Zamýšľate sa nad tým, čo si o vás druhí myslia?
Zamyslate sa? Alebo či vás majú radi?
Či len ja veľa rozmýšľam a mám len samé negatíva v hlave? A zaoberám sa blbostami? 😀
Neviem čo s tým robiť… ako vypustit tieto myšlienky z hlavy..
@ibatanecnica, vidíš to? Uz sme tu dve dokonale!!! 🤣🤣🤣🤣
je mi absolutne jedno, co si o mne kto mysli, je mi jedno co o mne ludia rozpravaju za chrbtom .... moji najblizsi ma poznaju, vedia aka som , a hlupym reciam aj tak neveria ... absolutne sa nad tym netreba zamyslat, zivot na to prilis kratky
Ja som dosť výrazný typ, takže som zvyknutá na suskanie za chrbtom, ale vôbec ma to nezaujíma. Nie každý zapadá do nejakej šablóny
Odkedy robim veducu, uz sa tym nezaoberam, viem, ze si musia na mna obcas riadne popindat, napr. zo vcera presne viem, kto 😀 ale na druhej strane aj napriek tomu mam v dotaznikoch najlepsie hodnotenia.
A v sukromnom zivote, ludia, na ktorych mi zalezi viem, ze ma maju radi aj napriek mojim mucham. Rovnako ako ja ich.
Kedysi áno, dnes mi je to jedno. Žijem tak aby mne bolo dobré😊
Nie, nezamyslam.
Nie. Vidis to aj poda mojich komentarov ns MK 😄
"Napríkad sa sj bojím že skym budem cez leto chodiť na ihrisko keď tu nikoho nemám. Som tu 4-5r ale syn bude mať len 2 mamičky moc nepoznám"
Ja prave s detmi som ziskala vela znamych, ked som chcela spolocnost tak som sla na ihrisko, deti sa hned zoznamia a aj rozhovor sa lahsie vedie ked mas dieta. 2 rocne este v podstate sprevadzas, zoznamujes s okoli, s detmi "aha pozri chlapcek, povieme mu ahoj"... mamicky som vzdy pekne pozdravila aj ked sme sa nepoznali. A vzdy sme sa nejako zhovorili, o detoch, o pocasi, a tak. Mne uz to po case az liezlo na nervy ze stale nejaka socializacia skrz deti ale teda statocne som sa drzala, kopec znamych ziskanych v tom detskom veku sa casom vytratilo. A mne doslova odlahlo ked som decko len vypustila pred nas dom na ulicu medzi deti a nemusela som kvakat s mamickami.
Nie, je mi uplne ukradnute, co si kto o mne mysli. Tiez si o vsetkych ludoch nemyslim, ze su uplne uzasni, takze ratam s tym, ze urcite aj ja nemusim byt kazdemu sympaticka - a je mi to uplne jedno. Zalezi mi jedine na nazore manzela, deti a v urcitych veciach a rodicov.
Inak, tiez sme sa odstahovali daleko od rodiny, do mesta, kde sme predtym nemali nikoho znameho. Nikdy som nebola typ, ze by som sa pchala do nejakej partie alebo aby mi zalezalo na tom, aby ma nejake mamicky prijali medzi seba. Odkedy sa mi narodilo dieta, tak nejak automaticky som tu zapadla do urcitej mamickovskej komunity a ani som sa o to nejak cielene nesnazila. Vzdy padli nejake spontanne rozhovory, postupne to asi s dvoma mamickami prerastlo do kamaratstva, ze sa navstevujeme aj teraz, ked dieta uz nie je az tak male. Ale aj keby som do ziadnej komunity nezapadla, netrapilo by ma to, ved nemam 15 rokov. Sama predsa na to detske ihrisko chodit nikdy nebudes, ci? Ved vzdy tam ides s dietatom a to dieta je tvojou prioritou.
Ludom nevyhovies. A pokial sa o to budes snazit znicis samu seba. Treba mat hranice a hlavne nechciet byt s kazdym kamarat. Vyberat si ludi, nazorovo rovnakych
A hlavne si uvedomit, ze na tom co si o tebe mysli Mara od vedla, ktora hra na cely svet divadlo, ti fakt moez byt jedno. Tvoj nazor o sebe by mal byt pre teba samu podstatnejsi ako nazor druhych...
