icon

Ženy - domasedky

7. máj 2025

Co si myslite o zene ktora ma 4r a 8r , ani raz za 8 rokov neboli s manzelom von na vinko , veceru, nedali este nikdy deti spat k starym rodicom ! (vsetci byvaju do 5 min od seba peso) . Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol…treba sa urcite trosku od deti otrhnut a venovat sa aj vztahu potom tu vypisuju jej podobne zeny . My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit.

moonlight1210
7. máj 2025

Ja zas poznam par, kde obaja aj davali deti k starkym, chodili do kina, do barov, na festy, vylety vo dvojici. Aby mali cas i pre seba.

A minuly rok sa skaredo rozviedli. On ju podvadzal, kadial chodil. Kazdu chvilu mal inu. Dost ju tym sokol, ked to zistila.
Nieco sa mi uz pred dvoma rokmi donieslo, ale zas sme ich videli v reatauracii, za ruky, mili obaja k sebe. Clovek si povie - to budu len reci. Hm, neboli.

Ked jeden v pare podvadzat chce, ten druhy moze vytvarat vztahove prostredie, ake len chce. Priatelske, mile, inspirativne, teplo domova,… vsetko jedno.

Ten chlap uz ma dalsiu (poslednu z rady mileniek, ked sa rozvadzal) a hadaj, co som nedavno o nom pocula. Presne to. Chudera, tiez casom zisti svoje.

gypsomilka
7. máj 2025

Si otvor manzelku poradnu,ked potrebujes teda strasne zachranovat ine vztahy. Budes jednotka na trhu.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. máj 2025

Dobre sa ti stalo? Kopla si si a uz si spokojna? Aby si raz ty, taka dokonala, nebola medzi tymi podvedenymi... Ked ta raz bude chciet muz podviezt podvedia ta. Nie preto aka si ty, ale preto, ze on bude chciet a bude mat prilezitost a nijak mu v tom nezabranis.

sulejmanka
7. máj 2025

ty budeš riadna primitívka podľa štýlu písania

tiezjedna
7. máj 2025

To nie sú žiadne hejty, ale realita. Ku*revník bude ku*revníkom bez ohľadu na to, koľkokrát do mesiaca ženu vyvenčí... A myslím si, že sa nemusíš hrať na samaritánku. Tej tvojej kamarátke to veľmi pravdepodobne takto vyhovuje, pretože ak nie je úplne tupá, tak to dávno musí tušiť, ak nie vedieť😉

really8
7. máj 2025

Dakujeme ze ti zalezi na nasich vztahoch a prisla si nam dat tuto radu. Ja by som este potrebovala recept na segedin.

mamutka
7. máj 2025

Keď ta to tak zaujíma, spýtaj sa jej muža. Nemas čo stratiť. Predpokladám, že sa niekedy stretávate. Spýtala by som sa, hoc mu aj zabehne od prekvapenia, či radšej travi čas s inými ženami preto, že jeho žena odmieta chodiť von, alebo preto, že mu nezáleží na deťoch, šťastnej rodine a zo ženy chce robiť chuderu na verejnosti. Iste ti nevynada, nebude chcieť robiť teatro kdesi v parku na ihrisku. Možno je to tak, že žena si mysli ako je muž stále v práci, na všetko je sama, muzik si po práci musí pospať a cez víkend pomáha rodicom na dome. Možno aj chcela, ale dal jej najavo, že nebudú deti nechávať u jeho či jej rodičov len aby šli von.
A pekný večer s mužom sa da urobiť aj doma, keď deti spia. Na to netreba mať dieťa každý víkend odložené. Ak myslíš, že výjazdy s mužom každý víkend sú zábezpekou super vzťahu bez podvádzania, tak sa mýliš. Tak dokáže žiť aj chlap čo v práci obraba kolegyňu v sklade za kanceláriou a kľudne sa rozpráva počas dna s kolegami čo so zenou robili cez víkend. A ťahá sa to roky.
Takže ten kamoskyn oný keď je raz taky, podvádzať bude či by s ním von chodila, či nie

viestta
7. máj 2025
@really8

Dakujeme ze ti zalezi na nasich vztahoch a prisla si nam dat tuto radu. Ja by som este potrebovala recept na segedin.

