icon

Ako sa vyrovnať so žiarlivosťou na priateľovu obľúbenkyňu?

dory94
7. dec 2023

Chcela by som sa Vás baby opýtať, ako by ste brali ,že váš priateľ dlhodobo sleduje videa baby, ktorá je fakt sexy a určite je z nej hotový....takto..ona vo videách opravuje auta a on je automechanik..lenže je jej na tých videách toho dosť vidieť, je krásna a v každom videu jej tam naskakuje, aké meno má na onlyfans.. viem ze on na tu stránku nechodí..ale ani nemusím byť veštica aby som vedela ze si to na nu bude robiť.. strašne ziarlim, ale neotvaram túto tému.. chcem sa opýtať vás ako by ste to brali.. plus mam strach zo šoférovania, veľmi by som šoférovať chcela a obdivujem každú ženu ktorá šoféruje.. A tá baba nie ze len šoféruje, ale dokonca opravuje auta.. mrzí ma ze ju musí vidieť ako bohyňu...

Strana
z2
dominikamacakova
8. dec 2023

@jumama to vážne by si zo seba robila takúto pi** 😂🙈

vanilkovazmrzka
8. dec 2023

😃 to je zlate

Popracuj na svojom sebavedomi

dory94
autor
8. dec 2023

@minka201 ja instagram nemám, on si ju zapína na YouTube..vola sa women.driven

2006_1211
8. dec 2023

@dory94 keby zistím ze pozera nejaké štetky na only fans tak končím.. Tam chodia same nadržané prasatá co už nevedia co zo sebou a ešte za to aj platia

domkakvet
9. dec 2023

@dory94 je to vztah v ktorom sa necitis dobre, pouvazuj nad tym, ci ide o toho praveho.

minka201
9. dec 2023

@dory94 Vyzerá taká obyčajná, iba má všade nahodený obrovský úsmev a kilo mejkapu.

miska1997
9. dec 2023

@dory94 just som si ju šla pozrieť ale ak na toto žiarliš tak neviem ... Vyzerá ako transka bez srandy .. Je toľko krásnych a sexi žien ale toto veru nešlo ani okolo pekného 🙄

Strana
z2