Život bez varenia a pečenia
Ahojte, nie som ako iné ženy a preto mám veľký problém nájsť si partnera.
Vyzerám fajn podľa mňa, ale akonáhle sa spoznám s niekým bližšie, asi mu je zrejmé, že so mnou tvoriť rodinu nebude. V prvom rade nechcem mať deti, som už aj vo veku, že už by som ich ani nechcela mať. Od mladosti som vedela, že ja a deti nejdeme dokopy. Deti mám rada, myslím, že aj si s nimi rozumiem, ale neviem, či by som sa o nich vedela postarať / ak by ich mal partner v striedavke ) lebo.... nevarím. Nie žeby som nevedela, ale neznášam to a nemám k tomu vzťah. Áno, uvarím niečo jednoduché a rýchle kuracie, cestoviny, ryža, ale čokoľvek trvá viac ako 15 minút je pre mňa veľa. Ja som z tých čo sa veľa stravuje vonku, v reštauráciách, donáškách apd. Nepečiem. Niekedy som upiekla bábovku pred 20 rokmi a potom som skúšala cupcaky, ale inak toto nedávam. A nejem ani sladké. Čo sa týka upratovania, jasné, raz za čas. Ale mám pani, čo mi chodí raz do týždňa upratať a ja len prebehnem podlahu občas mopom a mám vždy po ruke mokré obrúsky. WC umývam každý deň. Nie som teda tá typické žena, čo má pekne vyzdobený domček, napečené, navarené, opraté, vyžehlené, deti sa hrajú na dvore so psíkom.
Všade, kde natrafím na nejakého muža toto odo mňa chce - varenie, pečenie, upratovanie, resp. to očákava od partnerky. Ja chodím do práce, chodím neskoro domov, potom idem hodinu cvičiť alebo mám anglinu a nemám záujem tráviť svoj voľný čas varením. Doma ešte často večer pracujem a pripravujem si veci na druhý deň. Ak si máš muž vybrať, či chce ženu, čo zarobí peniaze a vie sa o seba postarať alebo gazdinku, vyberie si logicky gazdinku.
A tak mi nezostáva nič iné, ako byť tá kamoška s výhodami. Ale mňa už tie výhody nebavia ako pred 10 rokmi.
Otázka znie: Sú to vydaté ženy, ktoré majú partnera a nevaria a nepečú? A napriek tomu ich manžel je s tým ok?
@anonym_autor nemyslím že to je ten problém s mužmi že nevaris 😅 ja som sa tiež naučila variť až pri dieťati, dovtedy možno nejaké cestoviny…a piecť už vôbec neviem
@anonym_autor poznam viac parov, kde vari muz. Asi je takych partnerstiev menej, ale evidentne su, hoci ich je menej. Je to o dohode.
Verim,ze môj syn na taku lenivú zenu nenatrafi a keby ano,tak ho nebude zaujimat ani minútu.Žiješ sama pre seba a to nie je celkom v poriadku.Sorry,písem co si myslím...
Život starej dievky
🤣 sa mi páči že ženu čo sa vzdeláva a pracuje ešte aj po večeroch označíte za lenivú.
🤣 sa mi páči že ženu čo sa vzdeláva a pracuje ešte aj po večeroch označíte za lenivú.
@kaca222 a vzdelanie na to aby vedela sa o deti postarať lebo nevarí je aké? Jej sa chce pracovať ale ken pre seba a ako je to ok ale len pre ňu ale do partnerstva je to ťažké ked dvaja robia len co sa im chce voči sebe samému
@anonym_autor Chlap musi mat prazdne vajcia a plny zaludok. Cize ano, ostanes sama bez rodiny a detmi. Jedine ze by sa nasiel niekto komu by toto vyhovovali ale boli by ste divna dvojka (pre mna urcite). Drzim palce.
muži hladajú ženu a nie druhého muža
Nemám manžela , mám partnera a nepeciem resp raz za rok na Vianoce 3-4druhy suchého pečiva, a ak má dakedy v roku osvieži ešte nejaký koláč. Neverím, resp varím ale ako ty rýchle jednoduché jedlá , žiadne poldenne vystavanie pri hrncoch. Upratujem keď je neporiadok a rovnako to očakávam aj od partnera. Ale žehlim , je to môj relax a nemám nabitý program od rána do večera každý deň.
V tvojom prípade rozmýšľam kde v Tom nabitom programe je aj čas na partnera. Lebo ja osobne by som nechcela chlapa ktorý je od rána do večera v práci. Večer ešte pracuje doma alebo má mimopracovne aktivity
@anonym_autor ja varím sebe a deťom (zjedia máločo, takže sa to nedá vždy nazvať varením), manželovi len občas aj to 3 obľúbené a rýchle jedlá dookola. Prežil by, ak by som nevarila vôbec. Pečiem občas deťom a návšteve, manžel to je minimálne, koláče nemusí. Upratovať upratujem, ale donedávna sme mali aj upratovačku.
Podľa mňa sa nájde chlap, ktorý by s tebou vedel fungovať.
