icon

Žijete, alebo žili ste s narcisom?

29. aug 2021

Ahojte.Mam obavy,ze ja ano...Ostali ste vo vztahu alebo odisli?

fleur1111
29. aug 2021

Odišla som a ešte nechápal, že prečo 😁

mima1
29. aug 2021

Ja som mala kolegu a to bolo nieco strasne nie to s takym zit

ella_price
29. aug 2021

Len zase je rozdiel keď niekoho za narcistu považuješ a niekto naozaj trpí narcistickou poruchou. To od takého človeka je najlepšie odísť čo najďalej 🙉🙉🙉

autor
29. aug 2021

@ella_price
@ella_price ja som mala na mysli narcisticky syndrom

ella_price
29. aug 2021

No tak to určite od takého ruky preč. Tí ľudia dokážu byť neznesiteľní až nebezpeční

autor
29. aug 2021

@fleur1111 boli v tom vztahu aj deti?

autor
29. aug 2021

@ella_price je to tazka tema pre mna,ale citim,ze nieco urobit musim

viestta
Odpoveď bola odstránená
misinka20
29. aug 2021

Žila... S narcisom a manipulátorom... Bolo to peklo... A ešte stále je lebo máme dieťa spolu a vždy keď nemá frajdu čo ničí sa obráti jeho zlosť mňa... Ja som na začiatku tušila, že toto nie je ok ale ako každá, však ja ho zmením, potom si ma poistil dieťaťom a odchod bol o to ťažší...

marca12
29. aug 2021

Nezila takych citim na kilometre,ale mala som sefa narcisa. Dodnes sa mi obcas snivaju nocne mory s nim. Nikdy viac a toto zazivat doma,tak skoncim na psychiatrii.

marca12
29. aug 2021

Musis a dufam,ze nemate deti,lebo ak ano uz nikdy sa ho nezbavis. Bude ta nicit navzdy a deti budu strasne trpiet vychovou takeho otca

fleur1111
30. aug 2021

Našťastie mi doplo, že nie je v poriadku dosť skoro, ešte predtým ako sme sa vôbec začali o ne snažiť. Poviem ti, že tak psychicky zle ako pri ňom, som sa v živote necítila. To bola taká lekcia do života, na ktorú nezabudnem, ale hlavne som si z toho zobrala ponaučenie a o to viac si vážim svojho terajšieho manžela. Takze na niečo to dobre bolo, že som ho stretla. Ale ak máš možnosť utekaj.

basska_b
30. aug 2021

Ja som chodila s narcisom, ale to, že je narcis, som zistila spätne, keď som si prečítala jednu debatu na koníkovi. Bol to strašný magor. Nakonec bol dôvod rozchodu iný, no naozaj mal črty narcisa riadneho, celé zle. Všetko muselo byť po jeho, on bol dokonalý, všetci ostatní len nevedeli oceniť jeho dokonalosť a jedinečnosť. A ja som ešte bola hrdá, akého mam výnimočného priateľa 😂

drahomirrra
30. aug 2021

@basska_b Nemame rovnakeho ex? 🤭😀

timing
30. aug 2021

Ja budem asi prva co napise ze poznam taku zenu. Nie len chlapy taky su ale aj zeny. A asi jedine co treba urobit prerusit akekolvek kontakty. Velmi razne. Ak su tam deti bude odchod horsi ale ak si presvedcena ze chces ist touto cestou tak naber vsetky sily lebo ich budes potrebovat. Urcite v tomto vztahu neostavaj. Tvoja psychika,zivot by isiel dole vodou plnou depresie.

basska_b
31. aug 2021

@drahomirrra Ja myslím, že takýchto exotov je plný svet 😁 on je z Litvy inak

paniduhancikovie
30. dec 2021

Zo vztahu s narcisom sa da odist a daju sa ochranit aj deti. No musite vediet ako na to. Velmi pomaha stranka bezpecnavina.cz kde tuto problematiku do hlbky pochopite a mozete zacat konat.