeš len bábika na sex a s ním nezažiješ skutočnú lásku, budeš len strácať čas, drahocenný čas, ty mladučká so "starým " capom a pritom vážny vzťah a úžasný sex by si mohla mať s hocikým iným primeraným tvojmu veku a hlavne s niekým kto by ťa mohol chcieť aj inak ako len na sex...
Ešte musíš veľa vecí prežiť, precítiť a vyskúšať, aby si pochopila o čom je reálny život....ale hlavne, prajem ti čo najmenej sklamaní, lebo tie bolia veľmi dlho a intenzívne....

lentakyterapeut
5. nov 2025

A nie je to krasny kolobeh zivota? Mlada potrebuje skusenosti do zivota. So zajacom v jej veku ich nenaberie lebo jej rovesnici hraju playstation. Tak su tu zreli muzi. Tam je zaujem a to kazda z vas k fungovaniu potrebuje. Mlada sa ale nejde vydavat cize nemusi riesit ci bude jeho zena atd... Stejne kym sa vyda v priemere spozna asi dalsich 20 sexualnych partnetov.

Strana
z3