Vekom to prejde budeš mať úplne iné starosti
Je mi jedno, čo si o mne druhí myslia ...
ale ano zamyslam, hlavne ked spravim nejaku somarinu :DD ale potom to hodim za hlavu, proste aj tak to neovplyvnim nijak... :DD
Ci som staršia, tym mi je viac a viac jedno čo si myslia druhí. Autorka ty si ako moja 16rocna dcera,tá sa tiež nad všetkým zamýšľa ale už som jej povedala že z toho vyrastie.
Mám 40, niekedy sa zamýšľam niekedy nie.. podľa nálady.. ale keď ma niekto evidentne nemá rád, tak uvažujem nad tým či za to nemôžem.. keď si dostatočne odôvodnim že chýba na mojej strane nie je, tak ma to trocha upokojí, keď chybu nájdem tak na nej skúsim pracovať.. nezmení to síce nič na tom, že má ten človek už v láske nemá ale zase možno v budúcnosti urobím o chybu menej.. 😀
Ale vo všeobecnosti rada vychádzam s každým, teší ma že ľudia ma majú často zaradenú ako milú a nekonfliktnu.. minule mi dal kolega veľmi pekný kompliment čo ma fakt potešil, že som žena ktorá sa usmieva za každých okolností, či je roboty veľa alebo málo, je to jedno.. že mi ďakuje za pozitívnu energiu.. to ma fakt potešilo..
Mňa nezaujíma čo si kto o mne myslí. Ja mám popri práci aj second hand a predstav si prišla zákazníčka že chce nohavice a boli ľanové pastelovo zelené a ona chce také iste ale také ako farba piesku a že som nemala tak má poohovárala všade kde sa dalo že som nemala jej farbu. A že obchod by som mala zatvoriť že nie som schopná zohnať jej takú farbu nohavíc . Alebo v práci že sme neurobili pre ľudí niečo čo chceli a nebolo to v našej práci dovolene mali sme inú prácu tak riaditeľ podniku na nás dostal sťažnosť. Seriem na ľudí kto si čo myslí nežijem pre druhých ale pre seba.
Normálne som ostala sedieť a rozmýšľať,či mi na tom záleží a nepamätám sa ,že by mi niekedy záležalo na názore iných ľudí,v práci ak niečo spravím zle, upozorní má niekto,ale to nie je ,že by si o mne niekto niečo myslel a v súkromí,si môžem vyberať s kým sa budem strava a ti ľudia ma poznajú,nik si o mne nič nemyslí . Vieš,že záleží len na ľuďoch, ktorých máš rada a niečo pre teba znamenajú , zvyšok neexistuje .Ja vždy poviem ak máš somnou problém je to iba a iba tvoj problém,ak ja mám s niekým problém,sa zamyslím prečo a zas je to len môj problém.Treba si vyberať ľudí v živote a nie silou mocou, byť obľúbená,ty tiež nemáš každého rada
Som stará takže riešim už len veci ktoré dokážem ovplyvniť a to čo si myslia druhí k nim nepatrí
Nie,čo by som z toho mala?Na čo je to dobré vôbec sa nad tým zamýšľať?
Snazim sa byt mila a prijemna prirodzenym sposobom,ale urcite ma nema kazdy rad a kazdy si nieco najde. Uz mi nezalezi na nazore inych. Som sama sebou,komu sa paci,je so mnou kamos a komu nie,jeho smola. Ale ano,volakedy som riesila a prezivala,ked ma niekto nemal rad. Rokmi som dozrela a uz mi je jedno,kto si co o mne mysli. Dobry clovek,bude v tebe hladat dobro a zly clovek len negativa. To neovplyvnis
Pisu sa este osmakom posudky? Ja som sa dostala k tomu svojmu zo ZS na SS.
... Rada cita, s nabozenskou otazkou nevyrovnana.... 💥
Kamaratke napisala jej triedna
... Srdecna, priatelska, dobromyselna.
Aj by to pasovalo, ale naopak, kamaratka bola zakerna zavistliva intriganka, pri ktorej vydrzal jej chlap jeden rok.
Zalezi aj na frustraciach hodnotitela a to tu moju súšku😎mam chut oplut, aj po desatrociach. S akou lahkostou tam kydla neprijemnu a dovernu info... takze na stare kolena mam vsetkych s ich zmyslanim o mne u....

autorka- tvoj popis povedala by som, že je to skôr o sebavedomí,