Život bez muža
ahojte, mozno sa chcem len vyrozpravat a zistit ci je niekto taky ako ja … ano, vsetky tuzime po krásnej laske ako z filmu … mam 29 rokov, za sebou par vzťahov kde som milovala celým svojim srdcom, no vzdy sa z toho chlapa vykľul cur…ak .. proste mam chut uplne zanevret na chlapov, aj co mam v okoli, priatelia/manzelia kamosiek, bud su chlipni, podvádzajú, nestarajú sa atd atd … ano ano viem ze nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ja uz mam fakt pocit ze su vsetci muzi na jedno kopyto( v dnesnej dobe ) … proste je mi z nich zle .. ale vzdy som tuzila mat babatko, ale zacinam uvazovat nad zivotom ze by som chcela zit bez chlapa v buducnosti .. mam pocit ze slobodne zeny su ovela šťastnejšie, s tymi chlapmi vkuse musis len nieco riesit, ci ta nepodvadza, ako sa sprava, ze sa nestará o domácnosť, popripade týrané zeny … proste, v dnesnej dobe najst normálneho chlapa fakt ideálneho do zivota musi byt vyhra … v mojom veku, co su do 30tky, su nevyzreti na vazny vztah, poflakuju sa po baroch a chceli by ojet vsetko co ma krvný obeh … a po 30tke nezadani, no s tymi je tiez vacsinou nieco zle, inak bx niekoho mali … strasne nieco .. tie ktore ste v super vztahu manželstve a pod prajem vam to zo srdca … a my ostatne, no asi si len ten svoj zivot urobit sama co najkrajším
@anonym_autor kľudne si rob z toho srandu, ty si zúfalá, že nemáš chlapa, nie ja. Ja som ti len dal spätnú väzbu. Ako si ju veľmi zoberieš k srdcu je už tvoja vec.
@sevrin hej ty vôbec nie si zúfalý len v každej jednej téme kde sa riešia slobodne ženy dojdes vyryvat a písať klasické múdrosti. Tak strasne nie si zúfalý. Dospelý chlap, chronicky slobodný co musí nonstop chodiť vypisovať a honit si ego na ženské fórum. Co príspevok to mentálna atletika.
@anonym_ad6a2b Tí ženatí muži, ktorí ti platia za sex sú rovnako nastavení, ako ty a nemáš im čo vyčítať. Bola by si s tým ok keby sa tymto sposobom živila aj tvoja dcera, alebo matka?
@anna777115 Deti nemám a ani mať nebudem, moje slobodné rozhodnutie a vlastne pri mojom spôsobe života by to bolo len na obtiaž, vek už tiež na to nemám. Mamu tiež už bohužiaľ nemám a v podstate každý si vyberá, čím sa bude živiť. A kebyže mám, ako som už vyššie spomínala, je to slobodná voľba daného človeka.
@anna777115 Deti nemám a ani mať nebudem, moje slobodné rozhodnutie a vlastne pri mojom spôsobe života by to bolo len na obtiaž, vek už tiež na to nemám. Mamu tiež už bohužiaľ nemám a v podstate každý si vyberá, čím sa bude živiť. A kebyže mám, ako som už vyššie spomínala, je to slobodná voľba daného človeka.
@anonym_ad6a2b Chcela by som vidieť tých krásavcov, ktorým za peniaze rozťahuješ. Si pre nich len tovar, za ktorý zaplatia. Nemáš naviac?
@anonym_ad6a2b Chcela by som vidieť tých krásavcov, ktorým za peniaze rozťahuješ. Si pre nich len tovar, za ktorý zaplatia. Nemáš naviac?
@anonym_35bec2 Pozri, už som to písala vyššie. Je to moje slobodné rozhodnutie. Každý sa niečím živí. Pracujem, som slušná, milá, usmievavá. Ľudia ma majú radi. Ale keďže milujem sex, tak nech mi za to muži platia. Vieš koľko vysokoškoláčok robí starým chrenom rohožku? Veľmi veľa. Ja som žena už po 40tke a muži ma vyhľadávajú, lebo im ponúkam to, čo doma nemajú. A je mi absolútne jedno, kto si o tom čo myslí.
