Život bez muža
ahojte, mozno sa chcem len vyrozpravat a zistit ci je niekto taky ako ja … ano, vsetky tuzime po krásnej laske ako z filmu … mam 29 rokov, za sebou par vzťahov kde som milovala celým svojim srdcom, no vzdy sa z toho chlapa vykľul cur…ak .. proste mam chut uplne zanevret na chlapov, aj co mam v okoli, priatelia/manzelia kamosiek, bud su chlipni, podvádzajú, nestarajú sa atd atd … ano ano viem ze nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ja uz mam fakt pocit ze su vsetci muzi na jedno kopyto( v dnesnej dobe ) … proste je mi z nich zle .. ale vzdy som tuzila mat babatko, ale zacinam uvazovat nad zivotom ze by som chcela zit bez chlapa v buducnosti .. mam pocit ze slobodne zeny su ovela šťastnejšie, s tymi chlapmi vkuse musis len nieco riesit, ci ta nepodvadza, ako sa sprava, ze sa nestará o domácnosť, popripade týrané zeny … proste, v dnesnej dobe najst normálneho chlapa fakt ideálneho do zivota musi byt vyhra … v mojom veku, co su do 30tky, su nevyzreti na vazny vztah, poflakuju sa po baroch a chceli by ojet vsetko co ma krvný obeh … a po 30tke nezadani, no s tymi je tiez vacsinou nieco zle, inak bx niekoho mali … strasne nieco .. tie ktore ste v super vztahu manželstve a pod prajem vam to zo srdca … a my ostatne, no asi si len ten svoj zivot urobit sama co najkrajším
@goodidea krasa nema akykolvek suvis s tym aky je ten chlap debil 🙂 to je len taka ta mantra muzov ze vy zeny hladate len modelov bad boys a nedavate priestor tym "normalnym". Absolutne tam nieje ziadna korelacia to ci je debil pekny alebo skaredy 🙂 Akurat taky skaredy ma mensiu moznost ta podviest lebo to nema take lahke.
@binarypete no, asi by som uplne nesuhlasil... lebo je to urcity extrem "starania sa o seba"... co je v norme super vec, v extreme samolubost a indikuje to pridruzene povahove vlastnosti...
Možno by som popátrala, že či nelovíš náhodou v zlých vodách... Ja som si napríklad mohla vyberať s kým to dožijem a teda, výber bol pomerne široký a fakt som natrafila na viacerých, čo by boli kvalitný materiál.
Čestných, slušných aj verných bolo na výber veľa. Možno fakt priťahuješ z nejakého dôvodu tie "zbytky". Už len zistiť, že prečo... či ťa nemajú za "nenáročnú" alebo za nejakú s ktorou sa dá ľahko manipulovať, že či proste nie si náhodou pre nich len obeť...
V dnesnej dobe mozes mat aj babo bez muza
@binarypete no, asi by som uplne nesuhlasil... lebo je to urcity extrem "starania sa o seba"... co je v norme super vec, v extreme samolubost a indikuje to pridruzene povahove vlastnosti...
@anonym_f41bd6 poznam omnoho viac debilov ktori su priemerne az podpriemerne vzhladovo a velmi malo tych co sa o seba ozaj staraju. Ano su narocnejsi aj na svoju partnerku ale su to prave vacsinou ludia ktori aj nieco dosiahli a aj dobre vyzerat, sportovat atd. patri k dobremu zivotu.
Možno by som popátrala, že či nelovíš náhodou v zlých vodách... Ja som si napríklad mohla vyberať s kým to dožijem a teda, výber bol pomerne široký a fakt som natrafila na viacerých, čo by boli kvalitný materiál.
Čestných, slušných aj verných bolo na výber veľa. Možno fakt priťahuješ z nejakého dôvodu tie "zbytky". Už len zistiť, že prečo... či ťa nemajú za "nenáročnú" alebo za nejakú s ktorou sa dá ľahko manipulovať, že či proste nie si náhodou pre nich len obeť...
