icon

Ženy nad 80 kilogramov: Je vaša váha prekážkou lásky?

11. sep 2024

Zistujem,ze s takou hmotnostou o mna nik ani nezakopne a to pri vahe 63kg som mala napadnikov snad 10-12...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
marianarem
11. sep 2024

Ja som byvala dost plnostihla a mala som napadnikov vzdy dost, s tymto nikdy problem nebol. Prihovorili sa mi aj chlapi na ulici, aj jedneho ex som spoznala na ulici.
Poznam aj jednu zenu, ktora je vyslovene obezna a ta mala vzdy kvanta zaujemcov. Dokonca sa s nou vyspal aj partner jej dcery, ovela mladsi vysportovany chlap (o charaktere tu teraz rec nie je).
Za mna pritazlivost urcite nie je o kilach. Je mozne, ze na zaklade fotky by napriklad tamtu znamu nikto nechcel, ale posobenie nazivo je nieco uplne ine.

autor
11. sep 2024

@1ryba zas to co si napisala,je extrem :D nezalezi mi na vyzore,ale zase nejaky zaklad musi mat, napr. Zuby. No fobre,zhnite zuby by mi vadili. Len to chcem povedat,ze chodila som aj s krasavcami aj s takymi, o ktorych vela ludi povedalo,ze su skaredi, ale mna pritahovali. Nemam svoj typ. Ide mi o vyzarovanie toho cloveka

helenbozka
11. sep 2024

Serióznych "nápadníkov" dnes ťažko zohnať bez ohľadu na výšku a váhu 😁 ale teraz trochu vážne... Z vlastných skúseností som vypozorovala: aj keď máš 80+kg, ide o to, čo z Teba vyžaruje a ako samu seba vidíš a prezentuješ. Mám na to takú vlastnú teóriu, že keď muž vidí "sympaťáčku" (usmievavú, sebavedomú ženu, ktorá si dá záležať aj na vizáži), tak mu je úplne jedno, koľko má kíl a kde - čo pretŕča 😉 moja príhoda: dávnejšie som bola na služobnej ceste s kolegyňou, ktorá mala o 8 rokov menej a cca o 20 kíl (možno viac) ľahšia... na večernej párty sa so mnou dalo do reči a pozvalo ma na drink viac mužov, ako ju a jej podobné štíhle mlaďuchy. Prečo? Lebo to mám na háku! 😁 Som so sebou zmierená, obliekam sa tak, ako sa cítim sama príťažlivá, zásadne vlasy do nejakého účesu (nestačí iba umyť a rozpustiť, to je také lenivé riešenie) a mejkap, ktorý je decentný, ale zvýrazní napr. pery, alebo oči (vždy iba 1 z toho!). Keď som mala do 60 kíl (to bolo snáď ešte na strednej) , tak sa na mňa lepili jednoduchí a úlisní muži... Ak budeš riešiť iba svoju váhu a samú seba deptať, tak to bude len kontraproduktívne. Hlavu hore, nahoď úsmev, vypni prsia, zatras zadkom... a lovu zdar! 😁😉

zmrzlinka8
11. sep 2024

@stanulienkat teraz sa mýliš. Existujú aj muži, ktorým sa naozaj páčia baculatejsie ženy a chudú by nechceli.

suptdi
11. sep 2024

Nejde ani o váhu, ani o výšku, ani o vek, ide o to, akú energiu celkovo vyžaruješ, a či si, alebo niesi niečí typ, ako sa hovorí.

oli18
11. sep 2024

Dnesna super Premena. Barbora to dokazala 👍

hederamonstera
11. sep 2024

@oli18 a co mame na seba nadavat? Zeny tu pisu realne skusenosti

oli18
11. sep 2024

@hederamonstera si bystraaas😆

candii
11. sep 2024

@stanulienkat 180cm a 80kilo nie je absolútne žiadna nadváha. Je to klasická váha. A to že 80 kilo je tak pre muža, sú zastaralé názory starých mám. Nemôže mať 180cm žena predsa 60 kilo.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
suptdi
11. sep 2024

Pokiaľ človek váži toľko kg, koľko meria cm nad 1 meter je to normálna váha, pozor hovorím normálna nie idealna, toto platí u ženy aj u muža.
Ideálna váha je
u muža
normálna váha - 10% dole
u ženy
normálna váha - 15% dole
príklad

muž
180 cm 80 kg normálna váha
80 kg - 10% t.j 8 kg = 72 kg ideálna váha pre muža vysokého 180 cm

žena
180 cm 80 kg normálna váha
80 kg - 15% t.j 12 kg = 68 kg ideálna váha pre ženu vysokú 180 cm

Nepýtajte sa ma prečo je normálna váha rovnaká u oboch pohlaví, a prečo je ideálna váha rozdielna. Ja to neviem, tento vzorec mám z knihy.

