icon

Zbláznila som sa do suseda: Ako zastaviť city?

zahranicami
13. jún 2024

Ahojte

Nasťahovali sme sa na dedinu do novostavby. V podstate môj "problém" začal už keď sme nehnuteľnosť kupovali. Už pri kúpe a podpise zmluvy sa mi zapáčil predajca , neskôr z toho vzišlo to, že je to náš sused... veľmi sme si sadli, on chcel ten svoj dom predať , ale neurobil tak doteraz, lebo sa mu tam páči. Pritom býva inde v dedine s manželkou. A teraz už tu bývam s dcerkou. Priateľ pracuje v zahraničí, my sme tam žili spolu 5 rokov a ja som sa vrátila skôr , nakoľko to tu ešte nejak zveľaďujem a vybavujem všetko možné aj nemožné kvôli pobytu na SK. No a tu je kameň úrazu a proste sama zo seba nechápem, pretože ten sused fakt ten dom nepredal a chodieva sem dosť často. Niekedy aj 2krat za deň. Vždy sme pokecali, usmeje sa na mňa. No jednoducho som sa asi zbláznila alebo pobláznila ? Ja neviem . S priateľom sme spolu 8 rokov, máme 4 ročnú dcérku . Posledné dva roky boli dosť náročné v našom vzťahu, proste stres práca dom atď... Lenže poznáte ten pocit keď proste VIETE , že je medzi mužom a ženou chémia? Že proste tam niečo je ? Lebo ja som si tým istá a mám strašne výčitky... snívajú sa mi kadejaké blbosti so susedom... a inak ja mám 32 on 48 rokov, ale je to sympoš , taká radosť a optimizmus z neho ide. Zistila som, že máme rovnaké názory , páči sa mi jeho povaha, ALE ako to zastaviť? Idem sa z toho zblázniť a nechcem nikomu ublížiť ... prosím neodcudzujte ma, ale reálne by ma zaujimalo, či toto niekto zažil? Po 30tke ? S deťmi? Myslela som, že toto sa ma už netýka, prislo to ako z blesk s jasného neba a nechcem urobiť hlúposť... štve ma to, ale vždy keď príde na dom pokosiť slebo niečo urobiť tak sa pristihnem ako sa vnútorne teším...

miadi
14. jún 2024

@ktochytavzite Ja som to myslela doslova naj roky nie tak starosvatsky ako to Asi vyznelo . 😅

miadi
14. jún 2024

@simona20201309 on ju v posteli neodmieta on v tej posteli nie je . Tak je hladna a hlad mà velke oci,

andrea2323
14. jún 2024

@miadi Mne príde autorka ako celkom rozumná žena, nechce rozbiť svoju rodinu ani tu nepíše, že sa ide za ním presťahovať, ako si ty rozvinula vo svojich príspevkoch 😊 skôr je fajn, že o tom uvažuje, možno sa chcela len poradiť, že sú jej takéto pocity nepríjemné a sama s nimi bojuje.. nemusíme ju za to ukrižovať 😁 myslím si, že tak ako napísala @jenny224, to že sa nám niekto na prvý pohľad zapáči, je sympatický, nie je tragédia, je to len chémia a krátkodobá fantázia, láska s jej mužom je potom to vedomé rozhodnutie, že nič nebude ďalej rozvíjať a bude pracovať na nej 😊 a tak ako si ty napísala, že každý máme iný svet a skúsenosti, za to, že tebe sa to nestalo, neznamená, že ona je hneď zlá a vzťah sa rozpadne, keď to pociťuje..

fido69
14. jún 2024

@simona20201309 Akurát mám májovú bryndzu a idem robiť halušky. Nedáš si? 😂

Simona, píšem pravdu ako to je. Nezvádzam ju a ani nenavádzam. Len píšem, že si tie chvíľky má užiť, pretože sú zazračné. Všetci to raz pochopíme. 😉

simona20201309
14. jún 2024

@zahranicami samozrejme ze nebude. Véd čítaj: ,,stoji za to ho žiť, práve kvôli tým pár pekným chvíľkam aké práve prežívať a nezáleží na tom či žiadostivosti tela podľahneš alebo nie."
Cítiš v tom nejakú známku vycitiek? Svedomia? Nenarazil konkrétne na fida. Fido to len napísal presne tak ako to berú muži v tom veku.
Oni to nevidia ako neveru, zradu... ale ako ,,krásne chvíle ktoré život ponuka"
Muži rozmýšľajú penisom. Tam nehľadaj mozog. Neuvedomuju si ako tým ublizia žene, deťom, rodine...
Zato ty ako žena vieš, čo všetko rým riskujes a ako môžeš zničiť svojej dcérke nádej na vyrastanie v spplojnej rodine s mamkou a ockom

