Život bez varenia a pečenia
Ahojte, nie som ako iné ženy a preto mám veľký problém nájsť si partnera.
Vyzerám fajn podľa mňa, ale akonáhle sa spoznám s niekým bližšie, asi mu je zrejmé, že so mnou tvoriť rodinu nebude. V prvom rade nechcem mať deti, som už aj vo veku, že už by som ich ani nechcela mať. Od mladosti som vedela, že ja a deti nejdeme dokopy. Deti mám rada, myslím, že aj si s nimi rozumiem, ale neviem, či by som sa o nich vedela postarať / ak by ich mal partner v striedavke ) lebo.... nevarím. Nie žeby som nevedela, ale neznášam to a nemám k tomu vzťah. Áno, uvarím niečo jednoduché a rýchle kuracie, cestoviny, ryža, ale čokoľvek trvá viac ako 15 minút je pre mňa veľa. Ja som z tých čo sa veľa stravuje vonku, v reštauráciách, donáškách apd. Nepečiem. Niekedy som upiekla bábovku pred 20 rokmi a potom som skúšala cupcaky, ale inak toto nedávam. A nejem ani sladké. Čo sa týka upratovania, jasné, raz za čas. Ale mám pani, čo mi chodí raz do týždňa upratať a ja len prebehnem podlahu občas mopom a mám vždy po ruke mokré obrúsky. WC umývam každý deň. Nie som teda tá typické žena, čo má pekne vyzdobený domček, napečené, navarené, opraté, vyžehlené, deti sa hrajú na dvore so psíkom.
Všade, kde natrafím na nejakého muža toto odo mňa chce - varenie, pečenie, upratovanie, resp. to očákava od partnerky. Ja chodím do práce, chodím neskoro domov, potom idem hodinu cvičiť alebo mám anglinu a nemám záujem tráviť svoj voľný čas varením. Doma ešte často večer pracujem a pripravujem si veci na druhý deň. Ak si máš muž vybrať, či chce ženu, čo zarobí peniaze a vie sa o seba postarať alebo gazdinku, vyberie si logicky gazdinku.
A tak mi nezostáva nič iné, ako byť tá kamoška s výhodami. Ale mňa už tie výhody nebavia ako pred 10 rokmi.
Otázka znie: Sú to vydaté ženy, ktoré majú partnera a nevaria a nepečú? A napriek tomu ich manžel je s tým ok?
Prečítala som diskusiu a veď tebe chlapa vôbec netreba. So všetkým si dokážeš poradiť, zaobstarať tak prečo táto téma? 😏. Tiež nie som kuchárka, upratovačka, práčka,sex.pracovníčka, opatrovateľka a bohviečo ešte,ale navarím,upracem,pomilujem,operiem atď preto,lebo sa cítim vďaka tomu fajn(je to aj povahou a výchovou). Ženy už v jaskyniach zaobstarali svoje útulné prostredie pre svojich chlapov, ktorí chodili z lovu 😁. Samozrejme hlavne svojim deťom, potokom zaobstarali útulné prostredie a plné brušká. Vo zvieracej ríši je to tiež tak, vtáky samice upravujú svoje hniezda, čistia, spevňujú,povedšinou sú pri svojich mládatách,ohrievajú. Jedine kukučky nakladú svoje vajíčka do hniezd cudzích vtákov a ďalej už neriešia výchovu a veci okolo 😄. Tým chcem povedať,že ak to tebe takto vyhovuje,je to v poriadku,ale o to horšie nájdeš k sebe niekoho,kto bude mať podobný postoj k spoločnému žitiu, bývaniu, partnerskému vzťahu.
@anonym_2ff873 ja viem, že nie je pokazené... Proste keď ho zohrejem má takú svoju kuraciu vôňu, ktorá mne prekáža...Nemyslela som tým, že je pokazené...
@laila22 ja stehná nemám rada, tie majú divný pach aj chuť. Ostatné časti v pohode. Najlepšia prsia a krídelká. Ale my už jedávame skôr sliepku a kohúta, majú lepšiu chuť ako kuracina z obchodu
@zmrzlinka2021 nič v zlom, ja pečene kuracie mäso nezjem už na druhý deň ohrievane... Smrdí mi. Neviem si predstaviť jesť to kuracie stehno na 3_4 deň...
