icon

Ženy - domasedky

7. máj 2025

Co si myslite o zene ktora ma 4r a 8r , ani raz za 8 rokov neboli s manzelom von na vinko , veceru, nedali este nikdy deti spat k starym rodicom ! (vsetci byvaju do 5 min od seba peso) . Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol…treba sa urcite trosku od deti otrhnut a venovat sa aj vztahu potom tu vypisuju jej podobne zeny . My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit.

really8
7. máj 2025
@zooeynka

Baby nereagujte, dalsia fejk tema. V uvode pise ze ma dceru a dalej sa pomylila a pise o synovi :D Nezivte trola. Oni su telce a ani si chudaci nepamataju co pisali v uvode.....tazky job :D

@zooeynka hlavnr ze vie s kym kolkokrat chrapal sused. A dieta tolko odklada ze uz ani nevie ci je dievca alebo chlapec

anna777115
7. máj 2025

Prosím ťa autorka asi si ešte veľmi mladá,keď zdieľaš názor, že chlap podvádza, lebo jeho žena je introvert a nechodí s ním do spoločnosti.Ja, som toho zažila a videla hodne a poviem ti , že takýto trtkovia, ktorý celý život majú niekde niečo namotane a rozrobené, môžu mať partnerky extrovertná dokonalé krásavice a môžu byť spolu ruka v ruke v spoločnosti a on už bude oblbovat a namotavat inú. A keď ty, si zrejme mala šťastie na jedinca, ktorý nevykazuje tieto známky správania, tak nie každá, má v živote rovnaké šťastie .

marryliese
7. máj 2025
@tiezjedna

@marryliese po narodení dieťaťa muž preberá rolu otca. Alebo?? Či tam sa počíta aj to, že trikrát pohúpe kočík a je hrdina? 🙄 Normálny chlap, ktorý to má v hlave zrovnané a dieťa nemá len preto, že sa mu šmyklo, vie ako sa má správať k svojej žene aj rodine. Ten slaboduchý tvor, o ktorom píše autorka, je zrejme len primitívne zvieratko, ktoré by nič na svete neprinútilo k tomu, aby sa choval inak. Takto jednoduché to je.

@tiezjedna a píšem niekde opak? Písala som že ak ju podvádza je to otázka jeho charakteru. Samozrejme že má chlap zastupovať rolu otca a starať sa o deti tiež, ale veľa žien to nevyžaduje a vychová si z chlapa ďalšie dieťa alebo je chlap celý deň v práci a dieťa vidí večer, tým pádom je starostlivosť na žene. Aj on ako chlap by mohol mať snahu a ženu vytiahnuť z domu aby si oddýchla a aby strávili čas spolu. Dať deti na dve hodiny svokre a ísť na večeru nie je nadľudský výkon. Ale sú rodiny ktoré nikam nechodia a napriek tomu vzťah prekvitá. Opäť, záleží to od vzťahu a charakterov. Ak je niekto raz blbec môže mať pri sebe aj dokonalú ženu a podvedie ju. Každopádne o vzťah sa treba starať nekončí to prstienkom na ruke.

letfenixa
7. máj 2025
@really8

Dakujeme ze ti zalezi na nasich vztahoch a prisla si nam dat tuto radu. Ja by som este potrebovala recept na segedin.

@really8 aj by som ťa lajkla, ale segedin nemám rada.

really8
7. máj 2025
@letfenixa

@really8 aj by som ťa lajkla, ale segedin nemám rada.

@letfenixa ani ja ale muz hej. Tak ked mu ho uvarim snad ma nepodvedie.

letfenixa
7. máj 2025
@really8

@really8 vidíš, aj môj má rád segedin.

euka210
7. máj 2025

To nema nic spolocne s tym, ze deti nedavaju nikomu na vikend. Do 5r ani my sme deti nedavali. Ale postrazit dieta cez den to ano.
Ked chce, tak podvedie. Za vztah su zodpovedni obaja manzelia a ked chcu, tak na nom pracuju.
Niekto nema potrebu v takom veku ist kazdy vikens niekde prec a je spokojny doma...my to vekom citime, ze chceme mat viac pokoja popri vsetkych tych povinnostiach a radsej si pozrieme vecer doma spolu film ako ist niekde na veceru...alebo len tak sa spolu prejst do prirody.

bielasovicka
7. máj 2025
@really8

@really8 minule tu v jednej téme niekto dal recept na segedin. Len sa nepamätám, v ktorej 😄

selest
7. máj 2025

A mozno je to uplne naopak, mozno s nim ona nechce chodit pretoze vie ze ju kadetade podvadza a nechce sa s nim vonku strapnovat a premyslat ktoru casnicka alebo zenu od vedlajsieho stola co sa na nu vyskiera prekotil jej muz. Robila som s muzmi x rokov a videla som vselico a tento tvoj kluc nefunguje, su to len vyhovorky chlapov aby mohli podvadzat.