@procrastique dakujem za nazor 🙂 hmmm bohvie, mozno v niecom mas pravdu, ale manipulovať sa mnou urcite neda len tak lahko, a “nenáročná”… neviem, fakt kazdy moj priatel bol na zaciatku stelesnenie vsetkeho co by som vo vztahu chcela 🤣🤣 aj ked to vyznie všelijako … proste snažili sa ma získať, boli pozorní, starostliví zaujímali sa, láskaví a pod … len sa to proste stale zacalo casom srat … nie z mojej strany… tak uz mam fakt nazor ze je to s kazdym o tom istom …
@anonym_autor no takto..z toho čo píšeš mi príde že si žena, ktorá vyzerá dobre čiže vizuálne určite nemáš problém pritiahnuť chlapa.. a myslím si že priťahujes..a aj chlapcov ktorých si mala že to boli lovci,alfa kvázi Bad boys alebo ako to mám nazvať,no..ale je aj veľa veľa chalanov ktorí nevyzerajú vzhľadovo až tak dobre príklad a verím že to sú určite dobrí chalani verni,pracoviti,úspešní,starostlivi ..len tam nieje možno na začiatku ten wow efekt
@goodidea co ja viem, ked ti mam povedat k tomu výzoru, ano, moji priatelia vyzerali celkom dobre, ano bola tam iskra hned od zaciatku, ale zas niektorí z tych mojich “flirtikov” neboli ziadny alfasamci prenadherni, proste ma očarili charakterom dajme tomu, a aj tak sa z toho vykľul debilko 😆
Svojho terajšieho manžela som spoznala ako 28 ročná o rok nato, sme sa zobrali. Sme spolu dvadsať rokov. Vzťah a manželstvo, je rozhodnutie dvoch ĺudí zostať spolu aj v dobrom aj v zlom. Pokiaĺ su veriaci tak navyše ich spaja sviatosť, ktorým manzelstvo je. Žiadny vzťah, ako ani rovnako žiadny jednotlivec nie je bez chyb a bez nedokonalosti, to z nas robi ludi, ale aj to na sebe pracovat a hladať nejaky vhodny sposob spolu fungovat bez toho aby sme sa navzájom uražali, podvadzali , ubližovali si . V našom manželstve je to práve viera a presvedčenie že manželstvo je sviatosť a rovnako k nemu pristupujeme. Určite treba hĺadať partnera, ktorý je rovnako nastaveny v preživaní hodnot a ma rovnake predstavy a naroky od partnera, ake maš aj ty. Ja by som mohla napisat roman s akymi tupelami som sa stretla v živote, kým som spoznala mohjo terajsieho muža. Určite to nevzdávaj a hĺadaj dalej. Nastav si hranice a pravidlá a hlavne odkomunikuj svoje očakavania, ktore budeš vyžadovať od svojho buduceho partnera. Si, ešte mladá a ten pravý určite niekde na teba čaká.
ja sa tu nechcem lutovat ako nemam stastie na lasku alebo normálneho chlapa, ja som s tym ok, len je mi trochu smutno z tejto doby, ze fakt vsetko na co som natrafila bolo podobne 😃 ked som bola mladsia, strasne som verila na pravu lasku, co prenáša aj hory doly… no casom zo zeny fakt toto vsetko opadne a zisti ze nežije v rozprávke … ja sa nechcem uspokojiť s nejakým chlapom “len aby som niekoho mala” alebo “len aby som bola vydata”, ked s nim nebudem spokojna … vela veci odpustit viem, viem robit kompromisy, stale som sa snazila, márne … celkovo tato doba, aby nebolo len na mužov, aj zeny, co to predvádzajú kolko krat, strasne … vsade sa prezentovať len svojim telom, cele porobené pomaly ziadna prirodzenosť uz … chlapi po tom slintaju po veceroch aj ked maju doma priatelku … cele je to tu zvrátene uz ..