@anonym_35bec2 Pozri, už som to písala vyššie. Je to moje slobodné rozhodnutie. Každý sa niečím živí. Pracujem, som slušná, milá, usmievavá. Ľudia ma majú radi. Ale keďže milujem sex, tak nech mi za to muži platia. Vieš koľko vysokoškoláčok robí starým chrenom rohožku? Veľmi veľa. Ja som žena už po 40tke a muži ma vyhľadávajú, lebo im ponúkam to, čo doma nemajú. A je mi absolútne jedno, kto si o tom čo myslí.
@anonym_ad6a2b k tomuto by som sa vyjadrila asi tak, ze nezastávam uplne takyto štýl zivota a ja osobne by som to nedokazala spat s niekym za peniaze, ale ano, je to tvoje slobodne rozhodnutie a pokiaľ ty nemas manzela, deti a nikomu tym neubližujes, je to len a len tvoja vec 🙂 hanbit by sa tu mali hlavne ti muzi, co si utekajú zatrtkat niekde inde … pretoze vezmime si to z opačnej stranky, keby nejaky muz ponuka sex za peniaze, a ja mam doma manzela ale utekam sexovat s inym a este mu zato platím, tak myslim si ze hanbit by som sa mala ja, nie ten chlap co to ponuka … cize ano, napisala si tu len svoju skúsenosť s tym koľkí ženatí k tebe chodia, a to ti verim, ale hanbit by sa mali urcite v prvom rade ti muzi …
@anna777115 Nemám tú potrebu, vyjadrila som sa k tým ukážkovým a dokonalým manželstvám a predstavila realitu. Pretože každá z vás si myslí, že ten jej ukážkový a dokonalý manžel by to nikdy nespravil.
@anonym_ad6a2b Ty pri svojej sex. pracovnej aktivite stretávaš, len takyto typ chlapov. Ale ver mi, že nie vsetci chlapi su schopní tohoto, ako ani nie všetky ženy sú schopné sa živiť prostituciou, čo robíš ty.
@anonym_ad6a2b Ty pri svojej sex. pracovnej aktivite stretávaš, len takyto typ chlapov. Ale ver mi, že nie vsetci chlapi su schopní tohoto, ako ani nie všetky ženy sú schopné sa živiť prostituciou, čo robíš ty.
@anna777115 to je ale tiez velka pravda, ze je logicke ze ona sa stretáva len s takymito typmi mužov, pretoze normálni k nej nepojdu … takze stale plati to co vravim, hanbit sa mozu ti chlapi
@anna777115 to je ale tiez velka pravda, ze je logicke ze ona sa stretáva len s takymito typmi mužov, pretoze normálni k nej nepojdu … takze stale plati to co vravim, hanbit sa mozu ti chlapi
@anonym_autor Ale ona im poskytuje dovod na tú hanbu, takže je pravoplatný účastník a viník celej tejto story.
@anonym_autor Ale ona im poskytuje dovod na tú hanbu, takže je pravoplatný účastník a viník celej tejto story.
@anna777115 ano anicka, suhlasim aj s tebou, ako som pisala nezastávam takyto štýl zivota a ja by som to teda fakt nedokazala a citila by som sa asi hrozne, ale na druhu stranu, to tu stale bolo a bude, s tym nenarobíme nic, ide iba o tych mužov, proste je to na nich, oni sa pre to rozhodujú, oni si to vyberajú … tie zeny v podstate len “cakaju” … cize urcite je hlavny vinník toho celeho chlap .. pretoze ked je taky ku*evnik, aj keby neboli zeny co si zato pýtajú peniaze, zmotal by nejaku inu ..