deedol
7. máj 2025

autorka, krasny victim blaming si predviedla. muz podvedie nie preto, ze on sam chce a ma slobodnu volu, ale preto, lebo zena sedi doma zanedbana. super logika.

jvasenka
7. máj 2025

takže ak by dávali deti k starým rodičom tak jej nezahne? to čo je za primitívny názor … on je záletník si to treba ujasniť a nie vymýšľať výhovorky…

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. máj 2025
@bielasovicka

@really8 minule tu v jednej téme niekto dal recept na segedin. Len sa nepamätám, v ktorej 😄

@bielasovicka nebolo to v niektorej u Tomaska Ekologa?

ivik4
7. máj 2025

Autorka no musela si to dokaslat a pomylit sa v pohlavi ? 🥲
Mohla to byt paradna diskusia

alenka58
7. máj 2025

@merrysa no to tu MK je bežné, že tu presviedčajú o tom, že ich život je naj, prípadne lepší, majú lepšie názory, ono je to celkom aj vtipné takéto ženy, ani si neuvedomujú, že existuje aj spokojnejšie a príjemnejšie žitie ako to ich, ale presviedčať je zbytočné

mamutka
7. máj 2025

Autorka, uviedla si, že keď on vás stretne, hovorí ako vám závidí. Ty máš naozaj sklon veriť niečo človeku, ktorý ma doma rodinu a chodí obrabat iné ženské? Pretože človeku rozum da, že takému sa neda veriť ani nos medzi očami. Taky človek považuje bludy, vymýšľanie, trepanie dve na tri a klamstvá za prirodzenosť. To mu umožňuje viesť život aky vedie. Musi takéto zahmlievacky vypúšťať do vetra, aby bol za chrumkaveho.
Ak más naozaj sklon takému človeku také slova veriť, tak ďakujem pekne. Pozeraj sa viacej do vlastného hniezda. Možno nie teraz, možno o 5, 10 rokov. Skús menej veriť príliš okatým vyhláseniam, okatým gestám a teatrálnym predstaveniam na tému dokonalý život.

terezmaria
7. máj 2025

Je to každého vec, ja nepotrebujem chodiť na vínko s manželom. Bohužiaľ nemám kam dať dieťa, babky sú ďaleko. Boli sme max na koncerte a na bicykloch keď boli deti na škole v prírode. No a keď už sú na prázdninách u babky tak my pracujeme takže máme jedine večer kľud a to som rada že som, takže si pustíme telku pri najhoršom zbehneme niekde na nákupy(čo sa s deťmi už nedá).

lenkakravcova
7. máj 2025
@anonym_autor

@mamutka ano pekne si to napisala👌🏻inak on ked nas s muzom stretne alebo vidi ze sme boli sami niekde vzdy povie “boze ako vam zavidim” ako vam je fajne… tak to znamena ze problem ma v zene

@autorka
Ten jej muž bude nejaký chudák. Lebo takto sa vyjadrovať o svojej žene, ako keby bola nanič ale zároveň jej urobiť druhé dieťa. No neviem neviem. Ten asi veľmi mozgom nemyslí. Vlastne aj to podvádzanie na to poukazuje, že sú pre neho dôležitejšie činnosti v živote než premýšľanie hlavou..
A dúfam že si o tých jeho aferkach danej žene povedala, keď ti na nej záleží.

kiki68
7. máj 2025

My mame taku znamu, ona skoro nikdy nejde von, ani na oslavy, uz 4 roky sme ju nevideli

katica06
7. máj 2025
@mamutka

Keď ta to tak zaujíma, spýtaj sa jej muža. Nemas čo stratiť. Predpokladám, že sa niekedy stretávate. Spýtala by som sa, hoc mu aj zabehne od prekvapenia, či radšej travi čas s inými ženami preto, že jeho žena odmieta chodiť von, alebo preto, že mu nezáleží na deťoch, šťastnej rodine a zo ženy chce robiť chuderu na verejnosti. Iste ti nevynada, nebude chcieť robiť teatro kdesi v parku na ihrisku. Možno je to tak, že žena si mysli ako je muž stále v práci, na všetko je sama, muzik si po práci musí pospať a cez víkend pomáha rodicom na dome. Možno aj chcela, ale dal jej najavo, že nebudú deti nechávať u jeho či jej rodičov len aby šli von.
A pekný večer s mužom sa da urobiť aj doma, keď deti spia. Na to netreba mať dieťa každý víkend odložené. Ak myslíš, že výjazdy s mužom každý víkend sú zábezpekou super vzťahu bez podvádzania, tak sa mýliš. Tak dokáže žiť aj chlap čo v práci obraba kolegyňu v sklade za kanceláriou a kľudne sa rozpráva počas dna s kolegami čo so zenou robili cez víkend. A ťahá sa to roky.
Takže ten kamoskyn oný keď je raz taky, podvádzať bude či by s ním von chodila, či nie

