icon

Život bez muža

11. sep 2025

ahojte, mozno sa chcem len vyrozpravat a zistit ci je niekto taky ako ja … ano, vsetky tuzime po krásnej laske ako z filmu … mam 29 rokov, za sebou par vzťahov kde som milovala celým svojim srdcom, no vzdy sa z toho chlapa vykľul cur…ak .. proste mam chut uplne zanevret na chlapov, aj co mam v okoli, priatelia/manzelia kamosiek, bud su chlipni, podvádzajú, nestarajú sa atd atd … ano ano viem ze nemozem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale ja uz mam fakt pocit ze su vsetci muzi na jedno kopyto( v dnesnej dobe ) … proste je mi z nich zle .. ale vzdy som tuzila mat babatko, ale zacinam uvazovat nad zivotom ze by som chcela zit bez chlapa v buducnosti .. mam pocit ze slobodne zeny su ovela šťastnejšie, s tymi chlapmi vkuse musis len nieco riesit, ci ta nepodvadza, ako sa sprava, ze sa nestará o domácnosť, popripade týrané zeny … proste, v dnesnej dobe najst normálneho chlapa fakt ideálneho do zivota musi byt vyhra … v mojom veku, co su do 30tky, su nevyzreti na vazny vztah, poflakuju sa po baroch a chceli by ojet vsetko co ma krvný obeh … a po 30tke nezadani, no s tymi je tiez vacsinou nieco zle, inak bx niekoho mali … strasne nieco .. tie ktore ste v super vztahu manželstve a pod prajem vam to zo srdca … a my ostatne, no asi si len ten svoj zivot urobit sama co najkrajším

alexanderkovacs
12. sep 2025
@goodidea

@anonym_autor no takto..z toho čo píšeš mi príde že si žena, ktorá vyzerá dobre čiže vizuálne určite nemáš problém pritiahnuť chlapa.. a myslím si že priťahujes..a aj chlapcov ktorých si mala že to boli lovci,alfa kvázi Bad boys alebo ako to mám nazvať,no..ale je aj veľa veľa chalanov ktorí nevyzerajú vzhľadovo až tak dobre príklad a verím že to sú určite dobrí chalani verni,pracoviti,úspešní,starostlivi ..len tam nieje možno na začiatku ten wow efekt

@goodidea presne! Ja mam takych slobodnych kamosov ..

vlado19822
13. sep 2025
@moze

Odkial si? Ja mam vo svojom okoli hlavne normalnych nezadanych chlapov, ktori by sa radi usadili, no nemaju s kym.

@moze
@moze v dnešnej dobe sú všetci dobraci ,žena sa sťažuje že muž nenavaril ,muž sa sťažuje že žena trávi viac času s kamarátkami ako s ním ,žena sa sťažuje že muž málo zarába ,pretože suseda dostala od manžela X5 atď ,proste teraz majú veľké nároky ženy na mužov a muži na ženy čo prv nebolo ,prv stačilo na spokojný život ,vlastne bývanie a 2 deti

priscilla07
13. sep 2025
@anonym_autor

@sevrin pytam sa ako to súvisí 😀

@anonym_autor asi ďalší úchyl

maya_hi
13. sep 2025

@anonym_autor prečo si myslíš, že manželstvo je o.k. len vtedy keď je super? Veď aj ty nie si stropercentná. Píšeš že chlapi po 30 ťa nezaujímajú, lebo nikoho nemajú teda "musí s nimi niečo byť". Ani ty nikoho nemáš. Čiže aj s tebou "je niečo"? Nenapadlo ti, že všetci sme v podstate chybujúce, hriešne, ale aj hľadajúce, po láske bažiace bytosti? Že väčšina ľudí by predsa chcela mať partnera, ktorému môže veriť? A väčšina má tiež veľké nároky na toho druhého, nedôveruje tomuto svetu a už neverí na lásku. "Láska není k dostání, láska musí žít" ... Lásku tvoria ľudia. Dávajú si šancu, komunikujú, budujú vzťah, prispôsobujú a obetujú pre druhého niečo, ODPÚŠŤAJÚ SI. Takéto vzťahy sú "super". Taká je skutočná láska. Nájsť vysnívaného princa, ktorý bude "presne ako ja chcem" je postoj, ktorý ťa nikam neposunie. Nájdeš aktívneho fešáka, bude ti vadiť, že je aktívny. Nájdeš si domaseda, bude ti vadiť, že len sedí doma a je menej aktívny ako sused. To je totiž podstata väčšiny žien. Nespokojnosť. So všetkým a vkuse. Prekop si v hlave svoje staré vzťahy a urob si také malé cvičenie. Zamysli sa, ako si sa správala a či by si sama so sebou chodila. Predstav si tých chlapov ako svojich synov. Čo by si pre nich urobila, čo by si im dopriala. Ak zmeníš optiku a uvedomíš si, že chlapci len tak nepadnú z neba. Sú to bytosti s príbehom, ktoré sú na tom rovnako ako ty, uvidíš ich vvúplne inom svetle.

sevrin
13. sep 2025
@priscilla07

@anonym_autor asi ďalší úchyl

@priscilla07 úchyl ťa ráno obúval.

goodidea
13. sep 2025
@alexanderkovacs

@goodidea presne! Ja mam takych slobodnych kamosov ..

