Zamilovanosť do kaderníčky: Pozvať ju na rande?
Ahoj, pisem sem asi ohladne blbosti, len ma zaujimaju absolutne nestranne nazory. A asi to bude zniet ako kebyze to pise teen, ale mam uz 30, len som nemal dlho vztah, cca 2 roky (potreboval som si upratat hlavu z toho minuleho) a konecne citim, ze by som mozno aj nieco chcel a hlavne som narazil na jendu zenu, ktora sa mi zda celkom zaujimava. Ide o moju kadernicku, teraz sme sice moc nepokacali, bola nejaka odmerana, ale vzdy pred tym sme sa vedeli pocas tej pol hodiny celkom dobre porozpravat, teda spon mne to tak prislo. Obcas sa pytala, ze co planujem na weekend, potom aj ja jej, a vzdy ze ona asi nic extra. Bola to nejaka vyzva, aby som ju vytiahol von? Podotykam, ze ja som v tychto naznakoch uplne slepy a nerozoznam to, ani ked ma kamosky volali na koncerty a podobne, az neskor som vzdy zistil, ze to nebolo len z kamaratstva…Co uz som asi trochu autista, proste ITak. Kazdopadne to je asi jedno, ja som v tych casoch nebol priparaveny na vztah. Nazad ku kadernicke… Chodim k nej mozno uz rok a vzdy ma prekvapi, ze si dost dobre pamata, co som jej hovoril a co spominal, sam som ani nevedel, ze sme sa o takych veciach bavili. Bol som tam teraz naposledy a aj ked sme sa moc nebavili, asi ani jeden z nas nemal moc kecaciu naladu, tak zrazu sa mi zacala nejak pacit viac, v hlave uz ide to, aka je v skutocnosti, co to je vlastne za cloveka a tak… Vyzorovo sa mi paci, podla rozhovorov sa mi zda inteligentna a chytra a to ma pritahuje. Kamos riesil nieco v tom salone a nasiel web, kde som sa pozrel, ako sa vola celym menom a rozmyslam, ze by som jej napisal a pozval ju niekam. Lenze… za tie 2 roky samoty som sa strasne zmenil, nejak som si prestal verit, prilis sm romzyslal nad minulym vztahom a preco sa stalo to co sa stalo, tak nejak podvedome sa bojim neviem coho, odmietnutia, alebo ze by sme niekam isli a bol by som trapny, ze by to nevyslo potom? Koktal by som? Je to vtipne, kedze s kamoskami, ku ktorym nic necitim a vobec ma po romantickej stranke nezaujimaju, tak bavit sa problem nemam. Vlastne aj moje minule vztahy zacinali tak, ze ziaden stres, boli to len kamosky, ktore ma na zaciaktu vlastne ani velmi nepritahovali, ale zacali ma pritahovat az neskor vo vztahu. Obcas sa citim ako divny chlap, kvoli tomu.. Trapne sem pisat, ale asi nemam s kym o tom pokecat, neviem ci je to takto blbe jej napisat na instagram z nicoho nic, prislo mi, ze na zaciaktu mala ku mne sympatie tiez, ale ja som na vztah ani nc neseriozne pripravney nebol. Je to baba o 10 rokov mladsia, okolo 20ky. Asi poviete nechaj to tak, najdi si seberovnu, ale nejak citim, ze sam som nevyzrety vo vela veciach, chcem este vo dvojici cestovat a usadit sa tak za 5 rokov, tak toto by snad nemusel byt problem. Hmmm, zacinam zase overthinkovat, je fajn, ze som si to takto spisal. Alebo to tak nechat take chvilkove poblaznenie a pockat nez to zmizne?
