Žiarlivosť alebo pravda?
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, ako by ste prosím vnímali nasledovnú situáciu. Ste vydatá žena, máte kamarátky. Idete sem tam za kamarátkou na kávu bez manžela, avšak kamarátka doma manžela má. Prídete domov a partner je doslova "nasratý", a vykríkne Vám, že prečo ste ho nezobrala, keď ste vydatá žena? Ako vydatá žena vraj máte chodiť na návštevy s partnerom vtedy, keď je tam aj jej manžel. Že sa hanbím za neho a podobne. Vraj sa takéto niečo nerobí. A ak si myslím opak tak si nezaslúžim manželstvo. Aký pre prosím Váš názor na to? Ďakujem za každý názor....
A čo si myslí, že ťa soti na posteľ pred svojou partnerkou či ako? Či rovno do trojky pôjdete? Na hlavu muža máš sorry....ja by som hodila taký pohľad na neho, že by hneď pochopil...
Ale vieš čo, to ty dovoľujes aby on s tebou takto manévroval, nie je to normálne,...že ťa komanduje aj v iných veciach?
Hej si normalna, nieste 2 cecky 🙄
@ivana810 v rámci tvojho psychickeho zdravia sama popremýšľaj, či je toto vhodný partner, úmyselne nepíšem rozchod.,.
Priklanam sa k nazorom, ze tvoja navsteva kamosky je v poriadku aj v pripade, ze je jej manzel doma. Nedaj sa svojim muzom zahnat do kuta. Ste manzelia, ale aj slobodni ludia zaroven. Moj muz tak chodi za kamaratom a stane sa, ze je pritomna aj kamaratova partnerka. Ja z toho ziadnu dramu vobec nerobim, ze by som tam mala byt. Inac k tej jeho hlaske- nezasluzit si manzelstvo. To si ta bral potom z akeho dovodu? Zamysliet by sa mal pan manzel. Ale naozaj.
Je to debil, a jeho argumentovanie nema ziadnu logiku. Ak mozes ako vydata zena chodit s kamoskami na kavu von, kde sa pravdepodobne nachadzaju dokonca aj nezenati muzi, preco by si nemohla chodit na kavu ku kamoske, ktora ma doma manzela. Apropo, ma este nejake dalsie modely spravania pre vydatu zenu? Co sa moze a co nemoze? Pobavilo by ma to😃
nerozumiem tomu, ved chcete sa bavit o svojich veciach, ste kamaratky a co ze ona ma muza doma, to neznamena, ze ty toho tvojho musis tiez brat, pride mi to uletene aby sa za toto zlostil 🙂
@helena1982 Veru aj je, ja tomu fakt nerozmiem.
@rorino len toto akoby si niektorí chlapi neuvedomovali, môj by mi povedal ešte nech v kľude idem, že aspoň sa porozprávame a nebude rušiť 😀
@humajnicek no asi záleží od chlapa,môj neznášal keď som niekde šla,potom bol zduty a vykrikoval,že nikde so mnou nepôjde,až prišiel čas,kedy som v priebehu roka 3x na týždeň musela byť mimo domu,a odvtedy sa úplne zmenil,úplne to berie v pohode keď niekde idem,asi bol moc na mňa pripútaný....
@ivana810 Sorry ale co je tvoj manzel padnuty na hlavu?
Jasne ze to nie je normalne...
@majlo1234
A moze vydata zena pracovat v kolektive kde u slobodni muzi? 😀
Tak, ono narovinu, nejaké fakt občas bez partnera do spoločnosti doma, kde je aj muž ok, občas.
Ináč sa to ani nehodí, ja osobne nechodím, radšej sa stretneme vonku...
@ivana810 zacat klamat pre "pokoj v rodine" je nebezpecne.
Dozvie sa nahodne, ze to bolo inak a mas na krku este vacsi pruser. Lebo ho zacne palit otazka, preco si klamala. Najjednouchsie vysvetlenie, ze preto, lebo sa chova ako blazon, nevezme ani do uvahy.
Uz bude konspirovat, ze po nejakom muzovi ides, preto zatajujes.
Pri takomto zakuklenom ziarlivcovi je dobre si drzat pevny postoj.
Paradoxne mu tym pomahas drzat ziarlivost na uzde. Ustupovanie nezmyselnym poziadavkam robi presny opak.
muz ma ocividne nejaky komplex. a problem so sebavedomim, ked si takto potrebuje dokazovat svoju dolezitost... neviem ako by som reagovala, v prvom okamihu mi to prislo komicke, asi by som sa mu vysmiala, co ine sa na takuto blbost aj da povedat.. urcite by som sa neriadila takymito vymyslancami. dospely chlap by sa mal vediet spravat ako dospely a nie ako ublizene decko.
@ivana810 mna by len tak niekto neokrikol. Treba sa zamyslieť, preco vôbec na teba niekto takto zvysi hlas a co je za tým... A ci ta ludia vobec rešpektujú v tvojom okoli, ked si to k tebe dovolia.
@sono2 preco sa nehodi? Ja nechodim s nim vzdy, ked ide ku kamaratovi a ani v pripade, ze ten ma doma zenu. Vsak ked ideme na "rodinnu navstevu" tak ideme obidvaja, ak k nam pridu obidvaja, ale nevidim ziadny dovod aby sa "nehodilo" ak pride ku nam kamaratka bez manzela, alebo pride kamarat bez manzelky a ani naopak. Vsak sme spovujpravni, co nedokazeme sami jednat spravne? To ze sme vo vztahu neznamena, ze sme stratili samostatnost a potrebujeme pri sebe "dozor". Ci?
@ivana810 klamat? To nemyslis vazne 😃
Tal asi Vas problem bude taky hlbsi, ked pises, ze ta chce mat pod kontrolou a ked je na navsteve, tak ponizuje toho manzela kamaratky. To je trochu divne, nie?

@archiebald Jej muž sa s mojim ako tak rozpráva, ale každé ich stretnutie vyústi do ponižovania muža kamarátky, sprosté poznámka "akože sranda" no ja sa za jeho výstupy hanbím. Moja kamoška ho nemusí. Preto volá mňa, aby som trošku z kolobehu vypadla. Jej muža poznám od malička, takže nemám s ním problém. On zjavne má. A keby chodil na návštevy ku kamoške tak ako ja, raz za mesiac dva, tak nech chodí, pre mňa nech je tam aj jeho i jej celá rodina. Nech si ide pokecať, veď sa domov vráti.