@really8 este furt nemas? Pytas ho kade tade a nikto sa o ten svoj nechce podelit...

orangiiina
7. máj 2025
@merrysa

Zbožňujem ženy, čo si myslia, že práve ich štýl života je ten správny...a tiež také, čo nemajú nič iné na robote len sa starať do druhých a v tom ubohejsom prípade prepierat ich na nete..

Toto nie je diskusia o nevere, ale o ženách domasedkách, ktoré tu urážaš. Najstarší ma 5 rokov a doteraz nám ho nik nepostrážil. Dieťa s diagnózou, ktoré nám netrúfne nik strážiť. A teraz akože čo si tým chcela povedať? Že som zanedbaná, lebo sa starám o deti, lebo mame rodičov ďaleko? Že ma muž preto musí podvádzať? Že kvôli tomu nemáme pekný vzťah? Krásne, aby sa ti nestalo, že si nájde muž menej povrchnú ženu akou si ty.
@merrysa úplne presne si to vystihla.

really8
7. máj 2025
@viestta

@really8 este furt nemas? Pytas ho kade tade a nikto sa o ten svoj nechce podelit...

@viestta vsak toto. To ako mam zit a vychovavat dieta a starat sa o muza mi hned kazdy poradi aj ked sa nepytam ale ten recept nikde.

marryliese
7. máj 2025

ženy zabúdajú, že po narodení dieťaťa stále ostávajú manželkami a partnerkami a preberajú len úlohu matky. Starostlivosť o dieťa je určite náročná ale treba vedieť nájsť si čas pre seba, pre vzťah, inak to upadá. Ale pokiaľ ju podvádza už dlho tak to bude skôr otázka charakteru než jej chyba.

nikoleta999
7. máj 2025

Zaujímavé, ako Ty ich život ovládaš dopodrobna.... To sedíš celý deň na okne a sleduješ ich, či niekam chodia alebo jeho sleduješ, že vieš tak dôveryhodne povedať s koľkými ženami ju podviedol alebo si jedna z nich ? Najlepšie je na tom to, že tu riešiš ich životy a určite, keď ju stretneš si ticho ako voš pod chrastou ... To, že Ty chodíš s partnerom von neznamená, že keď príde domov nemôže hneď napísať inej, prípadne sa s inou stretnúť iný deň a Tebe tým " vínkom" len slepo lepiť oči ... Ja tiež chodím von s kamarátkami, môj priateľ s kamošmi alebo ideme spolu, keď nám svokrovci strážia dieťa, ale to neznamená, že takto majú žiť všetci alebo že ma preto nepodvedie ... Moja sestra je opak mňa, ma deti a chodí z roboty domov a z domu do roboty už niekoľko rokov a ak sa náhodou za 7 rokov dostane do Košíc tak to odfotí a pridáva to na FB akoby bola v NYC ... ale tento spôsob si vybrala ona, nie každý potrebuje vysedávať na víne, niekomu stačí sa zavrieť doma a byť tam len s rodinou a ísť von raz za rok ... Ďalší príklad naši známi, za ktorých by dal každý ruku do ohňa, že títo ostatnú spolu až dokonca života, boli ako dve hrdličky, chodili kde sa dalo vždy spolu, či s dieťaťom, dokým v práci nebol jeden večierok a bum tam ju muž podviedol a teraz sa škaredo súdia dobreže nie aj o ponožky .... Takže ani Ty si nemôžeš byť ničím istá, tak neukazuj na druhých ...