@laila22 my tiež pečené kuracie nejeme na druhý deň 🙂 ono aj večer už má pachuť. V omáčke dusené sa dá. Ale minule sme opiekli stehná znovu na grile na druhý deň a to cítiť nebolo
@laila22 ja stehná nemám rada, tie majú divný pach aj chuť. Ostatné časti v pohode. Najlepšia prsia a krídelká. Ale my už jedávame skôr sliepku a kohúta, majú lepšiu chuť ako kuracina z obchodu
@sisska96 ja nechávam, takže kuracinu kupujem. Tiež zväčša 99%kuracie prsia. Stehna iba toľko čo hneď po upecení zjeme. Kedysi rodičia chovali kurčatá a tie teda chutili inak... Krídelka ja osobne moc nemusím.
@zmrzlinka2021 no veď to. Dnes na obed bude kuskus s opečenou paprikou a grilovaným mäsom. A keď mi ostane mäso, urobím ho na špenáte s kari a kokosovým mliekom. Nie viac ako 15 minút. A ľahké a zdravé podľa možnosti. Idem cvičiť, pekný deň prajem.
@anonym_autor toto dnes varíš ty, či objednávas?
Znie to chutne..
@zmrzlinka2021 nič v zlom, ja pečene kuracie mäso nezjem už na druhý deň ohrievane... Smrdí mi. Neviem si predstaviť jesť to kuracie stehno na 3_4 deň...
@laila22 to je v poriadku. Každý to má inak. Včera sme si piekli bataty, cuketu, halumi.mame aj na dnes, zajtra cestujeme.
Prečítala som diskusiu a veď tebe chlapa vôbec netreba. So všetkým si dokážeš poradiť, zaobstarať tak prečo táto téma? 😏. Tiež nie som kuchárka, upratovačka, práčka,sex.pracovníčka, opatrovateľka a bohviečo ešte,ale navarím,upracem,pomilujem,operiem atď preto,lebo sa cítim vďaka tomu fajn(je to aj povahou a výchovou). Ženy už v jaskyniach zaobstarali svoje útulné prostredie pre svojich chlapov, ktorí chodili z lovu 😁. Samozrejme hlavne svojim deťom, potokom zaobstarali útulné prostredie a plné brušká. Vo zvieracej ríši je to tiež tak, vtáky samice upravujú svoje hniezda, čistia, spevňujú,povedšinou sú pri svojich mládatách,ohrievajú. Jedine kukučky nakladú svoje vajíčka do hniezd cudzích vtákov a ďalej už neriešia výchovu a veci okolo 😄. Tým chcem povedať,že ak to tebe takto vyhovuje,je to v poriadku,ale o to horšie nájdeš k sebe niekoho,kto bude mať podobný postoj k spoločnému žitiu, bývaniu, partnerskému vzťahu.
@zuzanita1609 a vieš o tom, že ženy aj lovili?
@zuzanita1609 a vieš o tom, že ženy aj lovili?
@zmrzlinka2021 Práve preto som dala príklad aj kukučky,keď sú iné verzie žitia ,ale povedšinou je to tak,že ženské pohlavie vytvára rodinu, útulnú domácnosť,jej pokojný chod,aby sa mali muži kde radi vracať a potomkovia v bezpečí a pokoji vyrastať 😉. Existujú výnimky,samozrejme.
@zmrzlinka2021 no veď to. Dnes na obed bude kuskus s opečenou paprikou a grilovaným mäsom. A keď mi ostane mäso, urobím ho na špenáte s kari a kokosovým mliekom. Nie viac ako 15 minút. A ľahké a zdravé podľa možnosti. Idem cvičiť, pekný deň prajem.
@anonym_autor na to ze nevaris a neznasas varit zrazu 2 varene jedla naraz 😃lebo sa tu do teba baby pustili 😃 ale ved nemusis sa tu obhajovat, je to tvoj zivot ako ho zijes.
