icon

Život bez manželstva

20. apr 2025

Ahojte, potrebujem od vás aspoň malú útechu a pochopenie. S partnerom sme spolu takmer 10 rokov, mame spolu dve malé deti a o svadbe žiadne reči z jeho strany. Co si o tom myslite? Ja nie som s tým stále ok, ze nie sme manzelia. Naučila som sa s tým žiť za tých pár rokov ale v podvedomí ma to stále škrie. Deti sa volajú po ňom. Ďakujem

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
20. apr 2025

@mimicka2013 áno bola som naivná

autor
20. apr 2025

@gribka1 áno máme

autor
20. apr 2025

@heminepa práveže by som chcela radšej v kostole, lebo stále nemôžem ísť ani na spoveď, keďže som veriaca.

gribka1
20. apr 2025

No a aký má on vlastne názor? Ani čisto úradne nechce?

autor
20. apr 2025

@gribka1 nemá žiadny názor, keď mu niečo hovorím stále sa hrá iba s mobilom v ruke.

gribka1
20. apr 2025

Ty máš zlaté nervy, ignoruje ťa, ty sa trápiš. To vo všetkom, či len pri téme svadba?

moonlight1210
20. apr 2025

Tak v utorok chod dohodnut termin na faru a prid domov s konkretnym datumom (neboj, da sa zas zrusit, ak sa nahodou o tom pohadate).
Povedz mu, ze vzdy hovoril, ze svadba bude, tak si to uz dohodla.

Nieco take ho uz prinuti dat ti jasnu reakciu. Aj mobil mu z ruky vypadne.

petamich
20. apr 2025

Pozri toto su veci, na ktorych sa dvaja maju dohodnut idealne vopred (ano aj vtedy niekto moze zmenit nazor ale predsa), teraz po 10 rokoch spolunazivania a dvoch detoch tazko 🤷‍♀️ ak on nema nazor, tak sa s nim porozpravaj v duchu, ze je to pre teba dolezite a ze by si chcela byt jeho zenou v pravom zmysle slova.

sense
20. apr 2025

osobne si myslím že teraz je dosť neskoro hrať sa na veriaci. By som mu oznámila že utorok ideš vybaviť termín na úrad a možno mu aj mobil z ruky vypadne

janinah
20. apr 2025

On sa ozenil s mobilom.Si si ista,ze sa im do toho vrucneho a silneho vzťahu chceš namontovať?

muchotrafka298
20. apr 2025

Ako veriaca si mala mat najprv svadbu v kostole a nasledne 2 deti. Na co by si Ta bral? Ma s tebou dve deti, on je zaopatreny, ze ma zenu a to staci. Ked tak velmi chces svadbu, tak jedine na urade. Lebo na rychlo sa svadba v kostole nevybavuje. Oznam mu, ze sa budete brat a zisti terminy. Predpokladam, ze to nezoberie super a wau, ideme sa brat. O tomto si ale mala rozmyslat predtym, ako si mala s nim dve deti. Ked si videla, ze sa k nicomu nema.

alex49
20. apr 2025

🙈

viestta
20. apr 2025

Nie, nebolo by ti lepsie aj keby ti niekto povedal slova techy. Tebe to vadi, to je dolezite. A ako to vyriesit? Vela moznosti nie je. Bud budete dalej zit na hromadce. Bud sa zoberiete alebo sa rozidete. A ako to bude to je len na vas dvoch.
Ale viac ako citova stranka celej veci by ta malo zaujimat co by bolo ak by on nebol, lebo, nedajboh, ho zrazi auto tak budes vo velkych problemoch.

minenkaa
20. apr 2025

Veď ale keď vravel ,tak prečo si nenavrhla termín a nešla si do toho,ono keď nekoná ani jeden tak potom sa nič nestane

evkamotka
20. apr 2025

Cas ste mali. Mna poziadal o ruku po 8 mesiacoch randenia. Lebo vedel co chce

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
20. apr 2025

@gribka1 pri všetkom

autor
20. apr 2025

@moonlight1210 ďakujem, dobrý nápad, lenže ja mám zase obavy, že farár ma pošle dokelu, lebo už máme deti a nebude nás chcieť zosobasit.

moonlight1210
20. apr 2025

Nevymyslaj blbosti. Jasne, ze ti da termin.

autor
20. apr 2025

@janinah chcela by som sa volať priezviskom ako moje deti a nech to mame naporiadku.

autor
20. apr 2025

@moonlight1210 takže mam ísť na faru a nie na úrad?

minenkaa
20. apr 2025

Však chod tam kde chces mať svadbu,na úrade to bude rýchlejšie

vroni
20. apr 2025

Ty nepotrebuješ na výhovorky chlapa, úspešne si ich vymýšľaš aj sama. Zbehni za farárom, spýtaj sa na termín, oznam frajerovi a keď ani jeden nebude mať výhrady, si za chvíľu vydatá. Hotovo.

autor
20. apr 2025

@vroni môže byť ďakujem ale čo ak mi môj chlap povie, že nikam nejde, do žiadneho kostola ani na úrad sa ženiť nepôjde?

betulinka1
20. apr 2025

Dones papiere z uradu na sobáš pred neho, ze vybrala som tento termin, musis vyplniť svoje udaje a podpisat. Mame vtedy svadbu. Po 10 rokoch asi na romantiku moc nebude. Poznam viac párov, kedy to zena organizovala, chlapovi dala uz iba papiere a termin. Sranda bola, ze jednej chlap povedal, ze ale ja chcem normalnu velku svadbu 🤣🤣🤣. S muzom sme sa na kamosovi smiali, ze prsten nedal prvy ale velku svadbu chce.

vroni
20. apr 2025

Nuž tak aspoň budeš vedieť, na čom si. Takto je to stále o tom, že chlap by možno aj súhlasil, ale sám sa hrabať nebude. Keď nechce, tak ho nedonutis. Potom už je na tebe, čo ďalej.

autor
20. apr 2025

@betulinka1 toto bude asi jediná cesta. Musím myslieť aj na deti, že čo ak by sa mu niečo stalo a nebudeme zobrati tak poriadny pruser.

petronelag
20. apr 2025

Ja by som to bola riešila po prvom dieťati, ak nechce svadbu, tak druhé dieťa nie.
Teraz ak nechce, nik ho neprinúti.

autor
20. apr 2025

@vroni áno ale prečo ma doteraz ani o ruku nepoziadal? A svadba sa aj tak hneď po požiadaní nevybavuje.