icon

Zažili ste lásku na prvý pohľad?

29. aug 2026

Stalo sa vam to niekedy? V akom ste boli zivotnom období a co z toho nakoniec bolo?
Ja som sa velmi zalubila, ale vobec to nie je vhodne, normálne neviem, co so sebou...

Strana
z2
anonym_6dbe33
29. aug 2026

platonicka laska ano, realna laska nie. Pre mna nie je realne sa zamilovaz v pravom zmysle slova do cloveka ktoreho blizsie nepoznam 🤦🏼‍♀️ ale ked to niektore dokazu potom niec sa co cudovat, preco dnesne vztahy nic nevydrzia 🤣

autor
29. aug 2026
@anonym_6dbe33

platonicka laska ano, realna laska nie. Pre mna nie je realne sa zamilovaz v pravom zmysle slova do cloveka ktoreho blizsie nepoznam 🤦🏼‍♀️ ale ked to niektore dokazu potom niec sa co cudovat, preco dnesne vztahy nic nevydrzia 🤣

@anonym_6dbe33 ja toho cloveka poznam blizsie, ale nic sme spolu nemali

anonym_6dbe33
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_6dbe33 ja toho cloveka poznam blizsie, ale nic sme spolu nemali

@anonym_autor tak potom to nie je laska na prvy pohlad ked uz ho poznas blizsie a az potom si sa zamilovala 🤣 laska na prvy pohlad uz z nazvu je ak sa zamilujes do niekoho koho este nepoznas napriklad lekar, profesor/ucitel, niekto kto nahodne vstupi do kaviarne kde sedist aj ty alebo niekto si v klube k tebe prisadne za bar atd.

anonym_72e5cf
29. aug 2026

@anonym_autor ano. S muzom sme sa spoznali cez tinder, prvykrat sme sa videli, ked vypukla korona a mal na tvari rusko. Ked ho dal dole, tak som sa mi podlomili kolena 🥰. Dnes cakame spolu babatko

grimnir
29. aug 2026

Keď som sa pozrel do zrkadla.

anonym_9d2da5
29. aug 2026

Keď jeden muž prešiel okolo mňa, som si povedala, že to je otec mojich detí. Už máme spolu 2 deti 😅

anonym_f3a22d
29. aug 2026

@anonym_autor áno, bolo to po zrušení zásnub, sme spolu 22rokov

andrejka1974
29. aug 2026

@anonym_autor ja na prvý pohľad bolo mi vtedy 16 jemu 22 a sme spolu už 36 rokov manželia 34 môj jediný

autor
29. aug 2026
@anonym_6dbe33

@anonym_autor tak potom to nie je laska na prvy pohlad ked uz ho poznas blizsie a az potom si sa zamilovala 🤣 laska na prvy pohlad uz z nazvu je ak sa zamilujes do niekoho koho este nepoznas napriklad lekar, profesor/ucitel, niekto kto nahodne vstupi do kaviarne kde sedist aj ty alebo niekto si v klube k tebe prisadne za bar atd.

@anonym_6dbe33 preboha, zalubila som sa hned prvykrat ako som ho zbadala ale uz sa pozname blizsie...

autor
29. aug 2026
@anonym_6dbe33

@anonym_6dbe33 ty si ozaj nechapava

autor
29. aug 2026
@anonym_72e5cf

@anonym_autor ano. S muzom sme sa spoznali cez tinder, prvykrat sme sa videli, ked vypukla korona a mal na tvari rusko. Ked ho dal dole, tak som sa mi podlomili kolena 🥰. Dnes cakame spolu babatko

@anonym_72e5cf to je krasne ♥️

autor
29. aug 2026
@anonym_9d2da5

Keď jeden muž prešiel okolo mňa, som si povedala, že to je otec mojich detí. Už máme spolu 2 deti 😅

@anonym_9d2da5 ♥️♥️to je take pekne

anonym_6dbe33
29. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_6dbe33 ty si ozaj nechapava