3petka
14. jún 2024

@zahranicami Och môj bože, si dospelá žena už nemáš 15. Ak si nešťastná s manželom tak ho pusti k vode a skús to so susedom, alebo fakt už neviem čo. Toto je nepochopím naozaj... je to trápne a detinské..

simona20201309
14. jún 2024

@fido69 možno by ti stačilo pochopiť ze sú páry kde sú motýle v bruchu aj po rokoch spolužitia. Nie každý to potrebuje hľadať vedľa. Sú ľudia ktorí takéto krásne chvíle vedia nachádzať aj v iných činnostiach ako v sexe so stále novým partnerom
A to co opisujes ty, je v krátkosti- zakázané ovocie. Preto to zrejme tak chuti. Tam sú tiež nejaké vysvetlenia od psychológov prečo to človek vyhladava

miadi
14. jún 2024

Mozno by stacilo povedat partnerovi ako sa hnet lepsie citis ked stretnes suseda a dokluse zit s tebou ,

dadka1997
14. jún 2024

@zahranicami chemiu hľadaj u svojho partnera a nie u suseda, ktorí je ženatý 🫣🫣🫣

miadi
14. jún 2024

@fido69 Ja mam zazracne chvilky s mojim muzom Takze nie nepochopim. Mne to pride skor smutne .

simona20201309
14. jún 2024

@fido69 a halušky si dám nabudúce 😅 teraz chudnem do plaviek 🙋‍♀️😂

25daniela
14. jún 2024

@zahranicami vychutnaj si to, ale nič neurob, ono to časom prejde

fido69
14. jún 2024

@miadi Tak sa z tých spoločných chviliek raduj a užívaj si ich. Nie všetci majú toľké šťastie 😉

fido69
14. jún 2024

@simona20201309 Fúha. Tak príjemné chudnutie prajem. Ale tým padom mením jedálny lístok. Dnes teda urobím Butter Turkey a Mango Curry. Mám mäso naložené v korení celú noc. Teraz už len ugrilovať a uvariť omáčky. 😉

zahranicami
autor
14. jún 2024

@25daniela takto sa na to pozerám aj ja , chcela som len sa podeliť a možno si prečítať nejaké slusenosti iných žien , no oni ma tu idu zožrať ... až na výnimky

zahranicami
autor
14. jún 2024

@miadi bolo to biedne a ťažké v poslednom čase a viem kde je chyba a v dobrom závidím že máš toto iskrenie aj po 13 tich rokoch s mužom , priala by som si to aj ja , len keď už to iskrenie aj príde tak môj partner to vždy nejakým spôsobom / hlavne rečami zabije aj keď má miluje

0silvia0
14. jún 2024

@zahranicami ber to ako príležitosť osviežiť vzťah s manželom, teraz vieš, že u teba chémia ešte vie poriadne fungovať, takže ju skús presmerovať na muža, aj keď budeš musieť toho suseda nechať trocha vyšumieť z hlavy. Ono to prejde časom, pokiaľ to budeš udržiavať len v hlave.

zahranicami
autor
14. jún 2024

@simona20201309 ako tu už bolo spomenuté užiť si to môžem ale nič viac nebudem robiť preto aby som si zničila vzťah, chcela som možno sa len vypisat a možno si prečítať príbeh inej zeny ktorá niečo podobne zahila

zahranicami
autor
14. jún 2024

@andrea2323 ďakujem za pochopenie. Určite nechcem rozbíjať vzťah so svojim partnerom a rodinu. Len to proste takto prislo , je to zvláštny pocit , chcela som sa s tým podeliť, možno by som si prečítala príbehy iných žien, ale idu má to za to ukrižovať. Nuž ja som úprimná osoba a nebudem si klamať...

zahranicami
autor
14. jún 2024

@0silvia0 ja to iskrenie mám aj pri priateľovi, len on keď otvorí ústa to vie niekedy tak dogabať:D

0silvia0
14. jún 2024

@zahranicami tak ho popros, nech kontroluje svoje výroky, lebo to v tebe robí odstup k nemu a to nechce ani on ani ty.