ivik4
7. máj 2025

Aj moji svokrovci su iniciativny kedze byvaju 5min od nas. Len mne je to sproste im hadzat dieta na krk kazdy vikend 💁🏻‍♀️. Svoje deti vychovali , nech si teraz aj oddychuju. Ale to som ja . Nemusis sa obhajovat ak si vyrovnana

autor
7. máj 2025
@mamutka

Keď ta to tak zaujíma, spýtaj sa jej muža. Nemas čo stratiť. Predpokladám, že sa niekedy stretávate. Spýtala by som sa, hoc mu aj zabehne od prekvapenia, či radšej travi čas s inými ženami preto, že jeho žena odmieta chodiť von, alebo preto, že mu nezáleží na deťoch, šťastnej rodine a zo ženy chce robiť chuderu na verejnosti. Iste ti nevynada, nebude chcieť robiť teatro kdesi v parku na ihrisku. Možno je to tak, že žena si mysli ako je muž stále v práci, na všetko je sama, muzik si po práci musí pospať a cez víkend pomáha rodicom na dome. Možno aj chcela, ale dal jej najavo, že nebudú deti nechávať u jeho či jej rodičov len aby šli von.
A pekný večer s mužom sa da urobiť aj doma, keď deti spia. Na to netreba mať dieťa každý víkend odložené. Ak myslíš, že výjazdy s mužom každý víkend sú zábezpekou super vzťahu bez podvádzania, tak sa mýliš. Tak dokáže žiť aj chlap čo v práci obraba kolegyňu v sklade za kanceláriou a kľudne sa rozpráva počas dna s kolegami čo so zenou robili cez víkend. A ťahá sa to roky.
Takže ten kamoskyn oný keď je raz taky, podvádzať bude či by s ním von chodila, či nie

@mamutka ano pekne si to napisala👌🏻inak on ked nas s muzom stretne alebo vidi ze sme boli sami niekde vzdy povie “boze ako vam zavidim” ako vam je fajne… tak to znamena ze problem ma v zene

bukrisek
7. máj 2025

Dakujem za túto tému velmi sa na tom zabávam aké vedia byť zeny utočné. Ale ocividne más dnes ráno najviac komentov tak téma zaujala a o to tu ide 😀

autor
7. máj 2025
@marryliese

ženy zabúdajú, že po narodení dieťaťa stále ostávajú manželkami a partnerkami a preberajú len úlohu matky. Starostlivosť o dieťa je určite náročná ale treba vedieť nájsť si čas pre seba, pre vzťah, inak to upadá. Ale pokiaľ ju podvádza už dlho tak to bude skôr otázka charakteru než jej chyba.

@marryliese este ze sa tu najdu aj tie chapavejsie baby ako ty 🙏🏻… je to tak🤔👌🏻

mamutka
7. máj 2025

Inak, teraz si tak premietam tie vzťahy, kde s mužom vieme, že muž ženu podvádza…to su práve tie, kde majú deti kam dať a teda chodia manželia si akože užiť. Akože nech si utužujú vzťah. Takže v podstate mi to teraz vychádza tak, že ak nejaký chlap chce nerušene zasuvat kade tade, stačí aby chodil so zenou pravidelne von. Vyvetra ju, ta je happy ako im to všetko klape, kým ostatné drndy sedia doma a chlap ma pokoj a totálnu slobodu mimo domácnosti. A fakt že to v tých pároch takto funguje dlhodobo …. A ženy sú spokojne, snáď ani len netušia že ti chlapi ich podvádzajú

autor
7. máj 2025
@bukrisek

Dakujem za túto tému velmi sa na tom zabávam aké vedia byť zeny utočné. Ale ocividne más dnes ráno najviac komentov tak téma zaujala a o to tu ide 😀

