Žena a poľovačka
Zdravím , potrebujem neviem či poradiť skôr si vypočuť len názor. Mám priateľku ktorá od detstva chodí s otcom na poľovačky , s čím ako takým nemám problém , nech idú , nech idú na posed , nech sú kľudne aj do rana , ja sa kľudne postarám o deti všetko prichystam ale mám problém so spoločnými polovackami kde je jej otec ona a ďalších 50+ chlapov. Strašne sa cítim z toho zle a nekomfortne . Trápi ma to riešil som to s ňou aj z dôvodu že predtým si písala s poľovníkom ( počas minulého vzťahu ) a keď brala otca na polovnicku akciu tiež sa dala do reči s jedným a písali si pár dni . Keď som ju požiadal že môže chodiť a otcom na poľovačky ale nech nechodí na spoločne lebo to nedávam a je možné že radšej budem sám ako toto zažívať povedala mi že sa toho nevzdá . Tak neviem čo robiť? Či to nechať tak a trápiť sa alebo radšej odísť od niekoho kto nie je ochotný sa tohto vzdať .
Poľovníctvo je diagnóza,tam sa ústupky nerobia

@sniper3 nieje to úplne pravda, na mnoho ľudí platí žiaľ porekadlo : príležitosť robí zlodeja a aj v duchovnej sfére hovorí Pan Ježiš ze diabol chodi okolo nás ako zúrivý lev a caka koho by zožral (pomohol mu do hriechu a následne do pekla) takže je to blízka príležitosť k hriechu ktorej sa mame chrannit
@322sima123 mas pravdu, ale stále je to aj o človeku. Pokiaľ je duchovne slabá, nepozná svoju hodnotu tak pojde s kade kým. Ale pokiaľ ma hodnoty, tak rodina bude na prvom mieste. Ja osobne by som počkala kým deti vyrastú a pôjdeme spoločne. Poľovníctvo nie je len o strielani, ja si pamätám ako nás tatik braval na sankach kŕmiť zver, počítať stopy atď. Tých činnosti s detmi v lese a so zverou je veľa. A zas je to len a len o nej... Ci chce zapojit celu rodinu, alebo proste ujsť od reality. Píšem obrazne.