Zamilovaná po prvom stretnutí
Ahojte som slobodna mamicka, mam 4 rocneho syna. Stretla som sa s jednym muzom co mi pol roka pisal na instagrame. Nemal profilovu fotku ani som ho nepoznala osobne, je odo mna mladsi. Pri pisani sa vzdy snazil aj ked som ho teda naozaj vela krat odignorovala :D kazdopadne neprestaval a stale sa mi ozyval obcas ma rozosmial inokedy uz ma fakt otravoval ale nie natolko aby som ho blokla. S muzmi sa nestretavam takmer vobec. On ma ale stale pozyval ist von ale nemala som zaujem nakoniec ma ale v slabej chvili presvedcil a dohodli sme sa na kratkej prechadzke od ktorej som vobec nic necakala iba sa mozno porozpravat trochu a vypadnut na chvilu z bytu. Isla som von a ked som ho uvidela tak v tom momente ma zaliala radost stratila som rec od toho ako sa mi moc pacil :D stale ma rozosmieval, velmi dobre a prijemne mi s nim bolo len mam pocit ze som hovorila malo a neviem ci som sa mu pacila. Vobec o nic sa nepokusal, co by som najprv bola rada za to, ale potom na konci uz som aj dufala ze mi da pusu alebo nieco :D teraz stale cakam ci napise, dufam ze ano ani som nespala vecer od stastia :D nikdy sa mi nepacili mladsi ale on naozaj zaujal aj vyzorom aj osobnostou aj ten jeho hlas silny. Dost ma poblaznil a asi som sa zamilovala po prvom stretnuti. Stalo sa to niektorej?
@anonym_6e9878 tak to potom nato máme odlišnú definíciu. Pretože z písania nemôže nikto ani cítiť, či vôbec bude chémia, či si sadnú ako ľudia, či im to bude fungovať v posteli - či majú podobné očakávania, čo sa týka fungovania domácnosti, financií... Je toľko potrebných vecí zistiť... Ja som sa do môjho zamilovávala stále viac a viac keď sme postupne odhalovali v čom všetkom sa dokážeme zhodnúť. A teda, zhodli sme sa vo všetkom... Ako ten tvoj prípad mohol byť o šťastí, že to vyšlo ale je divné sa zamilovať do niekoho koho ani poriadne človek nepozná a najmä ešte pred úplne prvým stretnutím.
@autumn1 ak urobis rozdiel rokov, vyjde ti 5. Tolko spolu chodili.
Raz sa mi chlap po stretnutí neozval, ozvala som sa teda ja aaaa ani neodpísal 🤣 nezaujala si žiaľ a za skúšku nič nedáš
jej ake pekne. Urob ako citis. Drzim palce
A ja si zas nemyslím ze je natom niečo zlé keď sa ti odvčera neozval. Ved to je len 1 deň. A vôbec to nemusí znamenať ze ta už nechce. Ved výdrž chvíľu a uvidíš. Držím ti palce 😊
@anonym_autor
Raz sa mi chlap po stretnutí neozval, ozvala som sa teda ja aaaa ani neodpísal 🤣 nezaujala si žiaľ a za skúšku nič nedáš
@anonym_8f7ee2 tak to bol pekný dilino.
ja som tiez raz bola takto na “rande” cez internet a mna ten muz velmi zaujal, naozaj som bola z neho cela paf., nemala som vtedy nejak extra vela casu.. boli sme spolu asi hodinu. Ked som odchadzala dohodli sme sa, ze zajdeme spolu do ina. Ze si napiseme. On sa uz neozval, tak som mu napisala ja asi o tyzden, ci to plati.. a on ? NIC! Strasne ma to vtedy “sklamalo” nie, ze nic.. ale ze mi ani len neodpovedal. Zvlastne, ze som si na neho sem tam spomenula dost casto, uz bez komunikacie samozrejme. Mala som uz vtedy dieta maly mal dva roky, myslela som, ze mu vadilo to a neriesila som. Po 3 rokoch mi napisal cez FB a tahal ma na obed, nesla som.. ved je to debil. Po dalsom roku sme sa nahodne stretli.. a nejak sa pustili do reci, nedalo sa tomu vyhnut boli sme len my dvaja v jednej cakarni. Odvtedy sme spolu, su to uz dva roky, byvame spolu. Samozrejme pytala som sa co sa vtedy stalo.. vraj dostal strach, ze na mna nema, ze mu ublizim.. Ze ked so mnou pojde, nebude to len tak.. Ze proste vedel, ze bude do mna a mal pocit, ze bude zraneny. Neviem dalej som sa v tom nerypala, kazdopadne niekedy nie su veci len ciernobiele..