@anonym_autor alebo ty sa nevies vyjadrit 🤣 ja som pisala o tom, ze pre mna ozajsna laska nie je na prvy pohlad lebo sa nedokazem tak zalubit a ty nato, ze uz sa blizsie poznate ako odkial som mala vediet, ci ste sa spoznali blizsie pred alebo po 🤣 vsak teba ani jeho nepoznam tak vychadzam len z toho co a ako napises

autor
29. aug 2026
@anonym_f3a22d

@anonym_autor áno, bolo to po zrušení zásnub, sme spolu 22rokov

@anonym_f3a22d po jeho ci tvojich?🙂

autor
29. aug 2026
@andrejka1974

@anonym_autor ja na prvý pohľad bolo mi vtedy 16 jemu 22 a sme spolu už 36 rokov manželia 34 môj jediný

@andrejka1974 gratulujem, to ste spolu usli kus cesty 🌹

autor
29. aug 2026
@anonym_6dbe33

@anonym_autor alebo ty sa nevies vyjadrit 🤣 ja som pisala o tom, ze pre mna ozajsna laska nie je na prvy pohlad lebo sa nedokazem tak zalubit a ty nato, ze uz sa blizsie poznate ako odkial som mala vediet, ci ste sa spoznali blizsie pred alebo po 🤣 vsak teba ani jeho nepoznam tak vychadzam len z toho co a ako napises

@anonym_6dbe33 tiez pravda 😅prepac

anonym_a0ed98
29. aug 2026

mladá žaba som bola keď som uvidela wau chlapa. Na zábave.
Ako partneri ok - najmä kým sme behali po disco, po zábavách.
akonáhle sme začali spolu bývať bolo to o ničom. Skončilo to rozvodom.

anonym_296170
29. aug 2026

Stalo sa mi to na strednej, keď som bola prváčka a on tretiak, čo mu zrejme dávalo právo predbehnúť sa v rade v jedálni. Patrične som sa osopila 😛 a on sa na mňa pozrel tak, že to jasne vidím aj po 30 rokoch. Úplne som sa rachla. Vždy, keď sme sa stretli, venoval mi pohľad s úsmevom. Ďalej to ale nešlo. Aj dnes, keď ho občas stretnem v meste, usmeje sa na mňa.

alenkatt
29. aug 2026

@anonym_autor áno,mala som 14 rokov zaľúbila som sa do môjho muža na prvý pohľad aj on do mňa a sme spolu dodnes , mám 32 rokov ,on 36 a máme dve deti. Aj napriek mladému veku v ktorom sme sa spoznali , sme spolu a ľúbime sa stále.

biba_18
29. aug 2026

áno

anonym_ad4bd9
29. aug 2026

Áno, na prvom rande sa.ma opýtal, že kedy sa vezmeme. Povedala som mu ze buduce leto by bolo fajn. A tak aj bolo. Od prvej chvíle sme vedeli ze budeme svoji a šťastní.

anonym_43c884
29. aug 2026

U mna to bolo jedine v porodnici. Nezabudnem na ten prvy pohlad na vlastne babatko.

bielasovicka
29. aug 2026

Áno

babababka
29. aug 2026

Áno reálne.

weronika171717
29. aug 2026

Keď som mala 15 rokov. Manžel 18. Mám 35 a sme stále spolu a šťastní. Predvčerom to bolo presne 20 rokov odkedy sme spolu. V septembri budeme mať dvanáste výročie svadby. Máme spolu úžasného syna. 🩵🍀🍀🍀

billy_jean
29. aug 2026

Áno a sme spolu, už veľa, veľa rokov.

anonym_78648a
29. aug 2026

Zazila, ale ta moja zial nemala happy end, niekolko rokov sme sa dotahovali, nakoniec si zobral inu, a potom zas inu. No co stava sa

anonym_725787
29. aug 2026

@anonym_autor ano zažila, ale nič z toho nebolo. Chlapec to vyuzil na to, aby si odo mňa poziciaval. Nastastie vratil vsetko. Ľutujem to, mrhala som svojou energiou tam, kde nebola perspektíva.

anonym_b9e70d
29. aug 2026

Zazila ale nie lasku ale chemiu s muzom s ktorym byt nemozem ;) a skoncilo to.

catherin4
29. aug 2026

Nie nezazila. Samozrejme stalo sa mi, ze sa mi niekto na prvy pohlad velmi pacil, ale laska to nebola

Strana
z2