to iste je ked ti nejaka dajme tomu zvádza chlapa, chce s nim flirtovať a pod .. je to taktiež na tom mužovi, ked ma doma priatelku/manzelku, v prvom rade ma nato mysliet on, tej zene to moze byt jedno … pretoze ja ked som niekoho milovala a niekde ma niekto balil, alebo mi vypisoval, to je jedno, nemala som ani najmensi zaujem a bolo mi to proti srsti, pretoze som vedela ze mam niekoho koho milujem a nedokazala by som riesit nieco s niekym inym
to iste je ked ti nejaka dajme tomu zvádza chlapa, chce s nim flirtovať a pod .. je to taktiež na tom mužovi, ked ma doma priatelku/manzelku, v prvom rade ma nato mysliet on, tej zene to moze byt jedno … pretoze ja ked som niekoho milovala a niekde ma niekto balil, alebo mi vypisoval, to je jedno, nemala som ani najmensi zaujem a bolo mi to proti srsti, pretoze som vedela ze mam niekoho koho milujem a nedokazala by som riesit nieco s niekym inym
@anonym_autor Ale aj tá žena vie že robí zle. Zlo, je proste zlo, bez ohĺadu pohlavia, veku a stavu. Aj, tá žena je niekoho matka, dcera, sestra a nikto nebude hrdí na sposob jej života a je to rovnaká trauma pre najbližšíxh, rovnako, ako manželiek podvádzajúcích.
@anonym_autor Ale aj tá žena vie že robí zle. Zlo, je proste zlo, bez ohĺadu pohlavia, veku a stavu. Aj, tá žena je niekoho matka, dcera, sestra a nikto nebude hrdí na sposob jej života a je to rovnaká trauma pre najbližšíxh, rovnako, ako manželiek podvádzajúcích.
@anna777115 ano mas pravdu, ale ako pisala tato dotyčná, je slobodna a deti nema … cize v jej pripade je to skor len Hanba pre rodinu, rodicov, ak o tom vedia … ale v pripade toho ženatého chlapa je to nevera a rozbitie celej rodiny, velka bolest pre manzelku a deti ..
kazdopadne, ano, zle su urcite obe strany tohto prípadu … ale urcite je väčším vinníkom a viac by sa mal hanbit ženatý chlap s rodinou ako slobodna bezdetna zena
@anna777115 ano mas pravdu, ale ako pisala tato dotyčná, je slobodna a deti nema … cize v jej pripade je to skor len Hanba pre rodinu, rodicov, ak o tom vedia … ale v pripade toho ženatého chlapa je to nevera a rozbitie celej rodiny, velka bolest pre manzelku a deti ..
@anonym_autor Ja, teda dceru mám a keby si zarábala, takýmto sposobom a viedla takýto život, tak by ma to veĺmi bolelo. Ale doležitá si v tejto téme ty. Určite, to nevzdávaj a nenenechaj sa znechutiť takymito exotmi. Máš ešte celý život pred sebou a takto rovnako nastaveneho človeka, ako si ty sama este strestneš. Treba hneď na začiatku vzťahu dať najavo svoje očakávania ale rovnako si nadstaviť, aj vkastné hranice. Prajem, ti veĺa štastia a lásky❤
@anonym_autor Ja, teda dceru mám a keby si zarábala, takýmto sposobom a viedla takýto život, tak by ma to veĺmi bolelo. Ale doležitá si v tejto téme ty. Určite, to nevzdávaj a nenenechaj sa znechutiť takymito exotmi. Máš ešte celý život pred sebou a takto rovnako nastaveneho človeka, ako si ty sama este strestneš. Treba hneď na začiatku vzťahu dať najavo svoje očakávania ale rovnako si nadstaviť, aj vkastné hranice. Prajem, ti veĺa štastia a lásky❤
@anna777115 dakujem anicka, aj ja tebe, nech sa ti dari ❤️
Mne sa konkrétne nestalo nič traumatizujúce(neviem o tom len), ale viem o veľa prípadoch.
Napr chlap dá dieťa do kútika a ide si vrznúť na privát, alebo rovno od frajerky po milovaní ide ešte na privát, žena v porodnici, nemocnici detto.
Nielen keď doma to nie je dobré, práve využijú situáciu, kedy ho nikto neupodzrieva a využije tú slepú doveru, keď sa žena vznáša na ružovom obláčiku a dala by obe ruky, že ten jej by to neurobil.
Chlap je sebec a jediné čo mu robí radosť je vlastné uspokojenie.
K tomu mu stačí telefón a peniaze, chuť je vždy na zmenu a ,,dobrodružstvo,,
A je fakt brutálne ťažké nájsť chlapa, ktorý dobrodružstvom pohrdne.
