Život bez muža
ahojte, mozno sa chcem len vyrozpravat a zistit ci je niekto taky ako ja … ano, vsetky tuzime po krásnej laske ako z filmu … mam 29 rokov, za sebou par vzťahov kde som milovala celým svojim srdcom, no vzdy sa z toho chlapa vykľul cur…ak .. proste mam chut uplne zanevret na chlapov, aj co mam v okoli, priatelia/manzelia kamosiek, bud su chlipni, podvádzajú, nestarajú sa atd atd … ano ano viem ze nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ja uz mam fakt pocit ze su vsetci muzi na jedno kopyto( v dnesnej dobe ) … proste je mi z nich zle .. ale vzdy som tuzila mat babatko, ale zacinam uvazovat nad zivotom ze by som chcela zit bez chlapa v buducnosti .. mam pocit ze slobodne zeny su ovela šťastnejšie, s tymi chlapmi vkuse musis len nieco riesit, ci ta nepodvadza, ako sa sprava, ze sa nestará o domácnosť, popripade týrané zeny … proste, v dnesnej dobe najst normálneho chlapa fakt ideálneho do zivota musi byt vyhra … v mojom veku, co su do 30tky, su nevyzreti na vazny vztah, poflakuju sa po baroch a chceli by ojet vsetko co ma krvný obeh … a po 30tke nezadani, no s tymi je tiez vacsinou nieco zle, inak bx niekoho mali … strasne nieco .. tie ktore ste v super vztahu manželstve a pod prajem vam to zo srdca … a my ostatne, no asi si len ten svoj zivot urobit sama co najkrajším
@anonym_autor toto už to nezachrániš, nemusíš sa ani snažiť. A nebuď ješitná, s tým si fakt nepomôžeš.
@sevrin nemam pocit zeby som musela nieco zachraňovať 😀 aspon vidim ze su tu aj takto zmýšľajúci ludia a pobavila som sa 😀 a zistila som ze som odsúdená predsa len na doživotnú samotu alebo len na “nenormálneho” chlapa, kvoli mojmu tetku :/
@sevrin nemam pocit zeby som musela nieco zachraňovať 😀 aspon vidim ze su tu aj takto zmýšľajúci ludia a pobavila som sa 😀 a zistila som ze som odsúdená predsa len na doživotnú samotu alebo len na “nenormálneho” chlapa, kvoli mojmu tetku :/
@anonym_autor
Je možné, že tvoji rodičia sú rozvedení a tvoj otec bol taký ako tvoji bývalí?
@anonym_autor veľa normálnym mužom sa bridia potetované ženy. Preto priťahuješ len samých idiotov.
@sevrin ja nemam tetovanie. Preco nemam šťastie?
@domkakvet
@gribka1
@madeincssr
ja si urcite nemyslim ze som dokonala, ani nehladam dokonaleho, vlastne nehladam nikoho, vsetko mi prislo do zivota samo, len sa proste zamýšľam ci tie zeny vo vzťahoch najmä dlhodobých taketo veci tolerujú alebo si uz zvykli alebo na to neprisli ze ich partner nieco take robi alebo ako to je … lebo ako vravim, ja väčšinu mužov co poznam tak je to to iste/podobne … nepotrebujem dokonalosť, stačila by vernosť, uprimnost, laska dôvera … proste veci ktore by v tom vztahu mali byt a ponúkam ich aj ja
@anonym_autor ani netolerujem, ani som si nezvykla, ani to nerobí tajne. Ale som s mužom, ktorý je schopný milovať. Odporúčam ti super podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. O tom, čo si všímať, aby si vedela, či je muž skutočne schopný milovať, alebo len využívať. A ideálne všimnúť si to a mať v tom jasno skôr, než vzťah zájde fyzicky príliš ďaleko. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
@anonym_autor ani netolerujem, ani som si nezvykla, ani to nerobí tajne. Ale som s mužom, ktorý je schopný milovať. Odporúčam ti super podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. O tom, čo si všímať, aby si vedela, či je muž skutočne schopný milovať, alebo len využívať. A ideálne všimnúť si to a mať v tom jasno skôr, než vzťah zájde fyzicky príliš ďaleko. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
@any_soj dakujem ti, urcite si vypocujem ❤️ a som rada, ze aspon niektorým sa zadarilo, prajem ti to 🙂
@sevrin ja nemam tetovanie. Preco nemam šťastie?
@anonym_479888 🤣🤣🤣 ale aspon mas plusový bod, narozdiel odomna
@anonym_autor
Je možné, že tvoji rodičia sú rozvedení a tvoj otec bol taký ako tvoji bývalí?