@mamutka trefné, presne si opísala týždennú rutinu nebohého strýka. Šlo to takto celé roky, pani kolegyňe potrebovali občas ,,vymetať pavučinu,, nič viac mu neznamenali.
Jeho manželka to neriešila, keď ho nechcela stratiť(čo nechcela)musela mu nechať nejakú voľnosť. Ich vzťah však vystihuje najviac, fakt že keď po krátkej chorobe umrela v pomerne mladom veku jeho žena, tak sa strýko v rýchlo upil k smrti.

orangiiina
7. máj 2025

Tak predsa sa tu vymýšľajú témy. Teraz sa mi potvrdilo, keď autorka nevie, či ma syna alebo dcéru. Sem chodiť je už veľká strata času .

beronsche
7. máj 2025

Nedá sa jednoznačne tvrdit, že kedy občas išli spolu sami niekam, že by ju muž nepodvadzal.. nie je to také jednoduché..
Takže nad tým zbytočne špekulujes.

A k tvojmu: "My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit."
To je tvoj spôsob. Pre vás vyhovujúci. Vy s mužom ste si to nastavili takto a je to ok.
Napr. pre mňa by to ok nikdy nebolo. My sme to takto nikdy nechceli.
Nikdy by som takto malé dieťa na noc preč nedala..
Podľa teba som asi sedela doma, zanedbaná, nervozna, frustrovana.. 😉
V skutočnosti sme s malým deťmi chodili spolu kade tade. A dokonca sme si s mužom vedeli nájsť na seba čas, aj keď boli deti malé..
Na vzťahu je potrebné pracovať, to je pravda.
Ale to neznamená, že sa tarať kade tade, zatiaľ čo sú deti odložené u starých rodičov...

lenkasarka
7. máj 2025

Neviem či to tu už zaznelo,ale je to tvoja kamoska? Je jej vec ako žije,ale ja by som určite bola kamoske vďačná keby mi to povedala zr ma chlap podvádza.

beronsche
7. máj 2025

"inak on ked nas s muzom stretne alebo vidi ze sme boli sami niekde vzdy povie “boze ako vam zavidim” ako vam je fajne… tak to znamena ze problem ma v zene."

Toto je tvoj PREDPOKLAD, nič iné..
Ty v skutočnosti nevieš, čo je u nich problém.
To, že on rámci small talk niečo prehodí, neznamená nicovate nič...

luccija
7. máj 2025

Prečo sa potrebuješ cítiť lepšia ako ona?možno by ju podvádzal aj, keby chodili kade tade.Ani tvoj model nie je jediný a spravny

luteam
7. máj 2025

Tato tema je hnus. Ak to nie je vymyslene je mi tej zene luto a ty namiesto toho aby si jej naznacila ze je podvazdana (ak to nevie) sa jej este za chrbtom vysmievas a hadzes vinu na nu. Ale ona za to nemoze aj keby bola neupravena a neviem co este nema pravo ju manzel podvadzat! Ma s nou o tom komunikovat a riesit zmenu k spokojnosti oboch a to aj co sa tyka strazenia deti a chodenim von.

majlo1234
7. máj 2025

Deti su urcite radi, ked maju maminu pri sebe. A ty sa do toho asi nestaraj 🙂
Ja som ina, neviem sa obetovat pre nic😆

veronicka1901
7. máj 2025

Autorka, pozametaj si pred vlastnym prahom a neries druhych, tvoj zivot bude ovela jednoduchsi.

nika1971
7. máj 2025

trosku pokory by ti nezaskodilo...nikdy nevies, co sa ti po rokoch prihodi....

anketkarka
7. máj 2025

@autorka ten chlap ju iste podvádza, lebo s ním nechce nikde chodiť tá domasedka. S milenkou chodí iste do spoločnosti a necíti sa chudáčik zanedbaný. Keď tak všetkým zavidí, tak sa mal rozviesť a mohol by mať život aký chúďatko nemá. Je to proste sviňa vychcaná, ktorá má doma fullservis a hrá to na chudáčika. A Ty mu to ešte žerieš. Asi budeš podobných morálnych zásad. Však jeho nikto nenúti žiť ako sviňa.