Zamilovaná do ženatého muža: Ako ďalej?
Som zamilovaná do ženatého muža, mam 23 a on 35 , zoznámili sme sa pred 2 mesiacmi v bare a odvtedy som z neho celkom hotová aj on zo mňa, lenže problém je ze je ženatý a má dve malé deti , nechcem ho ťahať od rodiny ale bohužiaľ neviem odolať , mam s nim najkrajší sex , kupuje mi darčeky, je pozorný..zbláznim sa lebo neviem co bude ďalej
Ty máš asi 15 nie 23 ak takto rozmýšľaš🤦
Tvoju naivivitu, ba priam hlupost, ospravedlnuje len Tvoj nizky vek. O par rokov si mozno budes buchat hlavu o zarubnu, ale uz bude mozno pozde, tak radsej skus teraz zapojit mozog a nauc sa premyslat nim a nie vaginou.
Len si toho chudaka silou mocou ber ked Ta uz obraba prosim Ta, nech sa ho jeho zena zbavi a najde si normalneho 🙂 .
Milá autorka, je ku tebe pozorný, kupuje ti darčeky, ak ho aj nejakým spôsobom dotlacis k rozvodu tak ti prajem jedine, aby jeho manželka bola rozumná žena s hrdosťou a vysokým sebavedomí, ktorá mu odsuhladi rozvod, aj striedavu starostlivosť a aby umožnila tatinkovi plne sa podieľať na starostlivosti o deti aj keď budu chore😀😀😀😀😀.
Co bude dalej... je to v tvojich rukach. Ukonci to, kym sa aj on nezblazni a neskatuje si manzelstvo. Jeho deti ho potrebuju viac, ako tvoja ♦️. Si jeho prvy ulet po svadbe?
Moje zlaticko , mladucke, naivne , hlupucke. Urcite si ty ta, pre ktorú sa rozvedie a potom sa bude drzat tvojej sukne dalších 50 rokov , lebo predsa máte so sebou ten najkrajší sex . Prosím ta , pozri sa do zrkadla , vygrcaj sa z toho , čo robis a povedz si , že predsa nechces byt ty ta kúr.a , ktorá rozbila rodinu a ze mas väčšiu hodnotu .
Doooobre moja, najprv omoci doma a tak teba😂 no fuj, ale mam darček 🤮
Ty si naivná, keď si myslíš, že sa podvádza iba tam, kde to nefunguje. Existujú totižto aj bezcharakterní ľudia a podrazaci. Keď je ten tvoj milenec ešte aj zbabelý a nerozvedie sa, budeš iba stále ta druhá, chudera, od ktorej bude utekať domov za rodinou a ver tomu, že sexovať bude aj doma. Tak si užívaj život tej druhej, kým ťa nevymeni za nový neobkukaný model.
Taketo sproste naivky si takych muzov zasluzia,a oni si zas zasluzia taketo mentalne atletky.
Autorka ostala nejak ticho 🤔
Bude ťa to veľmi bolieť ale nič sa nedá robiť musíš mu dať zbohom. Si v najlepšom veku a asi si kočka aj milá, keď je do teba taký paff. Buduj si vzťah so slobodným 25-30ročným. Ženatý ťa ohúri lebo je skúsenejší, vie čo majú ženy rady, darčeky, reštaurácie, ma asi financie vie sa s tebou podeliť o zdroje. Ty sa mu zas venuješ, nemáš deti o ktoré sa treba starať, dávaš mu pocit, že je stále príťažlivý, muži si veľmi zakladajú na tom aby boli ženami obdivovaní a ty mu to dávaš. Lenže je to asymetrický vzťah. S mladším slobodným sAk takýmto veciam budeš musieť dopracovať tu ti to spadlo rýchlo. Neskúseného budeš musieť učiť ale budete na to dvaja. Aj ty potrebuješ prejsť fázami. Takto všetko preskočíš a máš pocit, že si skočila do raja lenže to je také pozlátko čo sa zmení razom na veľký problém a bude sa to ťahať roky. Môže sa ti stať že budeš na ňom visieť aj do 40 tky a on aj po svojej 50 tke bude ťahať z teba energiu tvojej lásky a tebe dá len tajné stretnutia a smutný sex. A sľuby, ktoré sa nenaplnia. Nemôžeš budovať svoje šťastie na nešťastí jeho ženy a jeho detí. Veľmi malé deti odchod otca zvládnu ale v školskom veku a dokonca aj v predškolskom to je veľká trauma. Ja som mal otca veľmi rád a keď u našich padlo slovo rozvod kvôli nejakým dočasným problémom mal som dva sny v ktorých od nás otec odchádzal autom a my sme mu kyvali a plakali. Vždy si na ten sen spomeniem, keď sa hovorí o rozvode, alebo opustení rodiny. Ty vieš že robíš chybu len nedokážeš odolať tým pocitom s ním a hlavne nedokážeš zniesť tu bolesť bez neho. Jednu metódu mám a už som ju tu podobnej dáme radil.
