Záujem ženatého muža
V práci sa stretávam s nemalým počtom zákazníkov každodenne. Mnoho z nich veľmi dobre poznám. Navštevujú nás každý deň aj niekoľkokrát, keďže sme obľúbená kaviareň s lacnou kávou.
Jedného pozorujem len posledné dva mesiace, nechodí pravidelne. Veľmi seriózne pôsobiaci dospelý muž, nikdy nepovedal viac ako bolo potrebné. Posledný čas sa aj viac prihovoril, nič zvláštne, stále s našimi stálymi zákazníkmi prehodíme reč aj dlhšie debatujeme.
Poslednýkrát som si však uvedomila, že jeho spôsob reči nie je len úcta muža k žene. Ako sa hovorí „nabieha” mi. 😵💫
Ukázalo sa, že je ženatý, čo vo mne spustilo celý rad myšlienok. Už sa mi to stalo, že som bola sympatická ženatému mužovi a žiadni z nich nevedel v reči potlačiť cit, jemnosť, ale nestalo sa mi, že by sa snažil cielene mi byť čoraz bližším.
Už ani neviem opísať aké zvláštne mi to prišlo včera, keď som nad tým uvažovala a zaspávala. Je toto normálne? Rozmýšľam, že keď môj frajer nevedel uspokojiť všetky moje potreby, tak som to po čase sklamaná ukončila, nemala som naraz dvoch (či troch či koľkých?¿😆).
Ako môže mať človek viacerých partnerov naraz? Čo sú to za maniére?

@ria_sprout no a mne príde trápne keď zadaní ľudia alebo v manželstve si myslia, že teraz okolitý svet neexistuje
@anonym_f1c6f2 😆😆 pre teba existuje v okolitom svete len flirt? Tak to mas celkom chudobny život. Ja mám život celkom zaujímavý aj bez toho aby som sa tvárila ako koketa 🤯