@9000 rodicia rozvedeni su, a ano, moj otec nebol nejaky velmi milujúci a láskavý, ale zaroven nemam pocit zeby ti partneri boli ako on … viem, ze si zeny mozu aj podvedome hladat mužov podla nejakeho vzorca dookola, alebo ich pritahuje rovnakí typ aky napr videli ked boli male .. ale zaroven, neviem ci mozem zrovnávať ich a otca, nikto nebol rovnaky, alebo podobný
@any_soj dakujem ti, urcite si vypocujem ❤️ a som rada, ze aspon niektorým sa zadarilo, prajem ti to 🙂
@anonym_autor ❤️ ak budeš mať chuť, daj potom vedieť, keď si vypočuješ - či pri tvojich bývalých vzťahoch by ti blikali kontrolky z toho. A či by si vedela povedať, ako to tí muži mali v tých jednotlivých oblastiach - teda či si ich poznala dostatočne.
@anonym_autor chlapi sú v prvom rade dobrí klamári. Nájsť normálneho je extrémne ťažké ale nie nemožné. Nesil to a nechaj tomu čas, nech to príde samo. A ak to nepríde, vôbec nevadí. Treba mať záľuby, kamarátov atď. Proste žiť život. Dieťa môžeš mať a nemusíš mať vzťah
@sevrin meriam dva metre, tetovanie nemám. Prečo v 45ke stale nemám chlapa?
@anonym_autor co stresujes. Mas cas. V tvojom veku som bola sama a bol to najlepsi cas pre mna. Robila som si co som chcela, kedy som chcela, makala som na kariére a cestovala. Okolo 33 mi zacali tukat viac biologické hodiny, Dieta ako 34 rocna. Samozrejme nie so správnym chlapom. Takze som bola slobodna matka. Potom prisiel moj muz, maly mal 3 roky. Vydávala som sa ako 40 rocna. Teraz mam 45+ a casto myslim na to, ze aky super slobodny zivot som mala 💪🏻. Nic mi nechýba samozrejme.
My dobré ženy sme boli sklamané využité oklamane nepochopene.. Túžili sme len po jednom a tým je šťastný vzťah vedúci k manželstvu spoločnému budovaniu rodiny a príbytku.. Príliš krásne na tento svet. A tak sme zistili ze asi budeme musieť ostať samé a budujeme si svoje impérium. Uživime sa aj sami. Šoférujeme nakupujeme všetko riešime so všetkým si poradíme kariérne rastieme 💗💗🌱 sme silné a nezávislé a nenecháme so sebou narábať. Až príde bod keď si uvedomíš ze všetko si dokážeš dať aj sama a vlastne chlapa ani nepotrebuješ.
@anonym_autor radsej zivot bez muza, ako s debilom.
My dobré ženy sme boli sklamané využité oklamane nepochopene.. Túžili sme len po jednom a tým je šťastný vzťah vedúci k manželstvu spoločnému budovaniu rodiny a príbytku.. Príliš krásne na tento svet. A tak sme zistili ze asi budeme musieť ostať samé a budujeme si svoje impérium. Uživime sa aj sami. Šoférujeme nakupujeme všetko riešime so všetkým si poradíme kariérne rastieme 💗💗🌱 sme silné a nezávislé a nenecháme so sebou narábať. Až príde bod keď si uvedomíš ze všetko si dokážeš dať aj sama a vlastne chlapa ani nepotrebuješ.
@anonym_40c00f krasne napisane, presne to citim 🩷
@anonym_autor radsej zivot bez muza, ako s debilom.
@balerina2025 pravda pravduca 👏
Pre všetky ktoré tu nariekate že nie sú chlapi...ja som bola.prvykrat vo vzťahu keď som mala 29. Vydržalo to 8 rokov. Od 37 do 48 som bola sama. Potom som sa o dva roky prvýkrát vydala za kolegu. Chlapi sú. Vždy boli aj budú.nevesaj hlavu.
Mala som kamarátku, tak zlatá, dobrá a srdečná žena. A kočka neuveriteľná. Muz sa jej ku.vil kade tade, tak bola chúďatko zmanipulovana, ze keby ho načapala ako skáče ma nejakej žabe a on by povedal, ze to nie je pravda, to je práškový cukor, tak by mu uverila, lebo vidi práškový cukor. Strašne niečo. Ale nie všetci sú rovnaký. Takéto su aj ženy.
