icon

Žiarlivosť alebo pravda?

ivana810
25. júl 2023

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, ako by ste prosím vnímali nasledovnú situáciu. Ste vydatá žena, máte kamarátky. Idete sem tam za kamarátkou na kávu bez manžela, avšak kamarátka doma manžela má. Prídete domov a partner je doslova "nasratý", a vykríkne Vám, že prečo ste ho nezobrala, keď ste vydatá žena? Ako vydatá žena vraj máte chodiť na návštevy s partnerom vtedy, keď je tam aj jej manžel. Že sa hanbím za neho a podobne. Vraj sa takéto niečo nerobí. A ak si myslím opak tak si nezaslúžim manželstvo. Aký pre prosím Váš názor na to? Ďakujem za každý názor....

Strana
z3
viveglo
25. júl 2023

@ivana810 zazila som presne aj tuto scenu a potom mnohe dalsie, pre neho to nedopadlo podla jeho predstav a ja konecne dycham 😊

sono2
25. júl 2023

@viestta myslím v nejakých pravidelných intervaloch. Proste.

stevvvka
25. júl 2023

No podla toho ze ponizuje muza tvojej kamaratky a ty sa zanho hanbis... Trufam si tvrdit, ze on je ten typ-najmudrejsi, najspravnejsi a ked vesias pradlo, aj do toho ti mudruje, ako by to on spravil lepsie, ale v reale to nikdy nerobi... Trafila som? 😁

tanyag
25. júl 2023

Muž ti vykrikuje, že sa za neho hanbíš .. a ty sa za neho REÁLNE hanbíš...vie o tom tvoj muž? Ak nie, tak je čas mu to oznámiť...on si myslí, že je veľký srandista...ale pokiaľ mu nevysvetlíš, že to, ako sa vyjadruje na návšteve, sranda nie je, a že sa za neho hanbíš, tak to asi nepochopí ....

viestta
26. júl 2023

@sono2 nuz teda mne pride divne ak niekto potrebuje toho druheho bud vsade vlacit so sebou lebo bez neho je nekompletny alebo byt na nom furt pricucnuty a nedovolit mu dychat. A je uplne jedno ci sa to deje kazdy druhy den alebo raz za kvartal. Vo vztahu treba vediet byt aj bez toho druheho a tomu druhemu treba vediet dat priestor.

eva8
26. júl 2023

@ivana810 keď vieš, že kamoška má doma partnera, choď s manželom k nej. A potom podľa toho, ako sa tam manžel citil

ivana810
autor
27. júl 2023

Ďakujem Vám veľmi pekne za VAŠE NÁZORY. VEĽA STE MI POMOHLI UVEDOMIŤ SINIEKTORÉ VECI.

humajnicek
29. júl 2023

@rorino hej môže to byť, že záleží od chlapa, ale keď si vezmem, že proste aj môj drahý chodí a žeby som mala ja všade s ním chodiť a on všade so mnou, tak neviem akoby sme to riešili 😀

Strana
z3