icon

Zaujíma ženy vzťah s mužmi po šesťdesiatke?

14. apr 2024

Ahojte kamosi,
chcela by som sa vas spytat na nazor v tejto otazke. Mam kamarata, vdovca, 62 rocneho. Samozrejme ma svoje ,,potreby" a bavili sme sa o tom, ze sex mu chyba, ale vztah uz by riesit nechcel. Spytala som sa ho teda, ci by nechcel vyskusat nejaku zoznamku 50+, cim som ho urazila a prekvapene sa ma opytal, ci to myslim vazne a ci snad nema na mladsiu (cize vo veku 30-45).
Nebola som si ista, co mu na toto odpovedat, pretoze mam 34 a nejako po 60tnikoch nepozeram, ale teda zapriala som mu uprimne vela stastia v jeho hladani.
Moja otazka znie, myslite, by zeny v tomto veku mali realny zaujem o eroticky vztah so 62rocnym? Alebo len mne to pride zvlastne? Ja mam nazor, ze zeny v tomto veku hladame skor partnera na zivot, ale mozno sa mylim.
Dakujem vopred za rozumne odpovede 🙂

Strana
z3
oli18
14. apr 2024

@fido69 asi uzil naraz 2 ks Viagry 😄

pe_mi
14. apr 2024

@minenkak pre mňa istotne.mam mamu a svokrovcov približne v tomto veku.a keď čítam,že napr.kramar má 64 a splodil dieťa,mne sa chlpy ježia.proste nie.
V 62 budem čítať knihy, pomáhať s vnúčatami, chodiť sa kúpať a zavarať džemy.pre mňa je to človek starý a nie na takéto veci myslieť.uzime si zamladi, pre mňa je to nepríjemná predstava

luccija
14. apr 2024

@pe_mi by si sa čudovala koľko ľudí vo vyššom veku sexuje🙂

luccija
14. apr 2024

@h2 mne sa páči Robert de Niro🙂

fido69
14. apr 2024

A čo Jiří Dvořák (56) a Martina Zábranská (28) ? 🤔

pe_mi
14. apr 2024

@luccija ja to chápem,že sa pri mojej odpovedi mnohí čudujú a klepú si na čelo.ale u mňa je to až priam nepríjemná predstava.nechcem o tom vedieť,počuť,predstavovať😀🤷

minenkak
14. apr 2024

@pe_mi nemusis si to predstavovať,keď budeš mať toľko rokov tak to budeš robiť

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
14. apr 2024

@fido69 tí sa už rozišli 🙃

huxy
14. apr 2024

@chodec15 niektoré bohužiaľ "preflakaju" 10 rokov s alkoholikom, neverníkom... A či už som stará pre rovesníka, pre mňa je čudné mať podstatne staršieho partnera. Už aj 10 rokov mi príde veľa.

fido69
14. apr 2024

@ibrunova Práve kukám "Roznesu tě na kopytech", kde hrá hlavnú úlohu. Tak ma hneď napadol.
Inak je to o sexi mladej rozvracačke rodín, ktorá ho zvedie a... nebudem prezrádzať dej. 😂

ckocka
14. apr 2024

@pe_mi Makať budeš, a to ešte poriadne dlho.

777januska777
14. apr 2024

@fido69 častý problém mužov je, že nevidia alebo nechcu vidiet realitu. Su muži co majú pocit, ze su neodolatelni, ze majú charizmu, ze su stále mladi. Pritom ženy sa na nich pozerajú úplne inak. Ano mužom daný pocit dávame aj my ženy, lebo väčšinou su ženy krajšie oproti svojimi mužom. Ženy dokážu tolerovať viac nedokonalosti na kráse u mužov, ale platí to len v tom prípade, ak je to ich muž. U neznámych mužov sa táto tolerancia dramaticky znižuje. A to si malo mužov uvedomí a preto majú o sebe nereálnu predstavu. Lebo tak ako ich vidi ci videla ich partnerka, tak ho druhé ženy nevidia. Ako su výnimky ako všade, ale pre veľkú väčšinu mužov a žien je to takto.

h2
14. apr 2024

@pe_mi Koľko máš rokov?

mimikarol
15. apr 2024

Ale veď chcieť môže. Aj 18 ročnú. Ale či nájde to je ozaj otazne. Ja poznám pána 64 ročného, jeho priateľka má cca 52-53r a povedal že je preňho stará 🤦 V skutočnosti je rád že voljaku našiel, to len potreboval strúhať frajera ....

domkakvet
15. apr 2024

Uz to ma asi popletene v hlave.

Strana
z3