@bukrisek 🔥

ivik4
7. máj 2025

Ojojoj autorka teraz citam tvoj koment o zanedbanych frustrovanych zenach ci akych to😃. Si trafila velmi zly klinec po hlavicke, napr. Ja niesom zanedbana ani z daleka, vsetci mi typuju o 10 rokov menej, mam neurekom volneho casu, so synom som ako kamoska lebo som ho mala mlada a s muzom mame tiez cas na seba. Zeny Ti tu pisu pravdu a nemusia byt ani frustrovane ani zanedbane a co ja viem este ake. KAZDY MA INY NAZOR NA TO CO JE A NIEJE OK, RESPEKTUJ TO

panonia
7. máj 2025

Na to aby sme sa s mužom venovali jeden druhemu nemusíme chodiť na víno vlastne vôbec nechodime si niekam sadnúť, veď by sme sa unudili k smrti. My utužujeme naš vzťah aj pri sadení zemiakov 🤣....aj pri každej činnosti. A to, že niekto niekoho podvadza...no tak to ten vzťah už asi nič nezachrani...a načo aj.

autor
7. máj 2025
@ivik4

Ojojoj autorka teraz citam tvoj koment o zanedbanych frustrovanych zenach ci akych to😃. Si trafila velmi zly klinec po hlavicke, napr. Ja niesom zanedbana ani z daleka, vsetci mi typuju o 10 rokov menej, mam neurekom volneho casu, so synom som ako kamoska lebo som ho mala mlada a s muzom mame tiez cas na seba. Zeny Ti tu pisu pravdu a nemusia byt ani frustrovane ani zanedbane a co ja viem este ake. KAZDY MA INY NAZOR NA TO CO JE A NIEJE OK, RESPEKTUJ TO

@ivik4 ale ved ty si kocka nehladaj sa medzi takymi 🙂 ani to nie je o tebe 💫

tiezjedna
7. máj 2025
@marryliese

@marryliese po narodení dieťaťa muž preberá rolu otca. Alebo?? Či tam sa počíta aj to, že trikrát pohúpe kočík a je hrdina? 🙄 Normálny chlap, ktorý to má v hlave zrovnané a dieťa nemá len preto, že sa mu šmyklo, vie ako sa má správať k svojej žene aj rodine. Ten slaboduchý tvor, o ktorom píše autorka, je zrejme len primitívne zvieratko, ktoré by nič na svete neprinútilo k tomu, aby sa choval inak. Takto jednoduché to je.

crazy_cat_lady
7. máj 2025

maju nadherny vztah, zena sedi doma pri detoch a muz ju podvadza, no ako z romantickeho filmu vystrihnute :D a ty riesis cudzie zivoty a potom napises, ze by bolo lepsie, keby sa ludia starali o seba? :D

autor
7. máj 2025
@crazy_cat_lady

maju nadherny vztah, zena sedi doma pri detoch a muz ju podvadza, no ako z romantickeho filmu vystrihnute :D a ty riesis cudzie zivoty a potom napises, ze by bolo lepsie, keby sa ludia starali o seba? :D

@crazy_cat_lady to si si asi pospajala ine odpovede nejako dokopy . Skus este raz 🤗

ivik4
7. máj 2025

To je jedno ci patrim/nepatrim. Nieje pekne ani vhodne skatulkovat tu zeny ktore s Tebou nesuhlasia alebo nehadzu deti stale dedkovcom na krk ako ty , do kolonky frustrovane . Rovnako ako nieje pekne pisat tu o cudzich ludoch. O seba sa treba starat

zooeynka
7. máj 2025

Baby nereagujte, dalsia fejk tema. V uvode pise ze ma dceru a dalej sa pomylila a pise o synovi :D Nezivte trola. Oni su telce a ani si chudaci nepamataju co pisali v uvode.....tazky job :D

ivik4
7. máj 2025
@zooeynka

Baby nereagujte, dalsia fejk tema. V uvode pise ze ma dceru a dalej sa pomylila a pise o synovi :D Nezivte trola. Oni su telce a ani si chudaci nepamataju co pisali v uvode.....tazky job :D

@zooeynka mozno si este len bude moct vybrat pohlavie v dospelosti 😎😄😄

januska12323
7. máj 2025

Však sa jej spýtaj ako sa jej žije keď už všetko o ich vzťahu vieš.

viestta
7. máj 2025

Chapavejsie su tie, ktore s tebou suhlasia?