@alexanderkovacs áno som muž a celý život robím v mužskom kolektíve preto viem o čom hovorím... Ono pre ženu je najlepšia kombinácia vyzoru tzv. Bad boya a vo vnútri vysoko empatického spoľahlivého partnera ale takto sa muž musí narodiť je to závislé na veľkej miere prirodzeného talentu,dá sa na tom pracovať do určitej miery.. spraviť si postavu,mať sebavedomie ..ženy milujú sebavedomie a osobné kvality (a ďalší súbor desiatok veci)

madeincssr
13. sep 2025

Zeny casto hladaju/ocakavaju hned na zaciatku chemie, iskry a motyle v bruchu (pritom tieto veci vedia prist niekedy az po ciastocnom/vacsom spoznani sa). A tuto schopnost (okamzite iskry, velke sebavedomie) mavaju casto prave vsakovaki hajzlici. Ti dobri chlapci/chlapi su pre zeny nezaujimavi, nudni...

anonym_9798f6
13. sep 2025
@betulinka1

@anonym_autor co stresujes. Mas cas. V tvojom veku som bola sama a bol to najlepsi cas pre mna. Robila som si co som chcela, kedy som chcela, makala som na kariére a cestovala. Okolo 33 mi zacali tukat viac biologické hodiny, Dieta ako 34 rocna. Samozrejme nie so správnym chlapom. Takze som bola slobodna matka. Potom prisiel moj muz, maly mal 3 roky. Vydávala som sa ako 40 rocna. Teraz mam 45+ a casto myslim na to, ze aky super slobodny zivot som mala 💪🏻. Nic mi nechýba samozrejme.

@betulinka1 zvraciam. Já, já, já, jenom já. Nie je Ti zo seba nevoľno, že si do...drbala život min. trom ľuďom? Dieťaťu, manželovi a biologickému otcovi? Hlavne, že Tebe nič nechýba.

evansova
13. sep 2025

@anonym_autor Aká smola, že môj vnuk, ktorému sa blíži 40-ka žije vo Švédsku. Úspešný podnikateľ, len akosi nevie nájsť ženu...

anonym_0a54ae
13. sep 2025
@sevrin

@anonym_0a54ae a si žena či muž?

@sevrin hadaj 😀 ako muz by som single urcie nebola.

betulinka1
13. sep 2025
@anonym_9798f6

@betulinka1 zvraciam. Já, já, já, jenom já. Nie je Ti zo seba nevoľno, že si do...drbala život min. trom ľuďom? Dieťaťu, manželovi a biologickému otcovi? Hlavne, že Tebe nič nechýba.

@anonym_9798f6 si si rano nedala lieky?

sevrin
13. sep 2025
@anonym_0a54ae

@sevrin hadaj 😀 ako muz by som single urcie nebola.

@anonym_0a54ae prečo? Ženy to majú jednoduchšie, len si vyberajú.

autor
13. sep 2025
@anonym_9798f6

@anonym_9798f6 tiez nerozumiem, co povedala zle?

daaaaaska
13. sep 2025
@marca12

@anonym_autor Neviem,v akych kruhoch sa pohybujes,ale okolo mna su vsetci chlapi ukazkovi. Ziju rodinne zivoty,zeny si vazia,staraju sa o rodinu aj domacnost. Cas,kym si sama vyuzi na sebarozvoj,najdi si inu partiu a uvidis,ze sa da zit aj spokojny zivot.

@marca12 áno aj ja vidím toto v mojom okolí. Nevidím im síce úplne do rodiny ale vidím spoločne prechádzky ako deti vyzdvihavaju zo škôl, stretám tie rodiny v reštauráciách atď a čo som si všimla už daaaavno že minimálne množstvo ľudí v našej dedine a v okolitých dedinách nie sú rozvedení sú to dlhorocne manželstva. Mám 3 deti a čo poznám ich spoluziakov rodičov asi iba jeden/dvaja sú rozvedení inak všetko kompletne štandardne a šťastné vyzerajúce rodiny 🤷