Ja sa len smejem ked niektore zeny zacnu vypisovat ako ten ich nema milenku, kedy by to stihal keď je len doma , robi z domu, 🙂mozem menovať len z mojho okolia keď sa zeny trpko prebudili do reality a pravda bola ina.Uz v novych vztahoch by za ZIADNEHO muza ruku do ohna nedali. Nepodvedie ten, co nema prílezitost .Zvlast muzi v dlhodobych vztahoch maju svoje zeny obkukane, potrebuju nove impulzy, preto je tolko nevery.Ti rozumnejsi dokazu svoje preslapy lepsie kryt, zena v mobile nic nenajde , pripadne ma dva, dve čísla.Ti hlúpejší či nepozornejší, stopy nechaju.Je kopec vztahov kde sa partner/ partnerka v zivote pravdu nedozvedia , koľkokrát si zahli.
@anonym_autor Ak tuzis po babatku, daj si zmrazit vajicka. Kamaratka zdiela tvoj nazor, no uz ma po 40tke. Bohuzial, pre nu je uz neskoro aj na zmrazenie. Tuto spravu jej povedali v auguste a naozaj to nesie velmi tazko. Tak sa zamysli aj nad tymto…
Ja sa len smejem ked niektore zeny zacnu vypisovat ako ten ich nema milenku, kedy by to stihal keď je len doma , robi z domu, 🙂mozem menovať len z mojho okolia keď sa zeny trpko prebudili do reality a pravda bola ina.Uz v novych vztahoch by za ZIADNEHO muza ruku do ohna nedali. Nepodvedie ten, co nema prílezitost .Zvlast muzi v dlhodobych vztahoch maju svoje zeny obkukane, potrebuju nove impulzy, preto je tolko nevery.Ti rozumnejsi dokazu svoje preslapy lepsie kryt, zena v mobile nic nenajde , pripadne ma dva, dve čísla.Ti hlúpejší či nepozornejší, stopy nechaju.Je kopec vztahov kde sa partner/ partnerka v zivote pravdu nedozvedia , koľkokrát si zahli.
@anonym_18a1d3 veru tak, musíme si my ženy budovať vlastné šťastie, ktoré nebude stáť na chlapovi, lebo ten pilier sa može zrútiť.
Tiež som to pochopila v živote, že keď si je človek niečím istý, je to takmer vždy fikcia, ktorú dostaneme, lebo skúsenejší chlap úplne presne vie po čom túžime.
Dajú nám na tanier šalát, budú sa tváriť ako im chutí a pritom vonku jedia pečené prasatá a ako obranu použijú, že to robili pre nás, aby sme boli šťastné.
Nuž. ale keby z oleja povedali ako si ten vzťah reálne predstavujú(mať svoj čas a priestor, každý deň orál, teplé jedlo) tak by si museli prať sami a preto sú nútení hrať divadlo..
@anonym_autor No a si predstav, ze mas po 40tke a ostala si sama s 3 detmi. Este len vtedy je to nemozne niekoho normalneho najst :(
@anonym_autor Ak tuzis po babatku, daj si zmrazit vajicka. Kamaratka zdiela tvoj nazor, no uz ma po 40tke. Bohuzial, pre nu je uz neskoro aj na zmrazenie. Tuto spravu jej povedali v auguste a naozaj to nesie velmi tazko. Tak sa zamysli aj nad tymto…
@katarkka ano, nad tym dost uvažujem 🙂 babatko by som raz urcite chcela mat, ale ako vravim, na tych chlapov uz dost zanevieram cize to vidim ako najlepsiu moznost 🤣
@sevrin hej ty vôbec nie si zúfalý len v každej jednej téme kde sa riešia slobodne ženy dojdes vyryvat a písať klasické múdrosti. Tak strasne nie si zúfalý. Dospelý chlap, chronicky slobodný co musí nonstop chodiť vypisovať a honit si ego na ženské fórum. Co príspevok to mentálna atletika.
@bonboniera neviem čo si tu ty liečiš, ale zmeň lieky 😂
@sevrin ja som sa stretla s takouto istou dedukciou u znamych. Osobne tetovanie nemam, pacia sa mi, ale nikdy som nenasla motív, ktorý by má oslovil natoľko, aby som si ho dala doživotne. Avsak, nemyslím si, že takéto škatuľkovanie je úplne vhodne, predsalen to môže byt aj nerozvaznost z mladosti, vyjadrenie nejakeho postoja, sposob vysporiadania sa s traumou (napr. Kamarátka má vytetovaneho psíka, ktorého jej otrávili atd) a tetovania vedia byt aj decentne, aj umeleckým dielom… skoda podľa toho odpisovat ludi…
@tramtada31 ale v podstate mám podobný názor ako ty.