Ja osobne by som nevyžadoval od ženy ideálnu hmotnosť, normálna je podľa mňa v pohode, pokiaľ je tá žena s tým v pohode, podľa mňa je úplne v pohode aj normálna hmotnosť + 5 kg napríklad, niekedy aj 10 kg, závisí to všetko od toho, ako sa ten tuk na tele poukladá, ale to sa nedá ovplyvniť, a ak sa to ovplyvniť dá, tak veľmi málo.

liusa82
12. sep 2024

@oli18 len nechápem načo potom chce zase dieťa.Lebo bude tam kde predtým plus mínus.Ako premena to bola pekná,pozerala som aj ja včera.Ale priberie určite znovu. Hlavne že si hlavu tlkla že takto pribrala hlavne po tehotenstve.Ja keby takto krvopotne schudnem tak určite znovu nejdem otehotnieť

weleda123
12. sep 2024

Tak ono záleží aj od výšky a celkovej stavby tela. Ja som mávala voľakedy 50kg, to som ozaj bola ako kostra. Až nezdravo som vyzerala. Po pôrode mi ostalo 70 kg ale v pohode zapnem aj 36ky nohavice a netrhá sa mi gombík 😅 švagriná má cez 80kg a tiež nie je nejaká guľa.

hederamonstera
12. sep 2024

@liusa82 tak mozno sa poucila a uz tak nepriberie.

heryteri
12. sep 2024

Ja som sice az 80kg nikdy nemala, ale mala som o 10kg viac ako mam teraz. A moje zistenie? Vtedy som mala hlavne starsich napadnikov a ako som schudla tak prevazuju mladi chlapi v mojom veku 🙂

tunzal
12. sep 2024

Akú veľkosť oblečenia nosíš? Nezáleží na váhe ale na stavbe tela.... mam skoro 80 kg /170 cm ... ale veľkosť oblečenia M (38).... vahu mam optimálne rozloženu 😁 inak behám, bicyklujem a dviham činky (15-20kg)... takže svaly robia svoje...

barbie2023
12. sep 2024

Záleží akého chces chlapa. Ak chces takého čo sa aj stará o seba tak sa začni aj ty a pochudni. 🤷 Lebo žien je veľa na výber a vzhľad je prvé prečo ťa nejaký osloví alebo neoslovi.

autor
12. sep 2024

@tunzal tak tricka mam Mka, nohavife L/XL

miriatko
12. sep 2024

@stanulienkat A čo tak opačne? Ked musia ženy znášať vypasených, plešatých mužov a pod.😅 To bolo samozrejme myslené ako odpoved na tvoje zvláštne zmýšľanie😉😉 Pretože v manželstve nejde o postavu alebo mať rád niekoho, len preto že má krásnu postavu. V manželstve by mali byť iné priority😉😉😉

stanulienkat
12. sep 2024

@miriatko mas pravdu. Ani tucny a plesaty chlap nie je sexi. Ale tu sa nebavime o manzelstve. Niektore tu prekrucate. Precitaj si nadpis temy. Pointa debaty je, ze viac napadnikov maju stihle a upravene baby. To je cisty fakt. Nikde nepisem, ze tlsta baba si nikdy nenajde chlapa, ako mi tu vycitate. Ani nepisem, ze neexistuje chlap, ktoremu sa paci tlste zeny. Tu sa to uz prekrutilo k roznym teoriam.
Ak by si si ty mala vybrat povahovo rovnakych a vo vsetkom identickych chlapov, ale jeden by bol stihly a druhy tucny,koho by si si vybrala? Nehovor mi, ze tucneho. 😁A teraz nebudeme rozoberat jeho dobre srdiecko a milu povahu.😁
Samozrejme, ze keby mi moj muz pribral, mam ho rada, ale zaroven ho usmernim.
Tu sa to zvrhlo na prekrucacky a vymysly. Mozte hovorit, co chcete-stihle baby su automaticky atraktivnejsie. A nebavime sa o chorobe, ani o oblubenej stitnej zlaze.😄 A uz vobec nebudem komentovat, ze 80 kilova baba sa zmesti do velkosti 36,38.🙄