Priority mas a to je úplne super, hlavne sa ich drz a nejak extra sa nezamyslaj. Ak to ma prísť, tak to príde
@anonym_autor Neviem,v akych kruhoch sa pohybujes,ale okolo mna su vsetci chlapi ukazkovi. Ziju rodinne zivoty,zeny si vazia,staraju sa o rodinu aj domacnost. Cas,kym si sama vyuzi na sebarozvoj,najdi si inu partiu a uvidis,ze sa da zit aj spokojny zivot.
@marca12 Áno, ja ja poznám viacerých takých ukážkových manželov, ktorí sa starajú o svoje manželky, deti, teda rodinu, pomáhajú so všetkým, len aby si ich ženy oddýchli, aby toho nemali na pleciach veľa, ako s domácnosťou, tak s deťmi, po ulici chodia za ručičky, úsmevy od ucha k uchu, letme dotyky, bozky. Proste nádhera sa na nich pozerať, veľa ľudí by im mohlo ich manželstvá závidieť. No a potom som tu ja, žena, slobodná, ktorá práve týchto mužov sexuálne uspokojuje 🤣 Ale nechám ťa v tej tvojej krásnej ilúzii
@marca12 Áno, ja ja poznám viacerých takých ukážkových manželov, ktorí sa starajú o svoje manželky, deti, teda rodinu, pomáhajú so všetkým, len aby si ich ženy oddýchli, aby toho nemali na pleciach veľa, ako s domácnosťou, tak s deťmi, po ulici chodia za ručičky, úsmevy od ucha k uchu, letme dotyky, bozky. Proste nádhera sa na nich pozerať, veľa ľudí by im mohlo ich manželstvá závidieť. No a potom som tu ja, žena, slobodná, ktorá práve týchto mužov sexuálne uspokojuje 🤣 Ale nechám ťa v tej tvojej krásnej ilúzii
@anonym_ad6a2b Tak si si odpovedala,preco o teba normalny muz nezakopne. Robis rohoz a chlapi nehladaju radodajku a ojazdene bicykle. Na pobavenie ano,ale k rodine,detom hladaju inu zenu. Len nechapem,ze tu fnukas nad chlapmi,ked ty sama si taka ista.
@anonym_ad6a2b toto je dobré 😁 ale presne takto to väčšinou býva bohužial.Ja by som tiež vedela rozprávať príbehy akože ideálnych manželstiev na pohlad.Presne tak na povrchu huj a pod stolem hnůj ako sa ludovo povie
@autor Skús sa zamyslieť, čo mali spoločné všetci tvoji predošlí partneri, s ktorými ti to nevyšlo. A skús hľadať niekoho, kto je veľmi odlišný týchto chlapov - dokonca aj keď má iné neodstatky, ktoré nemali tvoji predošlí priatelia. Daj takému šancu a skús ho spoznať a vyhodnoť si, či by bol dobrý partner do života.
@romiada poviem len toľko, že keď ja vidím potetovanú ženu, tak to vo mne evokuje ženu nižších sociálnych vrstiev, s pohnutou minulosťou a neusporiadaným životom. A toto rozhodne nie je vhodný materiál pre vážny vzťah a rodinný život. A tento názor má veľa mužov. A nielen preto autorka stretáva len takých akých stretáva. My muži vám ženám nepovieme všetko a veľa vecí si povieme len medzí sebou. Vy ani len netušíte aké detaily si na vás vieme všimnúť.
@sevrin ja som sa stretla s takouto istou dedukciou u znamych. Osobne tetovanie nemam, pacia sa mi, ale nikdy som nenasla motív, ktorý by má oslovil natoľko, aby som si ho dala doživotne. Avsak, nemyslím si, že takéto škatuľkovanie je úplne vhodne, predsalen to môže byt aj nerozvaznost z mladosti, vyjadrenie nejakeho postoja, sposob vysporiadania sa s traumou (napr. Kamarátka má vytetovaneho psíka, ktorého jej otrávili atd) a tetovania vedia byt aj decentne, aj umeleckým dielom… skoda podľa toho odpisovat ludi…
@anonym_ad6a2b Tak si si odpovedala,preco o teba normalny muz nezakopne. Robis rohoz a chlapi nehladaju radodajku a ojazdene bicykle. Na pobavenie ano,ale k rodine,detom hladaju inu zenu. Len nechapem,ze tu fnukas nad chlapmi,ked ty sama si taka ista.