Nie, nepíš jej 🤣 keď už tak radšej ju zavolaj von keď ťa bude najbližšie strihať 😊
Kludne jej napis, ved co sa stane? Ked nebude mat zaujem, zmenis kadernicku 😅
Nechcem sa sklamat, ale tieto zdvorilostne rozhovory su v kadernictvach bezne. Aj mna sa kadernicka vyzdy vypytuje, ake mam. plany na leto, kam ideme na dovolenku... atd. Popritom preberieme deti, rodinu, pracu a nezabudne mi polichotit, ake mam skvele vlasy, huste zdrave, radost strihat a cesat. Su to bezne frazy, ktore hovoria zakaznikom/zakaznickam, aby rec nestala a aby sme sa u nich citili prijemne. Nic ti nebrani spytat sa jej, ake ma ona plany, zaluby... a ci travi volny cas sama alebo s priatelom. Mozno sa ti viac otvori a zistis, ze mate nejake spolocne konicky, ktore su ako stvorene na spolocne travenie casu a blizsie spoznavanie sa.
Zisti si ci ma priatela...inak prides zbytocne o kadernicku.
Kaderníčka to má tak trochu v náplni práce, vykecavat zo zákazníkmi. Veď keby bola oduta, s nekomunikativna tak by to niektorým ľuďom mohlo byť nepríjemné a druhý krát by išli radšej k milej, usmievavej kadernícke ktorá nemá problém komunikovať.
Takže najskôr zisti či náhodou nemá frajera a určite jej nepíš na IG, keď tak skús ju pozvať osobne
Najblizsie sa hecni, daj sa ostrihat a popri rozhovore zisti, ci je zadana. Budes hned vediet na com si a hned ju mozes pozvat von, ak zadana nie je
Vsak sa mozes ist dat ostrihat hoc aj zajtra 🙂 Udivi sa a ty povies, ze tuto tamto tri vlasky este trosku ostrihat treba a pozves ju kamsi...
aj keby mala frajera, nič sa nedeje..ženy su zvyknute, že ich furt niekto bali..
Kym ty budeš čakať a báť sa, ona už bude vydata a ty budeš ľutovať že si to ani len neskúsil. Ja naozaj neviem čo môžeš stratiť
Prosim ta ked jej napises tak to hlavne zhrn do 2-3 viet, lebo ked jej napises takyto roman nebude mat silu ani len docitat sa do konca 🙂
ok, dakujem za podnety, ked sa na to pozrem a porozmyslam s odstupom, tak to je fakt dost divne takto niekoho "vystalkovat" a zacat otravovat 😀 zaroven by som asi mal fakt menej rozmyslat nad vecmi a hlavne nad takymi, ktore by som mal riadit srdcom, citmi a nie tam hned pridavat rozum (este teda uplne kontraproduktive). Hej no, ja neviem velmi pisat kratko, ja ked sa rozpisem a obcas aj ked rozhovrim, tak neviem kedy prestat, ale je to skor nejaka moja trauma nez skutocne ja 😀 kedysi som bol tichy introvert a ludia sa mi smiali.. tak som sa zmenil XD
Veď normálne ju pozvi na kávu alebo do kina. Neskusis, nezistis, či má záujem. Keď sa hanbíš, tak jej napíš, ale ozaj len 2 vety. Ženy sú zvyknuté na takéto pozvania úplne bežne.

Ono na jednej strane je takýto pokec u kaderníčky úplne bežný, ono sú to také "psychologičky" občas a úplne náznaky by som za tým nehľadala, na druhú, prečo ju neskúsiť niekam zavolať (našiel si je niekde, je nezadaná?), ale spravila by som to osobne pri najbližšej návšteve... že si si ju "vystalkoval" by mi prišlo trošičku desivé, aj keď áno, robíme to všetci 😂 ... keď s ňou nemáš problém viesť rozhovor v salóne, snáď nebudeš mať ani na rande, ak prijíme pozvanie, ale to už si moc vpredu a naozaj nad tým moc rozmýšľaš... keď to nevýjde, tak to nevýjde, taký je život, ale aspoň skúsiš a nebudeš rozmýšľať čo by bolo keby...