@anonym_autor na to ze nevaris a neznasas varit zrazu 2 varene jedla naraz 😃lebo sa tu do teba baby pustili 😃 ale ved nemusis sa tu obhajovat, je to tvoj zivot ako ho zijes.
@anonym_6e5879 je volný deň, dnes nikam nejdem. Čiže jedlo do 15 minút nie je problém. Večera bude do 10 max. Ak som celý deň v práci, tak obed mám v reštike a večeru buď iba zeleninu, alebo si objednám donášku, alebo si dám cottage cheese. Chápeme sa?
@minenkaa jasne, že áno. Ako píšem. Ak by som nepotrebovala, tak to nepíšem. Ale s jedným som sa po rokoch rozišla. Čiže začínam odznova a narážam na toto. Plus každý chlap očakáva, že žena bude okrem toho aj bicyklovať, robiť turistiku a lyžovať. Ani jedno z toho nerobím. Chodím do fitka, cvičím pilates a jógu. Neznášam turistiku.
@anonym_autor neúspech toho, že si nevieš nájsť chlapa hadzes na nevarenie, nepečenie.Tento príspevok mi pripada, že ti máme drukovat, že každý chlap chce gazdinú.zena tvorí domov či s deťmi, alebo bez.
@minenkaa čo jete, keď nevaris? Nerypem. Ja varím každý deň, každý druhý deň a ide mi to na nervy... 🙂
@laila22 tak veľa u nás robi ,že deti nežijú s nami,muz vari ,neviem kedy a neviem ako ale prebral to posledné tyzdne a veľa je muz na suchej strave alebo polievky a to len drbnem zeleninu do mixera ,ak chce krémovú a uvarí to sám mixer alebo včera som si napríklad ja robila hamburgery a muz upiekol pre seba pečivo ,zeleninu syr ,udenac (údenu makrelu)mal a vajcia alebo grilovanú zeleninu volske oko ,v nedeľu sme mali napríklad zeleninový šalát s kuracím mäsom a hriankami s cesnakom ,také rýchle záležitosti
@anonym_autor neúspech toho, že si nevieš nájsť chlapa hadzes na nevarenie, nepečenie.Tento príspevok mi pripada, že ti máme drukovat, že každý chlap chce gazdinú.zena tvorí domov či s deťmi, alebo bez.
@anonym_47b718 ja si zatial s muzmi iba pisem, nestretla som sa. Kazdy sa ma pyta, co varis? Predvcerom napriklad, co si varila na veceru? Nic. Nic si nevarila? Nie nic. A co budes jest? Objednala som si jedlo. Je im to divne.. ale co mozem ocakavat od 49 rocneho SBSkara, co zije doma s rodicmi. To je len taka mala ukazka.
@anonym_47b718 ja si zatial s muzmi iba pisem, nestretla som sa. Kazdy sa ma pyta, co varis? Predvcerom napriklad, co si varila na veceru? Nic. Nic si nevarila? Nie nic. A co budes jest? Objednala som si jedlo. Je im to divne.. ale co mozem ocakavat od 49 rocneho SBSkara, co zije doma s rodicmi. To je len taka mala ukazka.
@anonym_autor Však normálna otázka. Tak si nájdi 20 ročného, u nich je in nevariť a trepať do mekáča
@anonym_6e5879 je volný deň, dnes nikam nejdem. Čiže jedlo do 15 minút nie je problém. Večera bude do 10 max. Ak som celý deň v práci, tak obed mám v reštike a večeru buď iba zeleninu, alebo si objednám donášku, alebo si dám cottage cheese. Chápeme sa?
@anonym_autor ved v poriadku, ved vacsina z nas co ma rodinu s manzelom vari rychle jedla do 15 minut. Nechapem teda pointu prispevku. Ci ta bude chciet chlap lebo nevaris dlhsie, alebo co?
@anonym_autor ak najdes chlapa co ta bude lubit a budes aj ty jeho, ver mi ze mu budes s laskou varit. A je jedno ze to trva 15 minut aj take jedlo moze byt vyborne.