mixo2425
13. sep 2025
@anonym_autor

ja sa tu nechcem lutovat ako nemam stastie na lasku alebo normálneho chlapa, ja som s tym ok, len je mi trochu smutno z tejto doby, ze fakt vsetko na co som natrafila bolo podobne 😃 ked som bola mladsia, strasne som verila na pravu lasku, co prenáša aj hory doly… no casom zo zeny fakt toto vsetko opadne a zisti ze nežije v rozprávke … ja sa nechcem uspokojiť s nejakým chlapom “len aby som niekoho mala” alebo “len aby som bola vydata”, ked s nim nebudem spokojna … vela veci odpustit viem, viem robit kompromisy, stale som sa snazila, márne … celkovo tato doba, aby nebolo len na mužov, aj zeny, co to predvádzajú kolko krat, strasne … vsade sa prezentovať len svojim telom, cele porobené pomaly ziadna prirodzenosť uz … chlapi po tom slintaju po veceroch aj ked maju doma priatelku … cele je to tu zvrátene uz ..

@anonym_autor ak máš záujem sa spoznať, napíš mi, len spoznať.....viac nečakám, možno prekvapím, viac sa rozpisovať nebudem nemá zmysel to síliť keď si v tom štádiu ktorý čítam

mixo2425
13. sep 2025
@maya_hi

@anonym_autor prečo si myslíš, že manželstvo je o.k. len vtedy keď je super? Veď aj ty nie si stropercentná. Píšeš že chlapi po 30 ťa nezaujímajú, lebo nikoho nemajú teda "musí s nimi niečo byť". Ani ty nikoho nemáš. Čiže aj s tebou "je niečo"? Nenapadlo ti, že všetci sme v podstate chybujúce, hriešne, ale aj hľadajúce, po láske bažiace bytosti? Že väčšina ľudí by predsa chcela mať partnera, ktorému môže veriť? A väčšina má tiež veľké nároky na toho druhého, nedôveruje tomuto svetu a už neverí na lásku. "Láska není k dostání, láska musí žít" ... Lásku tvoria ľudia. Dávajú si šancu, komunikujú, budujú vzťah, prispôsobujú a obetujú pre druhého niečo, ODPÚŠŤAJÚ SI. Takéto vzťahy sú "super". Taká je skutočná láska. Nájsť vysnívaného princa, ktorý bude "presne ako ja chcem" je postoj, ktorý ťa nikam neposunie. Nájdeš aktívneho fešáka, bude ti vadiť, že je aktívny. Nájdeš si domaseda, bude ti vadiť, že len sedí doma a je menej aktívny ako sused. To je totiž podstata väčšiny žien. Nespokojnosť. So všetkým a vkuse. Prekop si v hlave svoje staré vzťahy a urob si také malé cvičenie. Zamysli sa, ako si sa správala a či by si sama so sebou chodila. Predstav si tých chlapov ako svojich synov. Čo by si pre nich urobila, čo by si im dopriala. Ak zmeníš optiku a uvedomíš si, že chlapci len tak nepadnú z neba. Sú to bytosti s príbehom, ktoré sú na tom rovnako ako ty, uvidíš ich vvúplne inom svetle.

@maya_hi 🙏 váš príspevok ma fakt oslovil, kiežby to tak bralo viacero ľudí

autor
13. sep 2025
@mixo2425

@anonym_autor ak máš záujem sa spoznať, napíš mi, len spoznať.....viac nečakám, možno prekvapím, viac sa rozpisovať nebudem nemá zmysel to síliť keď si v tom štádiu ktorý čítam

@mixo2425 prepac, ale nemam zaujem

mixo2425
14. sep 2025
@anonym_autor

@mixo2425 prepac, ale nemam zaujem

@anonym_autor uži si teda život sama, aj to je cesta

romiada
14. sep 2025
@sevrin

@romiada poviem len toľko, že keď ja vidím potetovanú ženu, tak to vo mne evokuje ženu nižších sociálnych vrstiev, s pohnutou minulosťou a neusporiadaným životom. A toto rozhodne nie je vhodný materiál pre vážny vzťah a rodinný život. A tento názor má veľa mužov. A nielen preto autorka stretáva len takých akých stretáva. My muži vám ženám nepovieme všetko a veľa vecí si povieme len medzí sebou. Vy ani len netušíte aké detaily si na vás vieme všimnúť.

@sevrin včera som si spomenula na túto tému. Dávali Záhady tela a tam spomínali prieskum urobený vo Francúzsku na pláži. Par potetovanych žien a rovnaký počet nepotetovanych ležalo dole tvárou na deke. No a hádaj ako to dopadlo? Potetovane boli oslovenie viac. Tuším to bolo 23% voči 10% (nepotetovanych) ak si dobre pamätám. Takže preferencie generácie 20+ a 30+ sú iné ako naše. Nam volali do hlavy rodičia že potetovani boli len väzni . Aši odtiaľ to pramení.

madeincssr
14. sep 2025
@romiada

@sevrin včera som si spomenula na túto tému. Dávali Záhady tela a tam spomínali prieskum urobený vo Francúzsku na pláži. Par potetovanych žien a rovnaký počet nepotetovanych ležalo dole tvárou na deke. No a hádaj ako to dopadlo? Potetovane boli oslovenie viac. Tuším to bolo 23% voči 10% (nepotetovanych) ak si dobre pamätám. Takže preferencie generácie 20+ a 30+ sú iné ako naše. Nam volali do hlavy rodičia že potetovani boli len väzni . Aši odtiaľ to pramení.