reddflowerlife
14. jún 2024

Nechala si sa poblaznit pretoze si osamela, tvoj kamos je v zahranici a ty nemas ku komu prehovorit, chyba ti ta muzska energia. Zrazu pride muz a si hotova z toho

miadi
14. jún 2024

@zahranicami iskrenie mas pri priatelovi kolko raz za mesiac dva ? A sused ti robi prskavku 2x za tyzden, jeden zisiel z oci zisiel z mysle. Tak sa necuduj ze sa ti za susedom hlava toci .

zahranicami
autor
Autor odpoveď zmazal
zahranicami
autor
14. jún 2024

@miadi ja si to už nejako vyriesim 🙂

zahranicami
autor
14. jún 2024

@reddflowerlife je to sila čo dokáže príroda , keď človek ani nechce

betulinka1
14. jún 2024

@zahranicami podla mna treba začať s tým, že sa mu budes vyhýbať a ked vidíš, že prisiel, tak vedome sa vyhnúť kontaktu, ostať vo vnútri. Ked príde nejaká myslienka na suseda, zavolaj mužovi, spýtaj sa ho ako sa má, napíš mu nejakú sexi sms, pošli mu fotku ako si sa dnes upravila. Treba sa opäť napojiť na svojho manžela. Na druhú stranu to aj pomôže Vášmu vzťahu, ked ste od seba daleko.

zahranicami
autor
14. jún 2024

@betulinka1 toto napadlo aj mňa, keď sme chodili na sk nepravidelne a robili si počas dovolenky na dome a prišiel sused tak som bola aj ku svojmu priateľovi ako to napísať , proste som bola "rozjarena"... môže to pomôcť , len mám kvôli tomu proste výčitky

betulinka1
14. jún 2024

@zahranicami výčitky nemáš prečo mať, ak nevyhladávaš ty sama ten kontakt so susedom. Je to proste iba iskrenie, hormóny, to nie je láska. Robím väčšinou s mužmi už viac ako 20 rokov ako klientmi, a to iskrenie proste príde sem tam. Lebo prídu lichôtky, pozvanie na kavu, niekedy ste spolu celý den v aute, niekedy mesiace sedíte nad projektom, čiže o sebe viete aj súkromnejšie veci, niekedy školím dva dni mimo domov, čiže je to napr. aj s prespaním atď.. Ale z mojej skúsenosti akonáhle citím iskrenie, je nutné to stopnúť na začiatku. Pre mna je rodina na prvom mieste a svojho muza si vážim. Si zober, že tvoj muž maká v zahraničí aby ste sa mali ako rodina dobre, robí to pre vas. To obmedzenie kontaktu naozaj pomáha, plus je teda ženatý a so ženou aj žije, čo musí byť pre teba tiež taký palec hore, že toto nie je chlap pre teba. Podľa mna ked sa mu zacnes vyhýbať a nie s ním s úsmevom koketovať, to ten chlap pochopí, kde je hranica. Plus teda si treba uvedomiť, že niektorí muži sú iba lovci. To znamená, že chcú si iba vrznúť a potom ťa budú mať na háku. Čiže žiadna romantika sa nekoná. Zameraj sa na svojho muža, ako ho potešiť, prekvapiť a naozaj také sexi písanie je aj v dlhodobom vzťahu korením. Že nech tá komunikácia s tvojim mužom nie je len o povinnostiach a čo treba urobiť okolo domu a tak, pochváľ ho, napíš mu ako ti chýba.

zahranicami
autor
14. jún 2024

@betulinka1 ďakujem za odpoveď, ono so mnou tie lichôtky a tieto prvoplánové kecy nič nerobia. Vlastne ja som vždy dosť nad vecou a nenehala som sa nikdy takto "namotat" možno keď som bola mladšia a nevedela som ako to všetko "funguje" . Preto má to teraz stve že vôbec na take niečo myslím. Priateľ je skvelý chce aby sme sa mali lepšie doteraz som mu pomáhala ale už sme sa mohli presťahovať tak sme sa tak dohodli.... ja som aj dosť priateľsky typ človeka , nemám problém sa baviť s ľudmi a možno aj toto bola chyba.. bohvie... ale tie iskry z mojej strany prišli hneď už pár rokov dozadu ked sme dom kupovali a stále to trvá , porazí má