A este chcem dodat. ANO, AJ JA RAZ MOZEM OCHORIET A BUDEM MAT 80-90 KIL ( dufam, ze nie), ALE NEBUDEM TVRDIT, ZE SOM SEXI, ATRAKTIVNA A ZE JE TO OK. ALE BUDEM SA S TYM SNAZIT NIECO ROBIT.

canis_lupus
12. sep 2024

@candii no ja mám 181cm a keď som mala necelých 80kg, tak som bola riadne vyžratá 😂 teraz mám 61-62 a konečne som spokojná, podľa mňa ideálna váha pre mňa, teda rada by som pribrala len svaly, ale na max 65kg

oktobermimi
12. sep 2024

@stanulienkat napriklad ja, pred par rokmy (nebavime sa o 10rokoch ale o menej)65-70na vahe, do roka 2tehotenstva 3deti, vaha z dvojciferneho isla na trojciferne aj napriek grcaniu, odporu k jedlu ktory mam do teraz, nejem ak nemusim jednoducho sa jedlu vyhybam (dnes 1miska polievky), kolko raz zjem len ovocie cez den a nic druhe, su dni kedy som len na kave z mliekom bez cukru lebo, nemam chut a ani mi nechyba jest, som aktualne vahovo medzy 79 a 81kg, som sama na domacnost a 3deti, manzel pracuje od rana do vecera, denne ak pocasie dovoli som z detmy vonku ci uz ihrisko alebo, deti do kocika a na kocik a šup x km prechadzka, a nie nebavyme sa o 3km ale aspon o 10km, 3x do tyzdna, o tom ze denne beham a riadim byt, ze beriem antidepresiva, ze realne si od rana riadne nesadnem a ano, chodia na 4h do skolky vtedy sa snazim si rychlo porobit , navarit pre deti a muza, zbehnut obchod a este si aspon 30minut zacvicit podla YT...
Tak to stale neznamena ze, aj ked mam 79-81kg vyzeram ako huspenina alebo ze som sa vypasla alebo ze som leniva schudnut... btw nosim velkos 38 nohavice a ano! Padaju mi dole cize musim nosit opasok. Tricka nosim L-M.
Cize moja vahova kategoria okamzite nemusi znamenat roztecenu slaninu a podobne slovne kombinacie. A vies ako sa stym zmiril moj manzel? Tak ze ma kazdy den po tej mojej podla teba huspenine neraz za den pleskne, alebo ju riadne zmačkne a vyslovene vydno ze si uziva to ze ma co chytit lebo mam fajnu riť aj cecky 😘

stanulienkat
12. sep 2024

@canis_lupus tiez mam kamosku s tvojimi mierami. Vysoka, stihla kocka. Tej by aj 3 kilecka hore neublizili. Ale teda otocil sa za nou nejeden chlap.

katusik596
12. sep 2024

@stanulienkat toto je tak smutný názor.... 😐 Nikdy nie sú veci čierne alebo biele... V prvom rade má žena ľúbiť samu seba. Ak je žena spokojná, priťahuje tých správnych mužov. Takých, čo ju vedia oceniť, vážiť si jej dobré vlastnosti a povahu. A ak sa muž zamiluje, tak opravdivo, budem mu úplne jedno, či má nadváhu alebo je športovkyňa. Áno, vzhľad spraví dosť, ale nie je všetko.

mamidomi91
12. sep 2024

@romi0310 alebo veľké prsia, veď to musí byť hneď 5kil navyše 🫢

canis_lupus
12. sep 2024

@stanulienkat tak mne chýba trochu len zadok, ale na ten by mi nepomohlo ani +20kg, lebo keď už, tak chcem mať pevný 😅 a spevniť celkovo. Inak som spokojná, do tých 70kg to bolo ešte ako-tak ok, potom som sa už cítila príliš oplácaná. Samozrejme bavíme sa len o mne osobne.

stanulienkat
12. sep 2024

@canis_lupus postavicka ako lusk

oktobermimi
12. sep 2024

@mamidomi91 🫣😂tie moje ryngle maju kazde cca 3kila, poviem ti chrbat trpiiii tak ako moja gramatika😅

candii
12. sep 2024

@canis_lupus no ja mám 184 a mám 83 kilo a spokojná. Nemyslím si o sebe že som nejaká guľa 😁 každá máme iné rozloženie tela. Nedá sa všeobecne určiť pre koho je aká váha optimálna. Záleží ako sa človek cíti.