@romiada mozno ano, mozno nie. Nepopieram, ze niekedy niektorej kocke decentne krasne urobene terovanie pristane (je to vsak velmi vzacny pripad), ale - casom sa vsetko meni - nebudeme mat vecne krasnu napnutu pokozku na peknom stihlom tele. A starne (k horsiemu) aj samotne tetovanie.

any_soj
14. sep 2025
@madeincssr

@romiada mozno ano, mozno nie. Nepopieram, ze niekedy niektorej kocke decentne krasne urobene terovanie pristane (je to vsak velmi vzacny pripad), ale - casom sa vsetko meni - nebudeme mat vecne krasnu napnutu pokozku na peknom stihlom tele. A starne (k horsiemu) aj samotne tetovanie.

@madeincssr ale tetovanie nie je len o kráse. Je to odkaz, je to niečo, čo chce mať pri sebe a na sebe aj viditeľne. Ja tetovanie nemám a ani som nikdy nechcela. Ale nerozumiem tomu pohľadu o tom, ako to nebude tak dobre vyzerať na vráskavej pokožke... Všetci raz budeme mať ovisnutú pokožku, akým právom a načo hodnotíme, že to nie je také estetické.

autor
14. sep 2025
@romiada

@any_soj
@madeincssr
@romiada
baby, mne sa tiez nepacia zeny potetovane od hlavy po paty, na tvari, na krku.. ja mam tetovanie na ruke a na stehne, vobec mi to neprekáža, nikdy som sa nestretla s tym ze by namna niekto pozeral inak .. fakt, v dnesnej dobe je to normalne, strasne vela mladých ludi ma tetovania, mozno starsie ročníky sa nato pozeraju inak … moje babky napriklad boli tiez zhrozene, ale zvykli si a uz to nevnímajú 🤣 tiez mi najprv povedali ze to maju len väzni 😀 lenze je to v poriadku lebo v ich dobe to tak proste bolo .. my, moja generácia, ked budeme starí ludia, budeme to brat inak a bude nas vela potetovanych, cize to pre nas nebude nic nezvyčajne … a s chlapmi, ano, niektorým sa to paci, niektorým nie .. a tak je to so vsetkym, niektorým sa pacia blondínky, niektorým brunetky.. niektorým dlhe vlasy, niektorým kratsie, niektorým chudsie, niektorým krv a mlieko , niektorým umeliny, niektorým prirodzenosť …100 ludi 100 chuti 😀 mna len proste zarazilo, ze mi tu ide nejaky chlap pisat ze preto som zufala a slobodna, lebo mam tetovanie 😆

dora281
Autor odpoveď zmazal
gribka1
14. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Nebolo to náhodou len preto, že to nebolo dostupné? Nech si každý robí s telom, čo chce. Či to každý si myslí, že musí mať názor na všetko? Ani mne sa to nepáči, ale že by som to takto rozoberala?

autor
14. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ja by som to nebrala tak tragicky, ze ma niekto nejaky piercing, alebo tetovanie … ako som uz pisala, u mna je v prvom rade to aky ten clovek je a ako sa sprava… nebudem niekoho odsudzovať kvoli tomu ze ma piercing v nose …
za mna, proti comu som ja a co sa mi fakt ze nepaci na tejto dobe je skor to co tu začíname vnímať za normalne, 72 pohlaví, nebinarnost, a tieto bludy, transgendre … ze nech sa dieta damo rozhodne co chce byt … toto je zamna hrot, ale to z ma niekto nejaky piercing … to podla mna neznaci nic, len sa to tomu cloveku paci … ja mam tiez piercing v pupku, lebo sa mi to paci … ked som mala 15, mala som aj v pere, vtedy sme sa hladali a vobec nelutujem ani take obdobia, nezrobilo to zomna zleho cloveka 😀

dora281
Autor odpoveď zmazal
gribka1
14. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Ktovie, čo bude, jediný vplyv máme na svoje deti, zvyšok sveta nie. Snažím sa pochopiť čím to je, ale reálne sa s tým nestretávam, takže som celkom v kľude.

dora281
Autor odpoveď zmazal
mixo2425
14. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 🤷🏻‍♂️ pravopisná chybička, niesom dokonalý

dora281
Autor odpoveď zmazal