Zažili ste lásku na prvý pohľad?
Stalo sa vam to niekedy? V akom ste boli zivotnom období a co z toho nakoniec bolo?
Ja som sa velmi zalubila, ale vobec to nie je vhodne, normálne neviem, co so sebou...
@anonym_autor A co ta na nom tak ocarilo, ze hned laska na prvy pohlad? U mna to bol jeho usmev, ostala som ako obarena ked k nam nastupil do prace a prvykrat ho uvidela. Bola som hanbliva a nedokazala sa mu ani len prihovorit ale nakoniec z toho bol krasny niekolkorocny vztah. Zial uz niesme spolu 😢
@anonym_autor áno, ale neviem či to bola laska na prvý pohľad, od prvého momentu má neskutočne priťahoval - postupne prišla láska. Sme spolu 20 rokov , máme 2 deti. Ale nebolo to stále len ideálne.
Zažila som to počas manželstva, proste ani neviem ako som za zakukala do jedného chlapíka, keď som ho videla tak som mala motýliky v bruchu🙂)) Samozrejme nič sa nestalo ale chvílu ma to držalo.

@anonym_autor neviem či to definovať ako lásku na prvý pohľad, ale keď som uvidela môjho už teraz manžela pred 17 rokmi, tak s som si v duchu povedala že e to bude otec mojich detí a tak aj je😄 jedno má 1,5 a druhé sa má narodiť o 3 mesiace. Spoznali sme sa na chodbe VŠ keď sme mali 20 po jednej skúške. Manželmi budeme v októbri 7 rokov.