ja sa tu nechcem lutovat ako nemam stastie na lasku alebo normálneho chlapa, ja som s tym ok, len je mi trochu smutno z tejto doby, ze fakt vsetko na co som natrafila bolo podobne 😃 ked som bola mladsia, strasne som verila na pravu lasku, co prenáša aj hory doly… no casom zo zeny fakt toto vsetko opadne a zisti ze nežije v rozprávke … ja sa nechcem uspokojiť s nejakým chlapom “len aby som niekoho mala” alebo “len aby som bola vydata”, ked s nim nebudem spokojna … vela veci odpustit viem, viem robit kompromisy, stale som sa snazila, márne … celkovo tato doba, aby nebolo len na mužov, aj zeny, co to predvádzajú kolko krat, strasne … vsade sa prezentovať len svojim telom, cele porobené pomaly ziadna prirodzenosť uz … chlapi po tom slintaju po veceroch aj ked maju doma priatelku … cele je to tu zvrátene uz ..
@anonym_autor slušní chlapi a slušné ženy niekde sú, ale nie sú takí výrazní (nie sú žiadni zábavní hezounskí svalnatí alfasamci, ani prsnaté vyumelinované bohyne), sú nenápadní, ťažko sa hľadajú. Preto sú mnohé rady, že hľadať medzi záujmovými skupinami, lenže ženy a muži majú často dosť odlišné záujmy.
@anonym_autor ako je mi to ľúto, ako majú mladí ľudia problém v dnešnej dobe nájsť kvalitný vzťah či už muži alebo ženy...
@anonym_autor Ono treba , tak trochu vyrásť z tej predstavy romantickej lasky, pri ktorej ti do smrti lietaju motyĺe po bruchu, ale na druhej strane si treba zachovat svoje predstavy a očakavania. Proste v zivote si zakopla vzdy o tie chybne exemplare, ale ver že aj muzi maju rovnako zlú skúsenosť so ženami.
@anonym_autor veľa normálnym mužom sa bridia potetované ženy. Preto priťahuješ len samých idiotov.
@sevrin tak dakujem za tento uzasny nazor 😆😆
@anonym_autor nech sa páči, za málo. Ak nie, môžeš naďalej zúfalo rozmýšľať prečo si stále sama.
@sevrin nie, uz to vdaka tebe viem, neviem preco mi to nedoslo skor, skusim sa objednat na odstránenie a snad mi nejaky princ na bielom koni pride potom do zivota …
No ,ale takého pána dokonalého asi nenájdeš ,aj keď Ti to prajem ,mám krásnu rodinu ,pekne deti ,aj manželku ,ale niekedy ,máme problémy aj My sme spolu dvadsať rokov a stále máme čo riešiť , zatiaľ iba hlúposti ,no je taká doba teraz ,milenky ,milenci ,teraz to fičí internet tomu pomáha , hľadať pána dokonalého môžeš nájsť ,no takú babu dokonalú by som ja nikdy nechcel
@anonym_autor 10 rokov stastne slobodna od 32
@anonym_autor veľa normálnym mužom sa bridia potetované ženy. Preto priťahuješ len samých idiotov.
@sevrin s časťou tvojej vety súhlasím. Stretávam dosť chlapov ktorým sa to nepáči. Či ich ale pre to môžem označiť ako normálnych to neviem 😆 v každom prípade tá "moja vzorka" je zo staršej generácie 40+ ,takže asi to nebude pre autorku príspevku relevantné keďže je iná veková skupina.
A autorka chcem Ti povedať, áno, mate to vy mladí teraz ťažké. Celkovo aj možnosti na zoznamovanie sú chabejšie - všetko je uväznené v online svete a tam sa bohužiaľ aj mnohí nezmyselne porovnávajú.
Možno keď máš v okoli aj rovesníkov s ktorymi by ti šlo, tak sú menej vyzretí ešte ako Ty a preto sa ti to zdá také beznádejné. Tam kde Ty budú možno o par rokov neskôr po rôznych skúsenostiach, odžitych vzťahoch, nezdaroch.