Autorka vieš prečo im to nefunguje? Lebo on Ti to asi povedal. Jeho žena si mysli doma možno že akeho ma super muža - maju super sex, nosi jej darčeky, maju dve deti....To čo Ti narozprava on je zatiaľ zaplava hormonov z toho že mu pri Tebe stojí do par sekund ako Ta zbada, že si zakázaná, mladšia, nie si v teplakoch, ogrcana od deti, neponahlaš sa so spotenymi vlasmi z rodička. Ak by Ta chcel naozaj a nefunguje mu to, tak sa rozvedie. Budete chodiť na rande aj s jeho dvomi detmi. A žena si oddychne od deti aj od chlapa, ktory sa chlapom ešte nestal automaticky narodenim ich detí. Skus sa tymto superchlapom pochvalit svojej mame. Uvidiš čo Ti povie.
Nikto si ta nebude vazit kym si nebudes vazit samu seba.
Darceky ti kupuje. Lebo doma to mozno aj funguje ale… chce na chvilku spestrenie.
Nuz je mi luto manzelky ☹
@micusa2222 to že je dospelá, neznamená, že je rozumná. Ešte nemá žiadne skúsenosti a podľa toho čo sem píše, je hlúpa a naivná 🤷🏼♀️
Ten najlepší sex bude hneď najhorší keď mu budeš prať ponožky , deťom spodné prádlo , 3x večeru lebo každý papá niečo iné. To už budeš mať orgazmus len keď sa sama zavrieš na minútu v sprche.........pekné je starať sa iba o mužov vtáčik a vidieť iba pozitíva , horšie to už je keď príde realita všedného dňa a teba sa raz detičky opýtajú , teta prečo si nám preťahovala tatíka ?
Už len to,že ma dve malé deti ti malo dať stopku a držala by som nohy spolu ku nemu sa je zbytočne vyjadrovať
Autorka zobud sa a modli sa nech sa ti to raz nevrati.🤮🤮🤮hanbi sa
Prosím napíš jeho žene. Ona sa zbaví debila a ty si môžeš užívať najlepší sex.
Takým ako si ty prajem len jediné,aby sa kvôli tebe naozaj rozviedol,lebo jeho žena si zaslúži viac ako neverného kurevníka a aby aj teba raz podvádzal s inou,lebo nič iné si nezaslúžiš..Žena,ktorá vlezie do postele so ženatým je pre mňa len obyčajná chudera 🤮 Čo si myslím o ňom nebudem ani písať,ľúto mi je jedine tej ženy a detí,ale aj jej by bolo lepšie bez takéhoto hňupa 😡
@moonlight1210 : Aj vam sa take stalo?
milujem túto otázku😂
Uzi si to, coskoro sa budes citit ako kopa hnoja.
Zobuď sa. V živote ani jeden chlap nepovedal že je doma všetko super, žena mu skáče okolo rite ale on má proste chuť zašukať si inde 😏
Podvádza sa len tam kde to nefunguje?Poväčšine taký nešťastní manželia doma držia hubu a krok a šuchajú nožičkami,lebo sú vzorní manželia a oteckovia.Budeš plakať,hľadaj šťastie inde.
Ver mi, nechceš vzťah s mužom čo ma deti, nechces
Jasne moja, urcite budes pre neho rovnako nadherna, ked budes mat 35 ako jeho zena, mat ovisnute prsia po kojeni, kruhy pod ocami z nocnej sichty, par kil navyse a urcite vam to bude skvele klapat, ked namiesto pomoci tebe s detmi bude travit vecery v bare, kde budu kupovat drinky 23rocnym. Urcite vam to bude klapat este lepsie, ked im bude kupovat darceky namiesto teba a chrapat s nimi. Uz teraz obdivujem tvoju toleranciu, ako sa budes tvarit, ze vsetko je ok a ze nic nevidis. Urcite to bude do buducna skvele klapat.
tak sa spytaj jeho manzelky ako im to nefunguje😆
ja akp podvadzana manzelka z minulosti,som sa o sebe a nasom vztahu od milenky dozvedela vselico,len skoda,ze takmer nic nebola pravda,napr. aj taka info,ze sme nemali sex uz 8mesiacov-teda neviem s kym som ho mavala🤣
Čo bude ďalej?no nič budeš stále dúfať, že od nej odíde a stratis veľa času, ale nikdy spolu nebudete pozabava sa a nic