@kaca222 a vzdelanie na to aby vedela sa o deti postarať lebo nevarí je aké? Jej sa chce pracovať ale ken pre seba a ako je to ok ale len pre ňu ale do partnerstva je to ťažké ked dvaja robia len co sa im chce voči sebe samému
@anonym_d091d0 a ty si myslíš že žena čo nevarí sa nevie postarať o deti? Vďaka bohu, že dnes fungujú obchody a dovozy a všetky tieto vymoženosti 21.storočia a “postarať sa o deti” je už skôr o poskytnutí emocionálneho zázemia, podpory v rozvoji a nie o zabezpečení základných životných potrieb, ako tomu bolo v minulosti. Nehovoriac o tom, že možno ani deti neplánuje.
@anonym_d091d0 a ty si myslíš že žena čo nevarí sa nevie postarať o deti? Vďaka bohu, že dnes fungujú obchody a dovozy a všetky tieto vymoženosti 21.storočia a “postarať sa o deti” je už skôr o poskytnutí emocionálneho zázemia, podpory v rozvoji a nie o zabezpečení základných životných potrieb, ako tomu bolo v minulosti. Nehovoriac o tom, že možno ani deti neplánuje.
@kaca222 no vidíš a ty si na to došla tak prečo autorka ma argument ze by sa nevedela ajtak postarať keď nevarí
@kaca222 no vidíš a ty si na to došla tak prečo autorka ma argument ze by sa nevedela ajtak postarať keď nevarí
@anonym_d091d0 takže nieje to o varení ale o ochote niečo spraviť pre druhého a to ja celú dobu píšem,ze sa prezentuje nechce sa jej to a to ale robí pre seba to a to.ale ta ochota pre druhého a to chlapi veľmi sakra vnímajú a kalkuluju
@kaca222 myslim ze postarat sa o deti znamena aj zabezpecit im kvalitnu domacu stravu a nie donasky a polotovary
@anonym_autor
Stretávas chlapov, čo hľadajú domáce slúžky.
Som vydatá, varím raz za týždeň, aj to jednoduché jedlá. V živote som piekla iba raz, bábovku 😂😂.
A vieš čo? Mám toho najlepšieho muža, upozorňujem manžela.
@kaca222 myslim ze postarat sa o deti znamena aj zabezpecit im kvalitnu domacu stravu a nie donasky a polotovary
@michaelam2 variť môže aj muž. Či pipík mu v Tom bráni? 😉
@anonym_d091d0 takže nieje to o varení ale o ochote niečo spraviť pre druhého a to ja celú dobu píšem,ze sa prezentuje nechce sa jej to a to ale robí pre seba to a to.ale ta ochota pre druhého a to chlapi veľmi sakra vnímajú a kalkuluju
@anonym_d091d0 ale ta ochota nieco urobit pre druheho moze mat rozne podoby. Autorka maka a zaraba nadstardandne, potencialneho partnera teda vie napr odbremenit od pocitu ze vsetko alebo vacsinu taha on. Autorka si vie dovolit dovolenku; alebo napr donasku a upratovanie v domacnosti.
Viem si predstavit muza ktory taktiez nechce deti ale zarabat a venovat sa sebe a chce partnerku ktora ma karieru, zaraba a cvici a kedze nie je vecer vyflusnuta, aj na sex ma naladu
@michaelam2 variť môže aj muž. Či pipík mu v Tom bráni? 😉
@zmrzlinka2021 a vravim ze nemoze? Zastavam nazor ze varenie a domacnost ma byt rozdelena medzi oboch, nie vsetko len jeden. Cize podla mna nie je spravne ani to ked len zena vari ale ani to keby varil len chlap
muži hladajú ženu a nie druhého muža
@sisska96 nie. Pricetni muži hľadajú ženu s ktorou budú môcť zdieľať život a ktorá ich bude ľúbiť. Upratovačku a donášku si zaplatíš. Lásku nie.
Žiaľ mnoho žien za to že robia slúžky, čakajú lásku a uznanie. Je v Tom túžba po prijatí. Ak niekoho miluješ, tak preto, aký je, nie pre sluzby
@zmrzlinka2021 a vravim ze nemoze? Zastavam nazor ze varenie a domacnost ma byt rozdelena medzi oboch, nie vsetko len jeden. Cize podla mna nie je spravne ani to ked len zena vari ale ani to keby varil len chlap
@michaelam2 správne je to, čo tým dvom vyhovuje
Verim,ze môj syn na taku lenivú zenu nenatrafi a keby ano,tak ho nebude zaujimat ani minútu.Žiješ sama pre seba a to nie je celkom v poriadku.Sorry,písem co si myslím...
@janinah na druhej strane môže prežiť podstatne kvalitnejší život ako žena, ktorá sa ide vždy rozdať pre druhych
@michaelam2 správne je to, čo tým dvom vyhovuje
@zmrzlinka2021 no ocividne autorkin model chlapom nevyhovuje

@kaca222 Špinavý byt, prípadne spoločnosť platenej upratovačky, prázdne hrnce a behanie po reštauráciách, prípadne po fitnescentrách, to je už len obraz rodinnej pohody. Fakt niekto považuje chodenie po reštauráciách a zabíjanie voľného času na výletoch za kvalitne strávený spoločný čas?
@anonym_84b8eb rozhodne kvalitnejšie ako pohľad na nasranú ženu, ktorá nič nestíha...