V každom prípade držím palce aby si našla svoje šťastie. Ľudia sa potrebujú socializovat, byť súčasťou nejakej komunity, byť s milovanou osobou, resp.byt obklopení ľuďmi ktorých máme radi a s ktorými je nám ok. Preto to nevzdávaj a skus vnímať veci pozitívnejšie a s humorom. Užívaj si źivot a ten správny príde možno keď to budeš najmenej čakať.
@anonym_autor Neviem,v akych kruhoch sa pohybujes,ale okolo mna su vsetci chlapi ukazkovi. Ziju rodinne zivoty,zeny si vazia,staraju sa o rodinu aj domacnost. Cas,kym si sama vyuzi na sebarozvoj,najdi si inu partiu a uvidis,ze sa da zit aj spokojny zivot.
@sevrin nie, uz to vdaka tebe viem, neviem preco mi to nedoslo skor, skusim sa objednat na odstránenie a snad mi nejaky princ na bielom koni pride potom do zivota …
@anonym_autor kľudne si rob z toho srandu, ty si zúfalá, že nemáš chlapa, nie ja. Ja som ti len dal spätnú väzbu. Ako si ju veľmi zoberieš k srdcu je už tvoja vec.
@anonym_autor kľudne si rob z toho srandu, ty si zúfalá, že nemáš chlapa, nie ja. Ja som ti len dal spätnú väzbu. Ako si ju veľmi zoberieš k srdcu je už tvoja vec.
@sevrin dakujem za spätnú väzbu, ale chlapa ktory posudzuje ludi podla toho ci maju nejake tetovanie by som ani nechcela, to radsej budem “ZUFALA” ale sama a urcite spokojnejšia ako s takym trtkom … je rok 2025 a pomaly kazdy druhy mlady clovek ma nejake tetovanie, je to len vec vkusu a kazdemu sa paci nieco ine, ak sa to tebe nepaci, v poriadku … ale zeby si mi tu pisal ze nemam “normálneho” chlapa lebo mam nejake tetovanie 🤣🤣🤣 to mi teda smiesne pride, prepac, ale ano je to na smiech … myslim si ze ludia by sa mali posudzovať podla toho ako sa spravaju, akí su ludia, charakter, povaha, ci maju dobre srdce atd atd atd .. a nie podla toho ze aha hen toto je velmi dobra zena spĺňa vsetky moje kritéria ale ma tu nejake tetko ju nechcem … ano, beriem ze sa to niekomu nepaci, to je uplne v poriadku, 100 ludi 100 chuti … ale tento tvoj nazor ze som zufala a bez chlapa lebo mam tetko stoji popravde za hovno 🙂
@sevrin s časťou tvojej vety súhlasím. Stretávam dosť chlapov ktorým sa to nepáči. Či ich ale pre to môžem označiť ako normálnych to neviem 😆 v každom prípade tá "moja vzorka" je zo staršej generácie 40+ ,takže asi to nebude pre autorku príspevku relevantné keďže je iná veková skupina.
A autorka chcem Ti povedať, áno, mate to vy mladí teraz ťažké. Celkovo aj možnosti na zoznamovanie sú chabejšie - všetko je uväznené v online svete a tam sa bohužiaľ aj mnohí nezmyselne porovnávajú.
Možno keď máš v okoli aj rovesníkov s ktorymi by ti šlo, tak sú menej vyzretí ešte ako Ty a preto sa ti to zdá také beznádejné. Tam kde Ty budú možno o par rokov neskôr po rôznych skúsenostiach, odžitych vzťahoch, nezdaroch.
V každom prípade držím palce aby si našla svoje šťastie. Ľudia sa potrebujú socializovat, byť súčasťou nejakej komunity, byť s milovanou osobou, resp.byt obklopení ľuďmi ktorých máme radi a s ktorými je nám ok. Preto to nevzdávaj a skus vnímať veci pozitívnejšie a s humorom. Užívaj si źivot a ten správny príde možno keď to budeš najmenej čakať.
