icon

Zažili ste lásku na prvý pohľad?

29. aug 2026

Stalo sa vam to niekedy? V akom ste boli zivotnom období a co z toho nakoniec bolo?
Ja som sa velmi zalubila, ale vobec to nie je vhodne, normálne neviem, co so sebou...

Strana
z2
anonym_fadfa7
29. aug 2026

@anonym_autor neviem či to definovať ako lásku na prvý pohľad, ale keď som uvidela môjho už teraz manžela pred 17 rokmi, tak s som si v duchu povedala že e to bude otec mojich detí a tak aj je😄 jedno má 1,5 a druhé sa má narodiť o 3 mesiace. Spoznali sme sa na chodbe VŠ keď sme mali 20 po jednej skúške. Manželmi budeme v októbri 7 rokov.

anonym_320acb
30. aug 2026

@anonym_autor A co ta na nom tak ocarilo, ze hned laska na prvy pohlad? U mna to bol jeho usmev, ostala som ako obarena ked k nam nastupil do prace a prvykrat ho uvidela. Bola som hanbliva a nedokazala sa mu ani len prihovorit ale nakoniec z toho bol krasny niekolkorocny vztah. Zial uz niesme spolu 😢

anonym_e18e02
31. aug 2026

@anonym_autor áno, ale neviem či to bola laska na prvý pohľad, od prvého momentu má neskutočne priťahoval - postupne prišla láska. Sme spolu 20 rokov , máme 2 deti. Ale nebolo to stále len ideálne.

terezmaria
3. sep 2026

Zažila som to počas manželstva, proste ani neviem ako som za zakukala do jedného chlapíka, keď som ho videla tak som mala motýliky v bruchu🙂)) Samozrejme nič sa nestalo ale chvílu ma to držalo.

Strana
z2