@autumn1
existuje, zazila som, bolo to ako vo filme. Ostala som ako sklenená, zaseknuta v pohybe s otvorenými ústami! Par sekúnd... Cakala som uolne ineho muza, ktorého som videla na foto. Prišiel však jeho bratranec.
Nešlo o niekoho zo zoznamky ale v podstate o môjho zamestnávateľa.
A teda aj keby mam deti, nic by na tom nezmenili. Po troch týždňoch sme uz šli spolu na dovolenku.
Keby mi toto niekto bol povedal, ze sa mne stane, pošlem ho k psycholigovi 😁. Boli sme spolu takmer 3 roky.
Stava sa, zivot ma zmysel aj pre humor.
@svetlonos toto je učebnicový príklad pre mňa pobláznenia nie zamilovania. Ale tak asi máme na tieto dva pojmy odlišnú definíciu.
@anonym_autor no ako?.ozval sa?. Či si mu napísala prvá?
počkaj 3 dni a napíš len či je v poriadku....ak sa opýta prečo, no lebo predtým sa ozýval a teraz sa odmlčal....a kludne u potom napíš že si sa s ním cítila príjemne a či si to niekedy ešte ćhce zopakovať
ja som tiez raz bola takto na “rande” cez internet a mna ten muz velmi zaujal, naozaj som bola z neho cela paf., nemala som vtedy nejak extra vela casu.. boli sme spolu asi hodinu. Ked som odchadzala dohodli sme sa, ze zajdeme spolu do ina. Ze si napiseme. On sa uz neozval, tak som mu napisala ja asi o tyzden, ci to plati.. a on ? NIC! Strasne ma to vtedy “sklamalo” nie, ze nic.. ale ze mi ani len neodpovedal. Zvlastne, ze som si na neho sem tam spomenula dost casto, uz bez komunikacie samozrejme. Mala som uz vtedy dieta maly mal dva roky, myslela som, ze mu vadilo to a neriesila som. Po 3 rokoch mi napisal cez FB a tahal ma na obed, nesla som.. ved je to debil. Po dalsom roku sme sa nahodne stretli.. a nejak sa pustili do reci, nedalo sa tomu vyhnut boli sme len my dvaja v jednej cakarni. Odvtedy sme spolu, su to uz dva roky, byvame spolu. Samozrejme pytala som sa co sa vtedy stalo.. vraj dostal strach, ze na mna nema, ze mu ublizim.. Ze ked so mnou pojde, nebude to len tak.. Ze proste vedel, ze bude do mna a mal pocit, ze bude zraneny. Neviem dalej som sa v tom nerypala, kazdopadne niekedy nie su veci len ciernobiele..
@anonym_36acac Toto mi pripomenulo prvé stretnutie s mojím bývalým (otcom mojeho dieťaťa, s ktorým som potom bola dlhé roky). Tiež mi zavolal jednen večer, či sa stretneme, prvýkrát. Ja som už bola v tom čase s kamaratkami v jednom bare, tak mu vravím, že nemám čas, ale ak chce, takú pol hodinu si viem na neho vyhradiť, že kľudne môže prísť pred bar a ja výjdem von, zoznámime sa, pokecáme a tak. Tak súhlasil, že za pol hodinu je tam. Prešla pol hodina, nič...prešlo ďalsích 10 minút nič...tak mu volám, či ho čakať, alebo sa mám ďalej zabávať a on, že si to rozmyslel, lebo, že jemu sa neoplatí prísť na pol hodinu, tak mu vravím, že neoplatí? ok ty vieš, a ako chceš, o 10 minút na to mi volal, že o minútu je tam, nech výjdem von. Hovorím mu, že ok, ale už más len 10 minút, keďže si 20 minút stratil vymýšľaním 🤣 prišiel, pokecali sme, pozrel na čas, vraví, že už prešlo 10 minút, že ma nechce zdržiavať. Tak sme sa rozlúčili, ja som išla za kamarátkami a on neviem kde. No a odvtedy sme boli potom spolu každý deň. Vraj toto ešte nezažil od žiadnej ženy 🤣 no ale skončilo ako to skončilo, už spolu nie sme ale na tomto sa vždy zasmejeme, keď príde na to reč..