@romiada poviem len toľko, že keď ja vidím potetovanú ženu, tak to vo mne evokuje ženu nižších sociálnych vrstiev, s pohnutou minulosťou a neusporiadaným životom. A toto rozhodne nie je vhodný materiál pre vážny vzťah a rodinný život. A tento názor má veľa mužov. A nielen preto autorka stretáva len takých akých stretáva. My muži vám ženám nepovieme všetko a veľa vecí si povieme len medzí sebou. Vy ani len netušíte aké detaily si na vás vieme všimnúť.
@sevrin dakujem za spätnú väzbu, ale chlapa ktory posudzuje ludi podla toho ci maju nejake tetovanie by som ani nechcela, to radsej budem “ZUFALA” ale sama a urcite spokojnejšia ako s takym trtkom … je rok 2025 a pomaly kazdy druhy mlady clovek ma nejake tetovanie, je to len vec vkusu a kazdemu sa paci nieco ine, ak sa to tebe nepaci, v poriadku … ale zeby si mi tu pisal ze nemam “normálneho” chlapa lebo mam nejake tetovanie 🤣🤣🤣 to mi teda smiesne pride, prepac, ale ano je to na smiech … myslim si ze ludia by sa mali posudzovať podla toho ako sa spravaju, akí su ludia, charakter, povaha, ci maju dobre srdce atd atd atd .. a nie podla toho ze aha hen toto je velmi dobra zena spĺňa vsetky moje kritéria ale ma tu nejake tetko ju nechcem … ano, beriem ze sa to niekomu nepaci, to je uplne v poriadku, 100 ludi 100 chuti … ale tento tvoj nazor ze som zufala a bez chlapa lebo mam tetko stoji popravde za hovno 🙂
@anonym_autor tvoj problém, ty tu vyplakávaš, že žiadny normálny ťa nechce. Tak sa tu teraz nehraj na hrdinku. Je to úbohé.
@romiada poviem len toľko, že keď ja vidím potetovanú ženu, tak to vo mne evokuje ženu nižších sociálnych vrstiev, s pohnutou minulosťou a neusporiadaným životom. A toto rozhodne nie je vhodný materiál pre vážny vzťah a rodinný život. A tento názor má veľa mužov. A nielen preto autorka stretáva len takých akých stretáva. My muži vám ženám nepovieme všetko a veľa vecí si povieme len medzí sebou. Vy ani len netušíte aké detaily si na vás vieme všimnúť.
@sevrin a ty sa považuješ teda za toho “NORMÁLNEHO” chlapa ano ? 😀
@anonym_autor tvoj problém, ty tu vyplakávaš, že žiadny normálny ťa nechce. Tak sa tu teraz nehraj na hrdinku. Je to úbohé.
@sevrin ja tu nevyplakavam, ze ma ziadny nechce, to neviem kde si sa dočítal 😀 napisala som tu príspevok celkovo o chlapoch, nie výhradne o mojich, ale co vidim aj v spolocnosti … neviem preco sa ta to tak dotklo 😆
@sevrin Zastanem sa autorky, ak by mala problém s tetovaním, tak po prvom vyzlečení, sa naspäť oblečú a odídu, lebo fuj. Tvoj koment s tetovaním je úbohý.

@anonym_autor no takto..z toho čo píšeš mi príde že si žena, ktorá vyzerá dobre čiže vizuálne určite nemáš problém pritiahnuť chlapa.. a myslím si že priťahujes..a aj chlapcov ktorých si mala že to boli lovci,alfa kvázi Bad boys alebo ako to mám nazvať,no..ale je aj veľa veľa chalanov ktorí nevyzerajú vzhľadovo až tak dobre príklad a verím že to sú určite dobrí chalani verni,pracoviti,úspešní,starostlivi ..len tam nieje možno na začiatku ten wow efekt
@goodidea krasa nema akykolvek suvis s tym aky je ten chlap debil 🙂 to je len taka ta mantra muzov ze vy zeny hladate len modelov bad boys a nedavate priestor tym "normalnym". Absolutne tam nieje ziadna korelacia to ci je debil pekny alebo skaredy 🙂 Akurat taky skaredy ma mensiu moznost ta podviest lebo to nema take lahke.