@anonym_autor ved v poriadku, ved vacsina z nas co ma rodinu s manzelom vari rychle jedla do 15 minut. Nechapem teda pointu prispevku. Ci ta bude chciet chlap lebo nevaris dlhsie, alebo co?
@anonym_6e5879 hej, co si piekla.. nepeciem. Ty nepecies? Preco? Lebo, preco by som mala?
@anonym_autor v dnešnej dobe už nie je nič divné na tom, že nevaríš/nepečieš, naozaj. Lovíš v zlých vodách. Popravde, tu nejde ani o to varenie, s takým by si si ani nemala čo povedať, nerozumel by tvojmu životnému štýlu, práci.
@anonym_6e5879 hej, co si piekla.. nepeciem. Ty nepecies? Preco? Lebo, preco by som mala?
@anonym_autor tak toto bol nejaky chlap z mama hotelu 😃
@anonym_autor no vidíš, ešte aj ten 49 ročný sbskar ma viac rozumu ako ty.
@anonym_autor no vidíš, ešte aj ten 49 ročný sbskar ma viac rozumu ako ty.
@anonym_14b884 ako ruku ma srdce, keby som byvala sama tiez by ma nebavilo vrarit si kazdy den, bola by som na donaskach a restikach. A to varenie milujem lebo to beriem ako staranie sa o rodinu, varit im chutne jedla, muz dojde z roboty a doma vonia jedlo, v nedelu obed poobede kolacik upiect. Autorka je momentalne v stadiu, ze nema komu, mozno preto ju to nebavi.
@anonym_autor v dnešnej dobe už nie je nič divné na tom, že nevaríš/nepečieš, naozaj. Lovíš v zlých vodách. Popravde, tu nejde ani o to varenie, s takým by si si ani nemala čo povedať, nerozumel by tvojmu životnému štýlu, práci.
@kaca222 no ved jasne, ze nie, ale ti muzi nemaju stopku.
@anonym_14b884 ako ruku ma srdce, keby som byvala sama tiez by ma nebavilo vrarit si kazdy den, bola by som na donaskach a restikach. A to varenie milujem lebo to beriem ako staranie sa o rodinu, varit im chutne jedla, muz dojde z roboty a doma vonia jedlo, v nedelu obed poobede kolacik upiect. Autorka je momentalne v stadiu, ze nema komu, mozno preto ju to nebavi.
@rybka1987 ja som si varila aj piekla sama sebe. Neznášam menučká, fuj nechci vedieť čo všetko dam dávajú
@anonym_autor vobec tu nejde o varenie a pečenie. Nechceš deti, nechceš sex, nechceš domáce zázemie a ani normálneho chlapa. V podstate hľadáš partaka na jogu. Ja sa nečudujem, že ťa berú ako kamošku s výhodami, ktoré keď skončia, skončí to cele. Skôr sa čudujem, ze sa čudujes
@anonym_autor ja nevarim, varim teda minimalne vacsinou vari manzel. Manzel aj pecie dokonca aj zehli. Varenie neznasam a este viac neznasam zehlit. Su to veci co robi muz a je s tym ok. Upratujeme podla toho kto ako kedy stiha nakolko obaja vela robime a prisposobujeme to nasmu harmonogramu. Inak moj muz chodi aj s detmi k lekarom ak treba a na kruzky a pod. Ja nie som doma sluzka ale partnerka ak moj muz chcel sluzku mal si zobrat niekoho ineho.
Myslim, ze problem nie je varenie / nevarenie. Moja sestra nevari vobec, svagor vari lepsie, svokrovci detto a to bolo este v minulom tisicroci. Potrebujes muza na podobnej urovni a kedze uz nemas 25, musis byt trpezliva. Mozno viac diplomacie by som pouzila. Nevarim, pretoze zijem sama napriklad, ale samozrejme viem to 🙂. Pecenie som nikdy s nikym neriesila ani ja, to niekoho zaujima? 🙂 Mozno to muzi vnimaju prilis feministicky u teba? Ak si uspesna, s tymi menej uspesnymi nestracaj cas, nefungovalo by to.

@laila22 ako môže smrdieť? Však dáš do chladničky v ten deň a nepokazí sa