@anonym_36acac Toto mi pripomenulo prvé stretnutie s mojím bývalým (otcom mojeho dieťaťa, s ktorým som potom bola dlhé roky). Tiež mi zavolal jednen večer, či sa stretneme, prvýkrát. Ja som už bola v tom čase s kamaratkami v jednom bare, tak mu vravím, že nemám čas, ale ak chce, takú pol hodinu si viem na neho vyhradiť, že kľudne môže prísť pred bar a ja výjdem von, zoznámime sa, pokecáme a tak. Tak súhlasil, že za pol hodinu je tam. Prešla pol hodina, nič...prešlo ďalsích 10 minút nič...tak mu volám, či ho čakať, alebo sa mám ďalej zabávať a on, že si to rozmyslel, lebo, že jemu sa neoplatí prísť na pol hodinu, tak mu vravím, že neoplatí? ok ty vieš, a ako chceš, o 10 minút na to mi volal, že o minútu je tam, nech výjdem von. Hovorím mu, že ok, ale už más len 10 minút, keďže si 20 minút stratil vymýšľaním 🤣 prišiel, pokecali sme, pozrel na čas, vraví, že už prešlo 10 minút, že ma nechce zdržiavať. Tak sme sa rozlúčili, ja som išla za kamarátkami a on neviem kde. No a odvtedy sme boli potom spolu každý deň. Vraj toto ešte nezažil od žiadnej ženy 🤣 no ale skončilo ako to skončilo, už spolu nie sme ale na tomto sa vždy zasmejeme, keď príde na to reč..
@earlgrey To je celkom cool
@anonym_autor tak si to určite po stretnutí rozmyslel😂
Kľudne mu napíš, on sa aj tak už neozve. Očividne si ho nenadchla naživo, inak by ti už písal po ceste domov.
Vydrž, trošku ťa ponaťahuje a keď sa konečne ozve tak mu od samej radosti sama skočíš do postele. Medzitým si vybaví ďalšie stretnutia. Bože, toľko naivity, neverím… slobodné mamičky sú naozaj ľahká korisť pre chlapov, to je fakt
Kľudne mu napíš, on sa aj tak už neozve. Očividne si ho nenadchla naživo, inak by ti už písal po ceste domov.
@earlgrey Ale paci sa mi to
@procrastique Tiez si myslim, uz by sa ozval, akoze tiez som sa zamilovala na 1. rande, bol anglican zijuci v Prahe, tahali sme to spolu 2 roky a pisal mi uz na ceste domov x sprav
@anonym_6e9878 z tvojho komentu "...na prvu schodzku uz isla zamilovana..." ja píšem o tom, že je divné sa zamilovať len z písania nie o tom koľko spolu niekto chodí pred svadbou.
@autumn1 no vidis, stava sa , ze niekto zalubi cez pismienka. Zivot je nevyspytatelny. 😄
@anonym_36acac toto je krásny príbeh. Nečakal by som, že tak to skončí. Ale chápem ho. Muži ťažšie znášajú odmietnutie. Tak sa bál, že radšej ani ň nenapísal.
Sak napis ty..tieto cakacky smad robia 13 rocne deti a ne dospela zena 🙂
Zaujímavé, že ako sama píšeš, si ho koľkokrát ignorovala a neodpísala a teraz by si dala všetko za to, aby sa Ti ozval, hm...možno si aj on potrebuje niečo spracovať, možno čakal niečo iné...
Nečakaj a napíš ako prvá, možno sa niečo dozvieš, niečo si vyjasníte a hotovo
No co? Ozval sa on alebo ty? Daj vedieť ako to ide
@procrastique naozaj ?

@anonym_autor včera večer ste sa stretli a on sa neozval do teraz? No pozri...chlap, ktorý by bol z teba paf, by toľko nečakal. 😃 Skús mu napísať, ale veľa by som si od toho neslubovala.