@sevrin nemam pocit zeby som musela nieco zachraňovať 😀 aspon vidim ze su tu aj takto zmýšľajúci ludia a pobavila som sa 😀 a zistila som ze som odsúdená predsa len na doživotnú samotu alebo len na “nenormálneho” chlapa, kvoli mojmu tetku :/
@anonym_autor no vidíš, ty chlapa vlastne ani nepotrebuješ, hlavne že si sa pobavila.
@anonym_autor no vidíš, ty chlapa vlastne ani nepotrebuješ, hlavne že si sa pobavila.
@sevrin aaano, presne tak, prajem ti este krasny vecer 😊
@romiada poviem len toľko, že keď ja vidím potetovanú ženu, tak to vo mne evokuje ženu nižších sociálnych vrstiev, s pohnutou minulosťou a neusporiadaným životom. A toto rozhodne nie je vhodný materiál pre vážny vzťah a rodinný život. A tento názor má veľa mužov. A nielen preto autorka stretáva len takých akých stretáva. My muži vám ženám nepovieme všetko a veľa vecí si povieme len medzí sebou. Vy ani len netušíte aké detaily si na vás vieme všimnúť.
@sevrin tak takuto pikovinu si kde nabral? Ako moja manželka mám pár tetovaní, ja mám taktiež. A určite sa nepovažujeme za nižšiu sociálnu vrstvu, nakoľko sme obaja úspešní, núdzou o peniaze netrpíme, máme krásneho syna, pochádzame z normálnych rodín, minulý rok sme skolaudovali dom, ktorý sme vždy chceli a pohybujeme sa v kruhoch povedzme, že vyššej strednej triedy, ak by som to nazval správnym slovom. Takže naozaj s tým tetovaním si totálnu pikovinu napísal. A keď som spoznával svoju terajšiu manželku, no bolo mi úplne jedno, či nejaké má alebo nie, nakoľko na nejakom prihluplom tetovaní mi vôbec nezáležalo.
@gribka1 mozno je problem aj v tom, ze normalni sice su, ale my hladame dokonalych.
@madeincssr pravda. Ja mam kamaratov slusnych, zapezpecenych, ale nevedia najst partnerku. Nemaju taku povahu aby balili zeny, ja im darmo radim , ja mam uplne inu povahu, mne to islo stale lahko. Nemaju kde sa zoznamit .... Ja by som to riesil cez dajaku agenturu, neviem ci take na SK su. Aj by som zaplatil , levo zoznamka cez net nemaju vyznam pre takych ludi.
@anonym_2b6532 prajem ti len vsetko najlepsie 🙂 verim ze aj normálni existuju, ale kde sa skrývajú to teda neviem
@anonym_autor vsade, ale asi najcastejsie sa venuju konickom, kde zeny velmi niesu.

@anonym_35bec2 Vôbec. Spájam dobré s užitočným. Prečo by som sa sama sebe mala hnusiť? Skôr nech sa hnusia samí sebe tí ženatí muži, ktorí mi platia za sex, keď majú doma ženy a krásne ženy, len čo z toho, keď nechcú sex 🤷♀️ Zase sa netvárme, že to nie je niečo normálne. Je to realita, len treba zhodiť ružové okuliare. Muži dobrý sex nikdy neodmietnu a je jedno, či doma ho majú alebo nie. Sex je sex a nech si pekne zaplatia za služby, v dnešnej dobe nie je nič zadarmo. A ako sa jeden vyjadril, radšej dá mne peniaze za super sex ako manželke na novú kabelku, keďže z kabelky nemá nič.
@anonym_ad6a2b Tí ženatí muži, ktorí ti platia za sex sú rovnako nastavení, ako ty a nemáš im čo vyčítať. Bola by si s tým ok keby sa tymto sposobom živila aj tvoja dcera, alebo matka?