@marca12 Ja tu absolútne nevyplakávam. Ja som so svojím životom nadmieru spokojná. Sex milujem a dokonca si tým viem parádne zarobiť na svoj život. Tí muži za sex dajú kopu peňazí. A nie, nechválim sa a ani nič podobné, len poukazujem na tie tvoje ukážkové manželstvá. Ja som si dobrovoľne vybrala takýto život, ale tie manželky žijú nedobrovoľne v klamstve, len sa pousmejem, keď ich vidím s tými mužmi na ulici, v obchode, v parku atď. Muži sú zvieratá a vždy boli. Neexistuje ukážkový manžel a ani ukážková manželka a dokonca ani ukážkové manželstvo a kľudne si myslí, čo chceš. Aj ten najvernejsí (o ktorom si myslíš, že je) muž, zasunie, keď mu rozkročíš nohy, proste je to pud, ktorý nedokáže ovládať.
@marca12 Ja tu absolútne nevyplakávam. Ja som so svojím životom nadmieru spokojná. Sex milujem a dokonca si tým viem parádne zarobiť na svoj život. Tí muži za sex dajú kopu peňazí. A nie, nechválim sa a ani nič podobné, len poukazujem na tie tvoje ukážkové manželstvá. Ja som si dobrovoľne vybrala takýto život, ale tie manželky žijú nedobrovoľne v klamstve, len sa pousmejem, keď ich vidím s tými mužmi na ulici, v obchode, v parku atď. Muži sú zvieratá a vždy boli. Neexistuje ukážkový manžel a ani ukážková manželka a dokonca ani ukážkové manželstvo a kľudne si myslí, čo chceš. Aj ten najvernejsí (o ktorom si myslíš, že je) muž, zasunie, keď mu rozkročíš nohy, proste je to pud, ktorý nedokáže ovládať.
@anonym_ad6a2b Nehnusíš sa sama sebe?
@anonym_40c00f teda, aj sa za to hambim, ake po docitani som si predstavila Plavakovu z PS🤔
@anonym_autor chlapi sú v prvom rade dobrí klamári. Nájsť normálneho je extrémne ťažké ale nie nemožné. Nesil to a nechaj tomu čas, nech to príde samo. A ak to nepríde, vôbec nevadí. Treba mať záľuby, kamarátov atď. Proste žiť život. Dieťa môžeš mať a nemusíš mať vzťah
@anonym_2f7c1d Mať dieťa bez partnera je trochu alibistické a egoisticke riešenie, hlavne voči tomu dieťaťu.
@anonym_ad6a2b Nechápem prečo sa tu na tomto fore maš potrebu predstavovať, že sa živíš prostitúciou a ešte to obhajovať.Zrejme by ti nevadilo, keby sa prostituciou živila aj tvoja dcera, sestra, alebo matka. Super pohĺad na svet, aj na seba samu.
@anonym_ad6a2b Nehnusíš sa sama sebe?
@anonym_35bec2 Vôbec. Spájam dobré s užitočným. Prečo by som sa sama sebe mala hnusiť? Skôr nech sa hnusia samí sebe tí ženatí muži, ktorí mi platia za sex, keď majú doma ženy a krásne ženy, len čo z toho, keď nechcú sex 🤷♀️ Zase sa netvárme, že to nie je niečo normálne. Je to realita, len treba zhodiť ružové okuliare. Muži dobrý sex nikdy neodmietnu a je jedno, či doma ho majú alebo nie. Sex je sex a nech si pekne zaplatia za služby, v dnešnej dobe nie je nič zadarmo. A ako sa jeden vyjadril, radšej dá mne peniaze za super sex ako manželke na novú kabelku, keďže z kabelky nemá nič.
@anonym_ad6a2b Nechápem prečo sa tu na tomto fore maš potrebu predstavovať, že sa živíš prostitúciou a ešte to obhajovať.Zrejme by ti nevadilo, keby sa prostituciou živila aj tvoja dcera, sestra, alebo matka. Super pohĺad na svet, aj na seba samu.
@anna777115 Nemám tú potrebu, vyjadrila som sa k tým ukážkovým a dokonalým manželstvám a predstavila realitu. Pretože každá z vás si myslí, že ten jej ukážkový a dokonalý manžel by to nikdy nespravil.

@sevrin Zastanem sa autorky, ak by mala problém s tetovaním, tak po prvom vyzlečení, sa naspäť oblečú a odídu, lebo fuj. Tvoj koment s tetovaním je úbohý.
@gribka1 dakujem ti, no ako pises … mala som vztahy aj dlhodobé a nemyslim si ze to skoncilo kvoli mojmu tetovaniu 😀