Zaujíma ženy vzťah s mužmi po šesťdesiatke?
Ahojte kamosi,
chcela by som sa vas spytat na nazor v tejto otazke. Mam kamarata, vdovca, 62 rocneho. Samozrejme ma svoje ,,potreby" a bavili sme sa o tom, ze sex mu chyba, ale vztah uz by riesit nechcel. Spytala som sa ho teda, ci by nechcel vyskusat nejaku zoznamku 50+, cim som ho urazila a prekvapene sa ma opytal, ci to myslim vazne a ci snad nema na mladsiu (cize vo veku 30-45).
Nebola som si ista, co mu na toto odpovedat, pretoze mam 34 a nejako po 60tnikoch nepozeram, ale teda zapriala som mu uprimne vela stastia v jeho hladani.
Moja otazka znie, myslite, by zeny v tomto veku mali realny zaujem o eroticky vztah so 62rocnym? Alebo len mne to pride zvlastne? Ja mam nazor, ze zeny v tomto veku hladame skor partnera na zivot, ale mozno sa mylim.
Dakujem vopred za rozumne odpovede 🙂
Este je taka moznost, ze natrafi na taku jednoduchsiu zenu, pripdne nejaku z mimo EU co sa ulakomi len na papiere a ma na haku ako … v tej vekovej kategorii … trochu mi chyba to, co spada do kategorie vyhod 🤷🏻♀️ jeho samotna existència?
ujo je trochu naivny, ja som teda uz takmer 50-tnicka, ale na 62 rocneho by som sa neulakomila. Navyse, ked je to skor jednoduchsi clovek, asi ani ta zdravotna starostlivost tam nebude bohvieco, kto vie v akom stave ma chrup atd....
Ja ako velmi mlada som sa zoznamila s muzom starsim o 25 rokov, ktory bol dobre zabezpeceny, podnikatel, zenaty samozrejme. Mala by som sa jak v bavlnke, platil by mi byt, auto, dovolenky, handry, kabelky, co by som chcela. ja som toto ale nechcela a to bol zabezpeceny muz. A bolo to velmi vela rokov dozadu, ked pojem zlatokopka asi nebol ani v knihach 😂 Takze si neviem predstavit, ze preco by mlada baba mala mat kamosa s vyhodami co ma 62 rokov a nevie jej ponuknut nic.....co by z toho mala? Este mozno ako pise vyssie @olimuc cudzinka, ktora potrebuje vstupenku do EU, ta moze mat aj 20 rokov a zobere hocico, len aby sa sem dostala.
Dakujem za odpovede a som rada, ze som pobavila 😃
Ja uz som mu viackrat predtym navrhovala, ci si nechce najst nejaku mladu vdovu (dajme tomu 55+), stale som to brala tak, ze si hlada niekoho mozno o par rokov mladsieho, preto ma prekvapilo, ze ho to urazilo.
Nie je nijako vysportovany, vyzera skor ako dedusko z rozpravky, aj ked stara sa o seba dobre, to sa mu neda vytknut.
Ale som rada, ze v tom nie som sama, ktora si mysli, ze toto je uz trochu... Pritiahnute za vlasy....
Nesmejte sa baby, ved 62r este moze byt otcom, ako som citala. Len je rozdiel priemerny muz a znama osobnost.
Maroš Kramár (64) je čtyřnásobným tatínkem. S partnerkou Inou Oravcovou (38)...
Život si vždy cestu nájde... 😉
Taká, ktora by v ňom hľadala otca🙂kamarátka ma známu a tá si takto našla "deduska"po 60 yke dokonca s ním má dieťa a často bola v TV bola hovorkyňa.Su spolu dodnes.Ale tu sa potvrdzuje čo som čítala od jedného psychológa, že ženy po 40 tke su ako neviditeľné chlapi v ich veku či starší hľadajú ovela mladšie partnerky, takže ma ani neprekvapuje, že chce loviť v iných vodách🙂on nepotrebuje vedla seba ženu, ktorú bolia nohy, chrbát či iné problémy aj sexuálne,aby mu nepripomínala, že je starý🙂potrebuje mladu krv
Je to smutný fakt. Minule vysvetľovala majiteľka zoznamovacej agentúry že existuje veľa úžasných žien 40/50+ ale bohužiaľ chlapi v kategórii 40/50/60+ chcú len 20/30 ročne ženy.
Aby som to znova zaviedla do spravnej roviny... On si hlada uz len sexualny vztah. Sam tvrdi, ze uz nema zaujem o ,,nejaku spolubyvajucu", cize dalsie spekulacie o vztahu ci nejakej rodine su bezpredmetne.
Akože nič v zlom,ja mám 37 a môj otec má 62,chce sa mi vracať pri pomyslení na to,že by som mala ísť do postele s jeho rovesníkom 🤢 ženy v takom veku podľa mňa ešte stále veria,že si nájdu niekoho na normálny vážny vzťah,eventuálne na založenie rodiny a ak by som si ja mala hľadať niekoho vyslovene len do postele,tak určite hľadám v rozmedzí 30-45 rokov,viac nie 🙈 takže kamarát nech sa spamätá,môže byť rád,ak s ním pôjde nejaká 55+,ktorá už tiež nemá záujem vešať si chlapa na krk na každodenný život..
Ja neviem,ale ja sa chystám v 62 čítať knihy a nie sa naháňať v posteli 😁😁
@h2 No veru ani jeden by ma už neocaril. Kramár nebol pekný ani ako mladý a Richi je už dedko. Asi som náročná. 😁
@janickacrazy Áno, je už dedko, ale ak by som mala ísť na rande so 70-tnikom, tak si nikoho lepšieho neviem predstaviť.
Autorka prečítala som tvoj príspevok a nemohla som udržat smiech. Starý pán si myslí že čo je Roco Sigfredi, či čo? Že sa na neho budú vrhat 30tnicky? Bude rad ak sa na neho usmeje stará korčula 50+. Ale tá je pre neho príliš stará. Akoby povedala cikanka Jolanda "vysoko rube"
@pe_mi no radšej si nerob plány,lebo je dosť možné že budeme pracovať do 75 rokov a na knihy nám neostane ani čas 🤷♀️
@lenkasarka kľudne asi radšej vymením knihu za prácu,ako naháňanie v posteli.pre mňa starí ľudia sex už nemajú.ano,62 je pre mňa starý človek na také veci.pre mňa nie
A veď nechaj ho v tom, ešte stále má dve ruky a ak povie,že to nieje ono,tak mu treba povedať,že presne tak by sa tá mladá žena cítila v jeho starých rukách (nemyslím,že on je starý,ale oproti tej žene) ako sa cíti jeho dindon v jeho rukách

Sa musim v prvom rade ukludnit , lebo som sa 10 minut na tom smiala....Ako nic v zlom, ale keby mal peniaze, tak este, ale urcite ziadna mlada baba nebude chciet mat "kamarata s vyhodami" 60-tnika, co z neho nic nebude mat. Velka vacsina mladych bab je na prachy pri takomto velkom rozdiele. Fakt on bude rad, ze si najde zenu vo svojom veku, ktora mu bude sprijemnovat chvile....